forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ABA liga počinje nova sezona!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/03/2012 : 09:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by okiboki
Evo reci koliko je samo bilo izbacivanja zbog Dragana i koliko je on puta izbacen zbog vredjanja?

Kad već mene pominješ, odgovoriću ti, jer već sam ti nekoliko puta rekao da si nerazuman, pa da pokušam još jednom.
Da vi pišete o Partizanu i njegovim uspesima, nikad ne bih ništa komentarisao.

Prvi put sam reagovao kad si onako, pun sebe, napisao kako nas je pokojni Mance punio kad god je hteo.Napisao sam ti koliko je golova i na kojim utakmicama dao Zvezdi, na šta si ostao bez teksta, jer si pričao napamet, jer nisi znao ni u kom periodu je igrao za Partizan.

I drugi put kad si se proseravao za Zvezdu, kako je to FMP. Ajde, rekao si jednom, no to ti nije bilo dovoljno, nego si napisao kako to treba potencirati svakodnevno. Šta tebe boli kurac za koga ćemo mi da navijamo, jel to tvoj problem?

Eto, zbog takvih stvari dolazi do konflikta, jer ti i kompanija ne pišete o vašem klubu, nego na tom takozvanom vašem topicu pljujete Zvezdu, a ja kao vrsni poznavalac sporta imam dužnost da vas naučim pameti i lepom ponašanju.

Imao sam i mali konflikt sa radulovićem, ranije sawitchem, ali sad je sve to u granicama normalne rasprave i zdrave zajebancije.

Ovaj starudija, čim se pojavio na forumu, počeo je da pljuje po Zvezdi i normalno je da se mora reagovati na njegove provokacije.

I prestani više da filozofiraš, dosadan si brate, da ti ne kažem ponovo kao šta.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 16/03/2012 09:17:15
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11989 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 16/03/2012 : 09:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Ja sam tebe zapamtio po onim uvredama na racun Caleba i to mi je dovoljno da stvorim sliku o tebi.
To sto se ti predstavljas kao mirotvorac i postenjacina je neka druga prica...

I zajebite vise ove svadje...daj da se vratimo na Jadransku ligu i nastavimo normalnu diskusiju. Provlacite rasprave i svoje netrpeljivosti na 3-4 topica. Kad bi sada krenulo glasanje o gasenju/opstanku sporta na ovom forumu, bez razmisljanja bi glasao za gasenje. 99% vas ne ide na utakmice, a busate se kao da vam je neko opsovao majku.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/03/2012 : 09:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Na večiti derbi samo sa godišnjim kartama

Crvena zvezda Diva i Partizan mts odmeriće snage u poslednjem kolu regularnog dela ABA lige. Meč će biti odigran u nedelju, u 20:15 u dvorani "Pionir", a crveno-beli su domaćini. Na sastanku klubova sa predstavnicima MUP-a odlučeno je da neće biti karata u slobodnoj prodaji.Za derbi večitih rivala važiće samo sezonske ulaznice. Predstavnici MUP-a jasno su stavili do znanja da nikome bez ulaznice neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu.

Kapije dvorane "Pionir" biće otvorene dva časa pred početak utakmice. Zbog pooštrenih mera bezbednosti na ulazima će biti rigoroznija kontrola.

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 16/03/2012 09:50:50
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/03/2012 : 09:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Ja sam tebe zapamtio po onim uvredama na racun Caleba i to mi je dovoljno da stvorim sliku o tebi.
To sto se ti predstavljas kao mirotvorac i postenjacina je neka druga prica...

I zajebite vise ove svadje...daj da se vratimo na Jadransku ligu i nastavimo normalnu diskusiju. Provlacite rasprave i svoje netrpeljivosti na 3-4 topica. Kad bi sada krenulo glasanje o gasenju/opstanku sporta na ovom forumu, bez razmisljanja bi glasao za gasenje. 99% vas ne ide na utakmice, a busate se kao da vam je neko opsovao majku.

