forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FC Barcelona - Mes Que Un Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 362

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 29/03/2012 : 18:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:
Originally posted by johnhartson

Cak i Realovo glasilo misli da je Barsa ostecena:
http://www.index.hr/sport/clanak/cak-se-i-realov-fanzin-slaze-najbogatiji-sudac-na-svijetu-ostetio-je-barcu-za-dva-penala/606885.aspx

Prosto je stvar toliko ocigledna da nema mesta dilemi.

Naravno, Gvardiola reaguje civilizacijski:
"To win the Champions League, you have to overcome a lot of things, that's what makes some sportsmen better than others. Things happen and you have to overcome them. We have won a lot in the last four years, but we have also drawn and lost matches. After a draw or defeat, we have never complained about a refereeing decision or the pitch, maybe we have done so after winning but not after a draw or defeat."

Neki drugi bi odmah zagroktali "Porque? Porque?"

Pa kako ti već jednom ne shvatiš da se oni do kraja svojih karijera više nemaju pravo žaliti na suđenje. Oba dva naslova prvaka su im POKLONJENA i ma koliko god oni bili dobra ekipa da nisu bili malo progurani ova generacija do sada ne bi imala ni jedan pehar LP.
Pa da ti odgovaraš 3 predmeta kod istog profesora na fakultetu i da ti prva dva predmeta progleda kroz prste iako nisi znao najbolje, bi li dizao galamu da te treći predmet baci, a bilo je na granici.
A kad si već kod indexa i žaljenja bio je također članak u kojem se nekoliko igrača Barcelone žalilo na suđenje. Kad si čuo da se neki Dinamov trener žalio na suđenje u HNL-u. I ti koji se zgražaš na ozljeđivanje igrača kako nisi prokomentirao start na gležanj Robinha gdje je morao iz igre, a nije čak dobio ni faul (šta bi rekao da je Pepe napravio onakav start, a recimo Pepe nikad nije ozljedio ni jednog Barcinog igrača) ili možda što Puyol kao stup obrane Barce i čovjek bez kojeg Barcelona gubi utakmice nije dobio zasluženi drugi žuti, tj. crveni karton. Ja sam barem rekao da je sudac bio više manje nepristran jer je oštetio i jedne i druge. Barcu za penal nad Puyolom i barem jedan žuti karton, a Milan za crveni karton Puyola i nekoliko žutih kartona.

E, super kad su im naslovi poklonjeni. Posebno onaj drugi, kad je Arsenal trebalo da prodje ne sutnuvsi na gol
Kako ih je prosao Celzi 2005? Tako sto je Karvaljo drzao Valdesa dok je Teri postizao gol. Pa je l' su se zalili? Nisu. Ako zelis da budes objektivan, spomeni to, a ne samo da navodis sudijske greske u korist Barselone. Protiv tog Arsenala u prvoj utakmici im je ponisten CIST gol. Sto to ne spomenes? U drugoj utakmici iskljucen je Van Persi jer je sudija izabrao da postuje pravila i ne bude fleksibilan. Diskutabilna odluka - DA. Greska - NIKAKO. Celzi je skroz druga prica. 3 velike sudijske greske u korist Barselone su se pokazale kao previse. Ali igrao se fudbal i u drugim utakmicama (posebno u finalu), pa tvoje tirade kako nisu zasluzili ostaju samo to - besmislene tirade.

Zanimljivo kako sudijske greske u korist Barselone predstavljaju UEFA zaveru, a kad se dese na njenu stetu to se onda negira do besvesti. A desavaju se prilicno redovno. E vidis, to je licemerno. Nisam najbolje video start nad Robinhom jer nije bilo usporenog snimka, ali posto je doslo do povrede, verovatno da je bio opasniji start. Ako kazes da je bilo za crveni, verujem jer nisam video. Ali start Neste nad Mesijem je obican ulicarski potez i takodje je za crveni. Nisam ni to spomenuo.

