forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor kolor od prvog broja- LIBELLUS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 150

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/04/2012 : 14:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ovo izdanje je definitivno rukavica u lice Ludensu Još i ako bude cijena ista...

Libellusovo kolorirano moderno izdanje s umetnutim naslovnicama protiv Ludensovog pre-tutto izdanja (s nizom crtačkih pogreški) bez obojanih naslovnica i prijevodom iz Slobodne Dalmacije...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/04/2012 : 14:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
crno bele naslovnice su valjda bile prednost?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 15/04/2012 : 14:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ovo ce ici ko alva.
bude li s popustom oko 130 kn kako se suska, bit ce malo i 1200 komada.
ljudi Bozji, ovo je Zagor u boji.
drugo, HR ipak ima, barem po prosjecnoj placi, dvostruko veci standard od SR ili BiH.
ovaj MMNN u srbiji naprimjer, pa on je visestruko nedostupniji i neatraktivniji prosjecnom kupcu tamo nego sto ce ovaj zagi biti u hr. tako da ce prodaja u hr biti iznimno dobra.
LU KIZ je mrtav. naprosto mrtav, samo sto ovi to jos nisu svjesni.
VC KIZ naravno nece biti tako pogođen, ali sigurno ce biti vise od "beznacajnog".
neka mu otme 100 kupaca, vec je problem.
dodavsi tome da je VC sam sebi najveci neprijatelj, mogao bi i on biti barem na aparatima.
kako bilo, nije ovo izdanje pokrenuto da nekoga ubije nego da se zaradi i da vjetar u leđa ostalim izdanjima, ali da ce mrtvih biti, nema sumnje.
c'est la guerre.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27660 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/04/2012 : 14:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

LU KIZ je mrtav. naprosto mrtav,

Sumnjam.Ali kako ne kupujem ni jednog a neću ni drugog,svejedno mi je.
Živi bili pa vidjeli.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 15/04/2012 : 15:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ma ti si neuracunljiv (ne racunas se).
vjecito kukas kako ti je fibra skupa a kupujes hc na amazonu i placas jos i ptt

salu na stranu: tko moze nastaviti s ovakvim ludensom?? tko? nece cak ni Globinjo

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.

Edited by - Curunir on 15/04/2012 15:21:57
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 15/04/2012 : 15:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Evo dokle su došli, jelte:

http://www.sergiobonellieditore.it/news/comics_feb012/repzagor.htm

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/04/2012 : 15:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
salu na stranu: tko moze nastaviti s ovakvim ludensom?? tko? nece cak ni Globinjo

Da. Objektivno, ovim izdanjem, Libellus je sahranio Ludensovog kolekcionarskog Zagora ...
Možemo slobodno dodati da je smanjio broj kupaca VČ KI.
Plus, uneo je totalnu zbrku u glavama nekih kolekcionara pa očekujem da će biti onih koji će sva izdanja prodati i dići ruke od svega u vezi Zagora. Možda ih bude mali broj ali biće ih sigurno.

E sada - najzanimljivije: cenim da (uz sve gore navedeno) ako im tiraž bude 1200 primeraka - teško će se sve to prodati.
Ne i nemoguće ali svakako teško.

Sve u svemu - zanimljivo

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/04/2012 : 15:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

crno bele naslovnice su valjda bile prednost?

Možda samo onima koji su htjeli izvorni Ferrijev touch... Bez uplitanja boje koja guši njegov stil.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 15/04/2012 : 15:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras
Plus, uneo je totalnu zbrku u glavama nekih kolekcionara pa očekujem da će biti onih koji će sva izdanja prodati i dići ruke od svega u vezi Zagora. Možda ih bude mali broj ali biće ih sigurno.

e ako takvih bude onda im doista treba dignuti spomenik za civilizacijski iskorak naseg drustva

ja ipak mislim da ce biti vise onih koji ce morati imati svako moguce izdanje, makar prodali zenu, djecu i parcelu na groblju.

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 15/04/2012 : 15:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Curnir pokušava prekrit svoj entuzijazam, suzdržaje se koliko može, ali uz sav svoj cinizam i realnost zapravo svršaje od sreće.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 15/04/2012 : 15:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

nikad nisam krio da bih volio imati 10-15 priča u vrhunskom izdanju.
ali nista vise.
problem je sto mi 2 najbolje NIMALO ne trpe boju, narocito Sveti brijeg.
tu boja paše ko kokoši sise.
kao i svakom atmosfericnom ferrijevu crtezu u bilo kojoj gotickoj horor priči.
boja ga unistava.
ali daleko je dotle...

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/04/2012 : 15:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
ja ipak mislim da ce biti vise onih koji ce morati imati svako moguce izdanje, makar prodali zenu, djecu i parcelu na groblju.

Da, da. Njih sam zaboravio

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/04/2012 : 15:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Curunir

.. atmosfericnom ferrijevu crtezu u bilo kojoj gotickoj horor priči ...

Što mi se ovo čini poznatim
Čoveče, u pravu je Zagor-te-nay Bez veze se suzdržavaš

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 15/04/2012 : 15:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

ali stvarno sam zabrinut sto ce boja uciniti hagotu, kandraksu ili svetom bregu.
bez imalo zafrkancije.

Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
619 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 15/04/2012 : 15:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
kad će taj mafest...

