forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2012 : 13:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:
Stoji da je Radošević isto tako dobio nastup na "lijepe oči",ne može se reći da je to nekim igrama zaslužio.
Mislim,širem popisu svakako pripada jer smo mala zemlja i nemamo puno igrača no svi bi oni prvo trebali igrati za U-21.Talentiran je.
Ja bih rekao da je Radošević pozvan kako bi se stvorila ravnoteža i ušutkao Hajduk i njegove pristaše u slučaju Sammirovog poziva.
Mišljenja sam da je Štimac pozvao Vukušića i dao mu par minuta,samo zato da bi se ovaj prodao u Pescaru za veću lovu,koliko mi je poznato Vukušićev menadžer je Šošo,možda se varam.

Zar je ovo teško priznati

quote:
Sad nazovite me provokatorom ali zašto ja imam osjećaj da je Raketa onoliko iskritiziran samo kako bi se Sammir kasnije izjednačio s njim u hijerarhiji,imaju alibi jer kao Ivan igra "loše i nedovoljno agresivno".
Nitko nije dovoljno lud da Modriću oduzima minute,stoga se udarilo na Raketu.

Ma kakav Sammir ispred Rakitiča, uostalom ovaj pokazuje dobre partije u Sevilli.

quote:
Vidjet ćete kako će nakon što se Sammir proda,Mamić odjednom zašutjeti o njegovim pozvima i hvalospjevima....isto kao što je vršio pritisak u slučaju Mandžukić a nakon što je ovaj prodan u Wolfsburg,više ga nikad nije spomenuo.

Da taj Mamić je mučki provokator, ne zna gdje če od eura ja mislim da mu ispadaju i iz Šu**a.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/09/2012 : 13:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Evo nudin okladu u avatar.
Nosit ću Zdravka Mamića(može i Šuker, Vrbanović,Štico, bilo ko), misec dana ako se ne dogodi ovakav scenario:
1.Već sad, prvu utakmicu ili najkasnije drugu Sammir će debitirat. 5-10-15 minuta, nije bitno.
2.Narednih 2-3 utakmice će uredno ulazit s klupe malo više, recimo 20-30 minuta. Budući se radi o polivalentnon igraču, nije uopće problem koga će zaminit.Može i Pletikosu.
3.Već 5. ili 6. utakmicu postat će član prvih 11.

Oklada ne važi ako:
1.Dođe neki pijani Rus, pijaniji od Sammira i kupi ga za nekih 5-6 M Eura pa neće bit potribe da igra.
2.Sammir na nastupi jer je pijan prispava okupljanje.
3.Ne daj bože ozljedi se jer je pijan pa sa stola u nekoj opskurnoj birtiji.

Oće li neko?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2012 : 13:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote

A lud li si

Ma ja bi ga stavo samo ako nekome ne ide. A za prvih 11 mora riješavati kijevljane, parižane i portugalce
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/09/2012 : 13:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

A lud li si

Ma ja bi ga stavo samo ako nekome ne ide. A za prvih 11 mora riješavati kijevljane, parižane i portugalce

Nije bitno bi li ga ja ili ti stavili ili ga nebi stavili.
Isto tako, po već viđenome je nebitno kako igra, i ne mora on rješavat ništa i nikoga da bi dobija poziv.
Bitno je "Oš se kladit"?
Ako falijen, izaberi štrumfa kojega oćeš iz vrha HNS-a, ili samog Sammira za avatar, i potpis koji ću morat nosit misec dana.
Ako buden u pravu, na proliće ćeš nosit Hajdukov grb i potpis "Mamiću cigane odlazi iz svetinje"

Onda, oš se kladit

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/09/2012 13:54:41
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13080 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 28/09/2012 : 13:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Nosit ću Zdravka Mamića(može i Šuker, Vrbanović,Štico, bilo ko), misec dana ako se ne dogodi ovakav scenario:
1.Već sad, prvu utakmicu ili najkasnije drugu Sammir će debitirat. 5-10-15 minuta, nije bitno.
2.Narednih 2-3 utakmice će uredno ulazit s klupe malo više, recimo 20-30 minuta. Budući se radi o polivalentnon igraču, nije uopće problem koga će zaminit.Može i Pletikosu.

Oklada ne važi ako:
1.Dođe neki pijani Rus, pijaniji od Sammira i kupi ga za nekih 5-6 M Eura pa neće bit potribe da igra.

Oće li neko?

Evo oću ja! Ako izgubim nosim Sammirov avatar misec dana

Have mercy
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/09/2012 : 13:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:

Oklada ne važi ako:

Oće li neko?

Evo oću ja! Ako izgubim nosim Sammirov avatar misec dana

Šta si lukav.
To je ka da je meni kazna da moran nosit Radoševića.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33116 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 28/09/2012 : 15:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
ja sammira smatram stvarnim pojacanjem repke.
mozda bas i on sam od sebe,imadne zelju dokazati se i opravdati njegov poziv. daj boze!!!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 28/09/2012 : 15:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Nesvrstani mislim da ćeš falit s ovom okladom,Sammir će dobiti šansu od 20 minuta,eventualno protiv Walesa ako budemo imali dobar rezultat nakon poluvremena,nakon toga će ga neki turski klub na zimu kupiti i Sammir više neće biti pozivan u repku,jedino ako počne igrati kao Ronaldinho.

