Author |
Topic  |
o.O 321
Junior Member

.gif)
358 Posts
Member since 09/01/2012 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 19/01/2012 : 23:20:05
|
quote: Originally posted by supermark
pa, sitna je razlika da u prvom slucaju (simuliranje) protivnicki igrac moze ostati uvrijeđen, a u drugom (krvnicki statrtovi) moze ostati bez pola noge (kao eduardo) ali to su sitne razlike, ustvari je to isti vrag
Promasio si fudbal! Poredio sam svrhu Mesijevog foliranja.. Radi iznudjivanja prekrsaja i iznudjivanja kartona protivniku.. Stvarno, naljuticu se na tebe jer ne citas sta pisem a polemisemo.. Nije u redu..
@Hartson Ja bih ustao i Pepeu odsrafio tu istu nogu sa kojom me zgazio!! Ja bih to uradio, ali to nije ispravno.. Prvi igrac sveta bi valjda trebalo da ima sve kvalitete na najvisem nivou i ne bi trebalo svojim primerom da glumata i izvodi kaskaderske kolutove nakon toga vec da ode kod sudije i kaze mu sta je bilo, pozove ga da pita i pomocnika da li je nesto primetio itd.. Da je nakon onog gazenja Pepea to uradio, nakon bolne grimase, kunem ti se da bi mi to drasticno promenilo misljenje.. Ovako je samo jedan mali pacov koji nije uvek velik ni u pobedama a kakav li ce tek biti kada dodju porazi.. Ne volim takve ljude.. Neko je ovde spomenuo Ronaldinja.. Eto, da ih uporedimo!? Jednom tapse ceo stadion nakon 0:3 a drugog bi rastrgali ili nabili na kolac.. Zapitas li se zasto??? I pokusaj bar ti da procitas moj post u celosti a ne da izvlacis neke stvari iz konteksta..
PS Sta se desava sa Hartsonom? Jel' ziv? Znam da mu je pre vise od godinu dana rak metastazirao.. I kako mozes biti fan Hartsona, igraca ratnika, i ovog malog pacova, igraca pizde??? |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
o.O 321
Junior Member

.gif)
358 Posts
Posted - 19/01/2012 : 23:24:28
|
quote: Originally posted by sawitch Prvi igrac sveta bi valjda trebalo da ima sve kvalitete na najvisem nivou i ne bi trebalo svojim primerom da glumata i izvodi kaskaderske kolutove nakon toga vec da ode kod sudije i kaze mu sta je bilo, pozove ga da pita i pomocnika da li je nesto primetio itd.. Da je nakon onog gazenja Pepea to uradio, nakon bolne grimase, kunem ti se da bi mi to drasticno promenilo misljenje.. Ovako je samo jedan mali pacov koji nije uvek velik ni u pobedama a kakav li ce tek biti kada dodju porazi.. Ne volim takve ljude.
I da ga pita da li hoce da podele Twix 
|
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 19/01/2012 : 23:35:48
|
quote: Originally posted by sawitch
pa, sitna je razlika da u prvom slucaju (simuliranje) protivnicki igrac moze ostati uvrijeđen, a u drugom (krvnicki statrtovi) moze ostati bez pola noge (kao eduardo) ali to su sitne razlike, ustvari je to isti vrag
Promasio si fudbal! Poredio sam svrhu Mesijevog foliranja.. Radi iznudjivanja prekrsaja i iznudjivanja kartona protivniku.. Stvarno, naljuticu se na tebe jer ne citas sta pisem a polemisemo.. Nije u redu..
@Hartson Ja bih ustao i Pepeu odsrafio tu istu nogu sa kojom me zgazio!! Ja bih to uradio, ali to nije ispravno.. Prvi igrac sveta bi valjda trebalo da ima sve kvalitete na najvisem nivou i ne bi trebalo svojim primerom da glumata i izvodi kaskaderske kolutove nakon toga vec da ode kod sudije i kaze mu sta je bilo, pozove ga da pita i pomocnika da li je nesto primetio itd.. Da je nakon onog gazenja Pepea to uradio, nakon bolne grimase, kunem ti se da bi mi to drasticno promenilo misljenje.. Ovako je samo jedan mali pacov koji nije uvek velik ni u pobedama a kakav li ce tek biti kada dodju porazi.. Ne volim takve ljude.. Neko je ovde spomenuo Ronaldinja.. Eto, da ih uporedimo!? Jednom tapse ceo stadion nakon 0:3 a drugog bi rastrgali ili nabili na kolac.. Zapitas li se zasto??? I pokusaj bar ti da procitas moj post u celosti a ne da izvlacis neke stvari iz konteksta..
