forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor kolor od prvog broja- LIBELLUS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 150

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/05/2013 : 17:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
u nas slabo jer ionako velika večina ljudi što kupuje stripove kod nas su kolekcionari pa onda žele i imati svoj fizički primjerak stripa.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/05/2013 : 19:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

u nas slabo jer ionako velika večina ljudi što kupuje stripove kod nas su kolekcionari pa onda žele i imati svoj fizički primjerak stripa.

Tako je.
Scanove oduvijek držim (i ne tako nužnim) zlom.
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 03/05/2013 : 01:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja obozavam da citam stripove na mojoj "Kindle Fire HD" mada razumijem da je kolekcionarima vise vazno da imaju pravi primjerak. Ali i to ce postati sve teze jer tehnologija plako preuzima dosta djelova zivota.

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 03/05/2013 : 08:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Onda će naše kolekcije tek dobiti na vrijednosti i važnosti.
Ako ne na širem planu, a lako moguće i na tom jer bi cijene nekih raritetnih izdanja mogle poletjeti u nebo (pa da neki od nas otputuju u Sotheby´s ili Christie´s na aukcije), a ono svakako na užem kao što recimo Nathanu imaju vrijednost njegove zbirke knjiga i filmova.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10867 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 03/05/2013 : 10:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Do McIntoshevog zakona...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 03/05/2013 : 11:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Tako je.

Ni ja ne volim scanove. Jednostavno mi ne idu, a probala sam. Kamo srece da mogu tako citati. Zato mi je knjiznica super alternativa. Kada bi ja imala priliku procitati Magicnog, Martija, Kena itd po kronoloskom redu? Ma tko bi to sve mogao pokupovati kraj jos milijun stvari? Pa jedan dan kad dobijem na lutriji lako sve to pokupujem
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 03/05/2013 : 16:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:

quote:

Tako je.

Ni ja ne volim scanove. Jednostavno mi ne idu, a probala sam. Kamo srece da mogu tako citati. Zato mi je knjiznica super alternativa. Kada bi ja imala priliku procitati Magicnog, Martija, Kena itd po kronoloskom redu? Ma tko bi to sve mogao pokupovati kraj jos milijun stvari? Pa jedan dan kad dobijem na lutriji lako sve to pokupujem

Normalno da se magija knjiznice ne moze nikada kopirati u scanu ali je zato puno lakse nositi citavu kolekciju kad si na putu umjesto dva ili tri stampana broja.

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 05/05/2013 : 11:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tako je.

Knjižnica je i meni mjesto gdje se "hranim" onim stripovima koje si ne mogu priuštiti na drugi način, a ujedno i testiram što je toliko vrijedno da se i ima u osobnoj kolekciji, baš sam prije neki dan odlučio da su Spaghetti Brothers definitvno nešto što zaslužuje mjesto na polici. Da ne kažem da imaju i LL Zagora, pa ga mogu posuditi i čitati, dok moji primjerci ostaju nečitani glanceri
Živjela knjižnica!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/05/2013 : 12:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Blago se vama, vi imate ta kolekcionarska izdanja u knjizarama i bibliotekama i mozete da ih pozajmite da procitate. Ovde kod nas nema ni jednog Libellusovog ni Fibrinog stripa u biblioteci da mozes da uzmes i procitas.
Ima DD KI od VCa i po neki Zagor ali to je to.

Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 05/05/2013 : 12:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Da ne kažem da imaju i LL Zagora, pa ga mogu posuditi i čitati, dok moji primjerci ostaju nečitani glanceri
Živjela knjižnica!

Ma gle ti mudrijaša .
Nije ti loša ideja ali kad nemaš sreće nemaš. Pazi što se meni dogodilo. Kupim Libelusove Zagore 2 komada, i laganini se vraćam doma na bicikli. Bili su u duploj vrećici, dobro zamotani, polagano sam vozila ali k...c. Vrećici se otvorilo dno i stripovi su se rasuli po asfaltu. Sad im je hrbat sav razje... A otvorila ih nisam, 20 minuta nisu izdržali biti glanceri. Kad vidim te dvije knjige osjećam se kao da me je netko toljagom po glavi opalio.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 05/05/2013 : 13:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma gle ti mudrijaša .
Nije ti loša ideja ali kad nemaš sreće nemaš. Pazi što se meni dogodilo. Kupim Libelusove Zagore 2 komada, i laganini se vraćam doma na bicikli. Bili su u duploj vrećici, dobro zamotani, polagano sam vozila ali k...c. Vrećici se otvorilo dno i stripovi su se rasuli po asfaltu. Sad im je hrbat sav razje... A otvorila ih nisam, 20 minuta nisu izdržali biti glanceri. Kad vidim te dvije knjige osjećam se kao da me je netko toljagom po glavi opalio.

