forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FC Barcelona - Mes Que Un Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 362

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 19/01/2012 : 23:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
Kada bi se genetski utvrdjivalo poreklo Pepa, kladim se da bi najgore secikese i ubice bile u njegovom pedigreu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/01/2012 : 23:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

pa, sitna je razlika da u prvom slucaju (simuliranje) protivnicki igrac moze ostati uvrijeđen, a u drugom (krvnicki statrtovi) moze ostati bez pola noge (kao eduardo)
ali to su sitne razlike, ustvari je to isti vrag

Promasio si fudbal! Poredio sam svrhu Mesijevog foliranja.. Radi iznudjivanja prekrsaja i iznudjivanja kartona protivniku.. Stvarno, naljuticu se na tebe jer ne citas sta pisem a polemisemo.. Nije u redu..

@Hartson
Ja bih ustao i Pepeu odsrafio tu istu nogu sa kojom me zgazio!! Ja bih to uradio, ali to nije ispravno.. Prvi igrac sveta bi valjda trebalo da ima sve kvalitete na najvisem nivou i ne bi trebalo svojim primerom da glumata i izvodi kaskaderske kolutove nakon toga vec da ode kod sudije i kaze mu sta je bilo, pozove ga da pita i pomocnika da li je nesto primetio itd.. Da je nakon onog gazenja Pepea to uradio, nakon bolne grimase, kunem ti se da bi mi to drasticno promenilo misljenje.. Ovako je samo jedan mali pacov koji nije uvek velik ni u pobedama a kakav li ce tek biti kada dodju porazi.. Ne volim takve ljude.. Neko je ovde spomenuo Ronaldinja.. Eto, da ih uporedimo!? Jednom tapse ceo stadion nakon 0:3 a drugog bi rastrgali ili nabili na kolac.. Zapitas li se zasto??? I pokusaj bar ti da procitas moj post u celosti a ne da izvlacis neke stvari iz konteksta..

PS
Sta se desava sa Hartsonom? Jel' ziv? Znam da mu je pre vise od godinu dana rak metastazirao.. I kako mozes biti fan Hartsona, igraca ratnika, i ovog malog pacova, igraca pizde???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 19/01/2012 : 23:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch
Prvi igrac sveta bi valjda trebalo da ima sve kvalitete na najvisem nivou i ne bi trebalo svojim primerom da glumata i izvodi kaskaderske kolutove nakon toga vec da ode kod sudije i kaze mu sta je bilo, pozove ga da pita i pomocnika da li je nesto primetio itd.. Da je nakon onog gazenja Pepea to uradio, nakon bolne grimase, kunem ti se da bi mi to drasticno promenilo misljenje.. Ovako je samo jedan mali pacov koji nije uvek velik ni u pobedama a kakav li ce tek biti kada dodju porazi.. Ne volim takve ljude.

I da ga pita da li hoce da podele Twix

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 19/01/2012 : 23:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pa, sitna je razlika da u prvom slucaju (simuliranje) protivnicki igrac moze ostati uvrijeđen, a u drugom (krvnicki statrtovi) moze ostati bez pola noge (kao eduardo)

Promasio si fudbal! Poredio sam svrhu Mesijevog foliranja.. Radi iznudjivanja prekrsaja i iznudjivanja kartona protivniku.. Stvarno, naljuticu se na tebe jer ne citas sta pisem a polemisemo.. Nije u redu..

@Hartson
Ja bih ustao i Pepeu odsrafio tu istu nogu sa kojom me zgazio!! Ja bih to uradio, ali to nije ispravno.. Prvi igrac sveta bi valjda trebalo da ima sve kvalitete na najvisem nivou i ne bi trebalo svojim primerom da glumata i izvodi kaskaderske kolutove nakon toga vec da ode kod sudije i kaze mu sta je bilo, pozove ga da pita i pomocnika da li je nesto primetio itd.. Da je nakon onog gazenja Pepea to uradio, nakon bolne grimase, kunem ti se da bi mi to drasticno promenilo misljenje.. Ovako je samo jedan mali pacov koji nije uvek velik ni u pobedama a kakav li ce tek biti kada dodju porazi.. Ne volim takve ljude.. Neko je ovde spomenuo Ronaldinja.. Eto, da ih uporedimo!? Jednom tapse ceo stadion nakon 0:3 a drugog bi rastrgali ili nabili na kolac.. Zapitas li se zasto??? I pokusaj bar ti da procitas moj post u celosti a ne da izvlacis neke stvari iz konteksta..

