forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Martin Mystère
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 173

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 11/04/2012 : 21:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

I ovo je poredak šampiona u drugom krugu...

Shiva314 10,5 + 8= 18,5 bodova (davao više odgovora na jedno pitanje, tu sam davao po pola boda ako je barem jedno točno)
Bjelolasica 7,5 + 7 =14,5 bodova! (i dalje blefira ;) Nije prosperi radio frankensteina, brzopleto si bacio epizode gdje se pojavljuje)
Karven 0,5 + 8,5=9 bodova
Drogsy 5,5 +0=5,5 bodova! (propustio ovaj uzbudljivi krug!)

Ako bog da, možda ću danas navečer staviti treći krug!

Juhu! Nisam loše prošao. >:o)
Pošto boduješ više odgovora na jedno pitanje (ako su točni), onda imam prijedlog da u takvoj prilici razmotriš i davanje negativnih bodova na ponuđene odgovore koji su netočni.

I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 11/04/2012 : 23:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Ohoho, dobro sam prošao u drugom krugu. Još da sam bio vredniji i odgovarao na pitanja u prvom krugu, gde bi mi kraj bio!

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 14/04/2012 : 12:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Može li se igdje u HR nabavit ovo izdanje MM+NN od Arkone?

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/04/2012 : 14:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dnevni boravak

Može li se igdje u HR nabavit ovo izdanje MM+NN od Arkone?

Vjerojatno će doći i ovo u SNK i Asteroid nakon nekog vremena... Pa izašlo tek prošli tjedan.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/04/2012 : 14:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Naslovnica za Fumo di China, alessandrini, posveta za 30 godina misterija...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5234 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 18/04/2012 : 09:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
dobro izgleda---super što je MM doživio 30 god.izlaženja, uglavnom konfekcijski stripovi toliko traju, a oni dobri puno kraće, MM je iznimka
____________________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR SUPER-Klasik 19 na kioscima

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/04/2012 : 20:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI

dobro izgleda---super što je MM doživio 30 god.izlaženja, uglavnom konfekcijski stripovi toliko traju, a oni dobri puno kraće, MM je iznimka

Meni je ovo jedini od bonellijevaca koje sa zanimanjem pratim i dandanas, svih ostalih dugovječnih serijala sam se već zasitio... I danas ima odličnih epizoda za fanove ove tematike. Da, da, znam da mnogi ne dijele to mišljenje, no sami ne znaju što propuštaju.

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 19/04/2012 : 00:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Jelte ljudi ima li u Zagrebu i ostatku Hr MM od Slobodne da se nadje u nekim normalnijim količinama... jer u Beogradu toga nema ni za lek, bukvalno ništa, a vidim da nema ni na aukcijama baš previše????

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/04/2012 : 09:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Jelte ljudi ima li u Zagrebu i ostatku Hr MM od Slobodne da se nadje u nekim normalnijim količinama... jer u Beogradu toga nema ni za lek, bukvalno ništa, a vidim da nema ni na aukcijama baš previše????

Kako nema? Pa uvijek u striparnicama nabasam na te epizode... SNK ili Asteroid sigurno imaju. SD je to štancala svojevremeno ko luda, sigurno se mogu naći slobodni primjerci.

Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 19/04/2012 : 20:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Baš bi lipo bilo da izdaju u HR izdanje za obljetnicu. Ali u ovoj krizi mislim da su šanse jednake kao ja da platim prevođenje istog izdanja na hrvatski...

Očemo piratluk! Očemo piratluk! Očemo piratluk!

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......

Edited by - dnevni boravak on 19/04/2012 20:43:08
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 20/04/2012 : 12:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kako nema? Pa uvijek u striparnicama nabasam na te epizode... SNK ili Asteroid sigurno imaju. SD je to štancala svojevremeno ko luda, sigurno se mogu naći slobodni primjerci.

Kad sam kao klinac skupljao zlatnu i lunov ja sam uzimao Zagora i Mr. Noa a drugar je uzimao Martija, pa smo se menjali za čitanje.
Sad imam utisak da mi se samo Marti čita od celog Bonellija a nemam nijedan strip praktično, a shvatio sam da mi prijaju bilo koje epizode, i one sa gomilom dijaloga i one gde se dešava i neka akcija. :)

Ali ne mogu da nabavim nigde ništa, uzimam Veseli i SA a Dnevnik mi je ružan a Libellus skup! Čekam zato bosance k'o ozeblo sunce :)

Pa sam zato pomislio da bih mogao uzimati Slobodnu ali toga u Beogradu baš,baš nema. Pokoja epizoda se zadesi i to uglavnom medju početnim!
Postoji li u Zagrebu neka standardna cena za te epizode koje je izdala Slobodna ili zavisi od broja i očuvanosti???

