forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2011 : 16:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Sumohrvat, ne ulazi u raspravu sa supermarkom..
Jer supermark zna apsolutno sve o nogometu što se znati može..
Dečko ipak navija za Barcu
EDIT: Supermark je savršen i kao takav nepogrešiv, nedaj bože da se s njim ne slažeš

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 16/11/2011 : 16:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Evo sad bez zajebancije...
Mislim da je očito da je na samom početku ovdje došlo do velikog nesporazuma u komunikaciji... A sumohrvat (bez ljutnje) kao da je tražio razlog da dokaže nešto što supermark na kraju krajeva nije ni zagovarao...
Eto toliko... izljubite se i to je to

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/11/2011 : 16:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Glavno je da smo se mi kvalificirali za EP i da smo turcinu odradili Payback.
Sada me jedino interesira datum 2.12 i izvlacenje grupa.
Da je cast sudjelovati na EP..bome je.
Da se bilo lako kvalificirati..bome nije..no o tome nam komsije mogu pjevati pjesmu

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2011 : 16:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo sad bez zajebancije...
Mislim da je očito da je na samom početku ovdje došlo do velikog nesporazuma u komunikaciji... A sumohrvat (bez ljutnje) kao da je tražio razlog da dokaže nešto što supermark na kraju krajeva nije ni zagovarao...
Eto toliko... izljubite se i to je to

bravo!
eto to i ja mislim
on je rekao glupost (mozda se jednostavno krivo izrazio, ali to ne mijenja cinjenicu o "jednoj budali i 50 mil. eura") i onda je poceo dodatno uvoditi nesto u razgovor sto ja nisam ni spominjao (npr. o tome kako ja tvrdim da je utakmica namjestena - wtf? odakle to? i o nekim savezima, gospodarstvima itd.)

sad su tu kilometarski postovi i cijele biblije koje uopce nemaju veze sa pocetnom recenicom
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2011 : 16:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Glavno je da smo se mi kvalificirali za EP i da smo turcinu odradili Payback.
Sada me jedino interesira datum 2.12 i izvlacenje grupa.
Da je cast sudjelovati na EP..bome je.
Da se bilo lako kvalificirati..bome nije..no o tome nam komsije mogu pjevati pjesmu

ne spamaj
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/11/2011 : 16:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da je paro uspješno odradia ulogu plave kacige

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 16/11/2011 : 16:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Izgleda da je paro uspješno odradia ulogu plave kacige

Nemoj me etiketirat tako...sve što sam napravio je pročitao zadnjih 10-ak postova i izvukao zaključak.
Ruku na srce, al supermark nigdje nije izjavio da je tekma prodana...izjavio sam ja, al iz čiste zajebancije (dinamo-hajduk prepucavanja )

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2011 : 16:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ruku na srce, al supermark nigdje nije izjavio da je tekma prodana...izjavio sam ja, al iz čiste zajebancije (dinamo-hajduk prepucavanja )

