forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/11/2011 : 16:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Jedino što je Jurić izjavia (a da je uzburkalo javnost) je to da u reprezentaciji postoji mnoštvo limitiranih igrača (i sebe je tu navea isto)....

Trljam ruke.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/11/2011 : 16:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Jedino što je Jurić izjavia (a da je uzburkalo javnost) je to da u reprezentaciji postoji mnoštvo limitiranih igrača (i sebe je tu navea isto)....

OK, i šta je krivo reka?
Da ne pričamo o tome da je ta izjava kurvanjski od naših novinara izvučena iz konteksta.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/11/2011 : 16:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ne ne,nisi me razumio....Bilo je govora o tome da bi svima bilo čudno kad bi Bilić stavio nekog Mamićevog igrača u sastav.Pa sam ja samo nabrojao neke igrače koji po većini ne bi trebali igrati ili je bilo čudno kad su pozvani.Nije mi niti na kraj pameti bilo pomisliti da je Jurić pozvan u reprezentaciju sa 36 godina kako bi se na njemu zaradilo.Ako me razumiš.
A sad ovako iskreno moje mišljenje,mislim da je od Strinića bolji Pamić.Kažem,to je samo moje mišljenje i nema veze sa onim gore napisanim.Činjenica je da smo slabašni na toj poziciji lijevog beka.Valjda neće past na pamet Mamiću da krene gurat Ibaneza :P
A onom blesimetru gore:Stvarno mislim da nema potrebe da se barata imenima jer se više manje zna.Ja sam ti iznio Petra Krpana koji je itekako profitirao odigravši 10 minuta SP.Barem je Ćiro bio majstor kad je u pitanju muljanje i izvlačenje koristi od prodaje igrača.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/11/2011 : 16:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

OK, i šta je krivo reka?
Da ne pričamo o tome da je ta izjava kurvanjski od naših novinara izvučena iz konteksta.

Pa nisan reka da je u krivu
Većina toga što je reka je istina

Trljam ruke.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/11/2011 : 16:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

A onom blesimetru gore:Stvarno mislim da nema potrebe da se barata imenima jer se više manje zna.Ja sam ti iznio Petra Krpana koji je itekako profitirao odigravši 10 minuta SP.Barem je Ćiro bio majstor kad je u pitanju muljanje i izvlačenje koristi od prodaje igrača.

petar krpan nije prodan ni približno za takve iznose kakve si naveo, tako da ti logika ne vrijedi

ajde, navedi nogometase koji su se tako probili
dokaži koliko je realno
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/11/2011 : 17:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Šta ja tebi imam dokazivati kad valjda svatko sa makar i zrno mozga zna da se tako ostvaruju transferi i da igračima cijena raste drastično na Euru i SP u slučaju nastupa,a pogotovo u slučaju dobre igre ili pogotka.
I Petar Krpan je poprilično dobar primjer budući da je to godina 1998. kada su i iznosi transfera bili znatno manji.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/11/2011 : 17:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
i eto, ti nakon deset EP-a i SP-a ne možeš nabrojati igrača koji se probio preko tvoje teorije
toliko o tome koliko je cijela tvoja priča realna i koliko ti menadžeri mogu zaraditi