PS
Sta se desava sa Hartsonom? Jel' ziv? Znam da mu je pre vise od godinu dana rak metastazirao.. I kako mozes biti fan Hartsona, igraca ratnika, i ovog malog pacova, igraca pizde???

Hartson je ziv i zdrav, a uz to je i car
Ovo je poslednje sto sam cuo u vezi s njim: http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-south-west-wales-16105695

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/01/2012 : 00:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a jbga, quotao si kilometarski post, tko ce znati na sto si mislio
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/01/2012 : 00:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Ovo juce nisam napisao evo par reci o Andresu Inijesti.Mislim da u zivotu nisam gledao igraca koji bolje popunjava prostor,neverovatan lik koristi precice po metar ,metar 1/2 i prolazi igrace.Uvek je blizu gola a ujedno i kreira akcije ..Mislim da mu je svki metar pretcanog prostora ispunjen i da ne trci bez veze nikad...CAR....

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/01/2012 : 00:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prvi igrac sveta bi valjda trebalo da ima sve kvalitete na najvisem nivou i ne bi trebalo svojim primerom da glumata i izvodi kaskaderske kolutove nakon toga vec da ode kod sudije i kaze mu sta je bilo, pozove ga da pita i pomocnika da li je nesto primetio itd..

pa nije to debata
suci nikad uopce ne slusaju igrace, a kamoli da ce se raspravljati s njima i zvati jos i pomocnike
a messi nije ni kapetan, tako da je ta vjerojatnost jos i manja
osim toga, da su pomocni suci nesto vidjeli dojavili bi to preko slusalica

u svakom slucaju, stvarno je smijesno ocekivati to u nogometu, pa nije ovo tenis
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/01/2012 : 00:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa zbog tog foliranja i laganja ni ne veruju sudije.. A inace, tebi je to Mesijevo kotrljanje normalna i pravilna reakcija? Nije foliranje? I ne odgovoriste mi Hartson i ti ono oko Ronaldinja i Mesija!?

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 20/01/2012 : 01:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Ej, sto se mene tice, Ronaldinjo mi je apsolutno najomiljeniji igrac svih vremena

Pretpostavljam da ga je madridska publika postovala jer bi ponekad i gubio tamo (za razliku od Mesija ), a mozda su se i potajno nadali da ce krenuti stopama debelog Ronalda pa promeniti dresove (inace i debelog Ronalda su ranije zvali Ronaldinjo, recimo 1995. na Kopa Amerika na dresu mu je bas pisalo Ronaldinjo ).

Roni je imao mnogo kraci fitilj od Mesija i umeo je da vrati i te kako. Secam se da sam se bas ovde raspravljao s jednim likom (Milanistom) koji je od Ronijeve magicne asistencije Ziliju u polufinalu LS 2006. video samo to da je on rukom odgurivao Gatuza koji je kao vo nasrtao na njega.

Mesijevo kotrljanje mi ne bi bila normalna reakcija da je sve idealno. Posto nije, prihvatljivo mi je kao manje zlo po tim od nekog osvecivanja. Da u fudbalu stvarno postoji resenost da se ovakve stvari iskorene, bile bi iskorenjene velikim kaznama. Ali prvo mesarenje, pa onda kotrljanje. Medjutim, kad bi sad neki spanski fudbalski organ zabranio Pepeu da igra jedno godinu dana, javilo bi se ljudsko smece da kaze "Por que? Por que?" Zato je to neizvodljivo.

A jos kad se setim da je pre 20 godina Mesa Bazdarevic fasovao 10 meseci zabrane jer je opsovao sudiju dodje mi da placem, jer mi postaje jasno da prosto NE ZELE da se obracunaju s ovim stvarima i tako unaprede sport.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 20/01/2012 : 01:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

A jos kad se setim da je pre 20 godina Mesa Bazdarevic fasovao 10 meseci zabrane jer je opsovao sudiju dodje mi da placem, jer mi postaje jasno da prosto NE ZELE da se obracunaju s ovim stvarima i tako unaprede sport.