+1
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 16/03/2012 : 11:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Vidi momak sa Planine..Lepo sam te zamolio da me vise ne komentarises i ne pominjes ...Ali ne vredi ,dokazujes iz dana u dan koliko si prost i nevaspitan....Imas srecu sto poznajem taj brdski mentalitet ,deda mi je davno ziveo u tim cukama....Necu da budem izbacen i ne mozes da utices na to...Inace bih ti se usrao u zivot, sta bih napisao o tebi i tebi slicnima... Sto se tice sporta .koji ti kurac odredjujes ko sta zna o sportu,imas 20 godina i sve sto si video od sporta je utakmica F.K. Gorstak iz picke materine...Ti ces da sudis ovde ljudima koji su duplo stariji od tebe i gledali sport ,dok si se jos muckao u pastirskim jajima...Jos jednom bih te zamolio da me zaobidjes ,ako postoji mogucnost...U protivnom tvoja nesreca raste iz dana u dan..

Ja tek sad shvatim da doticni navija za Partizan, bio sam ubedjen da se licno Lukic krije iza tog nika. Nama takvi navijaci i ne trebaju, to su oni koji grickaju semenke na Jugu i pevaju: "Pune tribine ludih navijaca".
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/03/2012 : 11:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

[quote]Originally posted by radulovic marko

Ja tek sad shvatim da doticni navija za Partizan, bio sam ubedjen da se licno Lukic krije iza tog nika. Nama takvi navijaci i ne trebaju, to su oni koji grickaju semenke na Jugu i pevaju: "Pune tribine ludih navijaca".

Ma ok je da on navija ,ja ne osporavamm niciju privrzenost klubu i neka svako navija kako hoce...Ali decko ima problem ,kaci se ko pijavica ,kada nesto napises..10 puta se kacio na moje postove i pokusava da mi proda nesto..,..Nije mi jasno zasto ,niti sam ga ikad dirao niti odgovarao na njegove postove ...Kada pretera ja mu odbrusim,i tako nastane pometnja.....Lepo mu kazem pre mesec dana da vise se ne kaci za mene ,ali ne vredi.....Cudan mentalitet do jaja,znam deda mi je iz tih krajeva...Teski do zla boga ....Ali sta da radimo...Tolerancije mora biti,zaboravi se za par dana sve ...Ovaj forum je vazniji zbog nekih drugih stvari ,eto na primer danas mi je dr strangelove nasao filmove koji su me zanimali....

Edited by - radulovic marko on 16/03/2012 11:42:44
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 16/03/2012 : 11:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidi momak sa Planine..Lepo sam te zamolio da me vise ne komentarises i ne pominjes ...Ali ne vredi ,dokazujes iz dana u dan koliko si prost i nevaspitan....Imas srecu sto poznajem taj brdski mentalitet ,deda mi je davno ziveo u tim cukama....Necu da budem izbacen i ne mozes da utices na to...Inace bih ti se usrao u zivot, sta bih napisao o tebi i tebi slicnima... Sto se tice sporta .koji ti kurac odredjujes ko sta zna o sportu,imas 20 godina i sve sto si video od sporta je utakmica F.K. Gorstak iz picke materine...Ti ces da sudis ovde ljudima koji su duplo stariji od tebe i gledali sport ,dok si se jos muckao u pastirskim jajima...Jos jednom bih te zamolio da me zaobidjes ,ako postoji mogucnost...U protivnom tvoja nesreca raste iz dana u dan..

Je li ovo za izbacivanje?Cekam potvrdu,ako nije da i ja malo vrijedjam.

O cemu pricas ti,kome ces da se useres u zivot?Ajde,samo izvoli,evo te pozivam javno

Ti ces mene da ucis o sportu,ti,nemas dva razreda osnovne skole i nasao si da se kurcis ovdje po stripovskom forumu i prosipas pamet koju nemas;idi tamo peri case i narodu cipele,to ti bolje ide od komentarisanja sporta,svaki argument ti se svodi na vrijedjanju i "ma sta vi znate,ja sam bio na JNA i prespavao utakmicu ali ipak znam sve detalje bolje od vas"

@Magneto,u pravu si,nama trebaju navijaci kao ti,svaka bi te majka pozeljela za sina;tuci se sa policijom i pederima nije mala stvar.
Idi trguj sa magnetima,naljepnicama,kisobranima...to ti bolje ide
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/03/2012 : 12:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

quote:

Je li ovo za izbacivanje?Cekam potvrdu,ako nije da i ja malo vrijedjam.

