forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/06/2012 : 15:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Ja sam zadovoljan. Za dalje mi je bitno da se neki dečki prodaju u bolje klubove, da ne izbije rat na tribinama kad budemo igrali protiv Srbije i to je to.

Toga se i ja bojim, a posljedično i toga da neću više smjeti otići u Srbiju po stripove bez straha da mi netko ne preuredi auto...
Naravno, ista stvar je i u obrnutom smjeru...
Stvarno mi idu na onu stvar svi ti nedojebani idioti koji su se nakotili oko nogometa, dajte nas više pustite da uživamo u sportu!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/06/2012 : 15:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Teško je ispasti na ovakav način. Igrali smo ravnopravno i sa Italijanima i sa Španjolcima.
Čak smo i jedne i druge imali na konopcima ali jbg, nogomet je to. Nismo iskoristili svoje prilike...
Suci su posebna priča i sinoć su bili na strani Španjolaca što potvrđuje većina stranih medija.
Recimo njemački mediji se slažu da smo pokradeni....

Po meni Modrić uz Ozila dosad najviše pokazao. Da smo prošli dalje ušao bi u izbor za najboljeg igrača turnira.

Slažem se s tobom Tu stane još i David Silva i to je to...
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 19/06/2012 : 16:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Ma treba napraviti kao u tenisu, da svaka ekipa ima 3 puta za vrijeme jednog poluvremena tražiti provjeru što se dogodilo, i isto kao u tenisu ako su u pravu ostaju im i dalje 3, a ako nisu onda im se jedan pregled briše i dobar, time se rješi sva dilema... I još fino ugraditi taj čip u loptu da zvoni sucima kada pređe liniju i dobar
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 19/06/2012 : 18:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
zaboravite ta poboljsanja! nece nikad doci. jer onda se utakmice ne mogu manipulirati. (fifa,uefa,fb,mp i sb). "kumovi" nogometa u svoju korist kroje pravila.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/06/2012 : 19:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Toga se i ja bojim, a posljedično i toga da neću više smjeti otići u Srbiju po stripove bez straha da mi netko ne preuredi auto...

Probaj samo da ne ides okolo utakmice i bices OK.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27660 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/06/2012 : 20:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Stvarno mi idu na onu stvar svi ti nedojebani idioti koji su se nakotili oko nogometa, dajte nas više pustite da uživamo u sportu!

Barem ćeš onda novce potrošiti na naše stripove i pomoći našoj posrnuloj ekonomiji.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/06/2012 : 20:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

zaboravite ta poboljsanja! nece nikad doci. jer onda se utakmice ne mogu manipulirati. (fifa,uefa,fb,mp i sb). "kumovi" nogometa u svoju korist kroje pravila.

razlog zbog cega se ne uvodi tehnologija je druge prirode...nogomet je toliko masovan da se jednostavno tehnologija ne može osiguratiu na svima razinama. I onda bi se dovelo do glupe situacija da se u drugoj ligi igra po jednim "pravilima" a u njavišim razinama po drugim. Nogomet više onda nije isti za sve, a to je bezveze...

O dobroj prezentaciji repke baš i ne bi, ali samo da spomenem da mi nije jasno kakva je to dobra prezentacija ako uputiš dva ozbiljnija udarca na gol u utakmici gdje ti minimum treba zgoditak da prođeš!?

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 20/06/2012 : 00:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Sumnjam da bi 30 sekundi bilo dovoljno za pogledati snimku. Treba zaustaviti utakmicu, suci trebaju otići do delegata, pogledati snimku, odlučiti, ...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 21/06/2012 : 12:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

Barem ćeš onda novce potrošiti na naše stripove i pomoći našoj posrnuloj ekonomiji.

Jadna nam ekonomija ako će joj pomoći tih 15 kuna
Eto, neka Mihajlović i Štimac zakuhaju, a ne sumnjam da neće, i to ostaje u domovini...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 21/06/2012 : 12:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

"Utakmice" tog tipa traju još dugo nakon 90 minuta...
Šalim se ja, ionako idem s krntijom, šajba, stakla, gume, sve jeftino
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/06/2012 : 21:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

"Utakmice" tog tipa traju još dugo nakon 90 minuta...
Šalim se ja, ionako idem s krntijom, šajba, stakla, gume, sve jeftino

Okolo utakmice znaci 3-4 dana pre i posle :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/06/2012 : 15:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
tek sam sada ovo vidio...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/06/2012 : 22:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
http://euro2012.net.hr/hrvatska-na-euru/skandal-nakon-eura-simunic-tesko-optuzio-bilica
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/06/2012 : 12:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Treneri su podignuli štit, ne daju na Slavena Bilića. Negdašnji izbornik Otto Barić, istina, ne želi zauzimati strane, što su šef mlade vrste Ivo Šušak i bivši strateg Rijeke, Hajduka i Dinama, Nenad Gračan, uradili bez problema.

