forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1089

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/03/2014 : 23:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

@nesvrstani i ostali

U svemu ovome oko izbora mi jedino i je smiješno što ljudima (dobrim dijelom) kod izbora cijena bila presudna (bar su ju svi navodili u svojim odgovorima). Sad tu ispadam neki Fibrin propagandist a u stvari samo je u pitanju taj kriterij (cijena) koji mi je neshvatljiv. Da sam mišljenja da je i Darkwood kvalitetan vidljivo je iz mojeg odgovora bosncuigoru, koju stranicu ranije.

Sve sam rekel i nema više namjeru ovdje reklamirat Fibru :)

Da, jer ako je nešto jeftino, samim tim je i loše, zar ne?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/03/2014 : 23:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Stripovi su mi zanimacija i zanimaju me jedino kao čitatelja, i to isključivo hrvatska izdanja. S Darkwood ili bilo kojim drugim izdavačem nema baš nikakve veze, niti me oni zanimaju.

Što te ne sprječava da sudiš o kvaliteti istih...

Opet me ne kužiš (:
Pa da se onda dopunim, ne zanimaju u smislu da ih kupuje i čitam.
Naravno da mogu komentirati, imal sam ih u rukama na Interliberu. Čisto da znam što s čim uspoređivati i da ne pričam napamet.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/03/2014 : 23:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ja ne shvatam sto ga svi pustate da vas ovako najjadnije provocira. Covjek nije uzivo ni vidio Darkvudovo izdanje, a kamoli posjedovao. Po dosadi, presudna stvar kvaliteta stripa je "cistoca" jezika, dok su crtez i prica nebitni.
On topic, sve sto mogu reci je da je Fibrin odabir u najmanju ruku zanimljiv, izdanja tehnicki savrsena, ali nazalost, sa BiH platama i nedostizna.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/03/2014 : 23:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Zato i pišem o kopiranju a ne dupliranju...ne samo u stripovima vec i u otvaranju foruma i sl. A razloga za frustraciju uopće nema. Stripovi su mi zanimacija i zanimaju me jedino kao čitatelja, i to isključivo hrvatska izdanja. S Darkwood ili bilo kojim drugim izdavačem nema baš nikakve veze, niti me oni zanimaju.

I onda pričaš o DW kvaliteti?????

Evo vidin da je i Bevi ovo interesantno.

Ne bi da cita Fibru..dosada kupuje samo Usagija od bookblobe a i watchmena je uzea englesko izdanje..glavno da se nasa ode davat ocjene jedne i druge firme..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/03/2014 : 23:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno da mogu komentirati, imal sam ih u rukama na Interliberu. Čisto da znam što s čim uspoređivati i da ne pričam napamet.

Onda si pristran, drugog objašnjenja nema...

Darkwoodova i Fibrina izdanja su podjednake kvalitete... Vjeruj mi, znam, ja posjedujem stripove od oba izdavača...

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/03/2014 : 23:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Ja ne shvatam sto ga svi pustate da vas ovako najjadnije provocira. Covjek nije uzivo ni vidio Darkvudovo izdanje, a kamoli posjedovao. Po dosadi, presudna stvar kvaliteta stripa je "cistoca" jezika, dok su crtez i prica nebitni.

Tu i tamo čovjeku treba malo konflikta u životu :)

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/03/2014 : 23:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Zato i pišem o kopiranju a ne dupliranju...ne samo u stripovima vec i u otvaranju foruma i sl. A razloga za frustraciju uopće nema. Stripovi su mi zanimacija i zanimaju me jedino kao čitatelja, i to isključivo hrvatska izdanja. S Darkwood ili bilo kojim drugim izdavačem nema baš nikakve veze, niti me oni zanimaju.

I onda pričaš o DW kvaliteti?????

Evo vidin da je i Bevi ovo interesantno.

Ne bi da cita Fibru..dosada kupuje samo Usagija od bookblobe a i watchmena je uzea englesko izdanje..glavno da se nasa ode davat ocjene jedne i druge firme..

