forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Имаш лепо игнор дугме и ћао.

U pravu si... Ides na ignore...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Знам да си у еуфорији, али досадна је ова фраза: ово може само Партизан као да само ми играмо овај спорт. Одличан меч, луд, невероватан.. јесу наши и све је то лепо, али...
И надам се да се шалиш за ове смејурије од играча

Gde ti jos to gledas??? Ko u Evroligi jos pravi ovakve utakmice??? Pun mi kurac vas sto omalovazavate ono sto radimo sa sto eura budzeta godisnje... Ako ne zelis da delis sa nama radost i euforiju idi seri po ciganskom topicu...

Ma ajde iskulirajVideo si ovih dana koliko mene nerviraju omalovazavanja svega ovoga ali onda dodje jedna ovakva utakmica i ja znam da sam u pravuAli mozda su sve ovo samo mrvice

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Jbg, Kejlebe, to je Partizan, najbolji klub u univerzumu.

Kakav si ti to navijac??? Kuditi svoje i kad dobija... Ne mogu da verujem...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

quote:

quote:
Originally posted by radulovic marko

Ima li neko podatak suta za 3 poena posto nisam ni gledao zadnjih 15 min...

Posteno si se zajebao,ovo je bila najludja utakmica ikad.Ovo moze samo Partizan!!!
Mada ovaj Armani je svakako neozbiljna trecerazredna ekipa,uopste nisam zadovoljan.Trebalo je da ih oderemo 30 razlike.Mislim sta? Galinari,Mancineli,Burusis,Nikolas,Kuk smejurija od igraca.

Знам да си у еуфорији, али досадна је ова фраза: ово може само Партизан као да само ми играмо овај спорт. Одличан меч, луд, невероватан.. јесу наши и све је то лепо, али...
И надам се да се шалиш за ове смејурије од играча

To se tako kazeAli cini mi se da smo mi Armani jos jednom ovako isto dobili,stizuci 20 razlike.
Pa pazi ako je jedan Real neozbiljna ekipa,ovi su onda go kurac
Naravno da se salim

Ма контам да је само израз, ал опет
Наравно да се овако нешто не виђа често.. не могу тачно да се сетим, пре пар година Лејкерси су водили 40-ак поена разлике, не сећам се против кога и на крају су успели да изгубе.

Neko ce nam verovatno potvrditi ali ja mislim da smo upravo Armani(dal prosle ili pretprosle godine)identicno pobedili.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma ajde iskulirajVideo si ovih dana koliko mene nerviraju omalovazavanja svega ovoga ali onda dodje jedna ovakva utakmica i ja znam da sam u pravuAli mozda su sve ovo samo mrvice

Sta da iskuliram???? Necu da iskuliram... Neka ide tamo kod kentaur ekipe pa neka sere po Partizanu... Zasto ja ne mogu kao kreator topica da zabranim nekom da postuje tu???

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/11/2011 : 23:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šta si u pravu?
Najbolji igrači su nam jedan koji je na pozajmici i drugi koji će otići za mesec ili dva.
A mrvice jesu, jer je većini ovo najveći cilj u evroligi, umesto da težimo nečemu više. Ta vajna pojačanja iz domaće lige su raspad živi, da nema ta dva pozajmljena igrača, imali bi skor 0 5 u evroligi.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Šta si u pravu?
Najbolji igrači su nam jedan koji je na pozajmici i drugi koji će otići za mesec ili dva.
A mrvice jesu, jer je većini ovo najveći cilj u evroligi, umesto da težimo nečemu više. Ta vajna pojačanja iz domaće lige su raspad živi, da nema ta dva pozajmljena igrača, imali bi skor 0 5 u evroligi.

Pa dobro, jes' ti lud??? Sa cim??? SA CIM??? Pa 'aj' ti iz nekog BG paba izadji u London... Tezi necemu vise... Sad sto imas 1000 dinara u dzepu, ko ti je kriv, ti TEZI necemu vise...

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/11/2011 : 23:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Ja jos ne verujem u ovo !!!!!!!!!! Samo mogu da zamislim atmosferu u pioniru sledecu utakmicu !!!!!

