Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 27/09/2012 : 16:32:27
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Radošević - potencijal. Jedan od ritkih mladih igrača Hajduka koji me zadivia u zadnje vrime. Nisan siguran koliko je dobar za prvi sastav (prvenstveno zbog oscijalacija i pritiska velikih utakmica), ali za širi popis definitivno jest. Dobro je da se kreće u tom krugu igrača, može puno naučit. Može postat vrlo kvalitetan igrač ako razvojni put bude iša kako triba. Vukušić - nisan ga nikad volia previše ka igrača jer je i u Hajduku previše guran isključivo da bi se proda dok su neki poput Vukovića morali grijat klupu, a za njega su avioni. Po meni, nije kvalitet za reprezentaciju. Maloča - ima san dobro mišljenje o njemu, ali izgleda da san se zajeba. Može malom Miliću kopačke čistit. Panj. Povlačin sve dobro što san reka za njega. Vrsaljko - potencijal koji godinu i po stagnira. Od odlaska Vahe - ponor. Nema više one sigurnosti, čvrstoće i probojnosti u ofanzivnoj fazi igre. Radi se o vrlo dobrom (čak i odličnom igraču) koji je u teškoj hibernaciji. Vrsaljko iz 2010 , ali ovaj Vrsaljko Jer ovaj nije ni za Radnik iz Sesveta. Kelava - dobar refleks, ali rad nogu (tehnika) je očito još sjebana od pionira. Kao treći golman može proći. Zapravo me više brine Delačev razvoj i zašto je Antolović nesta s radara reprezentacije...
Sve se slažen osin za Vukušića. Jesi ti gleda utakmice Hajduka otkad je Vukušić otiša ća? Vuković možda zna "bolje igrat balun" od Vukušića, al to nije dovoljno. Jako malo se kreće i poprilično je spor. Konkretko protiv Inkera je bilo strava gledat kako u zadnjih po ure zadnju liniju Inkera niko nemože pritisnit. Vukušić je tehnički limitiran, al količinon trke je sve u stanju nadoknadit. U krajnju ruku momak je da lipi broj golova, a nije baš da je ima Xavija i Iniestu da mu serviraju 10 šansi po utakmici. Nikakva ekstra klasa, al Hajduku je zlata vridija i ipak je puno bolji igrač od Vukovića. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 27/09/2012 : 16:33:03
|
quote: Originally posted by Tonka24
@ Globinjo    Osim Kelava, bahati pr***c. Trebaju ga se riješiti i u Dinamu. Pa recimo Blažević je tri puta stabilniji i bolji vratar.
Misto drugog golmana je zasad realno.  |
Trljam ruke. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15034 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 27/09/2012 : 16:37:06
|
quote: Originally posted by Tonka24
@ Globinjo    Osim Kelava, bahati pr***c. Trebaju ga se riješiti i u Dinamu. Pa recimo Blažević je tri puta stabilniji i bolji vratar.
Misto drugog golmana je zasad realno. 
Pa eto pošteno drugi vratar po meni, realno  Znam da se nitko neče složiti ali Sammir je zaslužio poziv i priliku. Samo bude li izlazija i pio treba ga šutnit nogom u dupe i nikada ga više pozvati. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:38:00
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Sve se slažen osin za Vukušića. Jesi ti gleda utakmice Hajduka otkad je Vukušić otiša ća? Vuković možda zna "bolje igrat balun" od Vukušića, al to nije dovoljno. Jako malo se kreće i poprilično je spor. Konkretko protiv Inkera je bilo strava gledat kako u zadnjih po ure zadnju liniju Inkera niko nemože pritisnit. Vukušić je tehnički limitiran, al količinon trke je sve u stanju nadoknadit. U krajnju ruku momak je da lipi broj golova, a nije baš da je ima Xavija i Iniestu da mu serviraju 10 šansi po utakmici. Nikakva ekstra klasa, al Hajduku je zlata vridija i ipak je puno bolji igrač od Vukovića.