O cemu pricas ti,kome ces da se useres u zivot?Ajde,samo izvoli,evo te pozivam javno

Ti ces mene da ucis o sportu,ti,nemas dva razreda osnovne skole i nasao si da se kurcis ovdje po stripovskom forumu i prosipas pamet koju nemas;idi tamo peri case i narodu cipele,to ti bolje ide od komentarisanja sporta,svaki argument ti se svodi na vrijedjanju i "ma sta vi znate,ja sam bio na JNA i prespavao utakmicu ali ipak znam sve detalje bolje od vas"

Decko moj nesretni ,za tvoju informaciju imam zavrsenu visu skolu i to Sportsku Akademiju...Jednog dana kada dodjes u Beograd ,pokazacu ti i iz kog sporta...Ako nadjes ovakav post saljem svakom poznavaocu stripa,po jedan strip iz moje kolekcije ,,imam ih oko 450 ,valjda ce biti dovoljno....

Edited by - radulovic marko on 16/03/2012 12:13:29
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/03/2012 : 12:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Decko moj nesretni ,za tvoju informaciju imam zavrsenu visu skolu i to Sportsku Akademiju...Jednog dana kada dodjes u Beograd ,pokazacu ti i iz kog sporta...

Baja
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/03/2012 : 12:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Decko moj nesretni ,za tvoju informaciju imam zavrsenu visu skolu i to Sportsku Akademiju...Jednog dana kada dodjes u Beograd ,pokazacu ti i iz kog sporta...

Baja

Jos te Markos nije isterao...Ali ne brini uskoro ce..Pa ces morati opet nekog da molis da ti da fiksni mail i lazni indetitet..

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/03/2012 : 12:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jos te Markos nije isterao...Ali ne brini uskoro ce..Pa ces morati opet nekog da molis da ti da fiksni mail i lazni indetitet..

I ti si ljubitelj er ljaksa, vidim
Dzaba ti 100 Beograda
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 16/03/2012 : 12:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Dzabe mu Beograd kad je seljacina i prostak.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/03/2012 : 12:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Evo reci koliko je samo bilo izbacivanja zbog Dragana i koliko je on puta izbacen zbog vredjanja?

Kad već mene pominješ, odgovoriću ti, jer već sam ti nekoliko puta rekao da si nerazuman, pa da pokušam još jednom.
Da vi pišete o Partizanu i njegovim uspesima, nikad ne bih ništa komentarisao.

Prvi put sam reagovao kad si onako, pun sebe, napisao kako nas je pokojni Mance punio kad god je hteo.Napisao sam ti koliko je golova i na kojim utakmicama dao Zvezdi, na šta si ostao bez teksta, jer si pričao napamet, jer nisi znao ni u kom periodu je igrao za Partizan.

I drugi put kad si se proseravao za Zvezdu, kako je to FMP. Ajde, rekao si jednom, no to ti nije bilo dovoljno, nego si napisao kako to treba potencirati svakodnevno. Šta tebe boli kurac za koga ćemo mi da navijamo, jel to tvoj problem?

Eto, zbog takvih stvari dolazi do konflikta, jer ti i kompanija ne pišete o vašem klubu, nego na tom takozvanom vašem topicu pljujete Zvezdu, a ja kao vrsni poznavalac sporta imam dužnost da vas naučim pameti i lepom ponašanju.

Imao sam i mali konflikt sa radulovićem, ranije sawitchem, ali sad je sve to u granicama normalne rasprave i zdrave zajebancije.

Ovaj starudija, čim se pojavio na forumu, počeo je da pljuje po Zvezdi i normalno je da se mora reagovati na njegove provokacije.

I prestani više da filozofiraš, dosadan si brate, da ti ne kažem ponovo kao šta.

