Author |
Topic  |
DOMI
Advanced Member

Croatia
5268 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 25/06/2012 : 09:30:31
|
vidi se da su kaiševi potpuno identični, to i je najbitnije - da strip nije smanjen... Za bijeli obrub okolo manje-više, nebitno je...
bolje da netko pouzdano napiše kada će br. 5, 6, 7 & 8 , heh __________________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR Super Klasik 20 već na kioscima Otok mračnjaka samo što nije Minuette-extra br.61 već u SNK (tko želi) |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 25/06/2012 : 15:34:19
|
quote: Originally posted by Windwalker
quote: Originally posted by Curunir
i slijepac vidi da su kaisevi jednake velicine. nemam vremena za debilne rasprave 13-godisnjaka o tome da je crno bijelo i obrnuto te da se vanjski svijet moze spoznati samo introspekcijskim poniranjem u vlastitu dusu, po mogucnosti uz 10 kila janjetine s raznja.
Uvijek me razvesele tvoji postovi. 
a ja mislio janjetina |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 25/06/2012 : 15:35:38
|
quote: Originally posted by DOMI
vidi se da su kaiševi potpuno identični, to i je najbitnije - da strip nije smanjen... Za bijeli obrub okolo manje-više, nebitno je...
bolje da netko pouzdano napiše kada će br. 5, 6, 7 & 8 , heh
pa rekli su srpanj svakako. e sad datum, tesko da ga znaju i sami. Dado A. ljeti gotovo ne spava niti diše.
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 25/06/2012 : 15:38:38
|
quote: Originally posted by emirem
quote: Originally posted by Curunir
ovdje se lijepo vidi ocajna debljina tal. papira. zbilja su pretjerali s ustedom, sve se talasa.
Tocno,ja mislio da je bio vlazan papir,sav je zbigan tj.valo-talasovit.... 
iskreno, meni je drazi tanji... papir ali ovdje su ga bas pretjerali. toliko je tanak da ga ne mozes ni osjetiti kad ga držiš...   |
 |
|
emirem
Advanced Member

