forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/11/2011 : 23:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Ljudi slavite !!!!!!!!!! Pustite planove i gluposti bar veceras .... IDEMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PARNI VALJAK MELJE !!!!!!!!!

U pravu si,ne treba se opterecivati glupostima,bar ne veceras.Slavimo i budimo ponosni na momke koji nam godinama donose radost u ovoj propaloj zemlji.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/11/2011 : 23:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Tegetlija dozivljava orgazam ,gost Zare Paspalj zamislite PARTIZANOVAC koji je igrao u vreme kada je klub imao plan.

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 17/11/2011 23:56:49
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/11/2011 : 00:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
I suknjice melju !!!!!!!!http://www.sportske.net/vest/kosarka/crno-bele-uz-navijace-do-nove-pobede-u-evrokupu-57449.html

Edited by - radulovic marko on 18/11/2011 00:01:08
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/11/2011 : 00:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Зашто се трудиш?

Vala baš, u pravu si.
Kada odemo na f4 ili neki ogroman uspeh (kao titula vaterpolista), to je srpski inat, to su naši zlatni momci, jači od svih.
Kada nas dobiju, jbg, nemamo mi pare da im pariramo.

Neka im..
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/11/2011 : 00:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil
Vala baš, u pravu si.
Kada odemo na f4 ili neki ogroman uspeh (kao titula vaterpolista), to je srpski inat, to su naši zlatni momci, jači od svih.
Kada nas dobiju, jbg, nemamo mi pare da im pariramo.

Neka im..

Ali u veterpolu imas jedan klub koji ulaze a to je Pro Reko.. Ostali su svi tu negde i onda nas talenat i moze da eksplodira..

Nema veze sa vezom ovo sto si uporedio..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/11/2011 : 00:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kako god, nemam ni snage ni želje za raspravom..

vi uživajte u svojim stavovima, ja ću trubiti i dalje po svom, pa nek bude šta bude..
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/11/2011 : 00:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=d7l8fcuVy7M&feature=youtu.be

zadnja 2 i po minuta
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/11/2011 : 00:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nEe5_1UQx7w

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/11/2011 : 00:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

vi uživajte u svojim stavovima, ja ću trubiti i dalje po svom, pa nek bude šta bude..

Pa nemas snage kada pucas iz prazne puske...

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/11/2011 : 00:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
E ovako se stvara ekipa ,,,ali njima je lako oni imaju plan i to dugorocni.http://www.vesti-online.com/Sport/Kosarka/179890/Pesic-Ovo-je-godina-stvaranja-ekipe

Edited by - radulovic marko on 18/11/2011 00:23:07
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/11/2011 : 00:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=d7l8fcuVy7M&feature=youtu.be

zadnja 2 i po minuta

komentar
quote:
ovaj Omar Kuk vec 16. put gubi od Partizana...

kad je igrao u zvezdi imao je jedno desetak poraza, kad je igrao za unikahu jedno 4 i evo sad ovo...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/11/2011 : 00:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Pa nemas snage kada pucas iz prazne puske...

ne lupaj molim te. dao sam ti odgovore, to što ih ne vidiš, to je druga stvar..
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/11/2011 : 00:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Prvo poluvreme sut za 3 poena 12/1 UZAS !!!

Edited by - radulovic marko on 18/11/2011 00:30:57
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41037 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/11/2011 : 01:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
ne lupaj molim te. dao sam ti odgovore, to što ih ne vidiš, to je druga stvar..

Koje? Daj tu viziju teznje ka visem, bas me zanima..

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/11/2011 : 01:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Objasnio sam već, detaljnu strategiju ne mogu da ti dam, jer nisam u tim vodama, pa da lupetam iz glave neću..

A zašto nisam zadovoljan, to sam objasnio već, ali džabe, kad ne želiš da vidiš..

to ti je kao posao npr. Ako imaš platu 20.000, logično da je neralno očekivati 200.000, ali jel normalno zadovoljiti se sa tih 20.000 i biti srećan što imaš posao ili biti srećan što imaš posao, ali uporedo dok ga obavljaš, tražiti neki drugi gde bi možda imoa 30.000?

