forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 780

teller
Advanced Member

Slovenia
19609 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/04/2014 : 16:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Bignotti na zagoru mi ne odgovara,gamba mi je ok,..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

ZagorXXL
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 30/12/2012

Posted - 27/04/2014 : 17:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ZagorXXL a Private Message  Reply with Quote
Bignotti mi je dobar,nije ni bluzu Ferrija ali mi je puno bolji od Donatellija kojeg nikako ne mogu prožvakati, ne paše mi njegov crtež.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 27/04/2014 : 17:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brdar

Evo ti opet za primjer jedna tabla iz ZRAKA SMRTI - tesko da je ovo sve radio sam Ferri, pa cak i na brzinu(opet orao na Zg-ovoj majci je nacrtan na nacin koji ga je crtao Bignoti u to vrijeme).

hm, ranije sam se dosta bavio time, nervirao se, i sad da me prebiju ne bih rekao da je ovo nije Ferri

Edited by - kasper on 27/04/2014 17:42:55
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 27/04/2014 : 17:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:

Evo ti opet za primjer jedna tabla iz ZRAKA SMRTI - tesko da je ovo sve radio sam Ferri, pa cak i na brzinu(opet orao na Zg-ovoj majci je nacrtan na nacin koji ga je crtao Bignoti u to vrijeme).

hm, ranije sam se dosta bavio time, nervirao se, i sad da me prebiju ne bih rekao da je ovo nije Ferri

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17122 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/04/2014 : 19:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Bignotti na zagoru mi ne odgovara,gamba mi je ok,..

Gamba
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/04/2014 : 20:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Gambu ja mogu svariti jedino na Chico specijalima, sva sreća pa mu na Zagoru nisu davali neke posebne epizode. Ipak je on prvenstveno bio stvoren za Malog Rendžera gdje je puno više napravio.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/04/2014 : 20:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Gambu ja mogu svariti jedino na Chico specijalima, sva sreća pa mu na Zagoru nisu davali neke posebne epizode. Ipak je on prvenstveno bio stvoren za Malog Rendžera gdje je puno više napravio.

Potpuno se slazem. Cak mi je za Chico specijalce Gamba mozda i bolji od Ferrija jer mu je crtez manje ozbiljan.

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/04/2014 : 20:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
A Bignotti kad je sam crtao citave Zagorove epizode mi je bio odlican. Sto fali Sjekiri i sablji, ili Kobnoj mrezi? Ali kad je uskakao Ferriju u pomoc kao u Zimskoj Zmiji, a pogotovo u Akronjanima, Boze sacuvaj!

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 27/04/2014 : 20:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
Meni je Donatellijev Chico najkomicniji. Steta sto on nije nacrtao neki Chico specijalac.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22373 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/04/2014 : 21:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je Donatellijev Chico najkomicniji. Steta sto on nije nacrtao neki Chico specijalac.

Donatellijev izgleda kao pravi perverznjak. I jeste najbolji.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 27/04/2014 : 21:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Donatellijev Čiko je možda čak jači of Ferrijevog!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/04/2014 : 21:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
To ja oduvijek govorim... Donatelli je Chicu crtao tako komičnu facu da to ni Ferri nije mogao bolje.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17122 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/04/2014 : 22:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
I ja se slazem, Donatellijev Chico je najbolji!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 27/04/2014 : 23:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Burattini je na svom blogu objavio scenario za KRIPTU
(kratka priča od 8 stranica)
link: http://morenoburattini.blogspot.it/2014/04/la-cripta.html

dole: za one koji ne znaju italijanski, google prevodioc je znao

(sorry na dužini posta)

edit: živi bili, nemojte kvotati moj post

quote:
TABLICA 1

Vinjeta 1 \ 2

Kaiš s prostorom za naslov .
Izvan noć . Vidimo se na desnoj strani se tornjevi dvorca u ruševinama , poput onih iz starog srušenog dvorca . Pogledajte naslovnicu Ferri dell'albetto , da bi dobili ideju . U pozadini ,nagovještaj mračnoj šumi (šuma koja okružuje dvorac ) . Na lijevoj strani možete vidjeti na noćnom nebu s punim mjesecom i letećih šišmiša . Na nebu će biti napisan pod naslovom " The Crypt " .
Nema balona , no naslov.