Nije ga opsovao, nego pljunuo

Edited by - o.O 321 on 20/01/2012 01:08:32
Go to Top of Page

YNWA
Average Member

Bosnia and Herzegovina
903 Posts

Member since 17/10/2002

Posted - 20/01/2012 : 09:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send YNWA a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by o.O 321

quote:
Originally posted by johnhartson

Nije ga opsovao, nego pljunuo

http://www.youtube.com/watch?v=BHTTqEJOyRs

Bio sam na ovoj utakmici na Koševu, kišna i hladna veče . Kvalifikacije za SP u Italiji protiv Norveške (davljenje, završilo 1-0). Isključenje se desilo već nakon desetak minuta. Stvarno blesav potez Baždarevića zbog čega nije išao na SP. Iako ne znam da li ga je stvarno pljunuo ili mu je u klasičnom balkanskom stilu poručio "pu p**** ti materina". U svakom slučaju, gestikulacija ga je skupo koštala.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5601 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 20/01/2012 : 10:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:
Originally posted by velka031

Pepe je najveće govno svjetskog nogometa.

Pepe,Coentrao,Carvaljoi,sve cigan do cigana

Druga dvojica koje si spomenuo su ok igrači, Pepe je kretenčina iskompleksirana...

Sve su to cigani,na celu sa Felipe Skolarijem
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/01/2012 : 10:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa zbog tog foliranja i laganja ni ne veruju sudije..

pa nije u pitanju vjerovanje ili ne vjerovanje nego sto bi utakmica trajala 3000 minuta kad bi suci isli slusati svakog igraca
pa jesi ti primjetio koliko ljudi skoci na suca na svaki zvizduk? i sad bi trebali ocekivati da ce messija poslusati...
ti kao da si ispao iz bajke

quote:

I ne odgovoriste mi Hartson i ti ono oko Ronaldinja i Mesija!?

a sto se tu ima za reci? kakve to ima veze uopce?
tko ce voliti igraca koji im je zabio vec 13 golova? zar mislis da su na campu pljeskali stefanu?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/01/2012 : 10:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kazem ti da je velik igrac velik i u ocima protivnika a pizda je pizda svuda osim u ocima fanova...

Broj golova nema veze sa tim... Znas kakav bi igrac i licnost trebao da bude u zvezdi da bih mu ja tapsao nakon pobede na JNA, jezivo dobar...

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 20/01/2012 : 10:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kazem ti da je velik igrac velik i u ocima protivnika a pizda je pizda svuda osim u ocima fanova...

Broj golova nema veze sa tim... Znas kakav bi igrac i licnost trebao da bude u zvezdi da bih mu ja tapsao nakon pobede na JNA, jezivo dobar...

Ti opet o Pantelicu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/01/2012 : 10:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jeste.. Njemu sam tapsao dok je igrao u Smederevu :)

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 20/01/2012 : 11:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Kad vec govorimo o Marku Pantelicu
http://vukajlija.com/zabava/posteri/398619

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/01/2012 : 11:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
To je to :))

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/01/2012 : 12:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Saviću, nikako da pustiš Mesija na miru
Čini mi se da se sve svodi na to što ti se on ne sviđa fizički. Ne možeš da podneseš da jedan onakav "kepec" žari i pali današnjim fudbalom. Da slučajno izgleda kao Kikica ne bi imao nikakvu zamjerku na njega, je li?

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/01/2012 : 13:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ma bas... Boli me dupe za fizicki izgled.. Nisam ja modni kreator... Kada je usao protiv Celsija u LS pomislio sam (evo mi novi ljubimac), ali malo po malo mi je bio sve odvratniji... Prelio je casu kada je na Srnu nasrtao i ponasao se kao stoka kada su igrali superkup protiv Sahtjora...

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/01/2012 : 13:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/01/2012 : 13:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Ne vrijeđaj majmune!

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/01/2012 : 13:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
U biti, uvridia san onog Homo erectusa, majmun je na prvom stupnju

Trljam ruke.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 20/01/2012 : 13:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Mesi je drski,bezobrazni pacov,nikad nece dostici Ronaldinjove najbolje dane.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/01/2012 : 13:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma bas... Boli me dupe za fizicki izgled.. Nisam ja modni kreator... Kada je usao protiv Celsija u LS pomislio sam (evo mi novi ljubimac), ali malo po malo mi je bio sve odvratniji... Prelio je casu kada je na Srnu nasrtao i ponasao se kao stoka kada su igrali superkup protiv Sahtjora...

Ovakvom odbranom si samo potvrdio moje mišljenje.

Šalim se, Saviću.

Go to Top of Page
Page: of 362 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.66 seconds. Snitz Forums 2000