forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/09/2012 : 21:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
wales nije bog zna sto, ali su skoti opasni, mada je cudno sto ne koriste s. maloneya koji im je jedini dobar razigravac
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 25/09/2012 : 00:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:
Originally posted by Kruger

modrici je protiv makedonije igrao na poziciji razigavaca u prvom poluvremenu, nije napravio apsolutno nista ( rakitic je bio zrtveno janje, jer netko je morao biti kriv, rakitic je igrao na poziciji zadnjeg veznog, tj. na poziciji koju nikad ne igra, on igra ofenzivnog veznog ili krilnog veznog i to najcesce na lijevoj strani )

U Sevilli ti on uglavnom igra jednog od dva središnja veznjaka u 4231 sustavu. Dakle, nije baš da ima puno slobode.

Igrao je na krilu uglavnom dok nije "upoznao" Magatha

pa ako smo vec usli u te rasprave, rakitic kao sredisnji vezni nije los igrac, sto je to protiv makedonije lose odigrao? ( vracao lopte obrani kao i modrici protiv belgije ) rakiticu smeta modrici, rakitic i modric se bas i ne slazu u igri kao srednji vezni, modriciju treba kranjcar ( napr kao protiv makedonije ) ili nekakav rasni razigravac kao klasnic ( klasnic se vrlo dobro kao i kranjcar uklapa sa modricijem jer mu slazu i proizvode prilike )

Nisam ni rekao da je loš, dapače mislim da je Magath napravio pravi potez kad ga je tamo stavio. Nije pretjerano brz, malo loš "prvi korak", ali ima dobre trkačke kapacitete. Pri tome dodamo vrlo dobru tehniku, dobru igračku inteligenciju... Idealan za sredinu praktički.

Rekao bih čak da je za njega to i najbolja pozicija (bolje nego polušpica) i ovo što si rekao u drugom quoteu (da u Sevilli ima više slobode na tom mjestu jer je od ta dva veznjaka on kreativac, a drugi destruktivac) isto stoji. Teško mi je pričati o njemu u reprezentaciji (barem sad) jer nisam još baš dokučio koliko njemu rolu Štimac daje (prijateljsku nisam baš s velikom pozornošču pratio), a protiv Makedonije je igrao samo poluvrijeme.

Bojim se da ni sam Štico to nezna, al dobro, neću još početi, rekao sam da neću Štimca kritizirati u kratkom roku. Nadam se da ću morati upravo suprotno nakon idućih par utakmica reći.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/09/2012 : 23:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/mandzukic-nastavlja-seriju--super-mario-svom-bivsem-klubu-wolfsburgu-zabio-dva-gola-/1056182/

Dok je Mandžo ovakav, nema zime!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15030 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/09/2012 : 00:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Trpa Manđa nemilo. Koji mu je ovo golu u prvenstvu?
I baš me zanima kakva će mu minutaža biti kda se vrati Gomes.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/09/2012 : 10:50:03  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Po meni bolji napadač od Gomeza definitivno, nema tu mirnoću u završnici, čitaj realizatorske sposobnosti, ali daleko korisniji za momčad... Ne vjerujem da će povratak Gomeza ugroziti njegov status, jer ako tako bude, ljudi u Bayernu nisu normalni.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/09/2012 : 11:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
@tonka,
ovo mu je 5 u prvenstvu, najbolji je strijelac trenutno

@velka,
kako sad Mandžo trpa, tako je Gomez cijele prošle sezone, pa prema tome bih ga i ja pretpostavio Mandži,
osim toga, puno je bolji golgeter
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 26/09/2012 : 12:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Dobri su oni oba, a i nisu isti tip napadača. Doduše, obojica su jako puno napredovali (kad se sitin Gomeza po dolasku iz Stuttgarta razlika je nebo i zemlja, a Mandžo je proša proces pripitomljavanja kod Magatha) pa bi trener moga biti na "slatkim" mukama kad i Gomez bude fit.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/09/2012 : 13:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/britanski-independent-o-domagoju-vidi---vjerojatno-najgluplji-nogometas-na-svijetu-/1056228/

Vida je postao instant popularan, bravo Vida!
Osim što je solidan stoper, ujedno je i prilično tupav i bahat, no to i nije neka novost.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15030 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/09/2012 : 13:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Manđo je ratnik, borac, taj će cijelu utakmicu trčati i zabit če gol,dva.
Gomes je sasvim drugačiji tip, za njega treba trčati, on trpa elegantno.
A spoji obojice u jednoj ekipi, minimalno 3 gola po utakmici.

Vida kao igrač jako borbrn što poštujem i cijenim. Da je bahat to još nisam vidio, malo blekast je.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/09/2012 : 23:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Nisam ni rekao da je loš, dapače mislim da je Magath napravio pravi potez kad ga je tamo stavio. Nije pretjerano brz, malo loš "prvi korak", ali ima dobre trkačke kapacitete. Pri tome dodamo vrlo dobru tehniku, dobru igračku inteligenciju... Idealan za sredinu praktički.