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/04/2012 : 12:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kad sam kao klinac skupljao zlatnu i lunov ja sam uzimao Zagora i Mr. Noa a drugar je uzimao Martija, pa smo se menjali za čitanje.
Sad imam utisak da mi se samo Marti čita od celog Bonellija a nemam nijedan strip praktično, a shvatio sam da mi prijaju bilo koje epizode, i one sa gomilom dijaloga i one gde se dešava i neka akcija. :)

Ali ne mogu da nabavim nigde ništa, uzimam Veseli i SA a Dnevnik mi je ružan a Libellus skup! Čekam zato bosance k'o ozeblo sunce :)

Pa sam zato pomislio da bih mogao uzimati Slobodnu ali toga u Beogradu baš,baš nema. Pokoja epizoda se zadesi i to uglavnom medju početnim!
Postoji li u Zagrebu neka standardna cena za te epizode koje je izdala Slobodna ili zavisi od broja i očuvanosti???

Koje slicnosti u razmisljanju! (samo se ja nEsam djorao )

Sad me ubedari Imao sam slican plan (o kupovini tih SD-a), a kad ti kaes da nema, onda stvarno mora da nema

Edited by - Jasko on 20/04/2012 18:46:47
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/04/2012 : 13:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa naravno da zavisi od broja i očuvanosti i količine kupljenih! Sigurno nećeš dobiti glancere džabe, a one lošije po 50kn. Probaj se upitati u ZG striparnicima mailom što imaju na ponudi. ILi postavi na potražnji na podforumu da trebaš SD Misterije... Čudno kako nema na aukcijama tih brojeva.

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 20/04/2012 : 14:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Koje slicnosti u razmisljanju! (samo se ja nEsam djerao )

Sad me ubedari Imao sam slican plan (o kupovini tih SD-a), a kad ti kaes da nema, onda stvarno mora da nema

Hvala na kredibilitetu :)

Nažalost ja ne znam za mesto gde njih ima u Beogradu/Srbiji a da je zvanično prodajno mesto ili bar nekakav strip-klub :(

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 20/04/2012 : 14:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa naravno da zavisi od broja i očuvanosti i količine kupljenih! Sigurno nećeš dobiti glancere džabe, a one lošije po 50kn. Probaj se upitati u ZG striparnicima mailom što imaju na ponudi. ILi postavi na potražnji na podforumu da trebaš SD Misterije... Čudno kako nema na aukcijama tih brojeva.

Možda su ljudi postavljali ali se nije baš kupovalo, pa su odustali :)

Nego možeš li mi ukratko dati nekakvu ukupnu ocenu za SD epizode, mislim tehnički, jesu li preskakali epizode, izbacivali stranice,kakav je prevod, jel papir ružan kao u stripoteci.... :)

Ako te ne mrzi

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/04/2012 : 18:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Možda su ljudi postavljali ali se nije baš kupovalo, pa su odustali :)

Nego možeš li mi ukratko dati nekakvu ukupnu ocenu za SD epizode, mislim tehnički, jesu li preskakali epizode, izbacivali stranice,kakav je prevod, jel papir ružan kao u stripoteci.... :)

Ako te ne mrzi

Jeste, i mene me to zanima
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/04/2012 : 18:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Brus, a Vaninijeve imas li?
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 20/04/2012 : 20:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Brus, a Vaninijeve imas li?

Ne, ali nisam nešto ni u fazonu njih da jurim :)

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 20/04/2012 : 20:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
epizode od očajnih do sasvim dobrih, velike oscilacije u kvalitetu. preskakani brojevi na početku edicije ali se od, čini mi se, Trinaestog znaka stvar stabilizuje

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/04/2012 : 20:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

SD su bili širi i mislim veći od današnjeg Ludensa, a kvaliteta papira i otiska varira od početnih brojeva pa nadalje. SD je uglavnom obradila razdoblje talijanskih misterija, odnosno razdoblje kad je Martin prebivao u Italiji i avanture su uglavnom bile u Italiji. Preskočili su nekih desetak epizoda... Ali meni je to bilo lijepo razdoblje jer je naišli nakon suše neizdavanja duge 5 godina.

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 20/04/2012 : 20:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Hvala ljudi, znači nije nešto što treba zaobići...

Ne gine mi onda online kupovina ili da odem u porodične posete po Zagrebu :))

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 21/04/2012 : 08:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
@Bruce Wayne: ne znam koliko ti je očuvanost bitna...
Iz nekog razloga Martine je malo teže naći u odličnom stanju- većina ih ima raspucanu boju po uglovima. U striparnicama koliko se sjećam drže grde cijene od dvadeset do pedesetak kuna što mi se čini malo previše a po štandovima imaš samo primjerke u stanju od 2+ do 3+
Ali nedaj se uplašiti, samo se pripremi :D

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 21/04/2012 : 11:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Pitanje za pozanvaoce MM: U kojim epizdama se susreću Marti i Dilan Dog?
Go to Top of Page

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 21/04/2012 : 12:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Pitanje za pozanvaoce MM: U kojim epizdama se susreću Marti i Dilan Dog?

Pa to je bar lako.
Team-upovi "Posljednja stanica Užas" i "Smak svijeta".
A u kojim DD i MM epizodama, Dylan i Marti dolaze u New York/London i u razgovoru spominju prijatelja iz tog grada kojeg su kontaktirali, ali se ne susreću s njim "jer uvijek prizovu strašne sile"?

I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 21/04/2012 : 12:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
@ Shiva314

Hvala na odgovoru
Go to Top of Page
Page: of 173 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000