forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 387

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/07/2012 : 13:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj
Nista te nisam pitao, niti sam ulazio u diskusiju sa tobom i rekoh ti da mi ne pominjes porodicu, ni ti, niti bilo ko.

Nemoj ni ti mene da nazivaš drvenim advokatom, porediš s nekim drugim ili šta si već sve radio.

A i rekao sam ti, čovek od 60 godina se diči škrabanjem i uništavanjem tuđe imovine.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/07/2012 : 13:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

I nismo ništa loše rekli, već logičan odgovor pošto vidimo da se dičiš škrabanjem i uništavanjem tuđe imovine.

Taj grafit je obicna zajebancija, zato sto je u pitanju selo Korleone na Siciliji, a gde sam se ja dicio unistavanjem tudje imovine?Grafit je napisan na saobracajnom znaku i ne vidim neku veliku stetu.I daj bre, ne glumi mi moralistu, a vidim da si raspolozen za svadju, samo meni ne trebaju advokati da se odbranim od tebe.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/07/2012 : 13:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Nista te nisam pitao, niti sam ulazio u diskusiju sa tobom i rekoh ti da mi ne pominjes porodicu, ni ti, niti bilo ko.

Nemoj ni ti mene da nazivaš drvenim advokatom, porediš s nekim drugim ili šta si već sve radio.

A i rekao sam ti, čovek od 60 godina se diči škrabanjem i uništavanjem tuđe imovine.

Vidim da si bezobrazan, nekulturan i nevaspitan cim ulazis nepozvan u diskusiju. A i sklon si vredjanju, samo sto to radis uvijeno.
A lepo pise u profilu koliko godina imam, bar ja to ne krijem, evo u Avgustu punim 49, a ne 60.

Edited by - srdjandj on 19/07/2012 13:26:56
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/07/2012 : 13:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ja uopšte nisam za svađu, to što ti shvataš sve ozbilnjo nije moj problem.

Uništavanje jeste, bilo da je znak ili nešto veće. I dičiš se, nemoj da se foliramo.

A za godine, nisam ti gledao profil, a činilo mi se da imaš 60ak.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/07/2012 : 13:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja uopšte nisam za svađu, to što ti shvataš sve ozbilnjo nije moj problem.

Uništavanje jeste, bilo da je znak ili nešto veće. I dičiš se, nemoj da se foliramo.

A za godine, nisam ti gledao profil, a činilo mi se da imaš 60ak.

Napadas me nicim izazvan, pri tom pominjes kako sam "ponosni otac" i da bi mi bilo drago da moj sin tako nesto napise, gde sam ja to izjavio?

Ovo je zajebancija sa znakom i to i sam znas.

A ucinilo ti se, je li, ma daj...Pa i meni se ucinilo da smo generacija ili da si neka ispred kad smo se videli, pa nikom nista.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/07/2012 : 14:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Možda bi trebao da odeš kod očnog lekara? iskreno, briga me koliko imaš, a sigurno da nemam nameru da ti upadam na profil da proveravam delovalo mi je da imaš 60, a ti veruj šta hoćeš.

a za zajebanciju, pa dobro, po toj logici se zajebavam i ja
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/07/2012 : 14:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Možda bi trebao da odeš kod očnog lekara? iskreno, briga me koliko imaš, a sigurno da nemam nameru da ti upadam na profil da proveravam delovalo mi je da imaš 60, a ti veruj šta hoćeš.

a za zajebanciju, pa dobro, po toj logici se zajebavam i ja

Ne brini, nosim naocare vec 5 godina.
A i meni se, bez zezanja, ucinilo da smo tu, pribliznih godina ili mozda delujes starije, mislim ozbiljnije.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/07/2012 : 14:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ili si ti možda podetinjio?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/07/2012 : 15:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ili si ti možda podetinjio?

Ide to s godinama...Cim sam ovde s vama, to je ono-s kim si, takav si.

A sad ti iskreno kazem imrahile, jeste da volis da vredjas, ali to radis sa stilom, pa i ne mogu da se naljutim na tebe.