Rekao bih čak da je za njega to i najbolja pozicija (bolje nego polušpica) i ovo što si rekao u drugom quoteu (da u Sevilli ima više slobode na tom mjestu jer je od ta dva veznjaka on kreativac, a drugi destruktivac) isto stoji. Teško mi je pričati o njemu u reprezentaciji (barem sad) jer nisam još baš dokučio koliko njemu rolu Štimac daje (prijateljsku nisam baš s velikom pozornošču pratio), a protiv Makedonije je igrao samo poluvrijeme.

Bojim se da ni sam Štico to nezna, al dobro, neću još početi, rekao sam da neću Štimca kritizirati u kratkom roku. Nadam se da ću morati upravo suprotno nakon idućih par utakmica reći.

ok, ja sam krivo shvatio, mislio sam da imas lose misljenje o rakiticu
u prijateljskoj utakmici protiv svicarske svi nasi igraci su bili uglavnom losi
protiv makedonije na poziciji razigravaca je igrao modric, a rakitic je igrao zadnjeg veznog ili sredisnjeg veznog sa vukojevicem, vukojevic je bio dosta los, rakitic je ponesto pokusavao, trudio se, pa ponekad i pogrijesio jer su poneki pasevi prema naprjed bili netocni, ali sigurno on nije bio krivac za losu igru nase repke
stimcu je trebao razigravac i uveo je kranjcara sto se pokazalo odlicim jer smo poceli izgledati kao prava reprezentacija, e sad potreban je krivac, kako za losu igru okriviti modrica a dosao ga je gledati murinjo
kod postizanja gola za nas kranjcar se sa pozicije razigravaca izvukao na ljevom krilo zaljuljao cjelu makedonsku obranu uposlio modrica koji je sa sredisnje pozicije nabacio loptu mandzukicu koja je bila dosta losa i teska za primiriti, no sreca za nas da je mandzukic primjetio ulazak jelavica i odmah mu prosljedio tu loptu koju tesko da bi primirio, a i da ju je primirio vrlo tesko da bi nesto mogao uciniti s njom, na kraju je ispalo super za nas

sto se tice rakitica izgleda da isto ili slicno razmislja, kao i sto se tice stimca, mada ja mislim da stimac ne moze puno toga u prvi mah uciniti s obzirom sto je nasljedio od bilica, no, vrijeme ce pokazati
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/09/2012 : 23:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Gomes je sasvim drugačiji tip, za njega treba trčati, on trpa elegantno.
A spoji obojice u jednoj ekipi, minimalno 3 gola po utakmici.

Vida kao igrač jako borbrn što poštujem i cijenim. Da je bahat to još nisam vidio, malo blekast je.

mandzukic je po igri dosta slican olicu, mada je olic nesto nizi i tezi, olic je donekle savladao tehniku, mandzukic jos nije
gomez je tehnicki dotjeran ali on se ne krece puno, on je tu da posprema proizvedene prilike

vida svakako nije bahat, jos je djecarac, a tu svoju zaigranost je platio u doslovnom smislu

Edited by - Kruger on 26/09/2012 23:36:43
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/09/2012 : 08:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Auu, ne znate vi Vidu... Imao sam ga prilike osobno vidjeti par puta "u elementu" nakon provoda po cajkaškim klubovima...
Ipak nije to ni bitno, na terenu je dobar!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/09/2012 : 12:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Danas bi mogao biti crni dan za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i novi udarac na već ionako klimavo povjerenje u jedinu svijetlu točku hrvatskog nogometa. Još uvijek se nadam da ove najave nisu istinite.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 27/09/2012 : 12:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Malo ga zajebaje dupli pas i dodavanje opčenito. Jedino što ne volim kod njega je pretjerano igranje laktom u zraku.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/09/2012 : 12:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Danas bi mogao biti crni dan za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i novi udarac na već ionako klimavo povjerenje u jedinu svijetlu točku hrvatskog nogometa. Još uvijek se nadam da ove najave nisu istinite.

Znaš šta kažu za nadu?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 27/09/2012 : 12:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Znaš šta kažu za nadu?

A navodno je upučen poziv Jorge Sammiru za ove dvi utakmice.

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/09/2012 : 13:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Nek idu svi u 3pm lopovske. Više neće biti poželjni niti na jednom stadionu u Hrvatskoj.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 27/09/2012 : 13:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Pozvan je.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/09/2012 : 13:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja necu otici ni na jednu utakmicu ako taj propuh bud pozvan u reprezentaciju
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/09/2012 : 13:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:

quote:

Znaš šta kažu za nadu?