Ako svi pa cak i Realovi mediji konstatuju da je Barsa ta koja je ostecena, nema se dalje raspravljati o tome. Taj start nad Robinjom niko ne spominje. Evo sta se kaze o tome:

"The Brazilian went down under a tackle from Javier Mascherano and was widely mocked by pretty much everyone for rolling around in pain after what looked like a pretty tame challenge, but the magical spray didn't fix him and it turns out he's actually hurt."

Dakle, prilicno si neobjektivan. Kao kad bih ja sad tvrdio da Celzi nije ostecen protiv Barse u cuvenom dvomecu. Ali za razliku od tebe, ja svakoj situaciji pristupam bez emocija, realno sagledam stvari i ne dozvoljavam da mi mrznja oblikuje misljenje.

Ako hoces da imas isti arsin prema svima, spomeni kako je Milan 2007. osvojio CL a da je trebalo da ispadne u drugu ligu Italije. Ali ne, to ti je sve ok i sve cool.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 29/03/2012 18:40:18
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/03/2012 : 18:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Milan nije trebao ispasti u drugu ligu, dovoljno je kažnjen oduzimanjem bodova. Juve je namještao više i kažnjen je više.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 29/03/2012 : 18:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Za mene je samo na Sanchezu bio penal,Puyol je trebao stati kod one situacije ali on je nastavio i da je dao gol nitko ne bi spominajo penal.
Sve u svemu sudac je imao dvojbenih odluka,malo više je oštetio Barcelonu zbog penala no Keita je trebao dobiti crveni za one startove,tu dolazimo do famoznog slučaja Pepe jer iako su jučer igrači Barcelone imali par startova koji su skoro identični njegovom jedino je on izravno isključen iako nije dotaknuo Alvesa.

Spreman sam zaboraviti sve te startove samo kad bi svi suci imali kriterij kao ovaj od jučer,dopustio je igračima Milana da oduzmu loptu a da pritom odmah ne sudi faul.

I još nešto,kako to da "najbolji svih vremena" može imati problema s busavom travom,zar nisu za sve uvjeti isti??
Napokon da je netko spriječio njihov mali nogomet koji je dozlaboga dosadan.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 29/03/2012 : 18:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
@johnhartson i @supermark
Zar vi još ne kontate da vas non-stop lože? Već vidim kako @hello sjedi za tastaturom i smišlja: 'E, idem im sad napisati kako su šupački prošli protiv Čelzija, hi, hi, hi...'
Mislim, koga sem vas libo rac.. za Barcu?
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/03/2012 : 18:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Zar vi još ne kontate da vas non-stop lože? Već vidim kako @hello sjedi za tastaturom i smišlja: 'E, idem im sad napisati kako su šupački prošli protiv Čelzija, hi, hi, hi...'

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 29/03/2012 : 19:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam mislio da je to očito,dakako među ložačima sam i ja

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13096 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/03/2012 : 19:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Have mercy
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13096 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/03/2012 : 19:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Za mene je samo na Sanchezu bio penal,Puyol je trebao stati kod one situacije ali on je nastavio i da je dao gol nitko ne bi spominajo penal.
Sve u svemu sudac je imao dvojbenih odluka,malo više je oštetio Barcelonu zbog penala no Keita je trebao dobiti crveni za one startove,tu dolazimo do famoznog slučaja Pepe jer iako su jučer igrači Barcelone imali par startova koji su skoro identični njegovom jedino je on izravno isključen iako nije dotaknuo Alvesa.

Spreman sam zaboraviti sve te startove samo kad bi svi suci imali kriterij kao ovaj od jučer,dopustio je igračima Milana da oduzmu loptu a da pritom odmah ne sudi faul.

I još nešto,kako to da "najbolji svih vremena" može imati problema s busavom travom,zar nisu za sve uvjeti isti??
Napokon da je netko spriječio njihov mali nogomet koji je dozlaboga dosadan.

Mislim, oduvijek sam volio Barcu, to mi je najdraži španjolski klub.
Ali stvarno ovaj njihov nogomet je dosadan. Lijevo, desno, nazad, malo naprijed...mislim da ovo ne vole ni nihovi navijači.
Ali imaju usjeha i guraju...

