forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor kolor od prvog broja- LIBELLUS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 150

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 15/05/2013 : 23:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Bolje nek budu originalni prijevodi epizoda ne treba podsjecati na stare naslove iz "dnevnika" imali su svojih 5 minuta i dosta su izbacili srezali i ispustili o prijevodima na svoju ruku da se ne razglaba.
Libellus neka radi kako misle a i Ludensa se isto tice bar nisu podijelili redovne epizode u dvije serije stripova kao npr. "Solar Magnus Strip" i "Platinasta strip serija"...

u načelu da, ali postoje predivne iznimke sto se naslova tiče.
nije valjda da bi radije imao sterilni izvorni naslov od recimo "hodnika za pakao" ili "probodene džungle"?
tako da nije sve ni u dnevniku bilo loše, nipošto.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
619 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 19/05/2013 : 01:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
ja ubo primjerke danas u stripovi na kvadrat

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17122 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/05/2013 : 09:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ček, jesu knjige 9,10 itd. već izašle, ili? Ne vidim najave na home pageu...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/05/2013 : 11:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
jesu.
najava jest tamo, ali pod drugom "točkom", pričekaj ili klikni.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.

Edited by - Curunir on 19/05/2013 11:06:01
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17122 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/05/2013 : 12:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

jesu.
najava jest tamo, ali pod drugom "točkom", pričekaj ili klikni.

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1942 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 21/05/2013 : 16:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Eto ti ga sad: Libellus najavio knjige 11-14 najkasnije sredinom lipnja(juna). I jos kazu na forumu da od knjige 13 idu , za razliku od Talijana, tri epizode po 96 strana po knjizi. Ovo me natjeralo da zazmurim na tri oka i nastavim i sa ovim kolekcionarcem. Veeeliki plus zbog tempa, pouzdanosti, kontakta s kupcima, kvalitete...
Zanemarujem sve sto me smetalo: i format i boja i da se knjige nastavljaju i da imam KIZ VC... Ode sve u q....
Naravno da furam i KIZ VC, jer su prelijepe...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 21/05/2013 : 17:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Jako lijepo, bit ćemo "brži" od Talijana!
Ja čak ne bih imao ništa protiv da od epizode Zagor priča, tj, od broja 55 s kojim je krenuo SD / LU extra, idu s jednom kompletnom pričom po broju.
To bi mi bilo draže nego da se cjelovite priče cjepkaju ovisno o 3 x 96 stranica.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19609 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 21/05/2013 : 17:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

Eto ti ga sad: Libellus najavio knjige 11-14 najkasnije sredinom lipnja(juna). I jos kazu na forumu da od knjige 13 idu , za razliku od Talijana, tri epizode po 96 strana po knjizi. Ovo me natjeralo da zazmurim na tri oka i nastavim i sa ovim kolekcionarcem. Veeeliki plus zbog tempa, pouzdanosti, kontakta s kupcima, kvalitete...
Zanemarujem sve sto me smetalo: i format i boja i da se knjige nastavljaju i da imam KIZ VC... Ode sve u q....
Naravno da furam i KIZ VC, jer su prelijepe...

naravno, oba izdanja (VČ i Libellus) zaslužuju kupnju...
još da cijena ostane ista za tih 300 stranica 13-tice-gdje češ veče sreče.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 21/05/2013 : 17:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Jako lijepo, bit ćemo "brži" od Talijana!
Ja čak ne bih imao ništa protiv da od epizode Zagor priča, tj, od broja 55 s kojim je krenuo SD / LU extra, idu s jednom kompletnom pričom po broju.
To bi mi bilo draže nego da se cjelovite priče cjepkaju ovisno o 3 x 96 stranica.

Mislim da je ovdje cilj da sve knjige budu iste debljine (manje/vise), i odprilike iste cijene.

Zamisli da to rade kako predlazes, pa jedna knjiga ima 100 stranica za 115 kuna (na primjer), a druga ima 400 stranica za 275 kuna.

Bolje je ovako kako su najavili bogami, kud cemo sad i tu nalazit mane.