mislim da smo nasli krivca za sve
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/11/2011 : 16:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Imaš pravo, potpuno san te krivo etiketira; ti nisi plava kaciga, ti si ratni huškač!
Ko je sve ovo zakuva nego ti?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/11/2011 : 18:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Dečko je kompletna budala koja nema apsolutno pojma o ovoj temi nego valjda svršava nabijajući besmislene postove pa je zato valjda i došao do brojke od preko 15 000. I točno si Zlotvore zaključio jer ako dogovaraš puštanje utakmice onda nećeš dogovarati sa nekim beznačajnim nego sa nekim
A)kalibra Mamić,Štimac koji pod sobom u reprezentaciji imaju po nekoliko igrača i sa čijim sudjelovanjem na Euru raste cijena u nebesa.Jel netko misli da Mamić neće izvršiti pritisak na Bilića da u 23 pozove Vidu,Badelja,Vrsaljka,Kovačića,Kelavu,Sammira.....I sad genije moj,ako svakome od njih realno poraste cijena zbog sudjelovanja na Euru,a recimo Kovačić ili netko drugi zabije 3,4 komada(hipotetski govoreći)cijena mu skače na minimalno 15 miliona eura(ovdje mislim na Kovačića).
B) ili sa nekim kalibra Srebrić ili Marković koji kontroliraju apsolutno sve prihode u HNS-u,uključujući i one koji se isplaćuju ispod stola.I sada,kad se plasiramo i možemo potencijalno ostvariti dobar rezultat od UEFE se dobije do 20 miliona eura.Točnije malo više,ali mi se neda provjeravat točan iznos jer nije niti bitno.Od proizvođača dresova se dobije nagrada za odlazak na Euro.U Turskoj sa potencijalnim navijačkim pukom od 100 miliona navijača uključujući i one po Njemačkoj,Švicarskoj ta cifra prelazi 5 miliona eura.Pivska industrija ili bilo koja prehrambena industrija koja plaća što ima logo saveza na boci,kutiji keksa,hamburgeru....Sve ti to genije moj prođe kroz savez,a onda i jednim postotkom kroz ruke pojedinca.
I ono što se općenito misli o nogometašima misli budala poput tebe koja u životu nije upoznala nogometaša nego sve ljude gura u neke kalupe.Ima više nego dovoljno nogometaša koji su fakultetski obrazovane osobe od izbornika Bilića,Hajdukovaca Nižetića,Cuzzija,dinamovca Mesarića,od globalno poznatih je tu prije svega Dr. Socrates i da ne nabrajam dalje.
Tako da tenkre ne lupetaj gluposti ovdje po forumu samo kako bi broj postova odveo u nebo nego promisli prije nego nešto napišeš jer svatko normalan zna da se ovakve utakmice ne potkupljuju baš iz razloga što se može izvući puno veća korist od te ponuđene svote.Čak i bez obzira što si se ti uhvatio deset puta veće koristi ko pijan plota iako je tih deset puta bilo napisano kako bi se naglasila veća korist od odlaska na Euro.Ali očito sa plitkim ljudima poput tebe treba paziti na svaki zarez.Makar niti ta svota od 10 x većeg iznosa nije pretjerana ako vidiš koliko će jedan Mamić profitirati prodajom svojih 5,6 reprezentativaca.
I da,nisam nikome čistio kopačke nego sam bio dio tih momčadi makar to uopće nije bitno za priču vole jedan plitki nego je poanta bila da sam svakodnevnim treniranjem sa tim ljudima ili razgovorom sa ljudima usko vezanim uz nogomet poprilično upoznat sa temom što sam iskreno mogao i u razgovoru sa njima čisteći im kopačke.Mada mislim da Tomislav Židak i Orlando Rivetti ne nose kopačke pišući članke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/11/2011 : 18:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
ma Zlotvor ti si jedan mucki provokator..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/11/2011 : 18:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
I tko god je već izjavio iz zajebancije ili ne da je utakmica prodana(a znam da nije ovaj telac) je od mene dobio pristojan odgovor uz objašnjenje da nema govora o tome i onda se nađe ovaj genije ničim izazvan proispitivati moju logiku.
Tako da ja nigdje nisam ni rekao da je menaĐer supermark tvrdio da je utakmica namještena nego genijalcu objašnjavam da nisam debil kada tvrdim da bi pojedinac(menadžer)ili pojedinci iz saveza više profitirali pobjedom nego puštanjem utakmice i uzimanjem 5 miliona eura.
I iza toga stojim i dalje.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/11/2011 : 18:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
@brni - znaš mene
@sumohrvat - eto... bar znan koga ću kontaktirat kad poželin naštimat utakmicu

Trljam ruke.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/11/2011 : 18:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
nadam se da ćeš me se sjetiti nakon toga :P
Naravno,tu ne mislim da me se sjetiš ako završiš na muriji :P
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/11/2011 : 18:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

...prije svega Dr. Socrates...

Moj idol
Dugo vrimena je krasia moj avatar. Bog. I njegova riječ se možda i najviše cijeni u Brazilu (čak mislin i više od samog Pelea).
Prid mundial je izjavia da Brazil igra dosadan nogomet, a prije tjedan dana da mu se gadi gledat utakmice aktualne brazilske reprezentacije! Bez dlake na jeziku.

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 16/11/2011 18:35:44
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/11/2011 : 18:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

nadam se da ćeš me se sjetiti nakon toga :P
Naravno,tu ne mislim da me se sjetiš ako završiš na muriji :P

Ma neću ići toliko daleko

Trljam ruke.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/11/2011 : 18:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/850/52952694.jpg/][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 16/11/2011 : 19:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
ili meni koji sam u nogometu aktivno dvadesetak godina i pritom sam igrao sa igračima tipa Balabana,Smoje,Biščana,Šokote(u omladinskom pogonu Rijeke i Dinama)i kasnije u seniorima sa igračima poput Vasilja,Gorana i Predraga Jurića,Bake Sliškovića,Tomasa(Hrv.Dragovoljac),komunicirao sa predsjednicima klubova poput pokojnog Spajića ili razgovarao sa novinarima poput Tome Židaka,Orlanda Rivettia,Ivora Balena tako da sam više nego dovoljno upoznat s temom o kojoj pričam za razliku od tebe menaĐeru....

Skontah o kome se radi. Činio si mi se kao solidan centarfor, mislim da sam te čak doveo jednom na Championship Manageru u Dinamo.