Cekaj da vidim, ah, nisi mi otkazao prijateljstvo na FB, laknulo mi je!

Edited by - srdjandj on 19/07/2012 15:28:47
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/07/2012 : 15:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ajde deco, dosta je bilo, govori vam covek od 70 i kusur godina...

Nego, danas igra nasa Zvezda prvu kvalifikacionu utakmicu sa Naftanom, ocekujem ubedljivu pobedu u Belorusiji, a naravno i u revansu!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/07/2012 : 15:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ako ima ostavite neki link za gledanje utakmice.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/07/2012 : 15:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Imas na RTS 1.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/07/2012 : 15:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imas na RTS 1.

Na poslu sam.Nemam tv ovde,samo net.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/07/2012 : 15:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Imas na RTS 1.

Na poslu sam.Nemam tv ovde,samo net.

Ne znam ja da pronalazim te linkove.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/07/2012 : 15:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa ti sam malo malo pominjes svoje sinove.. A moje je misljenje da su lepo vaspitani momci i zato sam te pitao zasto njima nisi govorio da je carski skrabati po tudjoj imovini.. Ali ako smeta to sto sam ti sinove stavio u dobru konotaciju, izvini, necu ih vise pominjati..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/07/2012 : 15:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Pa ti sam malo malo pominjes svoje sinove.. A moje je misljenje da su lepo vaspitani momci i zato sam te pitao zasto njima nisi govorio da je carski skrabati po tudjoj imovini.. Ali ako smeta to sto sam ti sinove stavio u dobru konotaciju, izvini, necu ih vise pominjati..

Nemaju veze deca sa onim saobracajnim znakom i kad sam ja govorio da oni pisu grafite. Boli me briga ko je to tamo napisao, rekao sam da je dobra fora sto je u pitanju selo Korleone na Siciliji.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5568 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 19/07/2012 : 17:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Ko god je ostavio grafit Bog mu dao srece
Ajde grobari ne smarajte i vratite se na svoj topik...tamo sirite kulturu
sjajan pocetak Zvezde,presing od prvog minuta...to je bre Zvezda koju hocu da gledam
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5568 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 19/07/2012 : 17:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Lazovic razbija
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/07/2012 : 17:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Gaspromi, izbusiste Naftu u Belorusiji.. Dobro je.. Kad je ons usrana Jagodina ispala odmah bar cete vi doneti neki bod.. Dokld samo mi da imamo bodove u Evropi..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/07/2012 : 17:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

sjajan pocetak Zvezde,presing od prvog minuta...to je bre Zvezda koju hocu da gledam

Dobro, ja ne racunam utakmice sa ovim pacerima, cekam nekog jaceg protivnika da vidim gde smo.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5568 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 19/07/2012 : 17:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dobro, ja ne racunam utakmice sa ovim pacerima, cekam nekog jaceg protivnika da vidim gde smo.

U pravu si, ni ja ne racunam ove utakmice sa grobarima i pacerima
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5568 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 19/07/2012 : 17:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Salu na stranu,svideo mi se pocetak utakmice,odmah smo ih napali i na vreme zabili gol...do sada nije bio takav slucaj,dosta smo se mucili sa slicnim protivnicima (Levadia,Venspils).Jeste sad, nije ekipa po meri ali pristup utakmici je za peticu
Robi majstore
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5568 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 19/07/2012 : 18:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Pa da...drugo poluvreme rukomet...ipak je to ona "stara Zvezda"
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/07/2012 : 18:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bar je bilo golova!

Odbrana, katastrofa!

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5568 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 19/07/2012 : 19:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bar je bilo golova!

Odbrana, katastrofa!

Nema ko da igra u odbrani, ili nema niko iskustva za ozbiljnije utakmice, a najgore sto to ova nije ni bila...trebalo je dovesti jednog iskusnijeg stopera...videcemo ovog Jovanovica...mene vise brine sredina.Evandro opet odigrao nezainteresirano i manekenski...Trebalo je samo sakrili loptu do kraj...jedino dobro bilo golova.Optimisti bi rekli, uvek ima sta da se vidi kad Zvezda igra
Go to Top of Page
Page: of 387  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000