Have mercy
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 29/03/2012 : 19:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sta reci... Ispao sam...

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1053 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 30/03/2012 : 12:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dicmanjac

quote:

quote:

quote:

Zašto se obazireš na ove farsovce,da je po njima "školarce" nitko ne bi smio dotaknut.
Što je onda onaj Messijev start,za sličnu stvar je Pepe dobio crveni karton.

Balkanac, baš kao i Ibrahimović. lol

Ti što misliš da se nogomet igra od 2008. nemaš pravo na riječ.

Od 1998. ga pratim,od 2003. aktivnije, eto sad znaš.
A od 2008. do danas sam pogledao više utakmica nego ti za svog životnog vijeka. Tako da imam pravo glasa. ;)

A neki dan tvrdiš da nisi gledao Zidanea i govoriš kako si druge pitao da ti kažu koliko je bio dobar
Koliko mi je poznato između 2003. i 2006. si mogao pogledati bar tridesetak njegovih utakmica.

PA jesma napisao da ga nisam gledao???
Napisao sam,da ga nisam DOVOLJNO gledao, dok sam od Ineste pogledao skoro sve što je odigrao za Barcu,a ovoga amo reć 30 puta. A mislim da je to (PRE)malo za zaključit koliko je neko kvalitetan i da imam uopće pravo usporedit ga sa nekim drugim.Iako vama većini to nije problem,na šta mi se sere dok čitam ove postove. Dok se npr.jubitubom ne koristim za procjenit igrača,kao većina ovde.
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1053 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 30/03/2012 : 12:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Očigledno je, :D . Iako neki se užive malo previše.
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1053 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 30/03/2012 : 12:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
Ovaj Hello mi je strava lik, toliko se muči dokazat nešto,al neide mu nikako.
Btw. "johnhartson" ti je zaboravio napisati par stvari gdje je BARCA oštećena kad su izbačeni od Intera.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 30/03/2012 : 15:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

Btw. "johnhartson" ti je zaboravio napisati par stvari gdje je BARCA oštećena kad su izbačeni od Intera.

Za johnhartsona i supermarka je već kasno, ali ti mi se činiš dovoljno mlad da se vratiš na pravi put Evo da ja tebi pokušam objasniti nešto pa da vidimo ima li nade. Kad se govori o krađi tu se mora dogoditi puno odluka u korist jedne ekipa ili da sudac ima dvostruki kriterij i sl. Desi se ponekad sudačka greška ali ljudski je pretpostaviti da nije bila namjera. U situaciji kad su i jedna i druga ekipa žrtve sudačke pogreške ne može se govoriti o krađi.
Ova utakmica koju ti spominješ Barca jeste bila u čini mi se dvije situacije oštećena, ali Inter je također bio u najmanje dvije situacije oštećen. I to su bile KRUPNE pogreške. Prva utakmica kod rezultata 0:0 Diego Milito je izašao sam ispred golmana ali je svirano nepostojeće zaleđe. Nakon toga je Barca dala gol za 0:1.
Druga utakmica, antologijski crveni karton na samom početku utakmice Tako prika moj teorija da je Inter prošao uz pomoć sudaca ne drži vodu.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1053 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 30/03/2012 : 15:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Za johnhartsona i supermarka je već kasno, ali ti mi se činiš dovoljno mlad da se vratiš na pravi put Evo da ja tebi pokušam objasniti nešto pa da vidimo ima li nade. Kad se govori o krađi tu se mora dogoditi puno odluka u korist jedne ekipa ili da sudac ima dvostruki kriterij i sl. Desi se ponekad sudačka greška ali ljudski je pretpostaviti da nije bila namjera. U situaciji kad su i jedna i druga ekipa žrtve sudačke pogreške ne može se govoriti o krađi.
Ova utakmica koju ti spominješ Barca jeste bila u čini mi se dvije situacije oštećena, ali Inter je također bio u najmanje dvije situacije oštećen. I to su bile KRUPNE pogreške. Prva utakmica kod rezultata 0:0 Diego Milito je izašao sam ispred golmana ali je svirano nepostojeće zaleđe. Nakon toga je Barca dala gol za 0:1.
Druga utakmica, antologijski crveni karton na samom početku utakmice Tako prika moj teorija da je Inter prošao uz pomoć sudaca ne drži vodu.

