forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 372

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/03/2012 : 14:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Zašto svi pljuju po Otrovu Kobre?

Jedino sto mi drugo pada na pamet je spaljivanje
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22376 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/03/2012 : 15:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ili jos bolje pitanje: Zasto uopste neko hvali Blindirani vlak? I kako do djavola osvoji taj strip Oskara prije nekoliko godina??!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/03/2012 : 15:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ili jos bolje pitanje: Zasto uopste neko hvali Blindirani vlak? I kako do djavola osvoji taj strip Oskara prije nekoliko godina??!

Ja sam to citao do 30 strane, listao do 100 i onda batalio.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4914 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 02/03/2012 : 15:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Otrov kobre ima nesto sto se zove poslednji Letteri ... ko zna sta je Tex i sta je taj covek znacio za Texa... razumece poruku... Kako vreme prolazi ja sve vise uzivam u pricama koje je crtao Letteri, njegov crtez Texa je fenomenalan...

sangue navajo
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 02/03/2012 : 15:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ne znam baš, meni ne odgovara često, previše je nekako plastičan.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/03/2012 : 15:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock
Kako vreme prolazi ja sve vise uzivam u pricama koje je crtao Letteri, njegov crtez Texa je fenomenalan...

Paz, dobro je on uradio ovog zadnjeg u Ludensu, bas dobro. Al ovi kasniji iz VC perioda su katastrofa.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22376 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/03/2012 : 15:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:

Ja sam to citao do 30 strane, listao do 100 i onda batalio.

Ja procitao do kraja, cisto iz inata da mi neko ne prebaci da sam nesto propustio. Los rimejk Zlata juga.

a kakav je TX LIB 42: Buffalo Soldiers? Vidim dobro prosao na Oskaru. Isplati li se uzeti.
Cekam da mi dodje Cruzadov znak, imam poprilicno velika ocekivanja.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22376 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/03/2012 : 15:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otrov kobre ima nesto sto se zove poslednji Letteri ... ko zna sta je Tex i sta je taj covek znacio za Texa... razumece poruku... Kako vreme prolazi ja sve vise uzivam u pricama koje je crtao Letteri, njegov crtez Texa je fenomenalan...

ja ne mogu da ga smislim, cak mi je najodvratniji u SBE, rame uz rame sa Segnom.
Kada vidim ona ovalna lica ko tanjiri, pozli mi.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/03/2012 : 15:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
a kakav je TX LIB 42: Buffalo Soldiers? Vidim dobro prosao na Oskaru.

Zbrka, nervozan sam bio dok sam citao. Imamo ovde veoma iritirajuci lik pukovnika namcora. Imamo crnce koji izgleda mogu sve, mlate Ute samo tako. Kad im ponestane municije onda rokaju kundakom. Strip ima zbrku na kraju, kakvu imaju primera radi i Crveni vukovi.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4914 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 02/03/2012 : 17:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
bafalo soldzers solidan strip... mnogo mraka kao u junacima djavoljeg prolaza... ima taj nervozni oficir koji na kraju ... i tako neke scene politicki korektne... ali dobar je strip... meni se stvarno mnogo svideo...

sangue navajo
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4914 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 02/03/2012 : 17:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja ne mogu da ga smislim, cak mi je najodvratniji u SBE, rame uz rame sa Segnom.

a koga ti bese ono hvalio pre par meseci iz teksovog stafa???

sangue navajo
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 02/03/2012 : 17:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Meni je Letteri odličan, Della Monica također, a i priča me zadovoljila.
Od Blindiranog vlaka sam očekivao više, ali mi nije baš toliko loš, bolji od nekih drugih Maxija.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 02/03/2012 : 18:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Ne znam baš, meni ne odgovara često, previše je nekako plastičan.

Ni meni,lica likova su previše nedorađena,nema pravih emocija.Često imaju usta širom otvorena .

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/03/2012 : 19:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tri opcije:
- bila je godina ludih krava?
- Japanci pustili neki gas?
- masovno trovanje gljivama?

Jos i cetvrta opcija - inercija?