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Боли ме дупе да л ћеш видети или не... не знам који си ти курац на овом форуму да би некоме забранио да пише.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 17/11/2011 23:21:03
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja jos ne verujem u ovo !!!!!!!!!! Samo mogu da zamislim atmosferu u pioniru sledecu utakmicu !!!!!

Ma idi u kurac.. Razocarao si me.. Odes na tusiranje... Ja se 300 puta preznojao...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aj da spustimo malo loptu. Ovo je ko zna koja utakmica gde smo igrali očajno i probudili se pri kraju. Sad nas je usralo, narednih 10 puta neće. Spoljna linija nam je horor i užas. Mogli smo ovaj meč da dobijemo mnogo ranije, ali smo igrali bez muda 25 minuta. Sreća da su se ovima odsekle ruke, pa nisu mogli vola da ubodu..

Sut nije isao pa nije,nisu to losi suteri i proradice sigurno.Da su usle bar tri trojke oni bi morali da menjaju odbranu i rasirili bi reket gde bi Pekovic dosao vise do izrazaja.Nasa je sreca da je nas krenulo a njih stalo i eto dobili smo.Kad nas krene sut bicemo jako,jako zajebani.

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zadnji rezultat koji sam video je 60:52 za armani i otisao da se tusiram,,,,,,pa sta je ovo bozeeeeeeeeeee

Znaci kad budemo gostovali u Madridu, napuni lepo kadu na poluvremenu, i nemoj da te vidimo ovde dok se tekma ne zavrsi :-P

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/11/2011 : 23:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kakav si ti to navijac??? Kuditi svoje i kad dobija... Ne mogu da verujem...

Navijač koji je sa obe noge na zemlji.
Navijač koji je psovao sve živo kada je gledao drugu i treću četvrtinu, jer mnogo voli ovaj klub i boli ga kad gleda neke kreature kako mrse muda na parketu.
Navijač koji je skakao od sreće kada smo dobili na kraju.

I na kraju, navijač koji bi voleo da zna što ovako nismo igrali ceo meč i što nam se ovo događa po ko zna koji put.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

quote:

Zadnji rezultat koji sam video je 60:52 za armani i otisao da se tusiram,,,,,,pa sta je ovo bozeeeeeeeeeee

Znaci kad budemo gostovali u Madridu, napuni lepo kadu na poluvremenu, i nemoj da te vidimo ovde dok se tekma ne zavrsi :-P

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/11/2011 : 23:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Šta si u pravu?

Pa dobro, jes' ti lud??? Sa cim??? SA CIM??? Pa 'aj' ti iz nekog BG paba izadji u London... Tezi necemu vise... Sad sto imas 1000 dinara u dzepu, ko ti je kriv, ti TEZI necemu vise...

Sa ovim što trenutno imamo, ovo verovatno i jeste maksimum. Mislim na top16. Pod mrvice mislim na to što ne vidim želju da se krene korak napred (dugoročno), nego stalno sve iznova i iznova i stalno težimo da dođemo do top16 i to je to.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Navijač koji je sa obe noge na zemlji.
Navijač koji je psovao sve živo kada je gledao drugu i treću četvrtinu, jer mnogo voli ovaj klub i boli ga kad gleda neke kreature kako mrse muda na parketu.
Navijač koji je skakao od sreće kada smo dobili na kraju.

I na kraju, navijač koji bi voleo da zna što ovako nismo igrali ceo meč i što nam se ovo događa po ko zna koji put.

De mi objasni sta znaci to da si ti na zemlji?? Ja letim jos od kraja utakmice... Boli me kurac sto su pozajmljeni igraci.. Neka peglamo i neka udjemo u top 16 pa neka opet svi odu na kraju sezone... Uostalom, tako je vec 10 godina... Imamo jednog talenta u dve generacije i ovde neko prica o dugorocnim kalkulacijama.. Pa nismo mi Spanci u fudbalu da imamo 1000 dobrih igraca po generaciji pa da pravimo strategiju... Evo ja vidim Andjusica i Nedovica od mladih igraca koji mogu biti nesto.. Koga jos??? Sta da pravimo??? Kakve dugorocne planove??? Da nismo od Veselog dobili to sice ne bismo imali 'leba da jedemo i ove godine...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Sa ovim što trenutno imamo, ovo verovatno i jeste maksimum. Mislim na top16. Pod mrvice mislim na to što ne vidim želju da se krene korak napred (dugoročno), nego stalno sve iznova i iznova i stalno težimo da dođemo do top16 i to je to.