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 15/04/2012 : 16:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:

ali stvarno sam zabrinut sto ce boja uciniti hagotu, kandraksu ili svetom bregu.
bez imalo zafrkancije.

Stari moj Curnire, s ovim navedenim se u potpunosti slažem s tebom ali ima i za to rješenje, za tih par kultnih must biti crno - bijelih brojeva. Zove se VČ odabrane priče. To drži sa strane, u rezervi, nije skupo, a ima atmosferrični ugođaj...

Edited by - Zagor-te-nay on 15/04/2012 16:08:57
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 15/04/2012 : 16:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ima i bolja verzija (natuknica: jedan opaki Hun).
tako da nije problem u tome, nego samo lamentiram sto ce boja uciniti ovome.
a smeta mi i sto nece biti (bar nisu u talijana, ili grijesim?) cjelovite epizode.
20 stranica u jednoj, pa 1 kompletna, pa 50 u trecoj za neku od mojih omiljenih storija - e to mi uzasno smeta i predstavlja jedini veliki minus.
mozda u LB ne bude tako, ali najavili su vjerno pracenje talijana a ne kao kod texa.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 15/04/2012 : 16:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
nego lijepo je ovo atmosferrični. nije mi nikad palo na pamet, ha.

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 15/04/2012 : 16:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Ha, ne baviš se jedini ti ode jezikom!

Ja znam da užasno pišem, gramatika i sve to, al me nije briga, naš jezik je specifičan po tome šta ima 3 dijalekta i moram priznat da mi dalmatinci, ili bar većina nas, nema pojma ni č ni ć. Niti nas je briga!
Al dobro, srića da sam profesor, pa mi ne smetaju u životu takve sitnice.

Edited by - Zagor-te-nay on 15/04/2012 16:21:23
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/04/2012 : 16:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ddeki

quote:
Originally posted by Oki

Smiješne su ove usporedbe Zagora sa Conanom i Tarzanom...
Bar jedno 95% čitatelja Zagora nikada nije imalo niti Conana niti Tarzana u rukama.
Moja prognoza je da će ovo izdanje pomesti sve ostale junake u bilokakvim izdanjima...

Apsolutno se slazem sa ovim. Ja licno cu se ako treba odreci svih izdanja, ali Zagora u boji od prvog broja moram imati!!!

Inace ne bih se slozio da je ovo ko zna koji reprint, jer mi Zagora u boji od prvog broja nismo nikada ni imali, tako da je ovo nesto sasvim novo.

U ovoj rečenici se sadrži sva tragedija na našem strip tržištu.
Evo zašto je Ubistveni vic prodat u takom malom broju, zašto je Ubojicu kupilo samo 126 ljudi, zašto su Dade prestali sa Libelus bibliotekom, zašto se princ valiant izdaje na godinu i po dana, zašto Besna Kobila ne izdaje više stripova,....

Odbrojavanje: još 30 dana

Edited by - anto on 15/04/2012 16:28:46
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27660 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/04/2012 : 16:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Agarthi bi sa kolorcem trebao, ako sve bude po planu, krenuti od januara 2013. i to sve kao u Italiji - format, sc itd. Cijena će biti prilagođena tržištu shodno troškovima. Ovo je svježa informacija direktno od Almira sa sajma.
------------------------------------------------------------------------------
A šta reći na ovo?
Još da ga i braća izbace i onda nastaje lom.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27660 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/04/2012 : 16:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ddeki

Inace ne bih se slozio da je ovo ko zna koji reprint, jer mi Zagora u boji od prvog broja nismo nikada ni imali, tako da je ovo nesto sasvim novo.

Ubi te velika neizvjesnost kad ga čitaš jer ne znaš šta slijedi

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 15/04/2012 : 16:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Da. Objektivno, ovim izdanjem, Libellus je sahranio Ludensovog kolekcionarskog Zagora ...
Možemo slobodno dodati da je smanjio broj kupaca VČ KI.

E sada - najzanimljivije: cenim da (uz sve gore navedeno) ako im tiraž bude 1200 primeraka - teško će se sve to prodati.
Ne i nemoguće ali svakako teško.

Sve u svemu - zanimljivo

slažem se, jedno su fanovi na forumu, drugo je ižicati 18 kuna za kiosk, a treće svaka 3 tjedna dati sto trideset ili sto pedeset kuna, godinama.
govorilo se na lib. forumu o mogućnosti dizanja texa na 30ak brojeva godišnje nakon završetka nekih serijala, nadam se da ga dade neće udariti zagijevom sjekirom po šeširu.

Till I Collapse
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/04/2012 : 16:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Agarthi bi sa kolorcem trebao, ako sve bude po planu, krenuti od januara 2013. i to sve kao u Italiji - format, sc itd. Cijena će biti prilagođena tržištu shodno troškovima. Ovo je svježa informacija direktno od Almira sa sajma.
A šta reći na ovo?

Ali Jaki, zaboravljaš jednu jako bitnu stvar, koja je kod pravih kolekcionara obavezna - nema tvrdi uvez!

Odbrojavanje: još 30 dana
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/04/2012 : 16:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

A šta reći na ovo?

Samo potpuni naivac može misliti da Zagor u boji neće izaći i u Srbiji.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 150 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000