forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

sawitch
Advanced Member

Serbia
41036 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 22:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Moja prognoza je da dobijamo veceras...

quote:

Da imamo sut za 3, ove bismo odrali.. Skariolo nam je nada...

quote:
Umesto Andjusica da uvede umesto ove dijabole Milosavljevica mi gledamo sprdnju od napada..

quote:
A sto se Andjusica tice, on bar moze kos da da spolja...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11907 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 17/11/2011 : 22:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Bog te jeb'o, kakva ludnica.

Marko, probaj na sajtu evrolige.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/11/2011 : 22:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
6/22 za tri
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/11/2011 : 22:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
I Anđušića je ukakila jedna trojka Sale, budimo realni.
Jedino što je pokazao da ima muda za razliku od onog baksuza.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41036 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 22:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Cim neko naleti na link za download utakmice neka javlja... Ovo se mora imati u arhivi..

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 17/11/2011 : 22:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by Wicked

Game over... bice 30 razlike na kraju...

Сећаш се колико си само пута овако писао, а на крају смо добијали. Помислио сам то, али нисам хтео да напишем било шта

Pa trebao si da mi kazes.
Dobro, sad bar znam za ubuduce.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/11/2011 : 22:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

quote:

ФАЛИ НАМ МОРИСОН

Ma kakvi, i ovaj jedan ovde nam je previse.

Алудираш на моа?

-17 јбт, да л је неко икад стигао овлику разлику за 1/4?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 17/11/2011 : 22:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Umesto Andjusica da uvede umesto ove dijabole Milosavljevica mi gledamo sprdnju od napada..

quote:

Ovo kao kad ti prodju sve utakmice na tiketu

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Ima li neko podatak suta za 3 poena posto nisam ni gledao zadnjih 15 min...

Posteno si se zajebao,ovo je bila najludja utakmica ikad.Ovo moze samo Partizan!!!
Mada ovaj Armani je svakako neozbiljna trecerazredna ekipa,uopste nisam zadovoljan.Trebalo je da ih oderemo 30 razlike.Mislim sta? Galinari,Mancineli,Burusis,Nikolas,Kuk smejurija od igraca.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/11/2011 : 23:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
To nije čudo, to je Partizan!

I da, Morison nam fali ko leba ili da budem precizniji da ne biste poskakali , fali nam takav igrač.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41036 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ovo kao kad ti prodju sve utakmice na tiketu

Od sada me zovite Wooyoshewitch

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ФАЛИ НАМ МОРИСОН

Ma kakvi, i ovaj jedan ovde nam je previse.

Алудираш на моа?

Ne, nego na moa (vidi nick)

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 17/11/2011 : 23:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Dobro, dao je jednu trojku u 3/4, na -20, nije sad da je prelomio. Resili su Kecman i Lo odbranom na Galinariju i Kuku u poslednjih 3-4 minuta, i Kecman sa ulazima kojima je skroz iznenadio Italijane. Milosavljevic nula, decko se trudi ali nije on za ovo takmicenje, svanulo nam je kada je Lucic izasao (obzirom na to da on ne bi sacuvao ni Medlin Olbrajt), Cakarevic totalno smusen. Macvan i Pekovic standardni, Lo u sutu ocajan, u odbrani odlican... nazalost, kao i gotovo svaki americki plej kojeg dovedemo, ne moze da da otvorenu trojku i to nam je veliki problem. Andjusic za razliku od prethodne nedelje odigrao dosta dobro, Raduljica se kao trudio u odbrani.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/11/2011 : 23:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Ljudi kunem vam se u decu svoju ,evo dosao mi cale i kaze da smo pobedili ,,,LJUDI PA DA LI JE MOGUCE ......................Ja pisem post RAZOCARAN DO JAJA, ne gledam sta su drugi napisali pitam za trojke zato sto sam u prvom poludeooo ubedjen da smo izgubili sa 15 razlike ............Zadnji rezultat koji sam video je 60:52 za armani i otisao da se tusiram,,,,,,pa sta je ovo bozeeeeeeeeeee

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 17/11/2011 23:04:40
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Posteno si se zajebao,ovo je bila najludja utakmica ikad.Ovo moze samo Partizan!!!
Mada ovaj Armani je svakako neozbiljna trecerazredna ekipa,uopste nisam zadovoljan.Trebalo je da ih oderemo 30 razlike.Mislim sta? Galinari,Mancineli,Burusis,Nikolas,Kuk smejurija od igraca.

