forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Martin Mystère
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 174

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/03/2013 : 08:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Pljuvacka na UBC za broj 325 - 21% (2,1,3).

http://www.ubcfumetti.com/martinmystere/?IT-MM-325

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 14/03/2013 : 08:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
ah, the new low

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/03/2013 : 08:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Pljuvacka na UBC za broj 325 - 21% (2,1,3).

http://www.ubcfumetti.com/martinmystere/?IT-MM-325

Pljuvacka persone.
Visepersonalno, ocenjena je dobro.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/03/2013 : 11:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Znaci gajite nadu.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/03/2013 : 11:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Znaci gajite nadu.

http://agarthi.forumfree.it/?t=64903046
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 27/03/2013 : 11:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da će prvi debeli Marti ipak ranije da izađe nego tek za Sajam knjiga. U svakom slučaju, super što konačno izlazi, mada su od moje najave zakasnili više od godinu i po dana sa pojavljivanjem! ;)
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 27/03/2013 : 14:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
To je zato što tvoje najave vrede koliko i prdež u moru

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 27/03/2013 : 14:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

Koliko se sećam prvi sam rekao da će VČ krenuti sa kolekcionarskim Martijem, jer sam znao da se još pre skoro dve godine o tome razgovoralo i bili su spremni još tada da startuju ali iz nekih tehničkih razloga nisu već evo tek sad.
A a ko moje najave vrede kao"prdež u moru" kako kažeš, onda nemoj ni da kupuješ kolkecionarskog MM, ipak je to moja najava koja se ostvarila, nisu tu čista posla...
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 27/03/2013 : 14:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2
Koliko se sećam prvi sam rekao da će VČ krenuti sa kolekcionarskim Martijem, jer sam znao da se još pre skoro dve godine o tome razgovoralo i bili su spremni još tada da startuju ali iz nekih tehničkih razloga nisu već evo tek sad.
A a ko moje najave vrede kao"prdež u moru" kako kažeš, onda nemoj ni da kupuješ kolkecionarskog MM, ipak je to moja najava koja se ostvarila, nisu tu čista posla...

Živo me zanima da li bi smeo da ovo sve izgovoriš u prisustvu DusMana.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 27/03/2013 : 15:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Živo me zanima da li bi smeo da ovo sve izgovoriš u prisustvu DusMana.

A zašto ne bih smeo u prisustvu čoveka koga poznajem već šest godina i koji mi je prijatelj!!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 27/03/2013 : 16:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
A zašto ne bih smeo u prisustvu čoveka koga poznajem već šest godina i koji mi je prijatelj!!

Ti da si mu stvarno prijatelj, ne bi pisao ovakve stvari.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 27/03/2013 : 16:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Ti da si mu stvarno prijatelj, ne bi pisao ovakve stvari.

Kakve stvari, ako misliš na kritike za kašnjenje Taličnog i tome slično, to je bilo samo iz najbolje namere. Meni je Dušan učinio jednu veliku stvar na privatnom polju pre nekoliko godina i od tada ga smatram pravim prijateljem i pravom lafčinom od čoveka!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/03/2013 : 16:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
vronski jel znas sta iz prve ruke za dampira?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 27/03/2013 : 16:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

vronski jel znas sta iz prve ruke za dampira?

Ne, mislim da ni VČ još uvek ne zna tačan datum izlaska, osim onog što svi znamo a to je da će biti u toku ove godine.. :) A iskreno i da znam nešto, ne bih rekao, neka veseljaci prvo objave na Fejsu i Tviteru kad dođe vreme... ;)

Edited by - vronski 2 on 27/03/2013 16:58:24
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 27/03/2013 : 19:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Brate mili, kako je tebi dobro u glavi. Kao prvo MM neće izlaziti zato što si ga ti najavio već zato što su tako odlučili ljudi u VČ, a kao drugo i bitnije 99% ljudi je znalo da se priča o ovom kolekcionarcu još pre tvoje "najave", do koje si ti došao kao i svi mi, a samo si ti imao višak obraza i manjak morala da to epohalno najavljuješ kao svoju ekskluzivu. Prestani sebe da predstavljaš kao biser srpskog istraživačkog strip novinarstva jer većini ljudi se bljuje doručak kada vide da izmišljaš toplu vodu i "najavljuješ" nešto što i deca u vrtićima znaju.

