Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 05/07/2012 : 15:19:50
|
quote: Originally posted by Imrahil
Daj bre Sale, šta se prepucavaš, ostavi im topik 
Sto da ostavi?Kad oni spinuju po 20 stranica i ostavljaju kojekakve gluposti niko ne kaze ostavi.Pa postavis neku vest pa niko ziv ne vidi jer se zatrpa sa glupostima.Samo je fazon sto mi nikad nismo hteli to da radimo ovde.Neka,neka vide malo kako je to. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/07/2012 : 15:25:16
|
quote: Originally posted by okiboki Sto da ostavi?Kad oni spinuju po 20 stranica i ostavljaju kojekakve gluposti niko ne kaze ostavi.Pa postavis neku vest pa niko ziv ne vidi jer se zatrpa sa glupostima.Samo je fazon sto mi nikad nismo hteli to da radimo ovde.Neka,neka vide malo kako je to.
quote: Originally posted by sawitch
Vrh, majke mi, vrh 
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/07/2012 : 15:28:55
|
Ja ne znam sto se ovaj topik ne ugasi?Od stare garde niko ziv ne dolazi,ne postavljaju se informacije,vesti.Nista pametno ne mozes procitati.Ova dva clana su non stop tamo na nasem topiku.Stvarno ne vidim svrhu topika.Jedino mi zao Doktora,on se jedini tu nesto trudi ali dzabe kad nema sa kim. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/07/2012 : 15:29:22
|
quote: Originally posted by dosada
okija oplalilo sunce (:
Oplalilo odavno |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/07/2012 : 15:31:23
|
quote: Originally posted by okiboki
Ja ne znam sto se ovaj topik ne ugasi?Od stare garde niko ziv ne dolazi,ne postavljaju se informacije,vesti.Nista pametno ne mozes procitati.Ova dva clana su non stop tamo na nasem topiku.Stvarno ne vidim svrhu topika.Jedino mi zao Doktora,on se jedini tu nesto trudi ali dzabe kad nema sa kim.
Како нема? Па нормалне разговоре овде водимо Јаско, Доца, Елдеране, Ултрас, Досада, ја... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 05/07/2012 15:31:46 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 05/07/2012 : 15:34:57
|
Ja ne znam sto se ovaj topik ne ugasi?Od stare garde niko ziv ne dolazi,ne postavljaju se informacije,vesti.Nista pametno ne mozes procitati.Ova dva clana su non stop tamo na nasem topiku.Stvarno ne vidim svrhu topika.Jedino mi zao Doktora,on se jedini tu nesto trudi ali dzabe kad nema sa kim.
Аи што да се затвори? Не разумем... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/07/2012 : 15:41:50
|
quote: Originally posted by Caleb
Како нема? Па нормалне разговоре овде водимо Јаско, Доца, Елдеране, Ултрас, Досада, ја...
Docu nisam video ovde skoro nikad.Elderane i Ultras ni ne dolaze na ovaj topik.Dosada je na sportu samo kad Partizan izgubi.Ostaje Jasko i Srdjan.Ni ti se nesto preterano ne motas ovde u poslednje vreme. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 05/07/2012 : 15:44:07
|
Аи што да се затвори? Не разумем...
pa nekima je čudno kaj se ne komentiraju novisnski tračevi na dnevnoj bazi...
Prtizan je jučer dobil po pički pa nisam komentiral, kao ni Partizan vec mjesecima...jednostavno više niste zanimljivi, a ponavljanje me ne zanima! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 05/07/2012 : 15:45:20
|
Не тај Доца, овај други  Па какве везе има да се неко мота или не. Тебе као Партизановца шта брига да ли се на овој теми шаљу поруке. Овде нема спама као код нас и ако би неке тему требало затворити то је сигурно наша, а не ова. Онамо се говори о свему, само не о Партизану. Чова и Звезда су прва тема у Партизановом топику. |
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 05/07/2012 : 15:51:06
|
Sto da ostavi?Kad oni spinuju po 20 stranica i ostavljaju kojekakve gluposti niko ne kaze ostavi.Pa postavis neku vest pa niko ziv ne vidi jer se zatrpa sa glupostima.Samo je fazon sto mi nikad nismo hteli to da radimo ovde.Neka,neka vide malo kako je to.
Zato što ako oni to rade, to ne znači da treba i mi. I nemoj posle da je neko rekao da Zvezdaši provociraju ili šta već, jer je ovo dokaz da smo svi isti. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/07/2012 : 15:52:26
|
Не тај Доца, овај други  Па какве везе има да се неко мота или не. Тебе као Партизановца шта брига да ли се на овој теми шаљу поруке. Овде нема спама као код нас и ако би неке тему требало затворити то је сигурно наша, а не ова. Онамо се говори о свему, само не о Партизану. Чова и Звезда су прва тема у Партизановом топику.