PS Sta se desava sa Hartsonom? Jel' ziv? Znam da mu je pre vise od godinu dana rak metastazirao.. I kako mozes biti fan Hartsona, igraca ratnika, i ovog malog pacova, igraca pizde???
Hartson je ziv i zdrav, a uz to je i car  Ovo je poslednje sto sam cuo u vezi s njim: http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-south-west-wales-16105695 |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29660 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 20/01/2012 : 00:31:47
|
 a jbga, quotao si kilometarski post, tko ce znati na sto si mislio  |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 20/01/2012 : 00:34:04
|
Ovo juce nisam napisao evo par reci o Andresu Inijesti.Mislim da u zivotu nisam gledao igraca koji bolje popunjava prostor,neverovatan lik koristi precice po metar ,metar 1/2 i prolazi igrace.Uvek je blizu gola a ujedno i kreira akcije ..Mislim da mu je svki metar pretcanog prostora ispunjen i da ne trci bez veze nikad...CAR.... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29660 Posts
Posted - 20/01/2012 : 00:37:06
|
Prvi igrac sveta bi valjda trebalo da ima sve kvalitete na najvisem nivou i ne bi trebalo svojim primerom da glumata i izvodi kaskaderske kolutove nakon toga vec da ode kod sudije i kaze mu sta je bilo, pozove ga da pita i pomocnika da li je nesto primetio itd..
pa nije to debata suci nikad uopce ne slusaju igrace, a kamoli da ce se raspravljati s njima i zvati jos i pomocnike a messi nije ni kapetan, tako da je ta vjerojatnost jos i manja osim toga, da su pomocni suci nesto vidjeli dojavili bi to preko slusalica
u svakom slucaju, stvarno je smijesno ocekivati to u nogometu, pa nije ovo tenis |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
Posted - 20/01/2012 : 00:40:52
|
Pa zbog tog foliranja i laganja ni ne veruju sudije.. A inace, tebi je to Mesijevo kotrljanje normalna i pravilna reakcija? Nije foliranje? I ne odgovoriste mi Hartson i ti ono oko Ronaldinja i Mesija!? |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Posted - 20/01/2012 : 01:04:46
|
Ej, sto se mene tice, Ronaldinjo mi je apsolutno najomiljeniji igrac svih vremena 
Pretpostavljam da ga je madridska publika postovala jer bi ponekad i gubio tamo (za razliku od Mesija ), a mozda su se i potajno nadali da ce krenuti stopama debelog Ronalda pa promeniti dresove (inace i debelog Ronalda su ranije zvali Ronaldinjo, recimo 1995. na Kopa Amerika na dresu mu je bas pisalo Ronaldinjo ).
Roni je imao mnogo kraci fitilj od Mesija i umeo je da vrati i te kako. Secam se da sam se bas ovde raspravljao s jednim likom (Milanistom) koji je od Ronijeve magicne asistencije Ziliju u polufinalu LS 2006. video samo to da je on rukom odgurivao Gatuza koji je kao vo nasrtao na njega. 
Mesijevo kotrljanje mi ne bi bila normalna reakcija da je sve idealno. Posto nije, prihvatljivo mi je kao manje zlo po tim od nekog osvecivanja. Da u fudbalu stvarno postoji resenost da se ovakve stvari iskorene, bile bi iskorenjene velikim kaznama. Ali prvo mesarenje, pa onda kotrljanje. Medjutim, kad bi sad neki spanski fudbalski organ zabranio Pepeu da igra jedno godinu dana, javilo bi se ljudsko smece da kaze "Por que? Por que?" Zato je to neizvodljivo.
A jos kad se setim da je pre 20 godina Mesa Bazdarevic fasovao 10 meseci zabrane jer je opsovao sudiju dodje mi da placem, jer mi postaje jasno da prosto NE ZELE da se obracunaju s ovim stvarima i tako unaprede sport. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
o.O 321
Junior Member

.gif)
358 Posts
|
YNWA
Average Member

Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
Posted - 20/01/2012 : 09:53:23
|
quote: Originally posted by o.O 321
quote: Originally posted by johnhartson
A jos kad se setim da je pre 20 godina Mesa Bazdarevic fasovao 10 meseci zabrane jer je opsovao sudiju dodje mi da placem, jer mi postaje jasno da prosto NE ZELE da se obracunaju s ovim stvarima i tako unaprede sport.