Imas post ispod ovog sto si napisao... Obrazlozi ideju za dugorocno planiranje...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Šta si u pravu?

Da ali mi mi imamo te igrace.I mi nemamo taj skor od 0-5.Ko je te igrace doveo,ti i ja ili ljudi iz uprave.Kakve veze ima ko igra,to je sistem i to je to.da dovedu Brajanta vvi biste opet rekli,a kurac taj ce da ode za godinu dana.Pa normalno kad imamo budzet koji je smejurija.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Da ali mi mi imamo te igrace.I mi nemamo taj skor od 0-5.Ko je te igrace doveo,ti i ja ili ljudi iz uprave.Kakve veze ima ko igra,to je sistem i to je to.da dovedu Brajanta vvi biste opet rekli,a kurac taj ce da ode za godinu dana.Pa normalno kad imamo budzet koji je smejurija.

Kao da nam je sponzor sultan od Bruneja pa sada mi ne radimo vise nego sto mozemo..

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kao da nam je sponzor sultan od Bruneja pa sada mi ne radimo vise nego sto mozemo..

Pa to je poenta ali neko to jednostavno ne razume.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/11/2011 : 23:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Objašnjavao sam na prethodnim stranama svoj stav oko dugoročnog plana i zašto ne mogu ja lično da vam prestavim strategiju, da se ponavljam neću.

Ono zašto kažem da treba težiti nečemu više je da ako si osvajao u domaćim okvirima sve što se može unazad 5-10 godina, ako imaš standardnih top16 unazad nekoliko godina + ako si imao izlete i dalje od toga, znači da se može i bolje.
Plus, što je meni sasvim normalno da se uvek teži nečemu više, a ne da se zadovoljava stagnacijom. Ne kažem da treba da budemo prvaci Evrope 10 godina za redom, ali zašto da ne težimo za početak da top16 uvek bude siguran, a ne da se borimo za njega do poslednjeg kola.
Zašto se ne napravi neka baza za stvaranje igrača. Srbija zemlja košarke, a jedino od klinaca što valja su Anđušić i Nedović? Ma važi.

Kako rekosmo ono?
Srbin pamti Pao u Areni, Grk pamti evropske titule.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Зашто се трудиш?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 23:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
I sta sa tim??? Srbin nema 50 miliona kao sto grk ima... Kako ne kontas da je nemoguce da se probijes pored jednog Makabija koji dovede 15 stranaca za debele pare, jedne Barselone, Panatinaikosa i Olimpijakosa, Real Madrida, itd... Gde cemo??? Pa svi imaju para osim nas i Zalgirisa... Sa cim da se probijas??? Kako zamisljas??? Pa evo imas nasih igraca, prosek 21-22 godine.. Milosavljevic, Cakarevic, Lucic, Andjusic... I nigde ih nema... Ne moze to tako kao sto ti mislis...

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/11/2011 : 23:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Ljudi slavite !!!!!!!!!! Pustite planove i gluposti bar veceras .... IDEMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PARNI VALJAK MELJE !!!!!!!!!

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 17/11/2011 23:44:45
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ljudi a sto gledate uopste?Mislim Sta?Da osvojimo euro-ligu tesko.Zasto se radujete pobedama kad su to mrvice i stagnacija?Zasto ste se radovali kad smo osvojili nlb ligu,kad nabijemo cigane,kad osvojimo titulu?
Ajde uzmimo jednu Barselonu.Na primer oni tri puta uzmu euro ligu i sad dodju neki nerealni navijaci koji kazu to je nista,treba da udjemo u nba i da osvojimo nba ligu.I onda dodje neko i kaze pa cekajte da li je to realno?Mi imamo budzet 40 miliona a oni tamo 200.Mi ne mozemo ni da prismrdimo njima.

Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.05 seconds. Snitz Forums 2000