Brzinu mu ne osporavan. Ali nije golgeter i slabo se snalazi u gužvama. Jedino ga spašava što može nešto s loptom u prostor kad mu se gurne.
Giga je spor ka blato, istina, ali je živi "sef" kad drži loptu. Osobno, najviše bi volia vidit malog Kiša u špici i Gigu iza njega.
P.S. Ne osporavan Vukušićev doprinos u Hajduku, ali ne mislin da se radi o klasnom igraču, a što se reprezentacije tiče barem je 5-6 igrača isprid njega. |
Trljam ruke. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 27/09/2012 : 16:45:53
|
Giga je spor ka blato, istina, ali je živi "sef" kad drži loptu.
I to je to. Danas nemožeš igrat balun ako si spor ka blato. Meni izrazito dragi Kranjčar sličan primjer.
Zadnji koji je moga tako igrat je bija Hagi u Galatasarayu, a to je bilo odavno.
Inače se slažen s tobon. Ima baren 5-6 igrača koji su u reprezentaciji isprid Vukušića, i ne radi se o nikakvoj ekstra klasi. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 27/09/2012 : 17:22:49
|
Samo da dodan još nešto u vezi mladih igrača koji bi mogli biti u krugu reprezentacije. Recimo, meni je jako dobar Mateo Pavlović iz Zagreba i čini mi se kao bolje rješenje od Vide za poziciju stopera. Što se veznog reda tiče, valjalo bi poslat poziv Borisu Vukčeviću iz Hoffenheima, a od domaćih mi se ka krilo uvik sviđa Tomečak. Šteta što ima loš status u klubu, bolje bi mu bilo da promini sredinu. A od napadača mi je ok Kramarić iz Lokomotive (Dinama) i mali Rebić iz Splita.
Bilo bi lipo kad bi se što prije uključili u rad reprezentacije... |
Trljam ruke. |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 27/09/2012 : 21:17:02
|
quote: Originally posted by zlikovski
quote: Originally posted by maddox031
Po čemu li je samo Radošević zaslužio taj poziv :D, da ne pričam o Kaliniću
Ako se Radošević nastavi razvijat tempom kao do sada za godinu-dvi će jest malu djecu i igrat u prvih 11. Ako može Kovačić, može i Radošević. Moje mišljenje je da oba trebaju bit u krugu reprezentativaca.
radošević je pozvan zbog samira.
kao što sam i napisao prije nekih mjesec dana, mali radošević je pozvan zbog samira, odnosno kako bi bio protuteža pozivanju samira. ali zar nismo odmah znali u kojem će se smjeru stvari razvijati čim su se maminjo i štimac pomirili. |
Grad - to ste vi. |
 |
|
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 27/09/2012 : 21:26:52
|
Giga je spor ka blato, istina, ali je živi "sef" kad drži loptu.
I to je to. Danas nemožeš igrat balun ako si spor ka blato. Meni izrazito dragi Kranjčar sličan primjer.
Zadnji koji je moga tako igrat je bija Hagi u Galatasarayu, a to je bilo odavno.
Inače se slažen s tobon. Ima baren 5-6 igrača koji su u reprezentaciji isprid Vukušića, i ne radi se o nikakvoj ekstra klasi.
A Juninho u Lyonu? Hagi je za njega bio sprinter. Meni je Vukušić odmah iza Đilkoša, Dudua i Jelavića. Olić je ostario, Kalinić je truba. Jedino neznam šta je sa Petrićem. |
Edited by - Bardho on 27/09/2012 21:30:53 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 27/09/2012 : 21:53:38
|
Sve se slažen osin za Vukušića. Jesi ti gleda utakmice Hajduka otkad je Vukušić otiša ća? Vuković možda zna "bolje igrat balun" od Vukušića, al to nije dovoljno. Jako malo se kreće i poprilično je spor. Konkretko protiv Inkera je bilo strava gledat kako u zadnjih po ure zadnju liniju Inkera niko nemože pritisnit. Vukušić je tehnički limitiran, al količinon trke je sve u stanju nadoknadit. U krajnju ruku momak je da lipi broj golova, a nije baš da je ima Xavija i Iniestu da mu serviraju 10 šansi po utakmici. Nikakva ekstra klasa, al Hajduku je zlata vridija i ipak je puno bolji igrač od Vukovića.
