forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 18/11/2011 : 11:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Баш гледам статистику. Бацања смо одлично шутирали. 21/24. Изненађујуће.

To nas inače uvjek jebe.Ima li snimak utakmice danas,zna li ko?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41039 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/11/2011 : 11:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Inace, citam par stranica unazad. Neverovatan odraz stanja u nasoj zemlji : grupa ljudi, koja zeli pozitivni progres, je napadnuta od strane druge grupe, koja tvrdi da smo super i najbolji i da bolje ne moze, pritom optuzujuci ove da su izdajnici i nevernici. A svi pritom podrzavaju istu frakciju.

"put do pakla poplocan je dobrim namerama"

Uopste nije tacno.. Pa kao da mi ne zelimo da Partizan bude prvak Evrope.. Samo sto kazemo da je to nemoguce sa sredstvima kojima raspolazemo i raskosnim talentima koje stvaramo iz prestupne u prestupnu...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/11/2011 : 11:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Al je u mojim godinama vec bio ozbiljan naucenjak :D

Pa kao i ti, samo sto si ti jos ozbiljniji!!!!!

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/11/2011 : 11:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

Ali neshvacen...neshvacen :(

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 18/11/2011 : 11:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by pravedni

quote:

quote:

quote:

Inace, citam par stranica unazad. Neverovatan odraz stanja u nasoj zemlji : grupa ljudi, koja zeli pozitivni progres, je napadnuta od strane druge grupe, koja tvrdi da smo super i najbolji i da bolje ne moze, pritom optuzujuci ove da su izdajnici i nevernici. A svi pritom podrzavaju istu frakciju.

"put do pakla poplocan je dobrim namerama"

Jebote pa ti si i politicar postao ,,ima li nesto u sta se ti ne razumes.Ili si neki daleki Anstajnov rodjak ili bliski rod nekog nobelovca.

Matematika i prirodne nauke mi u globalu uzasno idu.

I Ajnštajn se u mladosti baš nije isticao u tome...

Dosta toga je uspešno maznuo od Mileve! Šteta što i ti nemaš ženu genijalca...Znaš kako kažu da iza svakog uspešnog čoveka stoji još uspešnija žena...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 18/11/2011 : 12:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ali neshvacen...neshvacen :(

To je sudbina svakog genijalca!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/11/2011 : 12:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dosta toga je uspešno maznuo od Mileve! Šteta što i ti nemaš ženu genijalca...Znaš kako kažu da iza svakog uspešnog čoveka stoji još uspešnija žena...

Imam sasvim genijalnu zenu, al u drugim poljima. Ovaj je naucio fiziku i matematiku, mzoda ja postanem sjajan kuvar :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/11/2011 : 12:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

quote:

Има данас у 15:15 на СК.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 18/11/2011 : 12:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by wele

quote:

Има данас у 15:15 на СК.

Sada mogu natenane i bez nerviranja da pogledam ovaj "ludi" meč...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 18/11/2011 : 12:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imam sasvim genijalnu zenu, al u drugim poljima. Ovaj je naucio fiziku i matematiku, mzoda ja postanem sjajan kuvar :D

A tek što ćeš naučiti da peglaš i usisavaš,za olimpijsku medalju!
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 18/11/2011 : 12:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Dobro, sad krece drugi krug. Realno, ni sad nemogu da shvatim kako smo pobedili.
Gostujemo Efesu, Sarloi i Realu. U Madridu treba izboriti castan poraz, a u Istanbulu i Belgiji probati pa sta Bog da. Idemo rastereceni u Istanbul, dok su oni pritisnuti, ostvarili su dve pobede na strani koje su sami anulirali porazima kod kuce. Ipak u ovom krugu igraju tri tekme kod kuce, i tu ce traziti svoju sansu. Mi trebamo da iskoristimo jednu zajebanu situaciju u kojoj se nalaze i probamo do pozitivnog rezultata. Dolaze nam Makabi i Armani. Prilicno gadno, narocito Makabi. Znaci svaka utakmica je bitna, ne samo u Beogradu vec i dve na strani. Sve se racuna.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/11/2011 : 12:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Dobro, sad krece drugi krug. Realno, ni sad nemogu da shvatim kako smo pobedili.
Gostujemo Efesu, Sarloi i Realu. U Madridu treba izboriti castan poraz, a u Istanbulu i Belgiji probati pa sta Bog da. Idemo rastereceni u Istanbul, dok su oni pritisnuti, ostvarili su dve pobede na strani koje su sami anulirali porazima kod kuce. Ipak u ovom krugu igraju tri tekme kod kuce, i tu ce traziti svoju sansu. Mi trebamo da iskoristimo jednu zajebanu situaciju u kojoj se nalaze i probamo do pozitivnog rezultata. Dolaze nam Makabi i Armani. Prilicno gadno, narocito Makabi. Znaci svaka utakmica je bitna, ne samo u Beogradu vec i dve na strani. Sve se racuna.

Dosta zavisi od efesa i njihovog dulela sa italijanima,efes moze vrlo lako da bude iza nas ekipa je truba ,i ne bih me zacudilo da na kraju imaju poraz vise od nas.. Ali po svemu sudeci opet ce biti drama i to u zadnjem kolu protiv armanija .Ako do toga dodje mislim da smo u top 16 sigurno.

