Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 27/09/2012 : 14:22:46
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by hello
Danas bi mogao biti crni dan za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i novi udarac na već ionako klimavo povjerenje u jedinu svijetlu točku hrvatskog nogometa. Još uvijek se nadam da ove najave nisu istinite.
Znaš šta kažu za nadu?
A navodno je upučen poziv Jorge Sammiru za ove dvi utakmice. 
Pa naravno da je pozvan. Najdraži su mi ovi koji se "čude".
Nečudin su uopče, čudija san mu se imenu, jer ga svi znamo pod Sammir. Prvi put u 22 godine da mi se jebe za reprezentaciju, osim kad bude protiv Srbije.
Nisan ni mislija na tebe.Mi Dalmoši ionako samo kmečimo i seremo jer smo ljubomorni. Najrasniji primjerci nojeva žive sjevernije od Sv.Roka. Izvrsna vijest je, koliko god bila štetna za nojeve, da ih je i sjeverno od Sv.Roka sve manje i manje.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 27/09/2012 14:23:34 |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 27/09/2012 : 14:43:50
|
Danas bi mogao biti crni dan za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i novi udarac na već ionako klimavo povjerenje u jedinu svijetlu točku hrvatskog nogometa. Još uvijek se nadam da ove najave nisu istinite.
Znaš šta kažu za nadu?
Pa naravno da je pozvan. Najdraži su mi ovi koji se "čude". Kome nije jasno šta se sprema još od imenovanja IŠ za izbornika savjetujen vađenje glave iz pijeska. Da Horge nije glup ka šta je i da može kontrolirat svoje kretensko ponašanje već bi ima par upisanih nastupa. Šta će nan Rakitić kad imamo Horgea Ionako godinama pizdin da ću ih prestat gledat. Sad ću konačno to i napravit.
Ja se "čudim" jer sam smatrao da se čeka da odigra barem dvije utakmice kako treba u komadu pa da imaju barem nekakav prozirni alibi da ga pozovu. Ali ovakvu dozu drskosti i bahatosti stvarno nisam očekivao. Iako je lopovluk i u Dinamu i u savezu nekako su u reprezentaciji barem u prvih 11 igrali oni koji su to i zaslužili, a sada će igrati uz par nezamjenjivih samo oni koje se želi prodati (Vida, Sammir, Radošević,Maloča....) |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 27/09/2012 : 14:54:53
|
Znaš šta kažu za nadu?
Pa naravno da je pozvan. Najdraži su mi ovi koji se "čude". Kome nije jasno šta se sprema još od imenovanja IŠ za izbornika savjetujen vađenje glave iz pijeska. Da Horge nije glup ka šta je i da može kontrolirat svoje kretensko ponašanje već bi ima par upisanih nastupa. Šta će nan Rakitić kad imamo Horgea Ionako godinama pizdin da ću ih prestat gledat. Sad ću konačno to i napravit.
Ja se "čudim" jer sam smatrao da se čeka da odigra barem dvije utakmice kako treba u komadu pa da imaju barem nekakav prozirni alibi da ga pozovu. Ali ovakvu dozu drskosti i bahatosti stvarno nisam očekivao. Iako je lopovluk i u Dinamu i u savezu nekako su u reprezentaciji barem u prvih 11 igrali oni koji su to i zaslužili, a sada će igrati uz par nezamjenjivih samo oni koje se želi prodati (Vida, Sammir, Radošević,Maloča....)
Čudin ti se da se čudiš U ono malo šta smo komunicirali san steka dojam da imaš neke godine i zrno soli u glavi. Kako te može iznenedit bahatost i drskost kad je to modus operandi svih ljudi koje vode hrvatski nogomet već godinama? Odnosno ne svih, samo polovice. Druga polovica su najobičnije marionete(npr. Davor Šuker) Ja se recimo čudin da nakon onoga igrokaza od izbora u Sheratonu kad je bilo "Nećeš razbojniče" još uvik postoje ljudi kojima je sve OK, i nema nikih problema???? Čudin se da postoje ljudi koji i dalje crtaju formacije, biraju igrače i kometiraju "igru". Bahatosti i bezobrazluku se stvarno ne čudin. |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 27/09/2012 : 15:14:04
|
Znaš šta kažu za nadu?