Haha,hvala na trudu.
3.gol Milita je bio iz ofsajda,dok je Barci na Nou Campu poništen regularan gol pred kraj utakmice,koji bi ih odveo dalje.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 30/03/2012 : 15:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Haha,hvala na trudu.
3.gol Milita je bio iz ofsajda,dok je Barci na Nou Campu poništen regularan gol pred kraj utakmice,koji bi ih odveo dalje.

Misliš odveo bi ih opet po ko zna koji put nezasluženo dalje Ok 1 put Militu je nezasluženo svirano zaleđe, drugi put nije opet ti ga dođe na isto. (računaj također da je bila gužva u petercu i da je sudac teško mogao vidjeti zaleđe)
Drugu utakmicu je čak i prvi gol Barcelone bio sumnjiv jer je Pique bio na granici zaleđa. A drugi gol nije bio regularan jer je prije toga lopta pogodila u ruku nekoga iz Barce.
Kako god pogledaš sudac nije ništa više oštetio Barcu nego Intera i Barcelona je da je bila bolja mogla proći. Pa jebemu nisu mogli dati 2 posrana gola na onom širokom terenu ekipi koja igra s igračem manje.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8969 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 30/03/2012 : 16:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
@hello
>Drugu utakmicu je čak i prvi gol Barcelone bio sumnjiv jer je Pique bio na granici zaleđa.

Nije bio sumnjiv nego neregularan što je pokazala 3D analiza poslije utakmice.

@dicmanjac
>dok je Barci na Nou Campu poništen regularan gol pred kraj utakmice,koji bi ih odveo dalje.

Nije bio regularan gol jer je sudac označio prekid igre prije nego je gol postignut. Da li je trebao svirati tu ruku ili nije je za raspravu. Ja isto mislim da nije.

Inače da ne bude zabune meni je barcelona bila jako draga ekipa i čak sam navijao za nju u onom finalu protiv arsenala (iako su i tamo prošli na tešku kradju), ali ovo što prezentiraju od tada je teška gadarija. Od ponašanja na terenu preko (za moj ukus) ubibože dosadne igre pa do licemjerja van terena. Najveću satisfakciju sam doživio prilikom lanjskog finala kad su u kafiću od pedesetak ljudi za barcelonu navijali samo dva iskrena navijača barcelone i jedna cura koja se vlaži na piquea. Svi ostali su bodrili manchester s tolikim žarom kao da igra hrvatska repka, a vjerujte da tu nije bilo previše navijača manchestera. Ova dvojica su u poluvremenu odlučila potražiti neki drugi kafić.

P.S. Što se tiče te utakmice s Interom čak je i blentavi Beusan u studiju zaključio da je kad se zbroje i oduzmu sve sudačke greške iz obje utakmice na kraju sve na nuli.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 30/03/2012 : 17:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
I onda je mrmot zavio cokoladu...

Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1053 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 30/03/2012 : 17:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Haha,hvala na trudu.

Misliš odveo bi ih opet po ko zna koji put nezasluženo dalje Ok 1 put Militu je nezasluženo svirano zaleđe, drugi put nije opet ti ga dođe na isto. (računaj također da je bila gužva u petercu i da je sudac teško mogao vidjeti zaleđe)
Drugu utakmicu je čak i prvi gol Barcelone bio sumnjiv jer je Pique bio na granici zaleđa. A drugi gol nije bio regularan jer je prije toga lopta pogodila u ruku nekoga iz Barce.
Kako god pogledaš sudac nije ništa više oštetio Barcu nego Intera i Barcelona je da je bila bolja mogla proći. Pa jebemu nisu mogli dati 2 posrana gola na onom širokom terenu ekipi koja igra s igračem manje.