10866 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 25/06/2012 : 16:24:02
|
quote: Originally posted by DOMI
bolje da netko pouzdano napiše kada će br. 5, 6, 7 & 8 , heh
Uh,tatanku vec zabolilo ispod skalpa kad je procitao ovo... Jos jednom oko 60-tak eura za stripove...ufff!!! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 03/07/2012 : 00:16:11
|
Kupio sam prve četiri knjige i moram priznati da imaju veliku moć privlačenja kojim natjeraju čovjeka da ih pročita... Pročitao sam prvu i polovicu druge knjige i zanimljivo je to koliko mi je radnja ovih Zagora naivna, primitivna i zastarjela,epizode su totalno bezveze,ali ipak, iz nekog razloga,ja jednostavno uživam u čitanju ovih epizoda i to je to...uživao sam ih čitati kao dijete,uživam ih čitati i sada. |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 03/07/2012 : 00:29:02
|
quote: Originally posted by Oki
Kupio sam prve četiri knjige i moram priznati da imaju veliku moć privlačenja kojim natjeraju čovjeka da ih pročita... Pročitao sam prvu i polovicu druge knjige i zanimljivo je to koliko mi je radnja ovih Zagora naivna, primitivna i zastarjela,epizode su totalno bezveze,ali ipak, iz nekog razloga,ja jednostavno uživam u čitanju ovih epizoda i to je to...uživao sam ih čitati kao dijete,uživam ih čitati i sada.
 Slazem se. Sto se mene tice, bez obzira koliko su ove stare Zagijeve epizode naivne, ipak su sto puta bolje nego ove nove redovne koje trenutno izlaze od VC i Ludensa. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 03/07/2012 : 12:07:30
|
quote: Originally posted by acestroke
Kupio sam prve četiri knjige i moram priznati da imaju veliku moć privlačenja kojim natjeraju čovjeka da ih pročita... Pročitao sam prvu i polovicu druge knjige i zanimljivo je to koliko mi je radnja ovih Zagora naivna, primitivna i zastarjela,epizode su totalno bezveze,ali ipak, iz nekog razloga,ja jednostavno uživam u čitanju ovih epizoda i to je to...uživao sam ih čitati kao dijete,uživam ih čitati i sada.
 Slazem se. Sto se mene tice, bez obzira koliko su ove stare Zagijeve epizode naivne, ipak su sto puta bolje nego ove nove redovne koje trenutno izlaze od VC i Ludensa.
Nostalgija je gadna stvar, znam to po sebi... Ali ne slažem se da je taj "Miki Zagor" bolji od sadašnjeg, nikako...  |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 03/07/2012 : 14:35:25
|
quote: Originally posted by velka031
 Slazem se. Sto se mene tice, bez obzira koliko su ove stare Zagijeve epizode naivne, ipak su sto puta bolje nego ove nove redovne koje trenutno izlaze od VC i Ludensa.
Nostalgija je gadna stvar, znam to po sebi... Ali ne slažem se da je taj "Miki Zagor" bolji od sadašnjeg, nikako... 
Definitivno. Kad se samo sjetim kako sam s nestrpljivo čekao da u extra izdanju izađu "legendarne" epizode o kojima se pisalo ovdje po forumu... I kad su se konačno pojavile i kad sam ih po prvi put u životu počeo čitati, reakcija je bila nešto između i .
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Posted - 03/07/2012 : 19:57:22
|
quote: Originally posted by Pavel
Nostalgija je gadna stvar, znam to po sebi... Ali ne slažem se da je taj "Miki Zagor" bolji od sadašnjeg, nikako... 
Definitivno. Kad se samo sjetim kako sam s nestrpljivo čekao da u extra izdanju izađu "legendarne" epizode o kojima se pisalo ovdje po forumu... I kad su se konačno pojavile i kad sam ih po prvi put u životu počeo čitati, reakcija je bila nešto između i .
Treba uzeti u obzir da su to stripovi nastali prije 50 godina i da su bili namijenjeni baš za onu malu malu djecu... Mi smo sada malo veća djeca, pa je logično da nam je to  |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
emirem
Advanced Member

10866 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 05/07/2012 : 20:54:23
|
quote: Originally posted by Imrahil

Sta ovaj cita "Covjek glup ili loup" loup fr.vuk.. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
|
vknez
Average Member

.JPG)
Croatia
619 Posts
Member since 02/09/2009 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 11/12/2012 : 12:44:44
|
Meni ovaj ritam taman, bez žurbe :)
I meni! Evo tek sam sad kupio 5 i 6 knjigu i pri kraju sam sa citanjem petice.
A jos i DD Libellus moram da pokupujem i Magicnog tako da se meni uopste ne zuri, ovako je taman |
 |
|
Garfield_Mo
Senior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19607 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/12/2012 : 11:42:11
|
tiskare su u nekoj tajnoj vezi sa našim boljim polovicama....to sam siguran.... kao,... samo vi usporite tiskanje više če mužu/dečku ostati na računu za HM,Dm,Mass,York,Nes,Daitchman,Peko,.......... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
ZoranC
Senior Member

Germany
1942 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 03/01/2013 : 15:20:48
|
Tja, pukla i ova euforija! "Izlazit ce 15, mozda i 20 knjiga godisnje" Ahh-haa! Razumijem da se ima manje novca, ali ovo propade. Jedino sto me nagovorilo da kupujem ovo izdanje(iako mi se od samog pocetka nije dopadao format i boja), bila je cinjenica da je Libellus najpouzdaniji izdavac i da ce to gurati. A sta imamo: 6 knjiga od svibnja/maja 2012, a sad je vec 2013-a. A topic na Libellusovom sajtu drijema li drijema. Uprkos svemu, hvala na prvim knjigama,bilo je lijepo imati ih u rukama. Cim mi stignu knjige 5 i 6 od poznanika, stavljam svih 6 na aukcije. Jedino se nadam da ce KIZ VC istrajati, za sada karte dobro stoje. |
 |
|
Topic  |
|