Zato sljedeći put naruči stripove i tako da ti se neće rasuti

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/05/2013 : 15:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ma najbolje je to osobno kupit, jedino treba izbjegavat tanke vrećice i bicikle... u biti, samo tanke vrećice... : )
Mada, ja isto ne kupujem osobno. Frend, koji ne razumije stripofilski pojam "glancer", mi ih donosi iz Zagreba. Dosad još nije donio kupus, tako da nam sistem funkcionira...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 05/05/2013 : 17:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ja pri kupovini skupljih izdanja nikad ne riskiram, nego sve fino u jednu deblju ili dvije tanje vrećice, pa polako doma pazeći da u nešto ne udarim, da mi drugi putnici u tramvaju ne za..bu koncepciju, i sve u tome stilu.
I dosad s te strane nije bilo problema.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/05/2013 : 17:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Vreca od pamuka, malo deblja ako moze ili dvije, i za manje stvari dobro dođe, samo zamotas stripove. ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 05/05/2013 : 19:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
Eto i vijest da talijani guraju dalje,,,super,,,samo sta cemo mi koji neznamo italijanski??? jer kako je ovo krenulo kasnicemo za italijanima 50 godina,,,
pa meni ovo je nesto najgore sto se nama moglo desiti,,prava na kolorce su kod izdavaca sa luksuznim i skupim izdanjem koje je vjerovatno osudjeno na gasenje,,,to je samo moje misljenje- vidjet cemo

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/05/2013 : 19:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by senokute

Eto i vijest da talijani guraju dalje,,,super,,,samo sta cemo mi koji neznamo italijanski??? jer kako je ovo krenulo kasnicemo za italijanima 50 godina,,,
pa meni ovo je nesto najgore sto se nama moglo desiti,,prava na kolorce su kod izdavaca sa luksuznim i skupim izdanjem koje je vjerovatno osudjeno na gasenje,,,to je samo moje misljenje- vidjet cemo

pa šta ne naučiš talijanski?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 05/05/2013 : 20:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

kapazitet mozga nazalost popunjen nekim glupostima,,jebi ga ,sto sam ucio ucio

Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 05/05/2013 : 20:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

ili spanski

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 05/05/2013 : 21:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Da ne kažem da imaju i LL Zagora, pa ga mogu posuditi i čitati, dok moji primjerci ostaju nečitani glanceri
Živjela knjižnica!

Ma gle ti mudrijaša .

Kvalitetni stripovi i nekvalitetna vrećica, pa makar i dupla, ne ide to
Slobodno ti preporučim striparnicu Babilon, oni to tako zamotaju, da ni avionska nesreća ne može oštetiti sadržaj paketa
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 05/05/2013 : 22:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
Bas me interesuje da li su informacije tacne iz ovog topica. Da li su stvarno krenuli iz pocetka i to u boji?

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 05/05/2013 : 22:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lastsioux

Bas me interesuje da li su informacije tacne iz ovog topica. Da li su stvarno krenuli iz pocetka i to u boji?

http://www.libellus.hr/i/duh-sa-sjekirom--352uma-zamki--uzas/515/0/-2
http://www.babilon-strip.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=3012&category_id=210&manufacturer_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=53
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=17643&whichpage=306

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 05/05/2013 : 22:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:
Originally posted by Lastsioux

http://www.libellus.hr/i/duh-sa-sjekirom--352uma-zamki--uzas/515/0/-2
http://www.babilon-strip.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=3012&category_id=210&manufacturer_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=53
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=17643&whichpage=306

Cool, izgledaju super. Hvala za linkove.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/05/2013 : 23:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevjerujem da bi bilo bolje da Ludens ima prava na Zagora u boji. Jednostavno u ex-Yu nema dovoljno publike za ovo izdanje da bi cijena i ritam bili bolji.

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 06/05/2013 : 01:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Nevjerujem da bi bilo bolje da Ludens ima prava na Zagora u boji. Jednostavno u ex-Yu nema dovoljno publike za ovo izdanje da bi cijena i ritam bili bolji.
[/quote]

Hvala boga da Ludens nema prava na Zagora u boji, inace bi ga objavili u crno-bijeloj verziji, dok bi na koricama pisalo "Zagor u Boji!!!".

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 06/05/2013 : 05:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by D.J.

Hvala boga da Ludens nema prava na Zagora u boji, inace bi ga objavili u crno-bijeloj verziji, dok bi na koricama pisalo "Zagor u Boji!!!".

Zato ja, ti i D.J. treba da skupimo pare i da odkupimo prava za prvih 10 epizoda. Poslje toga mozemo ih farbati kako god hocemo.

Edited by - Lastsioux on 06/05/2013 05:02:23
Go to Top of Page
Page: of 150 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000