Zadnja dva mjeseca čital Inkala i Prije Inkala, a sutra posuđujem Bilo jednom u Francuskoj

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/03/2014 : 23:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zadnja dva mjeseca čital Inkala i Prije Inkala, a sutra posuđujem Bilo jednom u Francuskoj

Ja sam isto pocea posudivat..skuzia sam s vrimenom da sam kupia dosta stripova koje cu citat samo jedanput..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/03/2014 : 23:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikako, samo ćemo takvi zaključci.

Ne mogu raspravljat na osnovu čistog kontriranje tj. da vam jedno isključuje drugo. trudim se objasniti ali baš da sve moram crtati jer kad ja napišem jedno me ni inputoirate suprotno. Jedno ne isklučuje drugo, pa ako je moguće da na tim osnovama raspravljamo?

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/03/2014 : 23:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Ja sam isto pocea posudivat..skuzia sam s vrimenom da sam kupia dosta stripova koje cu citat samo jedanput..

Uzeo bih ja to da imam više love, ovako mi još uvijek na filmove odlazi previše love pa ne mogu uzimati ove knjižurine po 200-300 kuna. A nije problem ih posuditi u knjižnici, stvarno ima dobar izbor kvalitetnih stripova.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/03/2014 : 23:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nikako, samo ćemo takvi zaključci.

Ne mogu raspravljat na osnovu čistog kontriranje tj. da vam jedno isključuje drugo. trudim se objasniti ali baš da sve moram crtati jer kad ja napišem jedno me ni inputoirate suprotno. Jedno ne isklučuje drugo, pa ako je moguće da na tim osnovama raspravljamo?

Može, Darkwood i Fibra su podjednako kvalitetni izdavači... Znam jer sam kupio određene stripove i jednog i drugog...

Sad ti meni elaboriraj zašto je pobjeda Darkwooda smiješna? Ne bi da je pobijedio Ludens ili VČ, pa da stvarno imaš nekih osnova za tvrdnju da kvaliteta nije na razini... Znam i to jer kupujem i njihova izdanja...

Pa da čujemo...

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/03/2014 : 23:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Elderane84

Tu i tamo čovjeku treba malo konflikta u životu :)

Način na koji stalno pokušavaš kontrirati i izvratati ono kaj napišem baš mi liči na to da si željan konflikta, a dosada je za tak nekaj najpogodniji. Žalosno, pogotovo kaj se koristiš stalno izvrtanjem onog što napišem.

Zanimljivo kak mi privatno odgovaraš ipak u malo drugačijem stilu. I to je isto česta pojava kad komuniciram privatno, dosta vas se promijeni kad piše privatne poruke (:

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/03/2014 : 23:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Sad ti meni elaboriraj zašto je pobjeda Darkwooda smiješna?

Zato kaj su po mojoj procijeni bar 20-tak glasova dobili zbog niže cijene svojih izdanja. Cijena je dobrom dijelu glasača bila presudna u odluci, i to je po meni smiješno.

p.s. I ovaj sam odgovor napisal vec dosad namanje par puta, koliko još trebam to puta napisati?

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/03/2014 : 23:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Način na koji stalno pokušavaš kontrirati i izvratati ono kaj napišem baš mi liči na to da si željan konflikta, a dosada je za tak nekaj najpogodniji. Žalosno, pogotovo kaj se koristiš stalno izvrtanjem onog što napišem.

Je, sve sam izvrnuo... Nije da ostali nisu pročitali isto što i ja...

A na privatne poruke odgovaram isto kao i na forumu... Sad zašto ti imaš potrebu slati privatne poruke svakome tko se u nečemu ne slaže s tobom, ne znam... Bit će da si nesiguran u ono što pišeš pa ti treba potvrda...

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/03/2014 : 23:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zato kaj su po mojoj procijeni bar 20-tak glasova dobili zbog niže cijene svojih izdanja. Cijena je dobrom dijelu glasača bila presudna u odluci, i to je po meni smiješno.

p.s. I ovaj sam odgovor napisal vec dosad namanje par puta, koliko još trebam to puta napisati?

A gore napišeš da jeftinije nije nužno lošije? Ne vidim onda problem...

I VČ i Ludens su jeftini pa ne vidim da se ljudi ubiše glasati za njih, samim tim ti argument ne drži vodu...

