Author |
Topic  |
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 25/03/2012 : 10:36:30
|
Bezveze mi je ovo što Bunker radi s nasumičnim ubacivanjem specijala kroz regularne brojeve. Jasno je meni da čovjeku sigurno treba odmor, ali neka onda izdaje Alana u dvomjesečnom izdanju... Naslovnicu su isto mogli bolje izvesti... |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5260 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 25/03/2012 : 12:03:27
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Bezveze mi je ovo što Bunker radi s nasumičnim ubacivanjem specijala kroz regularne brojeve. Jasno je meni da čovjeku sigurno treba odmor, ali neka onda izdaje Alana u dvomjesečnom izdanju... Naslovnicu su isto mogli bolje izvesti...
mislim da je inspiracija dosegnula dno dna, gore ne može... A to kako je ALAN nacrtan prelazi sve granice - to bi i strip-početnici crtači bolje napravili.. Ma FUJ ! ______________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR
|
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 25/03/2012 : 12:06:06
|
quote: Originally posted by DOMI
Bezveze mi je ovo što Bunker radi s nasumičnim ubacivanjem specijala kroz regularne brojeve. Jasno je meni da čovjeku sigurno treba odmor, ali neka onda izdaje Alana u dvomjesečnom izdanju... Naslovnicu su isto mogli bolje izvesti...
mislim da je inspiracija dosegnula dno dna, gore ne može... A to kako je ALAN nacrtan prelazi sve granice - to bi i strip-početnici crtači bolje napravili.. Ma FUJ ! ______________________________________________________________________________________________________________________________________
Koliko vidim ovo je Pifarerijeva naslovna. Iz stripa. Zar je bitna spoljasnost, ako je unutrasnjost potpuno ista?! Sta, kao lepsi bi bio strip da je neka druga naslovna?! Isto sranje (ako vam crtez nije po volji). |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 25/03/2012 : 12:07:03
|
quote: Originally posted by xander
Au bre, našta to liči Alan na ovoj drugoj naslovnici ?
Tako je Pifarerio (u kasnoj fazi) crtao Alana (i grupu). Uzmi bilo koji strip iz tog perioda i videces  |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5260 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 25/03/2012 : 12:11:49
|
quote: Originally posted by Jasko
Koliko vidim ovo je Pifarerijeva naslovna. Iz stripa. Zar je bitna spoljasnost, ako je unutrasnjost potpuno ista?! Sta, kao lepsi bi bio strip da je neka druga naslovna?! Isto sranje (ako vam crtez nije po volji).
ovo i je forum za komentiranje svega vezanoga uz strip, pa između ostaloga i srozane kvalitete Minuette-extra serije...
Naravno da je u stripu sve bitno _______________________________________________________________________________________________________________________________
|
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 25/03/2012 : 12:58:31
|
ovo i je forum za komentiranje svega vezanoga uz strip, pa između ostaloga i srozane kvalitete Minuette-extra serije...
Naravno da je u stripu sve bitno _______________________________________________________________________________________________________________________________
Ma u treba da se komentarise, bas dapace 
Ali o spoljasnjosti stripa malo ili uopste ne  (los strip mozes da vidis po temama gde se govori samo o tome )
A Alan ne spada u tu kategoriju stripova (bar ne njegov pravi deo)  |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 25/03/2012 : 13:01:19
|
Inace, meni je bitnije komentarisati nasa izdanja, ako vec pisemo o tom.
Piroman, SA, meko izdanje, raspao mi se, prilikom otvaranja. Doduse, ne ceo, ali mi se odvojile pocetne strane od korica. Ako vec pisemo, ajde da pisemo nedostatke naskih izdanja 
A zasto Alan izgleda ovako ili onako, vise je svojstvo samog stripa, a ne naslovnih strana  |
Edited by - Jasko on 25/03/2012 13:01:47 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 25/03/2012 : 13:03:30
|
Inace, meni je bitnije komentarisati nasa izdanja, ako vec pisemo o tom.
