forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Martin Mystère
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 173

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/04/2012 : 11:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shiva314
Ako smijem pitati u kojem su broju spomenuti Ruta i Daitya kao civilizacije? Ne sjećam se sada jesu li bile spomenute od Patsy ili u gigantu Crveni Kralj, ali na njih se referiralo kao dvije provincije Atlantide (one Atlantide od prije 75.000 godina kad je živio Oduarpa). A Ariju i Lemuriju sam doživio samo kao inačice imena Altantide i Mu (u Tragovima Nazce? nisam siguran, ali na njih su se tim imenima referirali Naci povjesničari).

Lemurija se spominje u #300, a Recagno je najavio da će se baviti tom još starijom civilizacijom u daljnjim epizodama. Prema Blavatskyjevoj Lemurijanci su bili jedna od starijih rasa ljudi, prije Atlantide i Mu. Dosad je bila samo spominjana usput. I nije još egzaktno pojašnjen taj odnos Mu-Atlantida-Lemurija.

Ruta i Daityja su također legendarni kontinenti koju su potonuli prema vjerovanju nekih Atlantiđana, i imaju približno status mitskih kontinenata ko Atlantida i Mu danas... Oduarpina se spominje u "Odbrojavanju" kao najveći znanstvenik Daitya, a i Rute, a i znaš da je zaslužan za njihovo uništenje.

Priznao sam ti i Štovane, jer teoretske i oni spadaju u vrijeme prije Atlantide, a s druge strane, stanovnici Lemurije su prema predanju reptiloliki... Pa ti znaj!

Recagno kaže da je to prema teoriji gospođe Blavatsky - "Antropogeneza" govori o evoluciji čovječanstva preko pet korijenskih rasa. Ukratko, prva rasa bila je "eterične" prirode, druga je živjela u Hiperboreji (ili Thuli), treća u Lemuriji, dok se četvrta razvijala u Atlantidi. Peta rasa je tzv. "Arijevska rasa", stara oko milion godina. Odatle jedan dio ideja u kojima su nadahnuće nalazili nacisti. Priču, koja je po svemu sudeći tek uvodna, o trećoj rasi i Lemurijancima donosi SDA 11 L’uomo che inseguiva le ombre

Ovo o čemu ti pričaš da su Arja i Lemurija zapravo Atlantida i Mu je vankanonska teorija koju je pokušao profurati Sauro Penacchioli u Mutantima... A spominje i Gondvanu, također mitski kontinent.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/04/2012 : 11:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Wohoo! Nisam bio u školi kad se u latinskom učio broj 7
grčkom [op.a.)]

To je zabluda koja vuče iz malo povodljivog navoda heksagon (zato i smajli ;)), jer se on podijelio u sedam dijelova, ne šest... I ja sam dugo mislio da heksagon ima sedam strana pa stoga i sedam artefakta. A u biti su se neki podijelili na sedam dijelova, a heksagon također na sedam dijelova.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 04/04/2012 11:57:19
Go to Top of Page

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 04/04/2012 : 12:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
Lemurija se spominje u #300, a Recagno je najavio da će se baviti tom još starijom civilizacijom u daljnjim epizodama. Prema Blavatskyjevoj Lemurijanci su bili jedna od starijih rasa ljudi, prije Atlantide i Mu. Dosad je bila samo spominjana usput. I nije još egzaktno pojašnjen taj odnos Mu-Atlantida-Lemurija.
Još nisam čitao #300 makar imam scanlation Vidim da me čeka još puuuno toga za naučiti

Ruta i Daityja su također legendarni kontinenti koju su potonuli prema vjerovanju nekih Atlantiđana, i imaju približno status mitskih kontinenata ko Atlantida i Mu danas... Oduarpina se spominje u "Odbrojavanju" kao najveći znanstvenik Daitya, a i Rute, a i znaš da je zaslužan za njihovo uništenje.
Morat ću si osvježiti znanje o ovom ciklusu

Priznao sam ti i Štovane, jer teoretske i oni spadaju u vrijeme prije Atlantide, a s druge strane, stanovnici Lemurije su prema predanju reptiloliki... Pa ti znaj!
O reptilizmu u Lemuriji nisam imao pojma!! Gdje je to spomenuto? U nekima od prevedenih izdanja (SA/VČ/LL)?