Uvek može bolje i uvek treba težiti boljem.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 18/11/2011 : 07:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Ipak, Italija je jedna od destinacija na kojima se trazi pobeda na strani. Sve sto mozes danas ne ostavljaj za sutra. Ovu utakmicu trebamo posmatrati kao veliku sansu, i tako i prici istoj.Verujem da se uz veliku borbu, znatno poravljen sut, dobru odbranu, moze stici do povoljnog rezultata.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 18/11/2011 : 07:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao sto sam pisao ranije, za mene je ovaj tim odlican i ima kvalitet za dalji plasman, iako su ovde neki to docekali na noz, i pricali kako su ostali napravili "drimtimove" i kako je ove godine nemoguce bilo sta uraditi, sto bi licilo na ono u prethodnih 5 godina. Evo dosla je najhvaljenija ekipa u grupi, i najveci evropski kosarkaski klub, nikad jaci u poslednji ihahaj godina, i igramo egal utakmicu, cak sta vise, vodimo celu utakmicu, sa samo DVE jebene date trojke! Naspram koliko Realovih? Stvar je u glavi i pripremi utakmice, sto je posao trenera, kao i pozrtvovanju igraca. Posle ovakve pobede, zalimo za propustenim protiv Efesa. Sad je kasno za time zaliti. Treba se okrenuti narednim utakmicama. Ne svidja mi se sto se podgreva atmosfera kako je moguce dobiti Efesa u Turskoj, a mi sledece kolo igramo u Italiji. Tamo je nemoguce dobiti?! Mislim sta?! Svaka naredna utakmica je bitna, svaka na strani je bitna.
Necu pojedinacno ovog puta komentarisati igrace, svaki je dao svoj doprinos igri i pobedi. Ali ova pobeda nema tezinu koju treba da ima, ako to ne "unovcimo" u sledecim utakmicama...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/11/2011 : 07:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Знам да си у еуфорији, али досадна је ова фраза: ово може само Партизан као да само ми играмо овај спорт. Одличан меч, луд, невероватан.. јесу наши и све је то лепо, али...
И надам се да се шалиш за ове смејурије од играча

Gde ti jos to gledas??? Ko u Evroligi jos pravi ovakve utakmice??? Pun mi kurac vas sto omalovazavate ono sto radimo sa sto eura budzeta godisnje... Ako ne zelis da delis sa nama radost i euforiju idi seri po ciganskom topicu...

Sawitchu, imaš već upozorenje od ranije. Pazi kako se izražavaš

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5561 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 18/11/2011 : 08:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

Знам да си у еуфорији, али досадна је ова фраза: ово може само Партизан као да само ми играмо овај спорт. Одличан меч, луд, невероватан.. јесу наши и све је то лепо, али...
И надам се да се шалиш за ове смејурије од играча

Gde ti jos to gledas??? Ko u Evroligi jos pravi ovakve utakmice??? Pun mi kurac vas sto omalovazavate ono sto radimo sa sto eura budzeta godisnje... Ako ne zelis da delis sa nama radost i euforiju idi seri po ciganskom topicu...

Sawitchu, imaš već upozorenje od ranije. Pazi kako se izražavaš

Sta se cudis,pa znas da Sawitch vise voli kad izgubi Zvezda nego kad pobedi Partizan
Usput,cestitke komsijama na pobedi
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/11/2011 : 09:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Najveca pobeda u ovogodisnjem ciklusu. Ovim se brise poraz od Efesa u prvom kolu i sada su planovi nazad na sinama. Racunam do kraja da ce pasti Milano u Beogradu, Charleroi bi trebalo da se bije u gostima (kad vec moze Milano), ostalo sta bog da.

Nisam gledao utakmicu nazalost, ali, posto vidim da je bio minus 20 u jednom momentu, mogu samo da kazem da se vratio voljni momenat koji je nedostajao u prvih par meceva, i da je zalaganje ocigledno vece.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 18/11/2011 : 09:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
off topic...
U danasnjem zurnalu na zadnjoj strani intervju sa Nenadom Kovacevicem, kapitenom omrazenog mi kluba. Ceo intervju je o stripovima, ima ih oko 1000, najvise Zagora, Mister Noa, Dilana, Martija, Alan Forda...
Cenio sam ga kao srcanog igraca, a sad ga cenim kao odlicnog kolekcionara! Svaka cast! Steta sto igra tu gde igra...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/11/2011 : 09:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Steta ? Ja bih ga slavio na tvom mestu svakodnevno, koji je to raspad. :D I njemu jos samo da vidimo ledja...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/11/2011 : 09:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Svaka mu čast što skuplja stripove, ali mu i svaka čast što je u Zvezdi, a ne kod nas.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5561 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 18/11/2011 : 10:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

off topic...
U danasnjem zurnalu na zadnjoj strani intervju sa Nenadom Kovacevicem, kapitenom omrazenog mi kluba. Ceo intervju je o stripovima, ima ih oko 1000, najvise Zagora, Mister Noa, Dilana, Martija, Alan Forda...
Cenio sam ga kao srcanog igraca, a sad ga cenim kao odlicnog kolekcionara! Svaka cast! Steta sto igra tu gde igra...

Sreo sam ga par puta u Darkwudu,kupio je celu Fibrinu kolekciju Ken Parkera...Bravo za kapitenov ukus
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/11/2011 : 10:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svaka mu čast što skuplja stripove, ali mu i svaka čast što je u Zvezdi, a ne kod nas.

Sto, Sawitch bi te onda ubedjivao da je nenadmasan u destrukciji protivnickih koncepcija i da ima dobar kratak pas (pri cemu je kratak 0.3-0.75m). :D

Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.07 seconds. Snitz Forums 2000