Ja se "čudim" jer sam smatrao da se čeka da odigra barem dvije utakmice kako treba u komadu pa da imaju barem nekakav prozirni alibi da ga pozovu. Ali ovakvu dozu drskosti i bahatosti stvarno nisam očekivao. Iako je lopovluk i u Dinamu i u savezu nekako su u reprezentaciji barem u prvih 11 igrali oni koji su to i zaslužili, a sada će igrati uz par nezamjenjivih samo oni koje se želi prodati (Vida, Sammir, Radošević,Maloča....)
Čudin ti se da se čudiš U ono malo šta smo komunicirali san steka dojam da imaš neke godine i zrno soli u glavi. Kako te može iznenedit bahatost i drskost kad je to modus operandi svih ljudi koje vode hrvatski nogomet već godinama? Odnosno ne svih, samo polovice. Druga polovica su najobičnije marionete(npr. Davor Šuker) Ja se recimo čudin da nakon onoga igrokaza od izbora u Sheratonu kad je bilo "Nećeš razbojniče" još uvik postoje ljudi kojima je sve OK, i nema nikih problema???? Čudin se da postoje ljudi koji i dalje crtaju formacije, biraju igrače i kometiraju "igru". Bahatosti i bezobrazluku se stvarno ne čudin.
Napisao sam "nisam očekivao ovakvu dozu drskosti i bahatosti". Jedno je biti drzak i bahat, ali kad se u nečemu pretjera onda se desi ono "car je gol". To ti je kao da potplatiš suca i rečeš mu da tvoja ekipa mora pobjediti, ali da ne bude baš očito. Svi sumnjaju ali ne mogu biti 100% sigurni. A u srugom slučaju potplatiš suca i rečeš mu da mora svirati barem 3 penala i isključiti dva protivnička igrača za svaki slučaj. U tome je razlog mog "čuđenja". Nisam očekivao da će već na samom početku mandata svima koji su javno poručivali da je Štimac prodana duša i Mamićeva pizda na ovakav način to potvrditi. I još nešto koliko god i ti i ja i ostali znamo sve one gadarije iz saveza opet smo gledali utakmice i navijali za Hrvatsku. Ja ima 3 godine nisam pogledao utakmicu HNL-a, ali reprezentaciju nisam nikad propustio. Od ovog trenutka ću i ja i ti i mnogi odustati i od svega što se tiče hrvatskog nogometa. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
Edited by - hello on 27/09/2012 15:19:35 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15032 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 27/09/2012 : 15:50:43
|
''Sammir time'' u hrvatskoj reprezentaciji
Sammir je novi hrvatski reprezentativac. Nakon Eduarda da Silve, još jedan naturalizirani ofenzivac u ekipi, no "povijesna" odluka Igora Štimca dvojbene je prirode. - slažu se hrvatski mediji. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 27/09/2012 : 15:56:04
|
Znaš šta kažu za nadu?
Pa naravno da je pozvan. Najdraži su mi ovi koji se "čude".
Nečudin su uopče, čudija san mu se imenu, jer ga svi znamo pod Sammir. Prvi put u 22 godine da mi se jebe za reprezentaciju, osim kad bude protiv Srbije.
Jebe mi se i za Srbiju.
alo momak,za ovo se leti     |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 27/09/2012 : 15:56:51
|
Ajme meni,Nane vrati se.

Šteta što nema onog smajla koji povraća ili sere. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 27/09/2012 : 15:59:47
|
quote: Originally posted by Leonid
Ajme meni,Nane vrati se.

Šteta što nema onog smajla koji povraća ili sere.