Pa naravno da je pozvan.
Najdraži su mi ovi koji se "čude".
Kome nije jasno šta se sprema još od imenovanja IŠ za izbornika savjetujen vađenje glave iz pijeska.
Da Horge nije glup ka šta je i da može kontrolirat svoje kretensko ponašanje već bi ima par upisanih nastupa.
Šta će nan Rakitić kad imamo Horgea
Ionako godinama pizdin da ću ih prestat gledat. Sad ću konačno to i napravit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33560 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 27/09/2012 : 13:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Štimac pozvao Sammira u reprezentaciju za Makedoniju i Wales

Igor Štimac, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, objavio je popis igrača na koje računa za nadolazeće kvalifikacijske susrete za Svjetsko prvenstvo. U nacionalnu selekciju prvi put je pozvan i Dinamov Sammir, a Kelava je svoje mjesto morao prepustiti Krešiću.

Za sljedeće kvalifikacijske dvoboje protiv Makedonije u Skoplju i Walesa u Osijeku hrvatski nogometni izbornik Igor Štimac pozvao je Sammira, veznjaka zagrebačkog Dinama. Na popis se vratio Dejan Lovren, a ispali su Mladen Petrić i Ivan Kelava kojeg zamjenjuje Dario Krešić.

Popis hrvatskih reprezentativaca:
Vratari: Pletikosa, Subašić, Krešić

Braniči: Ćorluka, Srna, Šimunić, Schildenfeld, Strinić, Vida, Lovren, Pamić

Vezni red: Rakitić, Badelj, Kranjčar, Vukojević, Modrić, Iličević, Perišić, Radošević, Sammir

Napadači: Eduardo, Mandžukić, Olić, Jelavić, Kalinić, Vukušić

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 27/09/2012 : 13:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Znaš šta kažu za nadu?

Pa naravno da je pozvan.

Nečudin su uopče, čudija san mu se imenu, jer ga svi znamo pod Sammir.
Prvi put u 22 godine da mi se jebe za reprezentaciju, osim kad bude protiv Srbije.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/09/2012 : 14:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Znaš šta kažu za nadu?

Pa naravno da je pozvan.

Nečudin su uopče, čudija san mu se imenu, jer ga svi znamo pod Sammir.
Prvi put u 22 godine da mi se jebe za reprezentaciju, osim kad bude protiv Srbije.

Jebe mi se i za Srbiju.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33560 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 27/09/2012 : 14:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote

Igor Štimac, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, objavio je popis igrača na koje računa za nadolazeće kvalifikacijske susrete za Svjetsko prvenstvo. U nacionalnu selekciju prvi put je pozvan i Dinamov Sammir, a Kelava je svoje mjesto morao prepustiti Krešiću.

Za sljedeće kvalifikacijske dvoboje protiv Makedonije u Skoplju i Walesa u Osijeku hrvatski nogometni izbornik Igor Štimac pozvao je Sammira, veznjaka zagrebačkog Dinama. Na popis se vratio Dejan Lovren, a ispali su Mladen Petrić i Ivan Kelava kojeg zamjenjuje Dario Krešić.

"Od izvršnog predsjednika Vrbanovića sam tražio da u Fifi pod hitno riješi papire za Sammira kako bi mogao odmah konkurirati. Zvao sam ga jer može pomoći ovoj momčadi. Naša su očekivanja od njega velika", kazao je izbornik u vezi pozivanja Brazilca u reprezentaciju.

Sammira se već duže vrijeme povezivalo s nastupom u nacionalnoj momčadi, još od vremena kada je izbornik bio Slaven Bilić. Štimac mu je ipak odlučio pružiti priliku unatoč čestim incidentima izvan travnjaka. "Imao je problema u svom načinu života. Ovo će mu biti motiv da se promijeni i da daje još više nego što je davao do sada. Hoće li se nametnuti ovisi o njemu, konkurencija je velika", rekao je Štimac.

Malo iznenađenje izbornik je priredio i promjenom trećeg vratara. Dinamovog Kelavu zamijenio je Krešić iz moskovskog Lokomotiva. "Ovo ne znači da je Kelava ispao iz reprezentacije. Pratimo puno igrača i želimo sve isprobati. Krešić je zaslužio poziv svojim igrama", istaknuo je trener Kockastih.

Iako ga je trener Ante Čačić privremeno izbacio iz svoje ekipe, Domagoj Vida je ostao u Štimčevoj ekipi. "Kod nas Vida nema problema s disciplinom, što ne znači da ne osuđujemo njegov čin. Mislim da bi se trebao javno ispričati jer igrajući za Dinamo predstavlja i Hrvatsku. Ovo mu je sigurno zadnja takva akcija, budite uvjereni u to", zaključio je Štimac.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/09/2012 : 14:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Bravo Igore!
Vi koji ste imali neke iluzije sad vam je sve jasno.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.26 seconds. Snitz Forums 2000