forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 386

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 07/07/2012 : 13:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
To i ja hocu da kazem. Zvezda je Zvezda. Ja ne bih vise o ovome. :)
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 07/07/2012 : 13:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by okiboki
Drzava pomaze Partizan,pomaze i Zvezdu,pomaze sve drzavne klubove ali zasto bi pomagala Covicev klub?Ne razumem.

Но компрендо ово. Зар Фмп није Звезда?

Pricam uopste za sportske klubove koji nisu privatni.Ne pratis

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 07/07/2012 : 13:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Navijam za Partizan zato sto je to Partizan koji je osnovan 1945-e i zato sto je to Partizan za koji sam uvek navijao.To je Partizan kome je adresa u Humskoj 1.

И шта сутра деси се неки земљотрес и Хумска улица нестане са лица земље, а Партизан премести седиште- Да ли ће то бити онда исти Партизан? Какве бре везе има улица. Ајде, оки, како те мрзи више. Можњш ко навијен до сутра да причаш, ал Звезда је Звезда и то неће променити никакав папир или улица

Glupost nevidjena.Zamisli ja se zovem Petar Petrovic i promenim adresu.Da li cu jos uvek biti Petar Petrovic.Bicu naravno.
A zamisli da sam ja Petar Petrovic i promenim ime u Dzoni Dep.Da li cu ja biti Dzoni Dep?Bicu ali ne onaj Dzoni Dep poznati glumac.
Jel sad malo jasnije zasto ova CZBG nije ona CZ.Na kraju krajeva ja sam dao gomilu dokaza da nije a vi niste nijedan da jeste prema tome...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/07/2012 : 14:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Jebote, gori si nego kosmajac. Ako si nasao svoju srecu, sto moramo mi da je delimo sa tobom...?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/07/2012 : 14:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Drzava pomaze Partizan,pomaze i Zvezdu,pomaze sve drzavne klubove ali zasto bi pomagala Covicev klub?Ne razumem.

Био сам малчице саркастичан

Оки, клуб се зовее Звезда, не ФМП У финалу није писало да играмо против ФМП-а, коменатор РТС-а није говорио ФМП, у Пиониру нису били навијачи ФМП-а, на дресовима није шивен грб ФМП-а.

По теби су навијачи у хали узвикивали: ФМП. оооооооооо!!!!

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 07/07/2012 : 15:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Glupost nevidjena.Zamisli ja se zovem Petar Petrovic i promenim adresu.Da li cu jos uvek biti Petar Petrovic.Bicu naravno.
A zamisli da sam ja Petar Petrovic i promenim ime u Dzoni Dep.Da li cu ja biti Dzoni Dep?Bicu ali ne onaj Dzoni Dep poznati glumac.
Jel sad malo jasnije zasto ova CZBG nije ona CZ.Na kraju krajeva ja sam dao gomilu dokaza da nije a vi niste nijedan da jeste prema tome...

Projekat je dobio amin od SD Crvena zvezda. Eto ti dokaz da je to Crvena zvezda.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41094 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/07/2012 : 21:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jel' zna neko kad ce plata? I gde se mogu kupiti menice?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 07/07/2012 : 22:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ne znam, to moras Markosa da pitas...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/07/2012 : 22:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Što Markosa? Ja treba njega da pitam, a Sawitch svog poslodavca.
Inače, čisto informativno, Markos ne priznaje menice.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41094 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/07/2012 : 23:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jel' znas bar pertle sam da vezes ili ti neko pomaze?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 07/07/2012 : 23:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Projekat je dobio amin od SD Crvena zvezda. Eto ti dokaz da je to Crvena zvezda.

Dokaz ti je malo jaci.Sto onda nisu klub uvrstili u sportsko drustvo?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 07/07/2012 : 23:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Био сам малчице саркастичан

Оки, клуб се зовее Звезда, не ФМП У финалу није писало да играмо против ФМП-а, коменатор РТС-а није говорио ФМП, у Пиониру нису били навијачи ФМП-а, на дресовима није шивен грб ФМП-а.

По теби су навијачи у хали узвикивали: ФМП. оооооооооо!!!!