+1
@globinjo - ko sad viri iz Mamićevog šupka (što si često govoria za Bilića)? |
Trljam ruke. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:00:16
|
iskreno govoreći,ma puca mi nokat na desnom nožnom palcu šta ga je pozvao...da pozove cilu ekipu hajduka u prvih jedanaest,zaboli me...želim da reprezentacija sve do kraja zgazi,da budu prvaci svita,nitko sritniji od mene...ali...ništa tekma,ništa repka-samo hajduk!reprezentacija je davno postala poligon iživljavanja i privatna prćija maminja...dolaskom "branda",zakucali su zadnju brokvu u lijesu onoga što se nekoć zvalo hns...dakle...ništa tekma,ništa repka-samo hajduk! |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:05:16
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Leonid
Ajme meni,Nane vrati se.

Šteta što nema onog smajla koji povraća ili sere.
štimac jest kurbin sin i farabut,ali bar ne viri iz šupka mamiću kao što je ovaj virio...sklopio je pakt,gleda sebe,i svaka mu čast...kod bilića je nestao kult reprezentacije...
Jest da je Bilić imao svojih greški ali nije podlegao na pritiske o Sammiru niti je pozvao ijednog igrača Dinama pa da ga je kasnije forsirao ili mene možda pamćenje ne služi  |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:08:02
|
dole sam ti odgovorio,nisam ovo vidio...
A je ti odgovor...  Znači Bilić koji je maksimalno odgađa "neodgodivo", kod kojeg se igralo "po zasluzi" je (po tebi) viria Mamiću iz šupka, a Štimac ne? Čovik koji samo što sikirama nije iša na Mamića (i ovaj na njega), a koji se danas grli, slika i žvali s njime - on ne viri? 
I zato što se uvuka Mamiću u anus toliko da mu samo nožni prsti vire to bi tribalo cjenit i poštovat? E onda jeben ti takvu reprezentaciju i izbornika onda... |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 27/09/2012 16:08:48 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15032 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:09:34
|
@ Globinjo @ Zlotvor @ Leonid
Što mislite o pozivanju Radoševića, Vukušića i Maloče odnosno Kelave i Vrsaljka ( kada je pozivan bio ) Ako možete odgovorite mi za svakog igrača posebno.   |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:10:26
|
alo momak,za ovo se leti    
Ajde kobac, vrebaj negdi   |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:17:17
|
quote: Originally posted by Tonka24
Što mislite o pozivanju Radoševića, Vukušića i Maloče odnosno Kelave i Vrsaljka ( kada je pozivan bio ) Ako možete odgovorite mi za svakog igrača posebno.  
Ja smatram da bi stranac za poziv u reprezentaciju trebao biti nešto posebno kao Dudu,inače što će ti.Da uzima mjesto nekom klinji koji bi jedan dan trebao biti nositelj igre. Pa jasno je da ga samo žele prodati,ništa više.
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:19:01
|
Što mislite o pozivanju Radoševića, Vukušića i Maloče odnosno Kelave i Vrsaljka ( kada je pozivan bio ) Ako možete odgovorite mi za svakog igrača posebno.  
Evo ja ću mada me izbjegavaš(Cijenin to, svaka čast). Ne triba ponaosob, svaki od njih je u datome trenutku kad ih se zvalo zaslužija poziv. I Kelava i Radošević, i Vrsaljko i Vukušić. Sve su ovo mladi HRVATSKI igrači. Neki su bolji, neki lošiji. Neki će napravit karijere, neki neće.