Šušak objašnjava:

- Bilić je dobro postupio što je poveo Šimunića na Euro, on je godinama bio sinonim reprezentacije i za sve što je dao naklon mu do poda. Međutim, Josip nije igrao u Bundesligi, stigao je u Dinamo da bi uhvatio kontinuitet i natjecateljsku formu, što se nažalost nije dogodilo. Normalno da je trener tražio momke koji su standardno nastupali, kao Schildenfeld. Na pripremama je Slaven imao dovoljno vremena za stjecanje kompletnog uvida u stanje igrača i donio je odluku koja se potvrdila ispravnom. Jako je dobro postupio što nije kalkulirao i došao u zamku poklanjanja minutaže.

To sve mora znati i Šimunić, pa svejedno...

- Nitko nema pravo biti uvrijeđen, a posebno ne ljut.

Otto Barić vodio je Hrvatsku na Euru u Portugalu 2004. godine.

- Zašto ne bi vodio Šimunića kad mora imati 23 igrača? No, neki ne mogu igrati. Pogledajte primjer Njemačke i Mertesackera koji je mlađi. Pojavio se Hummels i istisnuo ga. To je normalno. Suština je u tome da se igrač mora podrediti reprezentaciji. Ako se dogodi da ne nastupa, nema što tražiti krivca u izborniku.

I Barić, kao i Nenad Gračan, ističu da su sve to i sami prošli u stručnom radu, Gračan i kao igrač.

- Bilić je vodio Šimunića jer je u njemu vidio igrača koji mu, ako zatreba, može pomoći. Obrana je odlično odigrala, a svaki je reprezentativac profesionalac i tako se mora ponašati. Nema se što ljutiti. Slaven je sve napravio kako treba. Da se dogodila ozljeda Ćorluke ili Šifa, vjerujem da bi Šimunić zaigrao - govori Gračan.

Ipak, on je ogorčen na izbornika.

- To je nesportski. Ne smije se dogoditi, bez obzira koliko tko o sebi dobro mislio.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13069 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/06/2012 : 13:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Šimunić jede govna. Nije igrao, pa šta? Igrali su mlađi, bolji, brži...
Iznenadio me ovom izjavom, mislio sam da je profesionalac.

Have mercy
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/06/2012 : 14:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Šimunić jede govna. Nije igrao, pa šta? Igrali su mlađi, bolji, brži...
Iznenadio me ovom izjavom, mislio sam da je profesionalac.

nije igral, ali ne zato jer su igrali bolji vec zato da bi u momčadi bilo mjesta za ograničenog (u igračkom smislu sigurno) Gordana, koji samo zna izbit loptu ispred igrača a za sve ostalo je livada...to je i razlog zakaj nam je igra prema napred (osim s Ircima) bila jalova. A kak znamo, bez golova se ne prolazi dalje...

e sad vi uživajte kaj smo ostavili "dobar" dojam pa izgubili samo jednu tekmu

uostalom čovjek (Bilić) je sebe ocenil najboljom ocjenom, a na EP jednom prošel grupu a drugi put ni to i jedini izbornik s kojim nismo išli na SP...stvarno odličan rezultat

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7935 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/06/2012 : 17:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Šimunić - stroj za kartone i pravljenje debilnih penala...
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/06/2012 : 20:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
nikad vi niste nogomet igrali....

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/06/2012 : 09:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ma Šimunić je naša institucija, bio je sjajan igrač i u tandemu s Robertom Kovačem naš najbolji stoperski par... BIO...Nesportski se ponio ovim istupom, stvarno mu nije trebalo...Odigrao je rekreativnu sezonu u HNL-u, nije valjda očekivao da će igrati...
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/06/2012 : 10:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma Šimunić je naša institucija, bio je sjajan igrač i u tandemu s Robertom Kovačem naš najbolji stoperski par... BIO...Nesportski se ponio ovim istupom, stvarno mu nije trebalo...Odigrao je rekreativnu sezonu u HNL-u, nije valjda očekivao da će igrati...

ovo je točno, sad je vjerojatno pal u formi...s tim da je jedno poluvrijeme protiv Španjolaca, kad nam je trebal najmanje gol, mogel igrati zbog više opcija u ofenzivi! Ne možeš zaboraviti igrati i to je mogel na rutinu...