Hm, Buffalo Soldierse bi (ipak) preporucio.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 02/03/2012 : 19:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Kako ste lijepo saprali Blindirani vlak. Ne znam, meni je epizoda dobra, čini mi se da je DeeCay rekao da ga podsjeća na Dvanaest žigosanih i s tim se slažem.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/03/2012 : 19:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Kako god, reci iskreno: je li po tebi to strip (sveska) godine?

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 02/03/2012 : 19:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Nije, ali nije ni takva bljuvotina, a kako ste ga većinom iskomentirali, to bi svi pomislili. Bilo je više lošijih maxija od njega, nego boljih.

Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2660 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 02/03/2012 : 19:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Swiper

Pozdrav,
budući da nisam neki texov fan, pa da ne lutam puno,
trebam par informacija u vezi texa iz zlatne serije:
1) koji je prvi originalni broj a da je izdan u zs? I dali kronologija zs-a prati originalni redoslijed izlaženja?
2) da li ima reprinta? ( u smislu kit telerov zadnji broj je lms691 a nakon toga se ponavljaju, da li tako nešto slično i sa texom?)
3) koji je period najbolji? ( u smislu zagorov je najbolji od zs 300-500, kitov od 400 pa nadalje..itd)

Hvala unaprijed na odgovorima

1) u zs 42 je izašao dio originalnog broja 1 (nikada nisam imao strip u rukama, pa ne znam koliko je skraćen)
2) reprinata ima nešto sitno, dvije priče koje su izlazile u zs 170/171 i 173/174/177/178 ponovljene su u zs 767/768 i 779/780/790, ali oprez! U zs 779/780/790 nemaš kraj priče!
3) odličnih priča ima u svim periodima, ne možeš pogriješiti (naravno, ovo je subjektivno mišljenje!

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22376 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/03/2012 : 19:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a koga ti bese ono hvalio pre par meseci iz teksovog stafa???

Odakle ja znam, Letterija nisam sigurno, jedino ako se nisam zajebao i zamijenio imena.
Font i rani Fusco su mi najdrazi. Ovaj noviji Fuscov stil mi je odbojan(Recni pljackasi), ali prije , npr. u Kanadski pobunjenici, bio je sjajan.

Edited by - King Warrior on 02/03/2012 20:00:41
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/03/2012 : 20:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by Poli

Nije, ali nije ni takva bljuvotina, a kako ste ga većinom iskomentirali, to bi svi pomislili. Bilo je više lošijih maxija od njega, nego boljih.

Sada sam jos jednom prosao kroz sve maxije i po meni ima vise boljih od njega. No, sigurno nije najslabiji. Recimo da je negdje u sredini, onako u prosjeku ili blizu te sredine gledano od dole.

Ali kao strip godine... jao jao.

Nije ni do koljena SZ teritoriju ili Zlatu juga.
I Opasno putovanje ga presisa.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/03/2012 : 21:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Jedno pitanjce, koliko vas ovde prati LL Tex kolorac sada i kako gledate na najavljene TOP epizode posle broja 12? Ima li onih koji ce prestati da uzimaju kolorce ili sa druge strane onih koji ce poceti sa brojem 13?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22376 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/03/2012 : 22:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
mislim da je steta sto top epizode nece ici c-b.
ok, rekli su da prije ili kasnije hoce, ali ima da se nacekamo, logicno da nece u kratkom vremenskom periodu izbaciti iste price u boji i c-b.
a te price u boji nema sanse da uzimam, em su ljepse c-b, em su mnogo skuplje.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/03/2012 : 00:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Istih sam misli. Nazalost... posto cemo se nacekati na c/b izgleda. :(((

Recimo Mescalerosi kao najiskasapljeniji primjer jedne odlicne price (mada je tu u igri Letteri, sorry KW.... no, tu je Letteri sjajan), ako prvo ide kolorac..... posizicu. >:(

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22376 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/03/2012 : 01:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ako se ne varam ovi kolorci su i veceg formata, pa tako ne pasu na policu zajedno sa crno-bijelom bibliotekom
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4914 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 03/03/2012 : 09:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
kupujem samo one epizode koje zelim da vidim u kolekciji... nista drugo... nema veze da li su crno bele, u boji... ali da budem iskren ako bi bile crveno bele sve bih kupovao http://www.youtube.com/watch?v=91dnu9KQ7ZQ

sangue navajo
Go to Top of Page
Page: of 372 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000