Ja nerazuman a ti imas 50 i kusur godina i prepucavas se ovde sa klincima.Da za tebe smo klinci.Ajde sto se prepucavas nego i malo malo pa vredjas.
I tebi kazem kao i Manhunteru od koga jos uvek cekam odgovor.Nadji dva posta na Partizanovom topiku gde sam bez ikakvog razloga i nicim izazvan pljuvao Zvezdu.
Znaci samo dva puta si uleteo na topik
Covece koga ces ti da naucis lepom ponasanju?Ti koji si Calebu rekao da je propali student a ovamo ga kao branis?Ti koji si mene provocirao kako sam peder ili travestit?Ti koji si izbacen najmanje 6-7 puta zbog vredjanja?
Znam ja da ova totalna dominacija boli ali smaras.Imas svoj blog pa tamo komentarisi zvezdine uspehe.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/03/2012 : 12:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

Dzabe mu Beograd kad je seljacina i prostak.

Eto priznajem da sam seljacina i prostak...Samo te molim jos jednom ako imas zdrave pameti ,da ne odgovaras na moje postove ...To te cini jos vecim seljakom od mene ,kada pokusavas da dokazes nesto jednom prostaku...I nadje li one postove gde spavam na J.N.A. gde govorim drugima da nemaju pojma itd ,sto si napisao ...Ajde nadji bas da vide ljudi koliki sam prostak...

Edited by - radulovic marko on 16/03/2012 12:39:59
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/03/2012 : 12:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja nerazuman a ti imas 50 i kusur godina i prepucavas se ovde sa klincima.Da za tebe smo klinci.Ajde sto se prepucavas nego i malo malo pa vredjas.
I tebi kazem kao i Manhunteru od koga jos uvek cekam odgovor.Nadji dva posta na Partizanovom topiku gde sam bez ikakvog razloga i nicim izazvan pljuvao Zvezdu.
Covece koga ces ti da naucis lepom ponasanju?Ti koji si Calebu rekao da je propali student a ovamo ga kao branis?Ti koji si mene provocirao kako sam peder ili travestit?Ti koji si izbacen najmanje 6-7 puta zbog vredjanja?

Ne, u Avgustu punim 49 godina, ne preteruj.

Prvo je caleb mene vređao kako mu postovi na raznim sportskim forumima liče na mene i zato je dobio odgovor, a to je bilo pre 3 godine, od tada sa njim nemam komunikaciju.

Isti broj puta si bio i ti izbacivan, poslednji put kad si mene lično vređao, šta sad hoćeš da kažeš?

Jesi, pljuvao si svakim svojim postom po Zvezdi i ne znam zašto se praviš naivan, znam da si filozof, ali smaraš, dosadan si ko stenica!

Nigde ti nisam rekao da si peder ili transvestit, samo me tvoj nick asocirao na Bokija, ništa tu nema loše!

Edited by - srdjandj on 16/03/2012 12:42:02
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/03/2012 : 12:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Ne, u Avgustu punim 49 godina, ne preteruj.

Prvo je caleb mene vređao kako mu postovi na raznim sportskim forumima liče na mene i zato je dobio odgovor, a to je bilo pre 3 godine, od tada sa njim nemam komunikasciju.

Isti broj puta si bio i ti izbacivan, poslednji put kad si mene lično vređao, šta sad hoćeš da kažeš?

Jesi, pljuvao si svakim svojim postom po Zvezdi i ne znam zašto se praviš naivan, znam da si filozof, ali smaraš, dosadan si ko stenica!

Nigde ti nisam rekao da si peder ili transvestit, samo me tvoj nick asocirao na Bokija, ništa tu nema loše!