Brzinu mu ne osporavan. Ali nije golgeter i slabo se snalazi u gužvama. Jedino ga spašava što može nešto s loptom u prostor kad mu se gurne.
Giga je spor ka blato, istina, ali je živi "sef" kad drži loptu. Osobno, najviše bi volia vidit malog Kiša u špici i Gigu iza njega.
P.S. Ne osporavan Vukušićev doprinos u Hajduku, ali ne mislin da se radi o klasnom igraču, a što se reprezentacije tiče barem je 5-6 igrača isprid njega.
POTPISUJEM...zabio je 40 golova u sto utakmica(službene utakmice)...ali mi nikad,ali nikad nije lega...vuković je po meni odličan,on bi moga igrat u hajduka ono što je kranjčar igra,polušpica,povučeni napadač,iza kiša...u reprezentaciji su ispred vukušića i đilkoš i jelavić i olić i petrić... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 27/09/2012 : 21:55:36
|
Po meni bi ispred Vukušića trebao biti i Livaja,ipak on svaki dan trenira sa vrhunskim igračima,time se malo koji hr.reprezentativac može pohvalit. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15034 Posts
Posted - 27/09/2012 : 22:31:09
|
quote: Originally posted by Leonid
Po meni bi ispred Vukušića trebao biti i Livaja,ipak on svaki dan trenira sa vrhunskim igračima,time se malo koji hr.reprezentativac može pohvalit.
E da ovo ti je sjajno da si se njega sjetio. Definitivno ne samo ispred njega nego i ispred Kalinića. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 27/09/2012 : 23:12:31
|
Po meni bi ispred Vukušića trebao biti i Livaja,ipak on svaki dan trenira sa vrhunskim igračima,time se malo koji hr.reprezentativac može pohvalit.
Inter je sada prosječan klub. Ali Livaja zaslužuje priliku - bolji je od Kalinića, Vukušića i Olića, to je ziher. |
 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 27/09/2012 : 23:19:49
|
quote: Originally posted by velka031
Inter je sada prosječan klub. Ali Livaja zaslužuje priliku - bolji je od Kalinića, Vukušića i Olića, to je ziher.
Inter ipak ima pun qrac veterana od kojih može da uči: Tu su Milito, Cambiasso, Zanetti, Stanković, Samuel... |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 27/09/2012 : 23:59:00
|
Mislim, nije kao da je Rubentus ili Bbilan koji su ostali bez svih svojih veterana, u Interu sigurno ima dosta od kojih može naučiti  |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 28/09/2012 : 01:12:24
|
Ioanko u repki imamo "manjih Hrvata" od Sammira koji nije problem.
Točno sam (općenito) očekivao ovakve reakcije. Kad je Radošević igrao u prvih 11 onda nije Štico virio iz Mamićevog šupka, sad opet viri. To valjda ovisi o situacijama. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15034 Posts
Posted - 28/09/2012 : 02:13:22
|
Da smeta me ovo jako   Radošević je protiv Belgije pokazao da je on ovoga trenutka ispred Vukojevića!!! Ali nitko se nije pitao zašto je Štimac baš njega pozvao. Štimac jednostavno nije sposoban da " izmisli " malog Radoševića, znači netko mu je sugerirao, pitanje je sa kakvim namjerama I pitanje je tko to danas sugerira a da nema vlastite koristi 
Pozvan je Sammir, već raznorazni nokti,prsti,glave,noge... vire iz Mamićevog š***a. Ne kažem da nije. Ali već se dugo govorilo o " Sammiru u reprezentaciji " dok je Radošević doslovno iskopan niotkud.