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41039 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/11/2011 : 12:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Po prognozama pre pocetka trebale su nam 4 pobede za dalje... Pa sada, ako je tako, utakmica sa Sarloa u gostima i sa Milanom kuci su nam mec lopte.. Ovo ostalo ako usere, usralo je... Mada mislim da ce Makabi da padne u Pioniru..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/11/2011 : 12:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Maccabi dolazi 1. decembra sto je malo nesrecno, buduci da ce im tada jos uvek trebati pobeda za nesto.

Ja racunam na pobedu u Belgiji i kuci protiv Milana, i to je valjda to.

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 18/11/2011 : 13:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Maccabi dolazi 1. decembra sto je malo nesrecno, buduci da ce im tada jos uvek trebati pobeda za nesto.

Dovoljno...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 18/11/2011 : 13:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
off topic: da li se još može slati lista za najbolje albume Yu-rocka?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41039 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/11/2011 : 13:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

To bi bilo idealno.. Ali bice to vraski tesko...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/11/2011 : 14:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Paspalj juce kod Tegija objasnio neke stvari,ko nije gledao neka gleda reprizu.
Najace je kad se javio gledalac i rekao kako Partizan igra ruznu kosarku i mnogo bije protivnika i na silu dobija.Tek ce Palja:"Partizan ne moze da da 30 trojki ali zato moze da prebije svakog".Ja sam umro od smeha.Car

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 18/11/2011 : 14:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Najace je kad se javio gledalac i rekao kako Partizan igra ruznu kosarku i mnogo bije protivnika i na silu dobija.Tek ce Palja:"Partizan ne moze da da 30 trojki ali zato moze da prebije svakog".Ja sam umro od smeha.Car

Objasnio je pre neki dan kako nam treba igrac kao sto je Morison...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/11/2011 : 14:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

quote:
Originally posted by okiboki

Objasnio je pre neki dan kako nam treba igrac kao sto je Morison...

Pricao je o tome.Rekao je da je to pogresno preneto.Da Partizanu treba jedan takav suter kao sto je on a ne on kao on.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/11/2011 : 16:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

To bi bilo idealno.. Ali bice to vraski tesko...

Charleroi nije bauk, ali je opasna galamdzijska ekipa. Oni igraju slicno kao Buducnost svojevremeno, pokusavaju da te nagutaju trojkama, a ako ih krene - krenulo ih je. Ako Partizan ne bude dovoljno glup da udje u taj ritam i pokusa da se natpucava sa njima, pobeda je izuzetno realna. Ne treba potceniti protivnika koji je prosao tezak kvalifikacioni ciklus do grupa, ali sigurno je da je Partizan kvalitetniji i sve sem komforne pobede bi bilo - za mene - iznenadjenje.

Milano u Beogradu, bice nasiljeni i namudjeni, ali mnogo ce vode da protekne do tog poslednjeg kola, a pogotovo je zanimljivo pitanje lockouta, jer ako NBA nadje solomonsko resenje, ovi gube Galla a ovi Pekovica, pa bih rekao da je Milano vise u prednosti tu. Medjutim, italijanske ekipe odavno nisu jaki gosti u Evroligi, pa i tu dajem prednost partizanu.

Ostatak rasporeda, Efes je mnogo tvrdji domacin nego gost, Real je potencijalna sansa jer Laso nema kapacitet za ovakvu ekipu (da ne kazem ne ume, a Partizan je to ranije barem umeo da koristi), Maccabi, da je Pini trener rekao bih ladno Partizan dobija, ali Blatt je gadan igrac i sumnjam da ce pustiti i santimetar.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41039 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/11/2011 : 16:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam Makabi i Sarloa i da Makabi nije bas bas toliko jak, Sarloa bi to dobio... Run and Gun ekipa... A Partizan na srecu ne igra tako, pa tvrdom igrom moze da dobije i tamo... I Blat je zajeban igrac, i tu si u pravu.. Odlican trener... Ne svidja mi se bas njegova igra ali on gubi kada je nekom jakom protivniku bas dan i kada njegovom timu nije... Sto ce reci, retko i cupavo...

Milano ima kvalitetniji sastav od Partizana i moze tu svasta biti... A pogotovo sto stvarno ovog Galinarija cuvaju kao da je Brajant dosao u Evropu...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/11/2011 : 17:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Po nekim proracunima koji su dosta realni nama ce biti neophodna pobeda u BG-u protiv Armanija da idemo dalje.Cak i ta jedna ce najverovatnije biti dovoljna.Ako dobijemo i Sarloa opet ce nam trebati i ta protiv Armanija.Armani do kraja ima raspored da ce dobiti sigurno jednu a mozda dve,tako da je to to.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/11/2011 : 17:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Bolje da dobijemo dva meča, što je sigurno, sigurno je
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/11/2011 : 18:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Bolje da dobijemo dva meča, što je sigurno, sigurno je

Najbolje da dobijemo tri,onda smo sigurni ali tesko bice.

Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.44 seconds. Snitz Forums 2000