Recagno kaže da je to prema teoriji gospođe Blavatsky - "Antropogeneza" govori o evoluciji čovječanstva preko pet korijenskih rasa. Ukratko, prva rasa bila je "eterične" prirode, druga je živjela u Hiperboreji (ili Thuli), treća u Lemuriji, dok se četvrta razvijala u Atlantidi. Peta rasa je tzv. "Arijevska rasa", stara oko milion godina. Odatle jedan dio ideja u kojima su nadahnuće nalazili nacisti. Priču, koja je po svemu sudeći tek uvodna, o trećoj rasi i Lemurijancima donosi SDA 11 L’uomo che inseguiva le ombre
Ni ovo nisam čitao [šmrc!]

Ovo o čemu ti pričaš da su Arja i Lemurija zapravo Atlantida i Mu je vankanonska teorija koju je pokušao profurati Sauro Penacchioli u Mutantima... A spominje i Gondvanu, također mitski kontinent.
Eee, Mutanti! To te ja pitam. Starim

I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
Go to Top of Page

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 04/04/2012 : 12:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Wohoo! Nisam bio u školi kad se u latinskom učio broj 7
grčkom [op.a.)]

To je zabluda koja vuče iz malo povodljivog navoda heksagon (zato i smajli ;)), jer se on podijelio u sedam dijelova, ne šest... I ja sam dugo mislio da heksagon ima sedam strana pa stoga i sedam artefakta. A u biti su se neki podijelili na sedam dijelova, a heksagon također na sedam dijelova.

Ma meni se urezala u pamćenje scena iz Otoka vatre i leda, kad tuathe nosaju ono "saće" koje u stvari sadrži 7 heksagona, ali sam svejedno zabrijao da ih ima 6 zbog samog imena heksa , ali da budem iskren na knjigu sam zaboravio. Stao sam na tome kako se pojavio Zmaj i on mi je bio zadnji djelić heksa slagalice.
Koliko se sjećam umnoženi su samo koplje, mač, kamen i pehar (?) Strah i prsten su ostali po jedan primjerak, a kakvo je stanje sa knjigom?

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/04/2012 : 12:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Strah i prsten su ostali po jedan primjerak, a kakvo je stanje sa knjigom?

Uputit ću te na veliki topic o heksagonima na kome će naći sve moguće o toj temi (pa i više!)
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34058

A što se tiče Tothove knjige/tarota evo jednog copy&paste otprije:

Napomena u vezi Tothove knjige i heksagona... U MM Indice analitico pod heksagonima je napomenuo da je posljednji dio heksagona koji je ostao na brodu (vidi G1) najvjerojatnije postao Tothova knjiga. Ovo je službeni indeks koji se bio objavljen 2002., a urednici su bili autori serijala. Dakle, možemo reći da je ovo službeno. Ovo je vjerojatno iz razloga jer je Toth također poistovjećen s donositeljima heksagona. No nadogradnjama priče od strane Recagna ovdje se očito mijenjanju stvar pa se ne bi začudio kao bi opet uveo neki novi element.

O tom dijelu se zna najmanje... Recagno se sada bavi tek mačevima, a pitanje kad će svi ostali doći na red.

p.s. ah, baš si me lijepo podsjetio na dobre stvari u Mystereu...

Edited by - DeeCay on 04/04/2012 13:39:37
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 04/04/2012 : 19:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ovo je poredak šampiona u prvom krugu... Nadam se da će drugi krug imati više natjecatelja. Ajmo ljudi, bit će interesantnije, pitanja i nisu tako teško, ne škodi probati!

Shiva314 10,5 (skoro savršeno, samo je zaboravio da heksa u heksagon znači 7 ;))
Bjelolasica 7,5 (diletant koji se dobro izvukao)
Drogsy 5,5 (relativno dobro, sljedeći put očekujem još bolje – za pokoru 3 Misterije dnevno pročitati)
Karven 0,5 (mada je mogao pokušati odgovoriti i na ostala)

Nastavak, odnosno drugi krug - slijedi danas navečer! Stay tuned!