Go to Top of Page

zovko
New Member

201 Posts

Member since 21/08/2012

Posted - 13/03/2014 : 23:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zovko a Private Message  Reply with Quote
Jeftini i kopiraju
Izdanja im možete naći u Bloku 70

達克伍德
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/03/2014 : 23:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Je, sve sam izvrnuo
... Nije da ostali nisu pročitali isto što i ja...

Evo dokaza da jesi:
Primjer prvi...ja napišem da cijena nije kriterij po kojem odlučujemo što je bolje a što slabije (ne loše), a kaj ti zaključiš iz toga!? Ti zaključiš da ja mislim da je nešto jeftino ujedno i nekvalitetno, a ja to nigdje nisam napial niti to mislim.
Primjer drugi...napišem da je Fibra najkvalitenija, a kaj ti zaključiš!? Ti zaključiš da sam ja rekel da je Darkwood nekvalitetan. Da je Darkwood nekvalitetan niti sma napisal niti to mislim.
Eto, to je izvrtanje o kojem govorim.

Svi mi čitamo samo je pitanje kako shvaćamo to što pročitamo

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/03/2014 : 23:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo dokaza da jesi:
Primjer prvi...ja napišem da cijena nije kriterij po kojem odlučujemo što je bolje a što slabije (ne loše), a kaj ti zaključiš iz toga!? Ti zaključiš da ja mislim da je nešto jeftino ujedno i nekvalitetno, a ja to nigdje nisam napial niti to mislim.
Primjer drugi...napišem da je Fibra najkvalitenija, a kaj ti zaključiš!? Ti zaključiš da sam ja rekel da je Darkwood nekvalitetan. Da je Darkwood nekvalitetan niti sma napisal niti to mislim.
Eto, to je izvrtanje o kojem govorim.

Svi mi čitamo samo je pitanje kako shvaćamo to što pročitamo

Evo dokaza da nisam:
Napišeš Swamp Thingu da ti biraš kvalitetu, a on cijenu... Ergo, Darkwood nije kvaliteta...

Mislim, ti si to pisao, barem stani iza svojih riječi...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/03/2014 : 23:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Dosada leti mjesec dana s foruma.

Trouble will find me
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/03/2014 : 23:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/03/2014 : 23:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Dosada leti mjesec dana s foruma.

Razlog?

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9280 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 13/03/2014 : 23:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ako ništa drugo nadimak mu je adekvatan.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 14/03/2014 : 01:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
sad stvarno može bit sretan
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 14/03/2014 : 08:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Legionar i Čovjek s Filipina su SBE? Stvarno? Ne izgledaju mi tako? Dobrodošla nova informacija.

Da, oba stripa objavljena su u Bonellijevoj ediciji Un uomo un'avventura.

Fibra će objaviti još jedan strip iz te edicije, Battaglinog Čovjeka iz Nove Engleske.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1719 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 14/03/2014 : 09:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Nisu mi baš jasne ove usporedbe Fibre i Darkwooda. Mislim, tu se uopće neki argumenti ne uzimaju u obzir koji ovu raspravu čine besmislenom.

Koliko sam shvatio, Darkwood ima svoje striparnice, te si može dozvoliti niže cijene izdanja. Marko ne može. Također, nije isto biti izdavač stripova u Hrvatskoj i u Srbiji. Troškovi su drukčiji, a to znatno utječe na cijenu izdanja.

Ovdje mnogi zaboravljaju da je i Marko pokušao izdavati jeftine stripove na kioscima, ali publika to nije prihvatila. Štoviše, u jednom trenutku su na hrvatskim kioscima zajednički u ponudi bili talijanski, američki, francuski i japanski stripovi. Ali opet, publika nije bila zainteresirana.

I još nešto, ovo je prvi puta da čujem kako Fibra nema raznovrsnu ponudu. Otkad to? Za mene je Fibra pojam raznolikosti. Što to Fibra ne izdaje? Koja je to stripovska scena ili žanr zapostavljen u ponudi?

Bonelli.

Pa da, ono što nam je najviše potrebno u ovom trenutku je još jedan izdavač Bonelija.

Dosta je bilo praštanja!

Edited by - KuntaKinte on 14/03/2014 09:37:31
Go to Top of Page
Page: of 1089 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.37 seconds. Snitz Forums 2000