forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Radnički nogometni klub Split
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/08/2013 : 13:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

http://www.hrsport.net/vijesti/465452/nogomet-italija/rebic-i-zuzul-u-firenci-samo-lijecnicki-pregled-dijeli-napadaca-splita-od-potpisa-za-fiorentinu/

Abdurahimi je navodno sve dogovorio s Hajdukom?

ne znam, u Slobodnoj je pisao da si ga Hajduk ne može priuštiti jer bi ga moro platiti, pa se Split zainteresiro

Vuković otišo u Dugopolje, ovo je ludo Serdarušić, Rašić, Vuković ... m islim da ima još par Splitovaca tamo

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/08/2013 : 13:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Na današnji dan 1941. godine dogodila se jedna od najvećih ratnih tragedija u Hrvatskoj za vrijeme Drugog svijetskog rata. Za vrijeme dodijeljenja Dalmacije Italiji počeo se formirati "Prvi Splitski partizanski odred" čiji su većinski dio činili tadašnji igrači Radničkog nogometnog kluba Splita. 14. 8. su upali u zasjedu u Ruduši kraj Sinja, uhvaćeni su te na današnji dan strijeljani. Od njih 24 više od pola su bili igrači Splita, dok je u ratu poginulo i više od 120 igrača Splita. Čak pet od njih su proglašeni narodnim herojima: Vice Krstulović (po kojem se kasnije jedno vrijeme klub i zvao), Ante Jurjević Baja, Ante Jonić, Ante Roja i Vlade Bogat. Spomen ploča na ulazu u klub kaže:

"KRŠILI SU BUNKERE OKOVANE MRAKOM
I PADALI - NAPRIJED, DANOM I KORAKOM

U SPOMEN DVADESETOSMORICI SPORTAŠA
RADNIČKOG NOGOMETNOG KLUBA "SPLIT"
PALIH ZA SLOBODU
POSTAVLJA RSD "BRODOSPLIT"

SPLIT 1988."

Počivali u miru

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/08/2013 : 13:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/08/2013 : 15:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
pocivali u miru

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 27/08/2013 : 15:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
božjem :)

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 27/08/2013 : 23:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Dear tinton, Rebič nije igra protiv Hajduka (crveni Istra), i to je razlog onog poraza. Kako si to zaboravija?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/08/2013 : 09:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

Dear tinton, Rebič nije igra protiv Hajduka (crveni Istra), i to je razlog onog poraza. Kako si to zaboravija?

isprike promašio sam

Rebić nam je najbolji igrač, istina, ali sijećeš li se prve sezone kad smo izborili europu, ispravi me ako sam u krivu, Rebić je debitirao tek protiv Dinama u 30. kolu, znači, Europu smo izborili praktički bez njega.

U biti, sve što želim reći je da mi možemo bez Rebića, pogotovo uz još jedno eventualno pojačanje

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/08/2013 : 09:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

isprike promašio sam

Rebić nam je najbolji igrač, istina, ali sijećeš li se prve sezone kad smo izborili europu, ispravi me ako sam u krivu, Rebić je debitirao tek protiv Dinama u 30. kolu, znači, Europu smo izborili praktički bez njega.

U biti, sve što želim reći je da mi možemo bez Rebića, pogotovo uz još jedno eventualno pojačanje

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 28/08/2013 : 12:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Isprika prihvačena, ali tada je u timu bilo dosta dobrih igrača (izborena Europa). Sad ti igrača nema, zato san realno sklon defetizmu.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/08/2013 : 12:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Isprika prihvačena, ali tada je u timu bilo dosta dobrih igrača (izborena Europa). Sad ti igrača nema, zato san realno sklon defetizmu.

pa neznam, mi imamo puno zvučniju momčad ove i prošle godine - mislim da je to do trenera.

Jedino koga smo tada imali jakog, a sada na žalost nemamo su Serdarušić, Milović i Vuković. Za prvog mi je pogotovo žao što je otiša.
Dok smo odsad doveli mnogo drugih igrača (što mi i nije jako drago jer bih volio da se puno više oslonimo na svoj omladinski pogon koji je odličan) s potvrđenom kvalitetom i da gledaš igrače koji danas igraju u našoj momčadi i one koji su igrali te godine - ova je za klasu dvije bolja

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 28/08/2013 : 14:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
I ja san se pita di je nesta Serdarušić, bija je odličan priko krila, uopče top igrač dok su igrali u drugoj ligi. Tad smo imali i trenera (Katalinič), koji je bar te godine radija dobro i izvuka zaista maksimum. Oslanjanje na mlade..., da uredu samo što će trebat vrimena da postanu nešto a do tada ode Europa.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/08/2013 : 14:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ja san se pita di je nesta Serdarušić, bija je odličan priko krila, uopče top igrač dok su igrali u drugoj ligi. Tad smo imali i trenera (Katalinič), koji je bar te godine radija dobro i izvuka zaista maksimum. Oslanjanje na mlade..., da uredu samo što će trebat vrimena da postanu nešto a do tada ode Europa.