cijela ti koncepcija pada u vodu! pljus!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/11/2011 : 17:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Vidi mačak,ja tebi stvarno na lijep način pokušavam objasniti kako neke stvari funkcioniraju u našem nogometu.
Majstore,kažem ti lijepo...progooglaj.Vjerujem da tebi,takvom genijalcu i magistru sa preko 15 000 postova neće biti problem pronaći tko se dobro prodao ne samo iz naše reprezentacije nakon nekog prvenstva.
Ovo o čemu ovdje razgovaramo su više nego ozbiljne optužbe i teme da bi ti ja ovdje sad izbacivao imena igrača za koje se u nogometnim krugovima govori kako su uz pomoć menadžera došli do reprezentacije i ostvarili dobre transfere.Pogledaj emisiju insajder:pravila igra u kojoj se govori čak i o konkretnim imenima igrača koji su uz pomoć ljudi sa strane ulazili u igru na SP i prodavali se.Tako da tamo imaš više nego dovoljno igrača i više nego dovoljne iznose transfera da bi mogao tvrditi da je moja teorija pala u vodu.
Mislim da je pametnome dovoljno!!!!!!!!
A ti si dečko moj naivniji od sobarice ako ne vjeruješ da nažalost svijet nogometa funkcionira upravo ovako kako sam ti ja naveo.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/11/2011 : 17:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne ne,nisi me razumio....Bilo je govora o tome da bi svima bilo čudno kad bi Bilić stavio nekog Mamićevog igrača u sastav.Pa sam ja samo nabrojao neke igrače koji po većini ne bi trebali igrati ili je bilo čudno kad su pozvani.Nije mi niti na kraj pameti bilo pomisliti da je Jurić pozvan u reprezentaciju sa 36 godina kako bi se na njemu zaradilo.Ako me razumiš.
A sad ovako iskreno moje mišljenje,mislim da je od Strinića bolji Pamić.Kažem,to je samo moje mišljenje i nema veze sa onim gore napisanim.Činjenica je da smo slabašni na toj poziciji lijevog beka.Valjda neće past na pamet Mamiću da krene gurat Ibaneza :P

Sve OK, očito san te krivo razumija.Šta ćeš, malo sporije kopčan, ipak mi je tribalo 4 godine da završin višu dvogodišnju školu.
Inače, šta se Pamića tiče, ne čini mi se to neki veliki pomak u odnosu na Strinića, a nakon onoga cirkusa koji je izvea sa neodazivanjen pozivu ja ga više uopće nebi zva.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/11/2011 : 17:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Pa kažem,nije to neki veliki pomak.Ja bi mu možda dao prednost zbog motorike.Ali šta ja znam,ja sam strojarstvo završio u 7 godina :P
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/11/2011 : 17:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Šalim se naravno...hoću reći da ti imaš nekoliko takvih primjera gdje imaš igrače podjednake kvalitete jer nije to atletika pa da kažeš,ovaj 400 metara trči sekundu brže od ovog pa zato on ide na prvenstvo i gotovo.Zbog toga i je mogućnost,ajmo reći muljanja moguća.Jer tko može reći recimo tko je bolji igrač;Anas Sharbini,Ivo Iličević,Sammir ili Kovačić....Recimo.A mjesta ima možda za jednoga.Ma razumijemo se mi propaliteti,ovi magistri su neshvaćeni :P
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/11/2011 : 17:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidi mačak,ja tebi stvarno na lijep način pokušavam objasniti kako neke stvari funkcioniraju u našem nogometu.
Majstore,kažem ti lijepo...progooglaj.Vjerujem da tebi,takvom genijalcu i magistru sa preko 15 000 postova neće biti problem pronaći tko se dobro prodao ne samo iz naše reprezentacije nakon nekog prvenstva.
Ovo o čemu ovdje razgovaramo su više nego ozbiljne optužbe i teme da bi ti ja ovdje sad izbacivao imena igrača za koje se u nogometnim krugovima govori kako su uz pomoć menadžera došli do reprezentacije i ostvarili dobre transfere.Pogledaj emisiju insajder:pravila igra u kojoj se govori čak i o konkretnim imenima igrača koji su uz pomoć ljudi sa strane ulazili u igru na SP i prodavali se.Tako da tamo imaš više nego dovoljno igrača i više nego dovoljne iznose transfera da bi mogao tvrditi da je moja teorija pala u vodu.
Mislim da je pametnome dovoljno!!!!!!!!
A ti si dečko moj naivniji od sobarice ako ne vjeruješ da nažalost svijet nogometa funkcionira upravo ovako kako sam ti ja naveo.