O tome i pričam. Nije bila ruka Yayi. Al nije ni bitno. Uglavnom sudci uvijek griješe i uvijek će griješiti. Nekad malo manje,nekad malo više. Al neznam čemu raspravljati o tome.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 30/03/2012 : 19:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

po ovoj teoriji ni utakmica protiv čelzija nije išla na stranu barse kad su sudije u pitanju jer je ovrebo dao crveni abidalu iako je anelka sam sebi zapeo i pao,nije ni bilo kontakta sa abidalom...a ta greška je očitija od svih onih nazovi penala...
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 30/03/2012 : 19:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
@dicmanjac,ti još ne razumiješ koliku si glupost izjavio uspoređujući Zizoua i Iniestu,to je samo još jedan dokaz da nogomet pratiš od 2008. kad je "Casper" proigrao,jer da si gledao SP 2006. sve bi ti bilo jasno.
S tobom uopće neću više raspravljati,johnartson i supermark su za tebe doktori nogometa,malo nauči nešto od njih a ne pričat gluposti koje bodu oči.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/03/2012 : 19:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja pratim fudbal ovako iz zezanja otkako znam za sebe, od '89-90 imam kakvu takvu mentalnu bazu, od '99 sam aktivan pratilac fudbala, kosarke, americkog fudbala, baseballa i hokeja zbog posla (doduse sekundarnog), a od 2007. sam vec fulltime sportski profesionalac - radio sam svojevremeno i u staffu jednog sampiona evrope i sveta (:D no prizes given) kao klupski novinar sa malo jacim ingerencijama (bio po pripremama, itd.), a u primarnom poslu mogu da se pohvalim (upitno da li je ovo za hvalu doduse) da sam zakljucno sa 29/2 ove godine, od 15/9/2007 pogledao oko 2760 sportskih meceva (barem 65% fudbal) sto mu u proseku dodje komotno vise od jednog dnevno.

I sad kad sam i ja uspesno premerio patku sa ostatkom vas, lud je onaj koji kaze da je u ovom momentu - sada, as in, RIGHT NOW - Iniesta bolji igrac od arapina...Iniesta ce sigurno uci u istoriju kao veliki igrac, ali, jel bi ste vi dali loptu Iniesti bez Messija i Xavija, ili Messiju bez Xavija i Inieste, ili Xaviju bez ine dvojice - ako vam je konkurentni izbor Zidane ? Jebem mu mater, mislim da ne bi...Zidane je sve mogao da izvuce na ledjima kad popizdi makar sam istrcao od kaznenog do kaznenog. A nije ni bio los tehnicar itd. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 30/03/2012 : 20:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ma kakav Zidane, nije Kaki ni do koljena...

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 30/03/2012 : 21:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Ma kakav Zidane, nije Kaki ni do koljena...

Kaka se u naponu karijere oslanjao na brzinu,snagu i udarac,tehnika mu je solidna ništa više iako je par puta fino izveo Marsejski rulet.
Nije ni blizu Zizou,trenutno Kaka ima 29 godina i u Madridu pruža samo solidne partije jer je izgubio brzinu i oštrinu.

Zizou je u 29. tek došao u Madrid i za samo 5 godina uspio doći do mjesta drugog najboljeg igrača u povijesti Real Madrida,to je čista perverzija.
Na svjetskom prvenstvu 2006.(imao 34) redom je pravio budale sve velikane nogometa,od Ronaldinha,Kake,Puyola,Fabregasa,Cristiana Ronalda i masu drugih.

Poredit Iniestu s njim je kriminalno djelo.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 30/03/2012 : 21:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kaka je jedan glupander, jebo ga Real.
Elem, ako biram između Zidana i Inieste, Zidan naravno. I naravno, Iniesta pre onog malog argentinskog picipevca..
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 30/03/2012 : 21:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ono za usporedbu njega i Zidanea sam se šalio, naravno, ali ne možeš reći da je glupander. Čovjek je sam donio Ligu Prvaka Milanu, sve bih mu oprostio.

Go to Top of Page
Page: of 362 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.88 seconds. Snitz Forums 2000