;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1942 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 21/05/2013 : 20:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Eto to sa "cijepanjem" epizoda me bas vise i ne smeta, jer ko kupuje ove knjige, on kupuje i tako sve redom, a ne samo neke svoje omiljene epizode(pretpostavljam da je tako kod vecine kupaca ovog izdanja).
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 21/05/2013 : 20:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ma naravno, sasvim se slažem. Ovo je čisto onako, jer volim u rukama držati kompletne stripove.
Ali to ovdje stvarno nema smisla, jer se uzima sve redom pa je potpuno nebitno.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/05/2013 : 21:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

Eto to sa "cijepanjem" epizoda me bas vise i ne smeta, jer ko kupuje ove knjige, on kupuje i tako sve redom, a ne samo neke svoje omiljene epizode(pretpostavljam da je tako kod vecine kupaca ovog izdanja).

loše pretpostavljaš.
bilo bi kudikamo bolje da su kompletne priče, ali što je tu je.
no ipak ce biti manje sjeckanja nego kod talijana.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/05/2013 : 21:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma naravno, sasvim se slažem. Ovo je čisto onako, jer volim u rukama držati kompletne stripove.

nema smisla kompletna priča u jednoj knjizi?
ljepše od toga ne može.

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1942 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 21/05/2013 : 21:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

ljepše od toga ne može.

U pravu si.Evo i KIZ VC varira itekako s brojem strana i jos slika na hrbatu pa opet ne zapinje za oko da su knjige razlicito debele. Nisam rekao da mi se dopada cijepanje, ni u kom slucaju, nego da me to vise ne smeta(u smislu: ne nervira).
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/05/2013 : 09:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
ljepše od toga ne može.

To bi bilo najbolje rješenje, svakako.
Ali i ovako za onoga tko uzima sve nema nikakvih problema.
Opet, i njima odgovara nastavljanje priča što čitatelje motivira na vjernost. Da je svaka posebno, moguće da bi prodaja oscilirala jer bi netko kupovao samo omijene ili ne znam kakve epizode.
Ovako zapravo nemam(o) izbora.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/05/2013 : 09:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
meni je najbolje rjesenje 96 stranica po stripu
kako u originalu tako i ovdje
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10867 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 23/05/2013 : 00:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Dobro, ne kuzim, sad pogledao jedan Z kolor i ima 268 stranica...ako idu po 96 to je na tri broja 288 stranica i sta tu onda ide originalna unutarnja naslovnica/e?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

caramba
Starting Member

Croatia
30 Posts

Member since 25/10/2008

Posted - 23/05/2013 : 07:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send caramba a Private Message  Reply with Quote
Od 13. knjige kreće 3 x 96, odnosno 25. epizode. Zadnja epizoda od 130 str. je epizoda 23, koja će izaći u 12. knjigi. Znači, knjiga 12 će biti najtanja (130 + 96).
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 24/05/2013 : 08:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

meni je najbolje rjesenje 96 stranica po stripu
kako u originalu tako i ovdje

Ali to se ne isplati zbog stampanja i troskova prevoza. Zato je bolje staviti dva ili stripa u jednu knjigu.

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10867 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 24/06/2013 : 14:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
I ?
Gdje su novi brojevi?
Zar nije receno i napisano polovinom ili krajem sestog mjeseca?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/06/2013 : 14:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Agarthi preuzeo ovo izdanje, tako da je normalno sto kasni.

Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
619 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 24/06/2013 : 17:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

mislim da si pomješao lončiće

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2013 : 17:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vknez

quote:

mislim da si ti pomješao lončiće

ključ: šala

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/06/2013 : 21:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by vknez

quote:

mislim da si ti pomješao lončiće

ključ: šala

Mislio sam da je bilo ocito, ali ok

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1942 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 26/06/2013 : 12:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Rekli su odmah iza ove zadnje ture (pocetkom ili sredinom juna). Dajte tiskarnama jos par dana i ja cekam da nadorucim 8 kom odjednom. Ostao sam na sestom broju.
Go to Top of Page
Page: of 150 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.32 seconds. Snitz Forums 2000