sad mi se i nabacuješ?
a nabroji jednog od tih igrača, ne misliš valjda da će ti zato policija upasti na vrata jer si napisao nešto na forumu
reci da ti je netko drugi uzeo šifru
vjeruj meni, ja sam pet završio u šest
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/11/2011 : 18:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ne nabacujem,znaš da je Zdravko mučko đubre Mamić rekao da nogometaš ne može biti peder....pa je vjerujem mislio i na bivše :P
Kažem ti,ne tvrdoglavi...Pogledaj emisiju Insajder:pravila igre....Imaš tamo i više nego dovoljno imena i više nego dovoljno konkretne dokaze da bi vidio kako je sve to istina.Sve se to vjeruj mi može prenesti i na hrvatski nogomet.Ista stvar.
Čovječe,pobježe mi zbog tebe pola T%eksova na aukcijama:P
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/11/2011 : 18:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa kažem,nije to neki veliki pomak.Ja bi mu možda dao prednost zbog motorike.Ali šta ja znam,ja sam strojarstvo završio u 7 godina :P

Pa šta ja znan, po meni je Strinićeva motorika najmanji problem.Dapače, to je jedino šta je kod njega baš dobro.
Problem je sve ostalo

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/11/2011 : 18:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Pa i Pamićev centaršut je često znao završiti pod stijenama Kantride umjesto u 16-ercu :P
Ali jbg. mala smo zemlja sa još manje ljevaka(doduše i previše njih sa dvije ljeve :P )pa je teško naći još od Jarnija kvalitetnog bočnog
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/11/2011 : 18:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
usporedba zemalja bivse juge:

http://www.fifa.com/worldranking/rankingtools/compareteams.html#g=m&t1=SRB&t2=SVN&t3=BIH&t4=CRO&dRange=2&fm=11&fy=2010&tm=11&ty=2011
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17107 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/11/2011 : 22:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa i Pamićev centaršut je često znao završiti pod stijenama Kantride umjesto u 16-ercu :P
Ali jbg. mala smo zemlja sa još manje ljevaka(doduše i previše njih sa dvije ljeve :P )pa je teško naći još od Jarnija kvalitetnog bočnog

Po meni je najbolje rješenje Pranjić, da ga jebeš... Onako brz dribling u zadnjoj trećini igrališta ostali mogu samo sanjati... A pomalo je "legenda" da je šupalj u obrani, posebno ako se u kontekst granita u obrani spominje Strinić koji je rupa nad rupama gdje god ga staviš...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/11/2011 : 22:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
sumohrvatu sto se uopce trudis objesniti onima koji uglavnom zive u neobjasnjenjima
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 18/11/2011 : 00:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Šta ja tebi imam dokazivati kad valjda svatko sa makar i zrno mozga zna da se tako ostvaruju transferi i da igračima cijena raste drastično na Euru i SP u slučaju nastupa,a pogotovo u slučaju dobre igre ili pogotka.
I Petar Krpan je poprilično dobar primjer budući da je to godina 1998. kada su i iznosi transfera bili znatno manji.

Krpan je dobar primjer, ali ovaj drugi dio rečenice ne stoji. Nekako sa prelaskom Ronalda iz Barcelone u Inter 1997.godine počinju vrtoglavi transferi (Lazio je nakon SP 1998. doveo Salasa i Vierija, Betis je probio rekord kupovinom Denilsona, i td, i td). Kulminacija će doći nakon EP-a 2000.godine i ozvaničenih prelazaka Crespa u Lazio i Figa u Real Madrid čime je magična cifra 100 miliona DEM za odštete.

Da se vratim na Krpana - Ćiro je na SP vodio njega i Koznikua (na konto dva gola koja je ovaj dao za novinarsku selekciju protiv Vatrenih) dok je zbog nediscipline kod kuće ostavio Cvitanovića koji je razbijao te sezone (razbio Grasshopper i Partizan, odigrao sjajnu utakmicu za repku protiv Grčke, odradio transfer u Sociedad), a Bokšić se teško ozlijedio prije prvenstva. Je li samo Krpan bio dio tala ili je i sa Koznikuom (koji nije dobio ni minute na SP) Ćiro omastio brke?