mrzelo me pisati, obećavam da se neće ponoviti

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 04/04/2012 : 21:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Ajmo Dee daj pitanja. Da vidimo kako će diletant da se snađe.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/04/2012 : 22:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

~~~ EXTRA TEMA 8. - MISTERIOZNI QUIZ - POSTANI MISTERIOZO! ~~~

PITANJA part deux!

1. Kako se zove Martinov duhovni učitelj i koji književnik ga je koristio u svojim radovima/učenjima?
2. Nabroji tri misterije kojima se bavio Prosperi!
3. Kako se zvao znanstvenik zadužen za uništenje predatlantidske civilizacije Daitye?
4. Nabroji četiri osnivača baze Drugdje?
5. Za kojeg autora se priča da je napravio bibliju atlantidskog razdoblja?
6. U kojoj epizodi se Martin nalazi u Maliju?
7. Sergej i Martin doživjeli su prvu veću zajedničku pustolovinu koja se uvijek navodi, a nikad nije bila ispričana u smislu prave epizode. Gdje se desila ta ekspedicija?
8. Antikrist je asocijacija na kojeg lika?
9. U kojoj epizodi Martinu i Orloffu učitelj prenosi priču o gralu i šalje ih u potragu?
10. Koji je bio upravitelj baze Drugdje tijekom drugog svjetskog rata?

Neka igre počnu!

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 04/04/2012 : 22:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
1) Radi se Koota Hoomiju i nemam blage veze.
2) Dee provjerava jesmo li ga čitali? Frankenstein 1986., Tajna rudnika, Afrička magija.
3) Nisam do toga došao pa pokušajmo s Oduarpinom.
4) Thomas Jefferson, Benjamin Franklin, Jean Louis Bientôt i Amanda Janosz
5) To je previše jednostavno da na to trošim riječi
6) U zemlji Dogona
7) Mohenjo-Daro, Indija
8) Jasper
9) Agarthi!
10) Maxwell

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 04/04/2012 : 23:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
1. Kut Humi, izdasno pominjan u delima Ruta Krega
2. Jeti(Snežni čovek), dinosaurusi (afrička magija), Saskvoč...uf, nije mi baš među omiljenim autorima
3. Oduarpa
4. Amanda, Bietnot, Jefferson i Franklin
5.
6. U zemlji dogona
7. hmmm, pada mi na pamet kada su lutali po Mato Grosu i kada je Orli sparao Martiju život; pre toga su ustraživali Makču Pikču
8. Fin mladić po imenu Džasper
9. Agarti
10. Maxvel

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 05/04/2012 : 00:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
1. Kut Humi i Madame H.P.Blavatsky (ovo pretpostavljam jer sam ju danas zaguglao nakon tvog odgovora na jedno od pitanja iz prethodnog kviza)
2. Prosperija se ponajviše sjećam zbog crtača Chiarole, pa tako i 1. misterija o pokretanjima ratova (Gospodari rata), 2. Dogonskim Nomoima, 3. Linijama Nazce
3. Oduarpa
4. Jefferson, Franklin, Bientot i Amanda
5. Ovdje mi jedino pada na pamet Ibn Batuta? Skoro da nije bilo epizode u prvih 50-60 brojeva LMS da ga nisu spomenuli. Nema što taj lik nije vidio u srednjovjekovnom svijetu u svojih 20ak godina putovanja. nemam pojma
6. U onoj sa Ono Rourkeom, Zemlja Dogona/U zemlji Dogona
7. Marti i Sergej su istraživali redom Etruščane u Cerveteriju (bezuspješan pokušaj prevođenja natpisa), Mohenjo Daro (pronalazak nečeg što liči na nuklearnu katastrofu), pa Brazil (kad Sergej Martinu spasi život od pčela ubojica), pa onda Ekvador kad dolazi do svađe i razlaza. Prva zajednička ekspedicija je Mohenjo Daro (Pakistan) i o njoj zbilja nikad nije bilo više od jednog kadra. Ekvador je već druga ekspedicija i ja bih rekao da je pustolovnog karaktera jer Sergej ubije onog lika iz vlade koji im obeća nagradu. Ali opet to je više puta ispričana priča, tako da tipujem na Mohenjo Daro (koliko god meni nepustolovna bila).
8. Na Hitlera (u epizodi Agarti) na kojeg se, kao crnog vrača, definitivno referira Kut Humi (okrenuti križ i šestice itd.sa samog početka epizode). Ako ćemo za lika smatrati nekog s kim se Martin stvarno suočio, onda je Jasper isto u igri. A sad sam se sjetio da i Raspućin iz giganta Drvo života odgovara roli.
9. Agarti
10. Maxwell

Edited by - Shiva314 on 05/04/2012 18:51:23
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/04/2012 : 09:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Vidim da nisam baš razumljivo napisao, napomena za 5. pitanje, u pitanju je neslužbena "biblija" atlantidskog razdoblja koju je napisao jedan od autora MM-a, i čak htio pokrenuti spin-off MM na tu temu...

Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 05/04/2012 : 13:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
5. Vincenzo Beretta “Atlantis Tales”

http://agarthi.forumfree.it/?t=17463167&st=15

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/04/2012 : 14:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dnevni boravak

5. Vincenzo Beretta “Atlantis Tales”
http://agarthi.forumfree.it/?t=17463167&st=15

A druga pitanja su preteška za tebe?

Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 05/04/2012 : 16:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
ma nevolim kvizove previše

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/04/2012 : 18:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dnevni boravak

ma nevolim kvizove previše

Poludiš od toga ko ovaj tvoj avatar, a?

Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 08/04/2012 : 12:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/04/2012 : 13:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Kada ide treći krug pitanja?

Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
395 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 09/04/2012 : 10:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
Doc Robinson?? Sta je to??

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 10/04/2012 : 20:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Pino Rinaldi je Javu nacrtao pretjerano sličnog Hulku!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 10/04/2012 : 21:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Posveta Magnusu i Martinu od strane Antonija Sforze!

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 10/04/2012 : 21:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
A evo i nešto prigodno i duhovito!

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/04/2012 : 23:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chris.tower

Doc Robinson?? Sta je to??

KOliko znam, to je bio prvotno ime, prije nego je promijenjen u Martina Mysterea... On će valjda biti junak te posebne priče na 66 stranica.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/04/2012 : 13:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Dio drugi je završen! Tko je odgovorio, odgovorio je! Odgovori bi mogli biti ovi:

1. Kako se zove Martinov duhovni učitelj i koji književnik ga je koristio u svojim radovima/učenjima?
Kut Humi je ime! Nacist Donitz zamijenio je pravog Kut Humija koji je živio prije jednog stoljeća, što bi moglo odgovarati liku Kut Humija koji se predstavio Blavatskyjevoj u svojim "Mahatma Letters" koje su skupljena u antologiji pod nazivom "The Mahatma letters to A. P. Sinnett".

2. Nabroji tri misterije kojima se bavio Prosperi!
Bigfoot/Jeti, Liliputanci, linije u Nazci, nevidljivi stvor s drugog planeta, tajne Dogona, nacistički okultizam i eksperimenti, itd.

3. Kako se zvao znanstvenik zadužen za uništenje predatlantidske civilizacije Daitye?
Oduarpa! (vidi gigant Crveni kralj)

4. Nabroji četiri osnivača baze Drugdje?
Predsjednik Thomas Jefferson, znanstvenik Benjamin Franklin, sveznajući okultist Jean Louis Bientót te mlada Amanda Janosz! (vidi PIBD)

5. Za kojeg autora se priča da je napravio bibliju atlantidskog razdoblja?
Vincenza Berettu, detaljno je obradio to razdoblje, a čak je i predložio ideju za spin-off "Atlantis tales".

6. U kojoj epizodi se Martin nalazi u Maliju?
U epizodi "U zemlji Dogona", MM LMS 57/58 ili LIB 38

7. Sergej i Martin doživjeli su prvu veću zajedničku pustolovinu koja se uvijek navodi, a nikad nije bila ispričana u smislu prave epizode. Gdje se desila ta ekspedicija?
Istraživanje Mohenja Dara, to im je bila prva veća zajednička ekspedicija (tragovi atomske eksplozije od prije nekoliko hiljada godina – dio Martinove prošlosti koja nikad nije bila prikazana!); drugo veće i sudbinsko putovanje odnosi se na zaboravljeni samostan u Taglakharu tzv. "dvorac nad provalijom"

8. Antikrist je asocijacija na kojeg lika?
Jaspera su u više navrata nazivali Antikristom, a i inspiran je Damienom, također antikristom iz "Omena".

9. U kojoj epizodi Martinu i Orloffu učitelj prenosi priču o gralu i šalje ih u potragu?
Agarthi! MM LMS 63/65 ili LIB knjiga 42.
Kut Humi: "Ako se za vrijeme jednog ciklusa graal ne vrati na mjesto, svemu će doći kraj. Veliki kotač sudbine će se zaustaviti, biti će izgovorena posljednja riječ. U Akašiju je zapisano da će pred kraj ovog ciklusa sve biti dovedeno u pitanje, ali će, možda, za nas biti nade.

10. Koji je bio upravitelj baze Drugdje tijekom drugog svjetskog rata?
Maxwell, bio je dvostruki agent, surađivao s nacistima, ali i za svoj račun i poslije iscenirao svoju smrt.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/04/2012 : 14:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
I ovo je poredak šampiona u drugom krugu...

Shiva314 10,5 + 8= 18,5 bodova (davao više odgovora na jedno pitanje, tu sam davao po pola boda ako je barem jedno točno)
Bjelolasica 7,5 + 7 =14,5 bodova! (i dalje blefira ;) Nije prosperi radio frankensteina, brzopleto si bacio epizode gdje se pojavljuje)
Karven 0,5 + 8,5=9 bodova
Drogsy 5,5 +0=5,5 bodova! (propustio ovaj uzbudljivi krug!)

Ako bog da, možda ću danas navečer staviti treći krug!

Go to Top of Page
Page: of 173 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000