Čudno malo gledanje na pozivanje u reprezentaciju. Ako je već glasno onda neka glasno bude za sve podjedanko i pošteno. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 28/09/2012 : 02:15:23
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Točno sam (općenito) očekivao ovakve reakcije. Kad je Radošević igrao u prvih 11 onda nije Štico virio iz Mamićevog šupka, sad opet viri. To valjda ovisi o situacijama.
Ma šta si ti očekiva? Ajde macane dokaži da ne pričaš gluposti i ne lažeš, vrati se koliko hoćeš nazad u topic, i pronađi iti jedan afirmativan post o Štimcu od bilo koga. |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 28/09/2012 : 10:05:17
|
Stoji da je Radošević isto tako dobio nastup na "lijepe oči",ne može se reći da je to nekim igrama zaslužio. Mislim,širem popisu svakako pripada jer smo mala zemlja i nemamo puno igrača no svi bi oni prvo trebali igrati za U-21.Talentiran je. Ja bih rekao da je Radošević pozvan kako bi se stvorila ravnoteža i ušutkao Hajduk i njegove pristaše u slučaju Sammirovog poziva. Mišljenja sam da je Štimac pozvao Vukušića i dao mu par minuta,samo zato da bi se ovaj prodao u Pescaru za veću lovu,koliko mi je poznato Vukušićev menadžer je Šošo,možda se varam.
Sammir je još gori slučaj od svih njih....on igra poziciju koju u repki zauzimaju Modrić,Rakitić i Kranjčar. Sad nazovite me provokatorom ali zašto ja imam osjećaj da je Raketa onoliko iskritiziran samo kako bi se Sammir kasnije izjednačio s njim u hijerarhiji,imaju alibi jer kao Ivan igra "loše i nedovoljno agresivno". Nitko nije dovoljno lud da Modriću oduzima minute,stoga se udarilo na Raketu.
Vidjet ćete kako će nakon što se Sammir proda,Mamić odjednom zašutjeti o njegovim pozvima i hvalospjevima....isto kao što je vršio pritisak u slučaju Mandžukić a nakon što je ovaj prodan u Wolfsburg,više ga nikad nije spomenuo. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 28/09/2012 : 10:28:53
|
Točno sam (općenito) očekivao ovakve reakcije. Kad je Radošević igrao u prvih 11 onda nije Štico virio iz Mamićevog šupka, sad opet viri. To valjda ovisi o situacijama.
Ma šta si ti očekiva? Ajde macane dokaži da ne pričaš gluposti i ne lažeš, vrati se koliko hoćeš nazad u topic, i pronađi iti jedan afirmativan post o Štimcu od bilo koga.
da, mali katalinic je ovdje nesto zajebao, inace simpa momak. nikad ne branim idiote bez obzira odakle su. stvar je jasna, ovo vise nije reprezentacija hrvatske. ovo je privatna igracka. Meni su jasni interesi, lova, i muljanje, ali mi nije jasno kakva smo drzava, zasto se jednostavno ne prekine ova blamaza??!!! Di je sad ona ministarska bahata curica???!!
Mislim da je vrijeme da svi navijaci zajedno zauzmu stav! |
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Posted - 28/09/2012 : 10:34:24
|
kao što sam i napisao prije nekih mjesec dana, mali radošević je pozvan zbog samira, odnosno kako bi bio protuteža pozivanju samira.
|
Grad - to ste vi. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 28/09/2012 : 10:53:40
|
Sad nazovite me provokatorom ali zašto ja imam osjećaj da je Raketa onoliko iskritiziran samo kako bi se Sammir kasnije izjednačio s njim u hijerarhiji,imaju alibi jer kao Ivan igra "loše i nedovoljno agresivno".
mislin da imaš dobar osjećaj |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Posted - 28/09/2012 : 10:59:46
|
Sad nazovite me provokatorom ali zašto ja imam osjećaj da je Raketa onoliko iskritiziran samo kako bi se Sammir kasnije izjednačio s njim u hijerarhiji,imaju alibi jer kao Ivan igra "loše i nedovoljno agresivno".
upravo tako. mislin da imaš dobar osjećaj
|
Grad - to ste vi. |
 |
|
Topic  |
|