A dobro, znas da se mi zadovoljavamo mrvicama.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Знам да си у еуфорији, али досадна је ова фраза: ово може само Партизан као да само ми играмо овај спорт. Одличан меч, луд, невероватан.. јесу наши и све је то лепо, али...
И надам се да се шалиш за ове смејурије од играча

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41036 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Dobro, dao je jednu trojku u 3/4, na -20, nije sad da je prelomio. Resili su Kecman i Lo odbranom na Galinariju i Kuku u poslednjih 3-4 minuta, i Kecman sa ulazima kojima je skroz iznenadio Italijane. Milosavljevic nula, decko se trudi ali nije on za ovo takmicenje, svanulo nam je kada je Lucic izasao (obzirom na to da on ne bi sacuvao ni Medlin Olbrajt), Cakarevic totalno smusen. Macvan i Pekovic standardni, Lo u sutu ocajan, u odbrani odlican... nazalost, kao i gotovo svaki americki plej kojeg dovedemo, ne moze da da otvorenu trojku i to nam je veliki problem. Andjusic za razliku od prethodne nedelje odigrao dosta dobro, Raduljica se kao trudio u odbrani.

Dao je on i sut sa distance i malo brze igrao.. Steta sto je promasio onu trojku na kraju, bio bi junak.. Mali mora da igra, ali mora... I da, svanulo nam je kada su Lucic i Milosavljevic izasli.. Da je Veseli tu, da gravitira izmedju trojke i cetvorke ove bismo pojeli.. I jos nesto, ovaj Galinari me strasno nervira... Ali strasno...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A dobro, znas da se mi zadovoljavamo mrvicama.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/11/2011 : 23:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Pa jbt, što ode da se tuširaš kad smo im bili konačno prišli?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne, nego na moa (vidi nick)

Ладно... тек сад провалих.

Контао као фазом, Морисон звездаш, ја Звездаш

Edited by - Caleb on 17/11/2011 23:08:27
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41036 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Знам да си у еуфорији, али досадна је ова фраза: ово може само Партизан као да само ми играмо овај спорт. Одличан меч, луд, невероватан.. јесу наши и све је то лепо, али...

Gde ti jos to gledas??? Ko u Evroligi jos pravi ovakve utakmice??? Pun mi kurac vas sto omalovazavate ono sto radimo sa sto eura budzeta godisnje... Ako ne zelis da delis sa nama radost i euforiju idi seri po ciganskom topicu...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Gde ti jos to gledas??? Ko u Evroligi jos pravi ovakve utakmice??? Pun mi kurac vas sto omalovazavate ono sto radimo sa sto eura budzeta godisnje... Ako ne zelis da delis sa nama radost i euforiju idi seri po ciganskom topicu...

Имаш лепо игнор дугме и ћао.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To se tako kazeAli cini mi se da smo mi Armani jos jednom ovako isto dobili,stizuci 20 razlike.
Pa pazi ako je jedan Real neozbiljna ekipa,ovi su onda go kurac
Naravno da se salim

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/11/2011 : 23:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Jbg, Kejlebe, to je Partizan, najbolji klub u univerzumu.

Aj da spustimo malo loptu. Ovo je ko zna koja utakmica gde smo igrali očajno i probudili se pri kraju. Sad nas je usralo, narednih 10 puta neće. Spoljna linija nam je horor i užas. Mogli smo ovaj meč da dobijemo mnogo ranije, ali smo igrali bez muda 25 minuta. Sreća da su se ovima odsekle ruke, pa nisu mogli vola da ubodu..
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

To se tako kazeAli cini mi se da smo mi Armani jos jednom ovako isto dobili,stizuci 20 razlike.
Pa pazi ako je jedan Real neozbiljna ekipa,ovi su onda go kurac
Naravno da se salim

Ма контам да је само израз, ал опет
Наравно да се овако нешто не виђа често.. не могу тачно да се сетим, пре пар година Лејкерси су водили 40-ак поена разлике, не сећам се против кога и на крају су успели да изгубе.

Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.03 seconds. Snitz Forums 2000