forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 372

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4911 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 31/01/2012 : 18:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
ode segura.... jbg

sangue navajo
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 02/02/2012 : 22:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Gledam malo prosjećne ocjene do sada recenziranih Tex stripova i vidim da su Carsonova prošlost i Sedam ubojica na prvom mjestu. Čini se da ljudi vole priče u kojima je Kit glavni zavodnik.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 02/02/2012 : 23:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Možda ima i toga, ali mislim da je veća istina u tome da ljudi vole kad su sva četvorica u priči. Pogotovo, kao što je slučaj u ove dvije priče, ako imaju nekog maštovitog i pamtljivog neprijatelja.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/02/2012 : 08:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
A nije ni naodmet vidjeti kako Kit senior i Kit junior zavode majku i kćer. I junior uvijek završi u krevetu jer ga treba njegovati.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 03/02/2012 : 18:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Valjda sam postavio pitanje u pravi topic, uvijek se dvoumim između ovoga i Ultimatea.
Dakle, pretpostavljam da je o ovome već puno pričano, ali volio bih ako netko ima volje da mi pojasni ili da me bar uputi gdje se mogu informirati jer sam mlađa generacija koja nije upoznata sa YU izdanjima. Upravo čitam Tex VČ 2 debeljucu i poslije one epizode s krijumčarima gdje je Tex nazvan Noćni Orao i u kojoj je oženio Lilith odmah dolazi epizoda s braćom Dalton gdje Tex i Kit pričaju da se nisu vidjeli godinu dana i da je Lilith mrtva.
Ono što me zanima je tko je napravio rupu? Vidim da se naslovnice u knjizi slažu s originalnima (kao da je sve po redu išlo), a one u ZS se ne slažu. Je li bilo između tih nekih epizoda poput te gdje je Lilith umrla?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/02/2012 : 18:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne
Ono što me zanima je tko je napravio rupu? Vidim da se naslovnice u knjizi slažu s originalnima (kao da je sve po redu išlo), a one u ZS se ne slažu. Je li bilo između tih nekih epizoda poput te gdje je Lilith umrla?

Nema rupe, sve ide kako treba. Kako Lilit umire mozes videti u epizode ZS 72x, Zakletva. Epizoda ima izuzetno losh prevod, a slicno je i sa Van Gog izdanjem te epizde. E sada, oni mutljavi iz epizode gde se prvi put pojavljuje Lilit su isti oni koji su zakuvali zlo u Zakletvi. To mi je jedna od omliljenih epizoda, i bez LL necu da pricam ovde . Kad i kako je upoznao Tiger Jacka imas u SD & slicno.

Edited by - kasper on 03/02/2012 18:32:29
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 03/02/2012 : 18:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Dobro, susret s Tigerom ima i u SD. Nisam baš postavio pitanje s ciljem da nađem kako ju je upoznao, više me zanimalo je li nešto propušteno ili izbacivano, zato što je u fusnoti kad Tex i Kit pričaju o njenoj smrti navedeno da pogledamo prethodnu epizodu. Hvala na odgovoru!

Edited by - selanne on 03/02/2012 18:35:40
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/02/2012 : 18:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro, susret s Tigerom ima i u SD. Nisam baš postavio pitanje s ciljem da nađem kako ju je upoznao, više me zanimalo je li nešto propušteno ili izbacivano, zato što je u fusnoti kad Tex i Kit pričaju o njenoj smrti navedeno da pogledamo prethodnu epizodu. Hvala na odgovoru!

Koja je s Jackom ja sam krenu s Texom baš kada i LU pa sada postupno se vraćam na SD.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 03/02/2012 : 18:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/tex-willer-tx-sd-16-pakleni-indijanac/9826/0/

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/02/2012 : 19:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/tex-willer-tx-sd-16-pakleni-indijanac/9826/0/

Podjela posla momče. Ja kupujem strip ti ga recenziraš.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 04/02/2012 : 01:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Baš si lijepo podijelio, ja ostajem bez posla.

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4141 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 04/02/2012 : 11:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Baš si lijepo podijelio, ja ostajem bez posla.

Ajde nemoj se buniti nego radi nesto,ionako nemozes napolje ima puno snijega ako sam dobro primjetio na slikama koje si postavio.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 04/02/2012 : 12:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Počinjem recenzirati čim se dokopam stripova. Sve su police kod brata na katu, a zasad smo potpuno blokirani.

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4141 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 04/02/2012 : 12:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Počinjem recenzirati čim se dokopam stripova. Sve su police kod brata na katu, a zasad smo potpuno blokirani.

Ok.Sacekacemo dok se sneg otopi ili ocisti.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/02/2012 : 15:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
selanne

Možda i najbolji Teks svih vremena. Nizzi u genijalnoj fazi.

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4141 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 04/02/2012 : 15:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Predobar stvarno,nego mi Tiger izgleda mnogo krvolocniji,bar ja tako mislim!
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4911 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 04/02/2012 : 15:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
gresis... on je podjednako krvolocan... samo je malo bio isfrustriran s obzirom na to sta mu se dogodilo... i previse je bio impulsivan... a onda je druzenje sa najvecim krvlokom bonelija uticalo na njega da postane suptilni i hladnokrvni ubica... noz je kasnije vadio samo kad ostane bez municije... tex je vec tu osetio njegov ogromni ubilacki potencijal... za svoje dete je znao kakvi su mu geni i da ce ga naslediti kako treba... carson se vec dokazao i ostalo je da kompletira kvartet manijalkalnim ubicom indijancem koji malo prica a mnogo ubija, sto je odlika retkih... tex je veliki head hunter za poslove ubica...

sangue navajo
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 04/02/2012 : 18:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
E sada me je Combastrock zainteresirao i molim da mi se više ne otkriva.

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4911 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 04/02/2012 : 18:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
ok postujem, sad navali pa kad procitas cujemo se...

sangue navajo
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 04/02/2012 : 19:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

ok postujem, sad navali pa kad procitas cujemo se...

Je li to samo ta epizoda ili se proteže i na druge?

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 04/02/2012 : 20:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Proteže se na iduća dva broja.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 04/02/2012 : 20:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Jel tko spreman rapsariti kolekciju i pokloniti mi te stripove. Ili ako se nije sprema odreći stripova imali koju zgodnu djevojku za pordat (ružna može za kućanske poslove) Kako možete reći ne ovom licu?

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 05/02/2012 : 09:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jel tko spreman rapsariti kolekciju i pokloniti mi te stripove. Ili ako se nije sprema odreći stripova imali koju zgodnu djevojku za pordat (ružna može za kućanske poslove) Kako možete reći ne ovom licu?

Evo kako - NE!

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 06/02/2012 : 15:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote

u iščekivanju teksa knjige br.3 malo sam pregledao stare naslovnice talijanske serije i ZS i našao par naslovnica na kojima je Galepov potpis,i koje liče na njegov rad,ali tih naslovnica nema u talijanskoj seriji,izgleda da nisu bile dovoljne dobre za talijane...
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1053 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 07/02/2012 : 15:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
trebao bih pomoć oko jedne slike texa. naime namjeravam je dati napraviti kao plakat pa uokviriti,pa me zanima ako je ima neko u većoj rezoluciji. hvala

http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/tex_gang_499.jpg
Go to Top of Page
Page: of 372 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000