I, da: na prodajama igrača kroz reprezentaciju smo (ex-Jugosloveni) napravili doktorate.

Potpis.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/11/2011 : 10:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Kad meni neko kaze Petar Krpan, ja se samo setim onih magicnih promasaja protiv Rumunije. Ni dan danas mi nije jasno kako nije bilo 8 razlike najmanje za Hrvate na tom mecu.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/11/2011 : 12:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
taj je stvarno znao čistit s crte, pred tuđim golom.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7927 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 18/11/2011 : 13:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Sićan se tog Krpana, koja je to smijurija bila. On i onaj Ivica Mornar (koji btw. nije moga ni Andori dati gol) su tu negdje, u istom rangu.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 18/11/2011 : 13:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:

Krpan je dobar primjer, ali ovaj drugi dio rečenice ne stoji. Nekako sa prelaskom Ronalda iz Barcelone u Inter 1997.godine počinju vrtoglavi transferi (Lazio je nakon SP 1998. doveo Salasa i Vierija, Betis je probio rekord kupovinom Denilsona, i td, i td). Kulminacija će doći nakon EP-a 2000.godine i ozvaničenih prelazaka Crespa u Lazio i Figa u Real Madrid čime je magična cifra 100 miliona DEM za odštete.

Da se vratim na Krpana - Ćiro je na SP vodio njega i Koznikua (na konto dva gola koja je ovaj dao za novinarsku selekciju protiv Vatrenih) dok je zbog nediscipline kod kuće ostavio Cvitanovića koji je razbijao te sezone (razbio Grasshopper i Partizan, odigrao sjajnu utakmicu za repku protiv Grčke, odradio transfer u Sociedad), a Bokšić se teško ozlijedio prije prvenstva. Je li samo Krpan bio dio tala ili je i sa Koznikuom (koji nije dobio ni minute na SP) Ćiro omastio brke?

I, da: na prodajama igrača kroz reprezentaciju smo (ex-Jugosloveni) napravili doktorate.

Sve stoji šta si rekao,ali tada su to bili pojedinačni slučajevi dok je srednja vrijednost transfera bila puno manja.Danas su se pojavile razne Malage,bogati Rusi i još bogatiji šeici koji su doveli do toga da jedan Anži za Hulka ponudi 87 miliona eura,a da se za iznose od desetak miliona eura već kupuju još nedokazani klinci.Ako se slažeš sa ovime.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 18/11/2011 : 14:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Inače,da mogu birati skupine,ja bih Poljake jer obzirom da možda i odem gore biti će manje tramakanja ako igramo u Poljskoj nego da se moramo jebat sa jednog na drugi kraj Ukrajine,iz druge jakosne me zaboli poprilično koga ćemo dobiti,a iz četvrte bi naravno Irce jer su veseljaci sa kojima se da dobro zapit :P
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 18/11/2011 : 19:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu
Kad meni neko kaze Petar Krpan, ja se samo setim onih magicnih promasaja protiv Rumunije. Ni dan danas mi nije jasno kako nije bilo 8 razlike najmanje za Hrvate na tom mecu.

Hajdukovci se sjećaju i onih promašaja u Maksimiru kad je Hajduk slavio 1:0.

Znao je Krpan zabiti fin gol, recimo Anderlechtu je u Osijeku zavalio golčinu.

quote:
Sve stoji šta si rekao,ali tada su to bili pojedinačni slučajevi dok je srednja vrijednost transfera bila puno manja.Danas su se pojavile razne Malage,bogati Rusi i još bogatiji šeici koji su doveli do toga da jedan Anži za Hulka ponudi 87 miliona eura,a da se za iznose od desetak miliona eura već kupuju još nedokazani klinci.Ako se slažeš sa ovime.

U poređenju sa današnjim transferima (tipa, 35 miliona funti za Andyja Carrolla) - da.

Potpis.
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.06 seconds. Snitz Forums 2000