Bio je i među najboljim igračima u prvoj ligi ali je imo previše problema s ozljedama, ipak mislim da bi i sad imao mijesta u prvojn momčadi

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2013 : 14:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/u-tri-godine-od-imotskog-do-firenze-rebic-potpisao-povijesni-posao-za-split-/696859.aspx

Trljam ruke.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/08/2013 : 15:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Zbogom Rebiću!

Sretno ti bilo i hvala ti za sve učinjeno za RNK!

p.s. i što bolje se prodaj kasnije da tih 20 posto budu što veći

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 28/08/2013 : 22:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
To je problem nogometa s ovih prostora, služiš kao rasadnik za druge bogatije lige, i što je upozoravajuče niko se na to ne buni niti mu je čudno. I šta sad, očemo li nač nekog novog tako mladog...nečemo, a ako i nađeš i on će otič.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/08/2013 : 10:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je problem nogometa s ovih prostora, služiš kao rasadnik za druge bogatije lige, i što je upozoravajuče niko se na to ne buni niti mu je čudno. I šta sad, očemo li nač nekog novog tako mladog...nečemo, a ako i nađeš i on će otič.

Ne vjerujem da će se taj problem uskoro riješiti

Ipak, ja sam sklon malo pozitivnijem razmišljanju, naravno, nemamo igrača baš njegove klase, ali Erceg koliko se sijećam isto može igrat krilo, a čini se da se na krilu pokazao i Glavina

Mene više brine način na koji će sada Mršić ustrojiti igru s obzirom da je dosad bilo - pošalji Rebiću daleku loptu pa nek nešto napravi - valjda zna da mu to više neće prolaziti

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/08/2013 : 10:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
http://www.dalmacijanews.com/Split/View/tabid/87/ID/126932/Split-priredio-velicanstven-docek-za-Rebica-u-Parku-mladezi-FOTO.aspx

Ima dobra slika s Rebićem i Matom

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/08/2013 : 11:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
"Svi smo mi Ante Rebić"

Natpis koji su držali dječaci iz omladinskog pogona RNK Splita. Slavilo se slavilo, na Parku mladeži zbog najvećeg transfera ovog kluba u povijesti. Na proslavi je bilo svih - Rebićeve obitelji, bivših i sadašnjih suigrača, žestokih navijača, članova uprave i članova omladinskog pogona. Nadajmo se da su mali Splitovci bili u pravu i da ćempo iz njih dobiti još Anti Rebića!

Sretno Ante - želimo ti buduću što bolju karijeru, što u Fiorentini, što u reprezentaciji i da postaneš buduća Splitova legenda!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/08/2013 : 11:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Nego, čuo sam da je prije Splita, iz Imotskog Ante došo u Hajduk i da su ga odbili? Ima li netko upučeniji? Jeli to istina?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/08/2013 : 11:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
I da, sutra u 16 00 završava četv rti krug preoblikovanja tako da se još do tada mogu kupiti dionice u poslovnicama Hypo banaka

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 29/08/2013 : 20:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Nažalost financijska situacija mi ne dozvoljava niti simboličnu kupnju, ali več četvrtu godinu plačan 450kn godišnje karte, i to je patriotizam zar ne?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/08/2013 : 20:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nažalost financijska situacija mi ne dozvoljava niti simboličnu kupnju, ali več četvrtu godinu plačan 450kn godišnje karte, i to je patriotizam zar ne?

ajd oprašta ti se šala

nisam ni ja kupio jer nedaju mlađim od 18

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/08/2013 : 20:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Sutra igramo protiv meni najnevoljenijeg kluba u HNL trenutačno i volio bih da se ponovi scenarij iz prošlog tjedna, ali mislim da ću se zadovoljit s pobjedom.

Prognoza:

RNK Split - Hrvatski Dragovoljac 1:0

Dario Rugašević

Ajmo crveni!!!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/08/2013 : 13:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Neznam jeli netko već ovo spomenuo, ali volio bih da vratimo mladog Tešiju - on bi jako pojačao našu momčad.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/08/2013 : 21:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Poluvrijeme na Splitovom:

Split Hrvatski Dragovoljac 0 0

Utakmica nije loša, ali nije ni pretjerano dobra. Imali smo par solidnih prilika, Dragovoljac isto. Križanac najbolji kod nas - zbog njega je naša obrana praktički u potpunosti sigurna. Dao je jednu odličnu loptu Mati on super štopao i puca po podu no Čović brani. Imali smo i par ozbiljnih slobodnjaka, ali malo slabo reagiramo. Drugu loptu je Križanac dao Antoniju Mršiću koji je opalio maestralan volej šteta što nije ušlo!

Valjda ćemo ih dobiti - bolji smo.

Na početku je Rebić dobio cvijeće i svoju sliku gola Rijeci

Ajmo Crveni!!!

Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000