Opet ti kazem ja ako promenim ime u Dzoni Dep necu i biti Dzoni Dep.Bicu ali ne onaj.Da li ce me svi zvati Dzoni.Verovatno hoce sto opet ne znaci da sam on.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/07/2012 : 00:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Jebote, gori si nego kosmajac. Ako si nasao svoju srecu, sto moramo mi da je delimo sa tobom...?

Ih Mairosu razocarao si me.Pa ti si barem uvek bio spreman na zdravu raspravu
Kosmajac inace dobar lik koji veruje u boga i ubedjuje svakoga da bog postoji,jel taj Kosmajac?E jedno je kod njega problem,sto nema dokaza.
Ja takodje verujem u boga ali to je moja stvar,nikad ne bi ubedjivao nekoga da treba to da radi jer prvenstveno ne mogu da dokazem.
E sad zamisli jednog navijaca Zvezde koji me ubedjuje u nesto a nema dokaza.Nema velike razlike sa Kosmajcem kojeg inace postujem i simpatican mi je lik.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/07/2012 : 00:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Звезда није променила име.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/07/2012 : 00:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

U pravu si.Promenio je FMP.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/07/2012 : 01:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U pravu si.Promenio je FMP.

Хеј, Џони, па, ако је ФМП променио име, како је онда данашња Звезда ФМП.? Зар ниси рекао горе да...

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/07/2012 : 01:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jel' znas bar pertle sam da vezes ili ti neko pomaze?

Ne znam, ali znam da ti znas. Mora er ljaks da se pokazu, nisi baja bez njih
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/07/2012 : 01:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

Što Markosa? Ja treba njega da pitam, a Sawitch svog poslodavca.
Inače, čisto informativno, Markos ne priznaje menice.

A forumas desetljeca nista?!
Sokiran sam! Bar da ukrasi er ljaks sa sarene pertle...
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/07/2012 : 01:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dokaz ti je malo jaci.Sto onda nisu klub uvrstili u sportsko drustvo?

Zato sto se pravi sportsko drustvo FMP, koji ce da preuzme sve zvezdine timove...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41094 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/07/2012 : 07:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jaaadan.. Mora da te okolina turira da si duhovit.. Evo jedan za fazone iz predskolske..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/07/2012 : 09:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

E sad zamisli jednog navijaca Zvezde koji me ubedjuje u nesto a nema dokaza.

Zar su potrebni dokazi da bi se u nesto verovalo ? Nije li osnova same vere bezuslovno prihvatanje necega da je takvo ?

Mislim, ja verujem da je svima na threadu iznimno jasno da je ova zombi-zvezda neki levi produkt jednog idiota oportuniste, ali sta da se radi. Nije bas sad da sam isekao vene za KKCZB-D, ali opet, u poslednje vreme nesto generalno slabo secem vene za sportom... :D No poenta je, u nedostatku prave Zvezde, moze i za ovu laznu da se navija, ko voli - moze. Pa i vi grobari dan danas verujete da vas je ABA liga ucenjivala i zastrasivala, pa vam niko ne nabija kontradokaze na dnevnoj bazi...mozda jednom u sest meseci cisto da se malo razdrazite :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/07/2012 : 11:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jaaadan.. Mora da te okolina turira da si duhovit.. Evo jedan za fazone iz predskolske..

Takvi iz predskolsko se i fale sa er ljaks
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41094 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/07/2012 : 12:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jaaaadan.. Po ko zna koji put ti proste recenice predstavljaju problem.. Jesu li te devojcice maltretirale u osnovnoj?

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/07/2012 : 12:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jaaaadan.. Po ko zna koji put ti proste recenice predstavljaju problem.. Jesu li te devojcice maltretirale u osnovnoj?

Tipicni selski fazoni
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41094 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/07/2012 : 12:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Opet isti problem, nista ne shvatas.. Nema fazona.. Sa takvim stvarima se ne salim.. Ako si bio ugnjetavan ja te necu dirati, sazalicu se.. Iako bih ti usi iscupao zbog tog selo-grad podjebavanja..

Go to Top of Page
Page: of 386 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000