Nije ga opsovao, nego pljunuo 
http://www.youtube.com/watch?v=BHTTqEJOyRs
Bio sam na ovoj utakmici na Koševu, kišna i hladna veče . Kvalifikacije za SP u Italiji protiv Norveške (davljenje, završilo 1-0). Isključenje se desilo već nakon desetak minuta. Stvarno blesav potez Baždarevića zbog čega nije išao na SP. Iako ne znam da li ga je stvarno pljunuo ili mu je u klasičnom balkanskom stilu poručio "pu p**** ti materina". U svakom slučaju, gestikulacija ga je skupo koštala. |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5601 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 20/01/2012 : 10:11:58
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Dr. Zistis
quote: Originally posted by velka031
Pepe je najveće govno svjetskog nogometa.
Pepe,Coentrao,Carvaljoi,sve cigan do cigana 
Druga dvojica koje si spomenuo su ok igrači, Pepe je kretenčina iskompleksirana...
Sve su to cigani,na celu sa Felipe Skolarijem  |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29660 Posts
Posted - 20/01/2012 : 10:14:20
|
Pa zbog tog foliranja i laganja ni ne veruju sudije..
pa nije u pitanju vjerovanje ili ne vjerovanje nego sto bi utakmica trajala 3000 minuta kad bi suci isli slusati svakog igraca pa jesi ti primjetio koliko ljudi skoci na suca na svaki zvizduk? i sad bi trebali ocekivati da ce messija poslusati... ti kao da si ispao iz bajke 
I ne odgovoriste mi Hartson i ti ono oko Ronaldinja i Mesija!?
a sto se tu ima za reci? kakve to ima veze uopce? tko ce voliti igraca koji im je zabio vec 13 golova? zar mislis da su na campu pljeskali stefanu? |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
Posted - 20/01/2012 : 10:25:22
|
Kazem ti da je velik igrac velik i u ocima protivnika a pizda je pizda svuda osim u ocima fanova... 
Broj golova nema veze sa tim... Znas kakav bi igrac i licnost trebao da bude u zvezdi da bih mu ja tapsao nakon pobede na JNA, jezivo dobar... |
 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 20/01/2012 : 10:30:50
|
Kazem ti da je velik igrac velik i u ocima protivnika a pizda je pizda svuda osim u ocima fanova... 
Broj golova nema veze sa tim... Znas kakav bi igrac i licnost trebao da bude u zvezdi da bih mu ja tapsao nakon pobede na JNA, jezivo dobar...
Ti opet o Pantelicu  |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 20/01/2012 : 12:38:24
|
Saviću, nikako da pustiš Mesija na miru  Čini mi se da se sve svodi na to što ti se on ne sviđa fizički. Ne možeš da podneseš da jedan onakav "kepec" žari i pali današnjim fudbalom. Da slučajno izgleda kao Kikica ne bi imao nikakvu zamjerku na njega, je li?   |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
Posted - 20/01/2012 : 13:20:42
|
Ma bas... Boli me dupe za fizicki izgled.. Nisam ja modni kreator... Kada je usao protiv Celsija u LS pomislio sam (evo mi novi ljubimac), ali malo po malo mi je bio sve odvratniji... Prelio je casu kada je na Srnu nasrtao i ponasao se kao stoka kada su igrali superkup protiv Sahtjora... |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 20/01/2012 : 13:38:09
|
Ne vrijeđaj majmune!  |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 20/01/2012 : 13:46:14
|
Ma bas... Boli me dupe za fizicki izgled.. Nisam ja modni kreator... Kada je usao protiv Celsija u LS pomislio sam (evo mi novi ljubimac), ali malo po malo mi je bio sve odvratniji... Prelio je casu kada je na Srnu nasrtao i ponasao se kao stoka kada su igrali superkup protiv Sahtjora...
Ovakvom odbranom si samo potvrdio moje mišljenje.
Šalim se, Saviću. |
 |
|
Topic  |
|