Aaaa taj Doca.Ja reko onaj,znam da je i on zvezdas Pa nema spama zato sto nema nas.Pogledaj zadnjih 5-6 stranica da li ima spama?Kod nas ima spama zato sto spamuju Jasko,Srdjan i ponekad Mairosu.Ako se nekad i dodirnemo vecitog rivala pa to je normalno,ne vidim sto je to spam.I nije tacno da se ne govori o Partizanu.Oduzmi postove Srdjana i Jaska i nase odgovore na to pa ces videti da je 95% o Partizanu. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/07/2012 : 16:00:27
|
Sto da ostavi?Kad oni spinuju po 20 stranica i ostavljaju kojekakve gluposti niko ne kaze ostavi.Pa postavis neku vest pa niko ziv ne vidi jer se zatrpa sa glupostima.Samo je fazon sto mi nikad nismo hteli to da radimo ovde.Neka,neka vide malo kako je to.
Zato što ako oni to rade, to ne znači da treba i mi. I nemoj posle da je neko rekao da Zvezdaši provociraju ili šta već, jer je ovo dokaz da smo svi isti.
Ti vrlo dobro znas da Sasa nije ulazio na ovaj topik 100 godina.Ja jako retko.Ne znam kad smo spamovali kao oni.E sad oni to non stop rade,ne moze im niko nista a kad mi to uradimo jednom u 100 godina onda smo isti.Znaci treba cutati dok te neko gazi da ne bi ispao ovo ili ono?Zasto da ne prebacimo prepucavanje ovde a na Partizanovom topiku pricamo samo o Partizanu?Sto?To je bas super. Salim se ja malo.Ja jednostavno nisam u tom fazonu i evo ovde mi je vec neugodno.U pravu si ti nikad mi necemo biti kao oni. Odoh ja sad na pravi topik.Pozdravljam vas i ostajte mi vecito drugi! |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 05/07/2012 : 16:08:18
|
quote: Originally posted by okiboki Ti vrlo dobro znas da Sasa nije ulazio na ovaj topik 100 godina.Ja jako retko.Ne znam kad smo spamovali kao oni.E sad oni to non stop rade,ne moze im niko nista a kad mi to uradimo jednom u 100 godina onda smo isti.Znaci treba cutati dok te neko gazi da ne bi ispao ovo ili ono?Zasto da ne prebacimo prepucavanje ovde a na Partizanovom topiku pricamo samo o Partizanu?Sto?To je bas super. Salim se ja malo.Ja jednostavno nisam u tom fazonu i evo ovde mi je vec neugodno.U pravu si ti nikad mi necemo biti kao oni. Odoh ja sad na pravi topik.Pozdravljam vas i ostajte mi vecito drugi!
quote: Originally posted by sawitch
Vrh, majke mi, vrh 
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts
Posted - 05/07/2012 : 16:09:58
|
vidim, mjesecima vec nisam bil na temi o Partizanu....
Ti ne znas gde si sad.. Skoro sam siguran.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts
Posted - 05/07/2012 : 16:27:20
|
quote: Originally posted by okiboki Pozdravljam vas i ostajte mi vecito drugi!
ajde i ostavi nam malog celavog da se igramo, kad nam dosadi!
Potrazi ga negde drugo! Verujem da ces naci istomisljenika!  |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 06/07/2012 : 01:13:02
|
Zato što ako oni to rade, to ne znači da treba i mi. I nemoj posle da je neko rekao da Zvezdaši provociraju ili šta već, jer je ovo dokaz da smo svi isti.
Ti vrlo dobro znas da Sasa nije ulazio na ovaj topik 100 godina.Ja jako retko.Ne znam kad smo spamovali kao oni.E sad oni to non stop rade,ne moze im niko nista a kad mi to uradimo jednom u 100 godina onda smo isti.Znaci treba cutati dok te neko gazi da ne bi ispao ovo ili ono?Zasto da ne prebacimo prepucavanje ovde a na Partizanovom topiku pricamo samo o Partizanu?Sto?To je bas super. Salim se ja malo.Ja jednostavno nisam u tom fazonu i evo ovde mi je vec neugodno.U pravu si ti nikad mi necemo biti kao oni. Odoh ja sad na pravi topik.Pozdravljam vas i ostajte mi vecito drugi!
Koji si ti kralj,nevjerovatno.Reci mi,bavis li se cime u svom zivotu,zanima li te sto? |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts
Posted - 06/07/2012 : 02:00:01
|
Covek radi i ima porodicu.. I prestani da se postavljas tako prema njemu jer ti treba jos dosta vremena da se ostvaris kao on.. |
 |
|
Topic  |
|