Piroman, SA, meko izdanje, raspao mi se, prilikom otvaranja. Doduse, ne ceo, ali mi se odvojile pocetne strane od korica. Ako vec pisemo, ajde da pisemo nedostatke naskih izdanja 
A zasto Alan izgleda ovako ili onako, vise je svojstvo samog stripa, a ne naslovnih strana 
programiran je da se raspadne prilikom otvaranja |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 25/03/2012 : 13:04:52
|
quote: Originally posted by lwood programiran je da se raspadne prilikom otvaranja
Cudi me da nije programiran da se samozapali  |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 25/03/2012 : 13:30:15
|
Ma ja više ništa ne vjerujem Bunkeru, bogzna ko zapravo piše i crta ovaj strip.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 25/03/2012 : 13:30:53
|
quote: Originally posted by paro
Ma ja više ništa ne vjerujem Bunkeru, bogzna ko zapravo piše i crta ovaj strip..
Buratini i Feri?  |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 25/03/2012 : 13:32:36
|
Ma ja više ništa ne vjerujem Bunkeru, bogzna ko zapravo piše i crta ovaj strip..
Buratini i Feri? 
Ferri samo naslovnice  |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 25/03/2012 : 15:07:33
|
Buratini i Feri? 
I lici na njihovo djelo     |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 25/03/2012 : 18:15:35
|
quote: Originally posted by lwood programiran je da se raspadne prilikom otvaranja
Cudi me da nije programiran da se samozapali 
to ne smiju da ih rulja ne tuži i traži odštetu  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 25/03/2012 : 18:52:25
|

kad vidiš da nekoć slavni Bunker mora za radnju epizode ovog stripa uzet neko literarno djelo, onda znaš da je cijeli strip otišao u provaliju. totalka. Alan je ovdje (tako barem ja to vidim) valjda nekakav mr. Hyde wannabe, tako barem izgleda s obzirom na tu debilnu facu. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 25/03/2012 : 19:02:04
|
a kaj nisu te obrade književnih djela izlazile u onoj "SPECIJAL" seriji? ovo je redovna serija. |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 25/03/2012 : 19:04:13
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
a kaj nisu te obrade književnih djela izlazile u onoj "SPECIJAL" seriji? ovo je redovna serija.
pa o specijalcima i govorim |
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 25/03/2012 : 19:05:02
|
a kaj nisu te obrade književnih djela izlazile u onoj "SPECIJAL" seriji? ovo je redovna serija.
U redovnoj idu specijalci. Ima 10 godina. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 25/03/2012 : 19:13:24
|
U redovnoj idu specijalci. Ima 10 godina.
jel ova epizoda kod nas izašla uopće? nisam baš pratio taj specijal serijal kod nas... |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 25/03/2012 : 23:38:34
|
Nemam ništa inače protiv specijalaca, dapače, fora mi je to odrađeno u Alan Fordu. Ima i dobrih fora.
Zahvaljujući nekolicini specijalaca lektiru nisam morao čitati :-) |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 27/03/2012 : 00:07:25
|
Nemam ništa inače protiv specijalaca, dapače, fora mi je to odrađeno u Alan Fordu. Ima i dobrih fora.
Zahvaljujući nekolicini specijalaca lektiru nisam morao čitati :-)
za mene on nije dostojan svog imena. od fora nećeš nać nešto što već nisi vidio u regularnim brojevima, a crtež je slab. za vas koji ste govorili u originalnom serijalu da je Piffarerio užasan crtač, ovdje definitivno jest. u suštini, cijeli taj serijal uopće nije nešto čemu bi mogao dat titulu "Specijal" nego se u suštini upravo svodi samo na to da ti služi kao zamjena za laktiru. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 27/03/2012 : 10:39:44
|
Zahvaljujući nekolicini specijalaca lektiru nisam morao čitati :-)
za mene on nije dostojan svog imena. od fora nećeš nać nešto što već nisi vidio u regularnim brojevima, a crtež je slab. za vas koji ste govorili u originalnom serijalu da je Piffarerio užasan crtač, ovdje definitivno jest. u suštini, cijeli taj serijal uopće nije nešto čemu bi mogao dat titulu "Specijal" nego se u suštini upravo svodi samo na to da ti služi kao zamjena za laktiru.
Ok, ali ne crta samo Piffa specijalce, kasnije je Perucca i to nastavio... a njegov crtež je kao i uvijek ok. |
 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 27/03/2012 : 17:33:46
|
Zna li neko iz kojeg broja je ova vinjeta:

|
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
 |
|
Topic  |
|