Author |
Topic  |
76
Senior Member

Croatia
2661 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 09/08/2012 : 20:08:31
|
Pa to ne treba crtati, to se podrazumijeva. Ipak je ovo štivo koje čita i mlađarija, a mi stariji moramo uključiti pokvarenu maštu. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 09/08/2012 : 20:22:21
|
Ma kakav crni krevet, Tex sve rješava šakama, nema kod njega nježnosti. Ja mislim da je i Lilyth podlegla batinama, samo je to Bonelli ukamuflirao.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 09/08/2012 : 20:32:56
|
quote: Originally posted by selanne
Ma kakav crni krevet, Tex sve rješava šakama, nema kod njega nježnosti. Ja mislim da je i Lilyth podlegla batinama, samo je to Bonelli ukamuflirao. 
    Tex Willer je imao brutalne metode ispitivanj, ali je uvijek postizao rezultate. Trebali bi napisati epizodu u kojoj se Tex napije u birtiji prebije cijeli lokal i zgrabi neku djvojku te se s njom igra sado-mazo. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 09/08/2012 : 20:43:58
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Ma kakav crni krevet, Tex sve rješava šakama, nema kod njega nježnosti. Ja mislim da je i Lilyth podlegla batinama, samo je to Bonelli ukamuflirao. 
    Tex Willer je imao brutalne metode ispitivanj, ali je uvijek postizao rezultate. Trebali bi napisati epizodu u kojoj se Tex napije u birtiji prebije cijeli lokal i zgrabi neku djvojku te se s njom igra sado-mazo.
Ovo ima u svakoj drugoj.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 09/08/2012 : 21:40:43
|
Meni ponajviše smeta što je Tex uvijek glavni i uvijek je njegova zadnja. Jest da je to "njegov" strip, ali mogao bi ponekad uvažiti i druge. Uvijek ostali postavljaju pitanja tipa: "Hoćemo li ovdje odmoriti?" ili donose zaključke: "Tex je rekao da to ne radimo." |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 09/08/2012 : 22:36:32
|
Meni ponajviše smeta što je Tex uvijek glavni i uvijek je njegova zadnja. Jest da je to "njegov" strip, ali mogao bi ponekad uvažiti i druge. Uvijek ostali postavljaju pitanja tipa: "Hoćemo li ovdje odmoriti?" ili donose zaključke: "Tex je rekao da to ne radimo."
Neee, to ne sme da ti smeta. To je poenta! Teks je baja! 
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 09/08/2012 : 22:42:30
|
quote: Originally posted by Ultras
Neee, to ne sme da ti smeta. To je poenta! Teks je baja! 
Jest, u redu. Ali zašto se nekad ne pita za mišljenje Kita jednog ili drugog? Evo, Tigera ne spominjem, on je crven, a Tex je rasist, to smo riješili.   |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Posted - 09/08/2012 : 22:53:57
|
quote: Originally posted by bjelolasica I uvijek se on mora dosjetiti briljantne ideje ili uvijek on mora doći banditima s leđa. Pa mislim nije on Bog i batina.
Kako nije? Pa jesi li citao neke ZS Teksove koje je crtao Fusko? 
Mislim da je Fusko jedan od crtaca cije su scene kada Teks mlati protivnika najupecatljivije.
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 09/08/2012 : 22:53:59
|
Pa ostali ispadaju infantilni i nevažni.  |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 09/08/2012 : 22:57:51
|
Nije, jednom je prilikom je bilo ovo:
Kit: "Vidiš li onoga što je izvirio?" Tex: "Vidim. I iskreno mi ga je žao!"

Zbog takvih su razgovora legendarni. |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Posted - 09/08/2012 : 23:46:19
|
Nije, jednom je prilikom je bilo ovo:
Kit: "Vidiš li onoga što je izvirio?" Tex: "Vidim. I iskreno mi ga je žao!"

Zbog takvih su razgovora legendarni.
  Da ipak mislim da bi trbali izlaziti specijalci Kit & Kit |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Posted - 10/08/2012 : 00:22:32
|
Novi član Texovog staffa Deki86
Nevidljiva ruka Tex Willer TX LMS 44 | 52 str. recenzija by Deki86 Tex koji do ove epizode još uvijek nosi nadimak „usamljeni odmetnik“ pokušava privesti zakonu bandu „Crvene ruke“, kako bi dokazao da zapravo nije odmetnik nego borac za pravdu...

El Diablo Tex Willer TX LMS 44b | 59 str. recenzija by Deki86 Tex nailazi na ranč u plamenu i čovjek na samrti ga moli da spasi njegovu kćer Joanne koju je oteo El Diablo koji sebe naziva „kraljem granice“, i sa svojom bandom terorizira stanovništvo...
 |
Edited by - bjelolasica on 10/08/2012 00:32:26 |
 |
|
Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17132 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 12/08/2012 : 10:19:32
|
quote: Originally posted by bjelolasica I uvijek se on mora dosjetiti briljantne ideje ili uvijek on mora doći banditima s leđa. Pa mislim nije on Bog i batina.
Mislim da je Fusko jedan od crtaca cije su scene kada Teks mlati protivnika najupecatljivije.
Apsolutno, još kada pali cigaretu leđima okrenut razbijenom liku - zakon  |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Posted - 12/08/2012 : 23:05:47
|
quote: Originally posted by velka031
Apsolutno, još kada pali cigaretu leđima okrenut razbijenom liku - zakon 
Ili kada se najedu pa Tex komentira Kitovu porciju pa mu Kit odbrusi, a on: Jesam li ja što rekao za sebe? |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4142 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 13/08/2012 : 20:14:13
|
Nije slučajno, nego je bio pijan.  |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Topic  |
|