Potpis.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/11/2011 : 19:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
ma brate ja sam ti bio onaj što lupeta po zglobovima i jedini golovi koje sam postizao su bili autogolovi :P
tako da sam ti ja slaba investicija za centarfora.
Uostalom,kad sam ja bio u dinamu(u juniorima) eventualno si me mogao igrati na commodore 64 :P
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/11/2011 : 19:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ako si bio junior sa Dariom Smojom i tom ekipom, vrlo moguce da si uleteo u prve menadzere :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/11/2011 : 19:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

E ova je dobra sa Socratesom i Zicom!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 16/11/2011 : 20:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:
Originally posted by makikatalinic

Da, vidjeli smo ipak nešto malo drugačiju Hrvatsku sada u ove protekle dvije utakmice gdje smo s 442 više postavili u "kontra gard", prepustili posjed i igru Turcima te odigrali nekoliko dobrih kontri i akcija. Idealno je tako kad imaš kao dvije špice Olića i Mandžukića koji odlično odrađuju neke od svojih obrambenih zadaća. U Turskoj je to bolje funkcioniralo, ali i jučer smo imali par situacija samo što realizacija nije bila na nivou. Posljednjih 25 minuta smo igrali u 4231 gdje smo ipak više imali loptu u nogama, ali više mi se sviđa varijanta s kontra napadima jer naprosto nismo momčad koja zna iskoristiti posjed lopte. Naravno, za kontrašku igru nam je ipak potrebna koncentracija u fazi obrane, a tu je i bilo ponešto grešaka (pa čak i u toj "opjevanoj" utakmici na Istanbulu), ali uz ponešto korekcija valjda možemo to još bolje usavršiti.

Ostaju još samo želje da bude što manje pehova i ozljeda na Euru te da budemo kompletni. Do tada je još puno...

S ovim se u potpunosti slažem,no ni ova 4231 formacija s Rakitićem na zadnjem veznom a Modrićem kao playmakerom nije loša,tu je Modrić rasterećen.
Najbolje je formaciju postavljat prema suparniku,očito mi najbolje igramo protiv jačih repki,kod slučajeva "Grčka" smo očajni jer ne znamo preuzeti inicijativu i nemamo dubinska kretanja.
Očekujem skupinu:Ukrajina,Engleska,Hrvatska i Danska.

Da, na pozicijama to ne izgleda loše, tim više što Rakitić u Sevilli uglavnom i igra u središnjici terena. Druga stvar što to već duže vremena na terenu ne djeluje onako kako bi možda i trebalo, ali kažem, sada imamo vremena za korekcije...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2011 : 20:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

I točno si Zlotvore zaključio...

nije zlotvor zakljucio sto si ti imao reci, nego ti je dao dobru ideju

evo pogledaj sto si prije pisao:

quote:

Obzirom na veličinu Turske,točnije turskog tržišta svaki igrač turske reprezentacije odlaskom na Euro zaradi barem pola miliona do milion,i to samo za odlazak na Euro(nagrada od saveza,nagrada od sponzora,nagrada od prodaje dresova).A u slučaju nekog ozbiljnijeg plasmana poput prošlog europskog prvenstva kada su došli do polufinala dolazi se i do veće cifre jer osim nagrade od UEFE koja raste sa boljim plasmanom,rastu i nagrade od sponzora i što je pogotovo bitno,raste mogućnost prodaje igrača u neki od najbogatijih klubova.A tu su cifre puno veće od 5 miliona eura.Samo se treba sjetiti koliko se naših igrača prodalo nakon Francuske 98. ili nakon pobjede nad Englezima.Da ne spominjem kako je svakom igraču san igrati za svoju zemlju na Euru ili World cupu,da ne kažem kako sudjelovanje na jednom takvom takmičenju svakom sportašu nudi nešto puno više od novca.....

kakve veze ima ovo sa menadžerima ili sa nekim iz saveza?
vidi se da si počeo pisati gluparije koje nemaju veze sa mozgom
dobro da je došao zlotvor, pa ti je "dao" dobru ideju, inace bi ti i dalje pricao o sponzorima, gospodarstvima i slicnim gluparijama

quote:

I točno si Zlotvore zaključio jer ako dogovaraš puštanje utakmice onda nećeš dogovarati sa nekim beznačajnim nego sa nekim
A)kalibra Mamić,Štimac koji pod sobom u reprezentaciji imaju po nekoliko igrača i sa čijim sudjelovanjem na Euru raste cijena u nebesa.Jel netko misli da Mamić neće izvršiti pritisak na Bilića da u 23 pozove Vidu,Badelja,Vrsaljka,Kovačića,Kelavu,Sammira.....I sad genije moj,ako svakome od njih realno poraste cijena zbog sudjelovanja na Euru,a recimo Kovačić ili netko drugi zabije 3,4 komada(hipotetski govoreći)cijena mu skače na minimalno 15 miliona eura(ovdje mislim na Kovačića).