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13069 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 25/06/2012 : 19:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ode Mandžo izgleda u Bayern!!
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/571022/artikel_der-fc-bayern-will-mandzukic.html

Have mercy
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/06/2012 : 20:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
NJEMAČKA reprezentacija sutra igra polufinale Eura, ali naslovnicama najtiražnijeg dnevnika i magazina caruje Mario Mandžukić, koji za 10 ili 15 milijuna eura (ovisno o izvoru) iz Wolfsburga prelazi u Bayern.

Bild i Kicker su upravo kao udarnu vijesti na portalima postavili ekskluzive da je hrvatski reprezentativni napadač i strijelac tri gola na Euru, pred potpisom ugovora za najtrofejniji njemački klub.

Bild piše da bi transfer trebao biti realiziran već ovog tjedna, a otkriva da će Mandžukić potpisati četverogodišnji (3+1) ugovor - do lipnja 2016. godine, te da bi igrao za godišnju plaću od 3.5 milijuna eura. Wolfsburg, njegovu sadašnji klub, s kojim ima ugovor do lipnja 2014. godine, trebao bi dobiti oko 10 milijuna eura odštete.

Najtiražniji njemački list ističe kako je to prilično dobar posao za Vukove: Mandžukića su prije tri godine Dinamu platili sedam milijuna eura, tako da će u svakom slučaju zaraditi, a strijelca 12 golova prošle sezone (koji nakon sjajnog nastupa na Euru ne namjerava ostati u klubu koji se borio za opstanak i gdje mu je trener odbio zahtjev za povišicom) mijenjaju dva napadačka pojačanja: Ivica Olića (došao besplatno iz Bayerna) i Baas Dost (7 milijuna eura iz Heerenveena , najboljeg strijelca nizozemskog prvenstva.

Kicker pak, spominje odštetu između 12 i 15 milijuna eura i piše da se Mandžukić već dogovorio s europskim i njemačkim doprvakom, te da se sada još samo moraju dogovoriti predstavnici klubova.U Wolfsbrugu je Mandžukić igrao za 1.8 milijuna eura godišnje, a do prije dva mjeseca želio je je bio produljiti ugovor. Puklo je nakon što je njegov menadžer Ivan Cvjetković zatražio povišicu, koja se nije dopala Felixu Magathu, treneru koji u svojim klubovima uvijek ima ovlaštenja menadžera engleskog tipa.

I Bild i Kicker se slažu da je Bayern za pojačanje u napadu izabrao Mandžukića, jer je Edin Džeko preskup. Za Bosanca bi Bavarci Manchester Cityju morali platiti 40 milijuna eura i dati mu plaću od otprilike sedam milijuna eura, za koliko igra u premeirligaškom prvaku.

Magath se, pišu također njemački mediji, ne želi riješiti svog napadača pod svaku cijenu, ali ga je spreman dobro prodati s obzirom da je on još prije Eura poručio da nema što tražiti u klubu u kojem je Magath. Naravno, u ovom dvoboju taština puno je bolje prošao Mandžukić, kojem su ugled i cijena višestruko porasli nakon sjajnih nastupa i golova na Euru, pa sada uzvraća Magathu koji mu nije htio dati povišicu i tako ostao ne samo bez najboljeg napadača, nego i bez znatno veće odštete od one koju će dobiti ovog prijelaznog roka.

"Saddam" se sada pravi kako je nemoćan jer Mandžukić nakon EP-a može birati klub u koji će otići: "Mogu razumjeti da velike europske momčadi, redom sudionici Lige prvaka, žele Mandžukića nakon partija koje je prikazao na Euru u Poljskoj. Bile su uistinu vrhunske" izjavio je nedavno Magath, koji je u klub već doveo

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/06/2012 : 23:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ako je istina, sretno, zaslužio je ovakvu priliku!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/06/2012 : 23:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Kao i Modrić u Realu!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/06/2012 : 00:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
i modrić/ćorluka/lovren/mandžukić u barci
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.04 seconds. Snitz Forums 2000