Ponovo te pitan, zašto si svojevremeno potpisa moj post u kojen san napisa da svi navedeni zaslužuju poziv, al Sammir ne jer je pijančina i klaun? |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:19:40
|
Radošević - potencijal. Jedan od ritkih mladih igrača Hajduka koji me zadivia u zadnje vrime. Nisan siguran koliko je dobar za prvi sastav (prvenstveno zbog oscijalacija i pritiska velikih utakmica), ali za širi popis definitivno jest. Dobro je da se kreće u tom krugu igrača, može puno naučit. Može postat vrlo kvalitetan igrač ako razvojni put bude iša kako triba. Vukušić - nisan ga nikad volia previše ka igrača jer je i u Hajduku previše guran isključivo da bi se proda dok su neki poput Vukovića morali grijat klupu, a za njega su avioni. Po meni, nije kvalitet za reprezentaciju. Maloča - ima san dobro mišljenje o njemu, ali izgleda da san se zajeba. Može malom Miliću kopačke čistit. Panj. Povlačin sve dobro što san reka za njega. Vrsaljko - potencijal koji godinu i po stagnira. Od odlaska Vahe - ponor. Nema više one sigurnosti, čvrstoće i probojnosti u ofanzivnoj fazi igre. Radi se o vrlo dobrom (čak i odličnom igraču) koji je u teškoj hibernaciji. Vrsaljko iz 2010 , ali ovaj Vrsaljko Jer ovaj nije ni za Radnik iz Sesveta. Kelava - dobar refleks, ali rad nogu (tehnika) je očito još sjebana od pionira. Kao treći golman može proći. Zapravo me više brine Delačev razvoj i zašto je Antolović nesta s radara reprezentacije... |
Trljam ruke. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15032 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:24:18
|
quote: Originally posted by Zlotvor
A je ti odgovor...  Znači Bilić koji je maksimalno odgađa "neodgodivo", kod kojeg se igralo "po zasluzi" je (po tebi) viria Mamiću iz šupka, a Štimac ne? Čovik koji samo što sikirama nije iša na Mamića (i ovaj na njega), a koji se danas grli, slika i žvali s njime - on ne viri? 
pročitaj malo bolje moj post...pa onda komentiraj...pročitaj i dva puta... |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:26:40
|
Radošević-zaslužio poziv... Vukušić-isto,ali mi nikad nije lega... Maloča-glupača...milović je bolji od njega... Vrsaljko-postat će vječni talent,ko carević...ili sammir,ako ovi kojim slučajem ne dođe sebi... Kelava-odličan,ali jebi ga,sa dva-tri jako pacerska gola,sam sebi zatvorio vrata... |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:27:54
|
Radošević - potencijal. Jedan od ritkih mladih igrača Hajduka koji me zadivia u zadnje vrime. Nisan siguran koliko je dobar za prvi sastav (prvenstveno zbog oscijalacija i pritiska velikih utakmica), ali za širi popis definitivno jest. Dobro je da se kreće u tom krugu igrača, može puno naučit. Može postat vrlo kvalitetan igrač ako razvojni put bude iša kako triba. Vukušić - nisan ga nikad volia previše ka igrača jer je i u Hajduku previše guran isključivo da bi se proda dok su neki poput Vukovića morali grijat klupu, a za njega su avioni. Po meni, nije kvalitet za reprezentaciju. Maloča - ima san dobro mišljenje o njemu, ali izgleda da san se zajeba. Može malom Miliću kopačke čistit. Panj. Povlačin sve dobro što san reka za njega. Vrsaljko - potencijal koji godinu i po stagnira. Od odlaska Vahe - ponor. Nema više one sigurnosti, čvrstoće i probojnosti u ofanzivnoj fazi igre. Radi se o vrlo dobrom (čak i odličnom igraču) koji je u teškoj hibernaciji. Vrsaljko iz 2010 , ali ovaj Vrsaljko Jer ovaj nije ni za Radnik iz Sesveta. Kelava - dobar refleks, ali rad nogu (tehnika) je očito još sjebana od pionira. Kao treći golman može proći. Zapravo me više brine Delačev razvoj i zašto je Antolović nesta s radara reprezentacije...
Prvorazredan post,meni se nije dalo pisati toliko dugo. Svaka čast    |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15032 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:29:54
|
@ Globinjo    Osim Kelava, bahati pr***c. Trebaju ga se riješiti i u Dinamu. Pa recimo Blažević je tri puta stabilniji i bolji vratar. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:30:43
|
pročitaj malo bolje moj post...pa onda komentiraj...pročitaj i dva puta...
Pročita san oba. Za onaj Hajduk iznad svih post znan još od prije, ali za Štimca ti ovo ne stoji. Ispada da ti je drag čovik koji je dokazani ljigavac i beskičmenjak. |
Trljam ruke. |
 |
|
Topic  |
|