znači:
-prvo treba mamić izvršiti pritisak na bilića (opće je poznato da bilić samo sluša mamića)
-onda bilić treba uvrstiti igrače u momčad (i to igrače koji inače ne igraju uopće, osim vide) - to uopce nece biti cudno
-onda ti igrači moraju zabiti 3,4 gola (vrlo realno)
-onda mora doći bogati klub i platiti te mamiceve igrače 15 milijuna eura (sitniš za igrače iz HNL-a?)
-onda mamić krade taj novac (nikomu u gradu ni klubu neće biti čudno di je nestalo sitniš od 15 milijuna eura, jel tako? ipak svi zarađuju milijarde od jednog EP-a)
-i to je to

stvarno si genijalac! zasto prodati tekmu za 5 milijuna eura kad se moze vrlo realno zaraditi gomilu novaca
hahaaha
vjerojatnost je da se sve ovo poklopi kao ito da ti imas diplomu

quote:

B) ili sa nekim kalibra Srebrić ili Marković koji kontroliraju apsolutno sve prihode u HNS-u,

a zasto ne odmah Platiniju??? ahahaha

quote:

I sada,kad se plasiramo i možemo potencijalno ostvariti dobar rezultat od UEFE se dobije do 20 miliona eura.Točnije malo više,ali mi se neda provjeravat točan iznos jer nije niti bitno.

23 milijuna eura dobiva osvajac EP-a sa maksimalnim brojem pobjeda

quote:

Od proizvođača dresova se dobije nagrada za odlazak na Euro.U Turskoj sa potencijalnim navijačkim pukom od 100 miliona navijača uključujući i one po Njemačkoj,Švicarskoj ta cifra prelazi 5 miliona eura.Pivska industrija ili bilo koja prehrambena industrija koja plaća što ima logo saveza na boci,kutiji keksa,hamburgeru....Sve ti to genije moj prođe kroz savez,a onda i jednim postotkom kroz ruke pojedinca.

nije ti Markovic Vito, a Srebric Michale Corleone
sto ti mislis koliko ukradu? 1% svega? 2% svega? ajd neka je i 5%!
koliko onda moraju zaraditi da se isplati 5 milijuna? moraju zaraditi vise od 100 milijuna eura? a zaradit ce 23 milijuna eura od UEFE ako sve utakmice pobjede i osvoje EP
vrlo realno

quote:

I ono što se općenito misli o nogometašima misli budala poput tebe koja u životu nije upoznala nogometaša nego sve ljude gura u neke kalupe.Ima više nego dovoljno nogometaša koji su fakultetski obrazovane osobe od izbornika Bilića,Hajdukovaca Nižetića,Cuzzija,dinamovca Mesarića,od globalno poznatih je tu prije svega Dr. Socrates i da ne nabrajam dalje.

nemam ja lose misljenje o nogometasima, ali ti si im malo pokvario obraz
da si šutio i oni bi ispali pametniji

p.s. koliko ih ima koji nisu fakultetski obrazovani? 95%? vise?

quote:

Tako da tenkre ne lupetaj gluposti ovdje po forumu samo kako bi broj postova odveo u nebo nego promisli prije nego nešto napišeš jer svatko normalan zna da se ovakve utakmice ne potkupljuju baš iz razloga što se može izvući puno veća korist od te ponuđene svote.

naravno da je korist puno veća, ali za cjelokupno gospodarstvo, za sponzore, za savez, za igrače... a ne za jednu osobu

quote:

.Čak i bez obzira što si se ti uhvatio deset puta veće koristi ko pijan plota iako je tih deset puta bilo napisano kako bi se naglasila veća korist od odlaska na Euro.Ali očito sa plitkim ljudima poput tebe treba paziti na svaki zarez.Makar niti ta svota od 10 x većeg iznosa nije pretjerana ako vidiš koliko će jedan Mamić profitirati prodajom svojih 5,6 reprezentativaca.

ma kojih 5,6?
o čemu ti govoriš?
jedino se Vida može prodati, ostali zajedno nemaju 3 nastupa
osim simunica, ali cisto sumnjam da ce za obrambenog igrala u njegovim godinama dati 15 milijuna eura

Edited by - supermark on 16/11/2011 20:41:15
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/11/2011 : 20:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
I tako je sve počelo...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 16/11/2011 : 20:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

I tako je sve počelo...

I zatim je supermark odlučio da će nabubat još 100-tinjak postova

Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.15 seconds. Snitz Forums 2000