Sammir se kao čovjek nije uspio popraviti niti radi vlastitog sina,kako će se onda popraviti radi reprezentacije.
Jedan Ronaldinho je radi lokanja propao,mislite da Sammir neće.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/09/2012 : 16:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Nesvrstani mislim da ćeš falit s ovom okladom,Sammir će dobiti šansu od 20 minuta,eventualno protiv Walesa ako budemo imali dobar rezultat nakon poluvremena,nakon toga će ga neki turski klub na zimu kupiti i Sammir više neće biti pozivan u repku,jedino ako počne igrati kao Ronaldinho.

Sammir se kao čovjek nije uspio popraviti niti radi vlastitog sina,kako će se onda popraviti radi reprezentacije.
Jedan Ronaldinho je radi lokanja propao,mislite da Sammir neće.

Ako misliš da ću falit, oš se kladit?
Doduše tebi neću stavit Hajdukov grb. Tebi bi ako ne smislin ništa bolje uvalija messija, i u potpis ono nešto meskeunklub(to će mi supermark pomoć)

Već san napisa:
"Oklada ne važi ako:
1.Dođe neki pijani Rus, pijaniji od Sammira i kupi ga za nekih 5-6 M Eura pa neće bit potribe da igra."
Umisto Rusa stavi Turčin i to je to.

Onda, oš se ti kladit?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 28/09/2012 : 17:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ajde može,ionako mi je dosadno.
Avatar će biti "Mes que ono sranje",neko Barcino veličanje.Ne trebam spominjati da za mene ne postoji ništa gore od toga

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"

Edited by - Leonid on 28/09/2012 17:22:51
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 28/09/2012 : 17:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/boris-vukcevic-dozivio-tesku-prometnu-nesrecu-lijecnici--se-bore-za-njegov-zivot-/639316.aspx

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/09/2012 : 18:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

http://www.index.hr/sport/clanak/boris-vukcevic-dozivio-tesku-prometnu-nesrecu-lijecnici--se-bore-za-njegov-zivot-/639316.aspx

Majko mila, a taman san ga spominja jučer ka kandidata za reprezentaciju

Drži se majstore!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33567 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 28/09/2012 : 18:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Užasna vijest, želim mu da preživi!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 28/09/2012 : 18:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

drži se!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/09/2012 : 19:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
@NESVRSTANI:

Postavljaj uvjete za avatar i potpis.

P.S. Kladin se čisto iz zajebancije

Trljam ruke.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/09/2012 : 21:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
budući da su i zlotvor i leonida prihvatili okladu nesvrstani bi morao nositi 2 mjeseca Mamića za avatar!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/09/2012 : 01:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

budući da su i zlotvor i leonida prihvatili okladu nesvrstani bi morao nositi 2 mjeseca Mamića za avatar!

Pa moran priznat da mi je to palo napamet i ima smisla šta govoriš.
Osin toga svako od njih može tražit drugačiji avatar i potpis pa i to triba izregulirat. Ljudi smo, dogovorit ćemo se, a možda se još neko i javi
Oš se ti uključit? Tebi id CR7 u avatar, za potpis ćemo nešto smislit?

@Leonid
Imamo deal

@ Zlotvor
Da bi prihvatija tvoju okladu moraš objasnit šta misliš, kakav će bit Horgeov put do udarne momčadi.
I ti dobijaš Mamića u avatar,a potpis AAAAAAJJJMOOOOO.
A nego zbog čega se kladimo nego zajebancije?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 29/09/2012 01:54:49
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/09/2012 : 01:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakav užas

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/09/2012 : 01:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ok, znači moran kontru udrit:
1. Sammir ne debitira prvu utakmicu
2. Drugu debitira, ali ne više od 20 minuta
3. Ne počinje ni jednu u prvom sastavu, eventualno plasmanom na SP počinje jednu utakmicu u skupini. U međuvrimenu postaje igrač Bešiktaša

Trljam ruke.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/09/2012 : 02:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Ok, znači moran kontru udrit:
1. Sammir ne debitira prvu utakmicu
2. Drugu debitira, ali ne više od 20 minuta
3. Ne počinje ni jednu u prvom sastavu, eventualno plasmanom na SP počinje jednu utakmicu u skupini. U međuvrimenu postaje igrač Bešiktaša

Moraš, al to je više kozmetički, da se malo razmjene mišljenja šta nas čeka u slijedećim utakmicama. Nije bitno za okladu.
Šta se oklade tiče, gubiš(važi i za ostale) samo ako ja pogodin.
Jel pošteno?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/09/2012 : 02:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moraš, al to je više kozmetički, da se malo razmjene mišljenja šta nas čeka u slijedećim utakmicama. Nije bitno za okladu.
Šta se oklade tiče, gubiš(važi i za ostale) samo ako ja pogodin.
Jel pošteno?

Pošteno

Jebate, koji je ovo level mazohizma pa to nisu istine.
Ovo je gore nego kad san za okladu iša poist 30 ljutih feferona pa mi skoro mozak progoria

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/09/2012 : 02:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
A šta bi meni išlo na avatar?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/09/2012 : 02:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

A šta bi meni išlo na avatar?

Već san ti napisa gori na vrhu stranice.

Misec dana ćeš nosit Hajdukov grb i potpis "Mamiću cigane odlazi iz svetinje"

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/09/2012 : 09:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma uključio bih se ja, ali neću
jer realovce neću nositi
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 29/09/2012 : 09:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

ma uključio bih se ja, ali neću
jer realovce neću nositi

Vidi ga,boji se

Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.01 seconds. Snitz Forums 2000