Ne secam se da je Caleb ikoga vredjao.Caleb je extra momak i ja sam to i Marku i Sawicu rekao.To sto nije tako zagrizen navijac je totalno nebitno i ne treba ga zbog toga terati sa topika.Toliko o Calebu.
Ne ja sam izbacen dva puta.Jednom me je Globinjo izbacio jer sam bio neiskusan i nisam znao da se ne smeju spominjati nikakvi atentati i ubistva a ja sam spomenuo jedno.Drugi put kad sam tebi rekao nesto sto je bilo nista u odnosu na to sto si ti meni rekao ali Manhunter je samo mene izbacio iako smo trebali da letimo obojica.
Svaki postPa eto nadji dva posta sa Partizanovog topika.
Sreca nema starog topika izbrisan je inace bi ti nasao gde si mi rekao ali nema veze ne dotice me.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/03/2012 : 12:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Ne secam se da je Caleb ikoga vredjao.Caleb je extra momak i ja sam to i Marku i Sawicu rekao.To sto nije tako zagrizen navijac je totalno nebitno i ne treba ga zbog toga terati sa topika.Toliko o Calebu.

Ja protiv tog Caleba nemam nista protiv ,niti sam imao...Rekao sam mu neke stvari u afektu i ako sam za tu stvar bio u pravu...Izvinuo sam mu se javno jer sam preterao u tom postu...Od njega se moglo cuti dosta dobrih stvari ,e sada sto je on kontras i ponekad ubija sa tim jebiga....

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/03/2012 : 12:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sreca nema starog topika izbrisan je inace bi ti nasao gde si mi rekao ali nema veze ne dotice me.

A ti imaš potrebu da budeš svačiji advokat i u svaku raspravu se uplićeš. Evo ovde si mene prozvao opet prvi, a ja sa ovim prepucavanjima nemam nikakve veze, ali opet pominješ mene, opet sam ti ja kriv, neverovatno. Čak i tamo gde se ne mešam, ti vidiš moju krivicu, verovatno sam opet ja zakuvao prepucavanja između radulovica i welea i jaska? Daj okiboki, stvarno smaraš, ali ti to ne vidiš, izgleda!

A stvarno, neko treba da te nauči lepom ponašanju, a boljeg učitelja od mene ne možeš da nađeš!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/03/2012 : 12:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne secam se da je Caleb ikoga vredjao.Caleb je extra momak...

Mene je vređao, ali naravno da to zaboravljaš.

Niko ne kaže da nije dobar momak, ali šta to mene briga, dobar je za sebe.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/03/2012 : 20:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Koja koma od košarke, strašno.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 21:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Koja koma od košarke, strašno.

Ocekivano.Ponovo prejake odbrane i naravno da nema lepe kosarke.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11989 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/03/2012 : 21:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Naravno, 10 izgubljenih lotpi, a tek poluvreme.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5604 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 19/03/2012 : 19:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Groblje cestitam...sa ovim igrackim kadrom nema sanse da vam pariramo ove godine.Nadam se da je to sada jasno i Pesicu i Covicu.U potragu za pojacanjima.Centar obavezno
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/03/2012 : 00:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/04/2012 : 19:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Nemanja Nedović se nada da će Crvena Zvezda uspeti da prekine dugu seriju poraza u večitom derbiju, iako je svestan uloge autsajdera.

Večeras je na programu novi košarkaški večiti derbi. Crveno-beli nisu savladali velikog rivala još od novembra 2009. godine.

U prethodna tri okršaja u ovoj sezoni, crno-beli su bili uspešniji, a mladi bek Zvezde, Nemanja Nedović ukratko je analizirao odigrane ovosezonske međusobne duele.

"Koliko je njihovo iskustvo dragoceno videlo se u sve tri utakmice ove sezone. Kada god se meč lomi, Partizan lagano doda gas, dok mi nestanemo. To se dešavalo obično oko sredine trećeg perioda. Crno–beli znaju kako se dobijaju ovakvi mečevi.

Previše derbija smo izgubili i to poprilično lagano. To se uvuklo u neke igrače. Tu je i pritisak sa tribina, Partizanovi navijači prave razliku. Tako će biti i ovoga puta. Ali, mi jednostavno moramo da zaboravimo sve što se dogodilo u prošlosti. Svaki meč je priča za sebe." izjavio je Nedović.

Pecen je za prelazak ,cim on ovako prica...

Edited by - radulovic marko on 08/04/2012 19:20:21
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000