forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Darkwood noviteti! (uskoro)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 182

xander
Junior Member

Serbia
408 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 15/12/2012 : 21:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send xander a Private Message  Reply with Quote
Tako piše na Darkvudovom forumu za sva ova izdanja. Meni je lično drago što sve ide u mekom povezu. To samo znači povoljniju cenu.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1962 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/12/2012 : 22:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Pa jeste li sigurni da ce TWD biti samo u SC?

Evo imaš ovde o tome

http://www.darkwood.co.rs/forum/index.php?topic=13990.0
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 15/12/2012 : 22:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Xander & goksi:
Hvala.
:)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 15/12/2012 : 22:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

Šteta što TWD nije HC, ovako mekano mi nije napeto baš.

Ziva istina,kvalitet same price je bar duplo slabiji u SC.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/12/2012 : 01:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
ODlični serijali btw... Krenulo je Darkwoodu.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11907 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 16/12/2012 : 08:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Bas me obradova vest za TWD.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1050 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 16/12/2012 : 10:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

quote:

btw.ovaj Darkwood stvarno rastura. Odlični serijali,koje ću obavezno da pratim, bar 2 od 3.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12167 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/12/2012 : 12:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
A kad krece Darkwood sa ovim Le storie sto izdaju u Italiji, mislim da su to najavili...
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4356 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/12/2012 : 12:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
U martu, rekoše.
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 16/12/2012 : 13:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa nemam namjeru kupovat stripove štampane na WC papiru. Priču mogu pročitati i na engleskom npr, posuditi od nekog strip, pročitati sken i sl....al ako kupujem strip za kolekciju onda mora imati tehničku izvedbu koja zadovoljava moje kriterije.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 16/12/2012 : 15:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
DW Julija i Gea su radjene u SC pa su isto perfektna izdanja :)
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/12/2012 : 17:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa nemam namjeru kupovat stripove štampane na WC papiru. Priču mogu pročitati i na engleskom npr, posuditi od nekog strip, pročitati sken i sl....al ako kupujem strip za kolekciju onda mora imati tehničku izvedbu koja zadovoljava moje kriterije.

HC nije kriterij kvalitete papira... Imaš i Zagora u tvrdim koricama, a da mu je papir sranje.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 16/12/2012 : 17:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

quote:

quote:

HC nije kriterij kvalitete papira... Imaš i Zagora u tvrdim koricama, a da mu je papir sranje.

Slažem se, ali moj post je bio inspiriran Đoletovom tvrdnjom na DW sajtu o tankom, što jeftinijem papiru.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/12/2012 : 17:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
To nije ono što sam rekao. Laganiji i tanji papir ne znači "što jeftiniji".

Darkwood ništa nije izdao na "WC papiru", pa svakako neće ni ovo. Kvalitet neće biti ispod onog koji je u Juliji i Lilit.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2012 : 19:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

To nije ono što sam rekao. Laganiji i tanji papir ne znači "što jeftiniji".

Darkwood ništa nije izdao na "WC papiru", pa svakako neće ni ovo. Kvalitet neće biti ispod onog koji je u Juliji i Lilit.

Djole, ima li sanse da krenete i s VMS? To bi bila prava stvar
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12167 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/12/2012 : 20:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Pitanje: Do kad traje ova promotivna cena na Tarzane i Bar kod Dzoa, tj. kad ce biti konacna?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/12/2012 : 20:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Nope.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/12/2012 : 20:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Pitanje: Do kad traje ova promotivna cena na Tarzane i Bar kod Dzoa, tj. kad ce biti konacna?

1.1.2013, rekoše mi kolege.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12167 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/12/2012 : 20:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Odlicno imam taman vremena da skupim pare i pokupujem sve sto mi treba !

Edited by - going going on 16/12/2012 20:51:14
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4680 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 17/12/2012 : 06:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
lele, konacno OM ponovo u nasem dvoristu :D vredelo je cekati (i na vreme odustati od s(hit)erije
nakloni do poda!
nema sta, vedro je nebo nad darkvudom ;) :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 17/12/2012 : 15:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
zna li ko koliko bi trebalo da bude brojeva long john silvera , neka informacija iz druge ruke np. francuske :)) , znam da su izasla tri broja od 2007. godine (presporo) . Kontam ga uzeti , ako se ubrzo nazire kraj u francuskoj :))))

feka
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21665 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/12/2012 : 19:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
4 albuma i finito

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/12/2012 : 22:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by Tex Willer

Nope.

E jbg, praticemo onda ponudjeno, pa mozda, nekad...
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 17/12/2012 : 23:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
I sta se tolko lozite na TWD kad je Locke&Key bolji naslov? :P
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 18/12/2012 : 08:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

4 albuma i finito

e to je divno cuti , mislio sam da ne bude ko ostali serijali koji se vuku po deset godina , ko ce to toliko pratiti kada ima toliko lijepih stripova i zavrsenih okolo iako mi se svidja

feka
Go to Top of Page
Page: of 182 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000