forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 386

sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/07/2012 : 13:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada
ne diraj nam malog...

http://translate.google.com/

Koji jezik koristis da ubacim za prevod?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/07/2012 : 13:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
kaj bus si prevodil, same si kompliciras...i ovak ti je zabavno, kao i nama s tobom!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/07/2012 : 14:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Vrh, majke mi, vrh

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/07/2012 : 15:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Daj bre Sale, šta se prepucavaš, ostavi im topik

Sto da ostavi?Kad oni spinuju po 20 stranica i ostavljaju kojekakve gluposti niko ne kaze ostavi.Pa postavis neku vest pa niko ziv ne vidi jer se zatrpa sa glupostima.Samo je fazon sto mi nikad nismo hteli to da radimo ovde.Neka,neka vide malo kako je to.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/07/2012 : 15:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki
Sto da ostavi?Kad oni spinuju po 20 stranica i ostavljaju kojekakve gluposti niko ne kaze ostavi.Pa postavis neku vest pa niko ziv ne vidi jer se zatrpa sa glupostima.Samo je fazon sto mi nikad nismo hteli to da radimo ovde.Neka,neka vide malo kako je to.

quote:
Originally posted by sawitch

Vrh, majke mi, vrh

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/07/2012 : 15:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
okija oplalilo sunce (:

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/07/2012 : 15:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ja ne znam sto se ovaj topik ne ugasi?Od stare garde niko ziv ne dolazi,ne postavljaju se informacije,vesti.Nista pametno ne mozes procitati.Ova dva clana su non stop tamo na nasem topiku.Stvarno ne vidim svrhu topika.Jedino mi zao Doktora,on se jedini tu nesto trudi ali dzabe kad nema sa kim.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/07/2012 : 15:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

okija oplalilo sunce (:

Oplalilo odavno

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/07/2012 : 15:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja ne znam sto se ovaj topik ne ugasi?Od stare garde niko ziv ne dolazi,ne postavljaju se informacije,vesti.Nista pametno ne mozes procitati.Ova dva clana su non stop tamo na nasem topiku.Stvarno ne vidim svrhu topika.Jedino mi zao Doktora,on se jedini tu nesto trudi ali dzabe kad nema sa kim.

Како нема? Па нормалне разговоре овде водимо Јаско, Доца, Елдеране, Ултрас, Досада, ја...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 05/07/2012 15:31:46
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/07/2012 : 15:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
vidim, mjesecima vec nisam bil na temi o Partizanu....

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/07/2012 : 15:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Аи што да се затвори? Не разумем...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/07/2012 : 15:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Како нема? Па нормалне разговоре овде водимо Јаско, Доца, Елдеране, Ултрас, Досада, ја...

Docu nisam video ovde skoro nikad.Elderane i Ultras ni ne dolaze na ovaj topik.Dosada je na sportu samo kad Partizan izgubi.Ostaje Jasko i Srdjan.Ni ti se nesto preterano ne motas ovde u poslednje vreme.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/07/2012 : 15:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Аи што да се затвори? Не разумем...

pa nekima je čudno kaj se ne komentiraju novisnski tračevi na dnevnoj bazi...

Prtizan je jučer dobil po pički pa nisam komentiral, kao ni Partizan vec mjesecima...jednostavno više niste zanimljivi, a ponavljanje me ne zanima!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/07/2012 : 15:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Не тај Доца, овај други
Па какве везе има да се неко мота или не. Тебе као Партизановца шта брига да ли се на овој теми шаљу поруке. Овде нема спама као код нас и ако би неке тему требало затворити то је сигурно наша, а не ова. Онамо се говори о свему, само не о Партизану. Чова и Звезда су прва тема у Партизановом топику.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/07/2012 : 15:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zato što ako oni to rade, to ne znači da treba i mi. I nemoj posle da je neko rekao da Zvezdaši provociraju ili šta već, jer je ovo dokaz da smo svi isti.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/07/2012 : 15:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Не тај Доца, овај други
Па какве везе има да се неко мота или не. Тебе као Партизановца шта брига да ли се на овој теми шаљу поруке. Овде нема спама као код нас и ако би неке тему требало затворити то је сигурно наша, а не ова. Онамо се говори о свему, само не о Партизану. Чова и Звезда су прва тема у Партизановом топику.

Aaaa taj Doca.Ja reko onaj,znam da je i on zvezdas
Pa nema spama zato sto nema nas.Pogledaj zadnjih 5-6 stranica da li ima spama?Kod nas ima spama zato sto spamuju Jasko,Srdjan i ponekad Mairosu.Ako se nekad i dodirnemo vecitog rivala pa to je normalno,ne vidim sto je to spam.I nije tacno da se ne govori o Partizanu.Oduzmi postove Srdjana i Jaska i nase odgovore na to pa ces videti da je 95% o Partizanu.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/07/2012 : 15:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Da, kao onaj tvoj elaborat o Cokiju od juce
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/07/2012 : 15:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ma to je valjda neki odgovor bil

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/07/2012 : 16:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zato što ako oni to rade, to ne znači da treba i mi. I nemoj posle da je neko rekao da Zvezdaši provociraju ili šta već, jer je ovo dokaz da smo svi isti.

Ti vrlo dobro znas da Sasa nije ulazio na ovaj topik 100 godina.Ja jako retko.Ne znam kad smo spamovali kao oni.E sad oni to non stop rade,ne moze im niko nista a kad mi to uradimo jednom u 100 godina onda smo isti.Znaci treba cutati dok te neko gazi da ne bi ispao ovo ili ono?Zasto da ne prebacimo prepucavanje ovde a na Partizanovom topiku pricamo samo o Partizanu?Sto?To je bas super.
Salim se ja malo.Ja jednostavno nisam u tom fazonu i evo ovde mi je vec neugodno.U pravu si ti nikad mi necemo biti kao oni.
Odoh ja sad na pravi topik.Pozdravljam vas i ostajte mi vecito drugi!

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/07/2012 : 16:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ti vrlo dobro znas da Sasa nije ulazio na ovaj topik 100 godina.Ja jako retko.Ne znam kad smo spamovali kao oni.E sad oni to non stop rade,ne moze im niko nista a kad mi to uradimo jednom u 100 godina onda smo isti.Znaci treba cutati dok te neko gazi da ne bi ispao ovo ili ono?Zasto da ne prebacimo prepucavanje ovde a na Partizanovom topiku pricamo samo o Partizanu?Sto?To je bas super.
Salim se ja malo.Ja jednostavno nisam u tom fazonu i evo ovde mi je vec neugodno.U pravu si ti nikad mi necemo biti kao oni.

quote:
Originally posted by sawitch

Vrh, majke mi, vrh

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/07/2012 : 16:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

vidim, mjesecima vec nisam bil na temi o Partizanu....

Ti ne znas gde si sad.. Skoro sam siguran..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/07/2012 : 16:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pozdravljam vas i ostajte mi vecito drugi!

ajde i ostavi nam malog celavog da se igramo, kad nam dosadi!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/07/2012 : 16:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Pozdravljam vas i ostajte mi vecito drugi!

ajde i ostavi nam malog celavog da se igramo, kad nam dosadi!

Potrazi ga negde drugo! Verujem da ces naci istomisljenika!

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 06/07/2012 : 01:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Koji si ti kralj,nevjerovatno.Reci mi,bavis li se cime u svom zivotu,zanima li te sto?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/07/2012 : 02:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Covek radi i ima porodicu.. I prestani da se postavljas tako prema njemu jer ti treba jos dosta vremena da se ostvaris kao on..

Go to Top of Page
Page: of 386 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000