edit: prestani i sa nastupom insajderskog glasnogovornika VČ, jer to nisi

Edited by - karven on 27/03/2013 19:30:08
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13528 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/03/2013 : 19:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
najavio Vronski pre dve godine

nedao bog da neko objavi Asteriksa, neće moći da se živi od vronskog
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 27/03/2013 : 19:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Brate mili, kako je tebi dobro u glavi. Kao prvo MM neće izlaziti zato što si ga ti najavio već zato što su tako odlučili ljudi u VČ, a kao drugo i bitnije 99% ljudi je znalo da se priča o ovom kolekcionarcu još pre tvoje "najave", do koje si ti došao kao i svi mi, a samo si ti imao višak obraza i manjak morala da to epohalno najavljuješ kao svoju ekskluzivu. Prestani sebe da predstavljaš kao biser srpskog istraživačkog strip novinarstva jer većini ljudi se bljuje doručak kada vide da izmišljaš toplu vodu i "najavljuješ" nešto što i deca u vrtićima znaju.

Prvo ne lupetaj da je "99 posto ljudi znalo za Martija koelkcionarac pre moije najave" kada sam upravo ja takvo izdanje predložio Dušanu!
Po tebi su verovatno ljudi još 1923. godine znali za izdanja "veselog četvrtka" a bogami i "Darkwood"-a...
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 27/03/2013 : 19:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Prvo ne lupetaj da je "99 posto ljudi znalo za Martija koelkcionarac pre moije najave" kada sam upravo ja takvo izdanje predložio Dušanu!
Po tebi su verovatno ljudi još 1923. godine znali za izdanja "veselog četvrtka" a bogami i "Darkwood"-a...

Red bi bio da tvoja slika stoji okacena u redakciji Četvrtka, kao totem.
Ipak si ti bio pokretačka snaga ovog izdanja
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 27/03/2013 : 19:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
E ne želim više dosadne i besmislene rasprave. Uživajte u ljudi u debelom Martiju kad se pojavi i okrenite se stripu a ne stalnim svađanjima.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/03/2013 : 20:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

E ne želim više dosadne i besmislene rasprave. Uživajte u ljudi u debelom Martiju kad se pojavi i okrenite se stripu a ne stalnim svađanjima.

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 27/03/2013 : 20:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ti predložio i bez te tvoje revolucionarne ideje oni su se valjali u blatu neznanja, ajoj otvori oči!!!!
Prosipaj te bisere nekome ko nije odavde lažovčino, o MM kolekcionarcu se priča od kada je izašao Tex debeljuca i uveliko se o tome raspredalo kada si ti "najavio" da se planira tako nešto. To što ti načuješ nešto u razgovoru sa nekim pa brže bolje to okačiš na forum to ne znači da si ti pokretač ideje!!

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 27/03/2013 : 20:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ti predložio i bez te tvoje revolucionarne ideje oni su se valjali u blatu neznanja, ajoj otvori oči!!!!
Prosipaj te bisere nekome ko nije odavde lažovčino, o MM kolekcionarcu se priča od kada je izašao Tex debeljuca i uveliko se o tome raspredalo kada si ti "najavio" da se planira tako nešto. To što ti načuješ nešto u razgovoru sa nekim pa brže bolje to okačiš na forum to ne znači da si ti pokretač ideje!!

Žao me te je dečko, baš iskreno žao...
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 27/03/2013 : 21:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
reči su suvišne kada je neko toliko jadan da ne zna drugačije da stane iza svojih reči..."dečko"...

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17120 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 31/03/2013 : 23:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Dugo nisam čitao Martyja, nekoliko mjeseci, danas uzimam u ruke "Dani more", Dnevnik broj 60, mislim da to nikad nisam čitao, Castelli&Freghieri, hm... Moglo bi biti dobro.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5261 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 05/04/2013 : 18:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
još nema najava za novi Marty u ITA

44 godine Alan Forda u HR

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page
Page: of 174 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000