Panel 3

Vidimo bazu jednog od srušenih tornjeva s gromada valjanih s vrha i gotovih u visokoj travi . Ideja je da je prije nego što smo vidjeli i dalje visoka , sada vidimo dno .

GLAS IZ izvan dometa - ne idu u blizini ili ću te ubiti !

Panel 4

Mi smo pod velikim stablom . Napadač stoji s leđima na deblo i drži lijepu djevojku kao taoca , u neposrednoj blizini protiv njega , s nožem na djevojku . Djevojka se boji . Bandit također ima pojas s pištoljem .

Bandit - tako da se ovdje ! ALI ... trebali ostati daleko !

Panel 5

Odjednom , Zagor je pao , sjekirom u ruci , s grana drveta . Samo je uokviren .
Nema balona , no naslov.

ploča 6

Zagor zemljišta , određuje , uz bandita koji otvara oči okreću prema njemu . Udaljenost između Zagor i bandit tri metra .
Zvuk : uzvišenje .

Bandit - !

TABLICA 2

vinjeta 1

Zagor je projicirana prema udarnim s tamnom ruke bandita , a što ga odletjeti nož . Djevojka winces . Zvuk : uzvišenje .

Bandit - AH !

DJEVOJKA - ?

Panel 2

Zagor podere djevojku iz ruku bandit ( ju zgrabi za ruku , povlačenjem daleko) , dokkreveljiti nosi pravo na pištolju .

Bandit - Proklet bitch !

DJEVOJKA - !

Panel 3

Bandit puca Zagor koji guradjevojka pala na tlo s njom . Pucao jedva ju i ona propustili . Zvuk : prasak.

Bandit - ' ću te ubiti!

DJEVOJKA - Ah !

Panel 4

Zagor kotač je od tla i baci sjekiru na igrača .
Zvuk : SWIIISS . Nema balona , no naslov.

Panel 5

Sjekira hitova ispred čovjeka s pištoljem, da ga ubije .
Zvuk : tup udarac .

Bandit - Ungh !

ploča 6

Zagor pomaže djevojku na noge , gledajući je čovjek s pištoljem mrtav na tlo nekoliko metara dalje . Mi smo uvijek u podnožju stabla .

ZAGOR - Taj čovjek neće učiniti bilo više štete .

DJEVOJKA - G - Hvala vam ...

TABLICA 3

vinjeta 1

Zagordjevojka na noge , koji trese ruke gleda u oči .

ZAGOR - To je bio samo ubojica ... Monroe ,vođa bande ! Gdje je ... ?

DJEVOJKA - On ... nije volio da se suočite otvoreno ...

Panel 2

Close up djevojka uplašena .

DJEVOJKA - On je otišao tražiti skrovište ... on je rekao da će čekati na ulazu !

Panel 3 \ 4

Strip .
Djevojka pokazuje stari kaštel u pozadini . Zagor izgleda taj način.

DJEVOJKA - Vidio sam ga kako ulazi među ruševinama dvorca ! ... Njegov suučesnik , međutim , nije htio da ga slijede ... zastrašujuće !

ZAGOR - strah od čega?

Panel 5

Djevojka Zagor .

DJEVOJKA - U selu kažu da je već neko vrijeme , ne znam kako , u podrumu jevampir se probudio iz sna ... sekularna i da jemamac noću u potrazi za žrtvama !

ZAGOR - Za tisuću skalpove !

ploča 6

Zagordjevojka .

ZAGOR - Ako su ljudi u to ne vjerujem ... nitko nije išao tražiti njega , dan , naoružan s drvenim kocki ?

DJEVOJKA - Neki su učinili ... i nikad se nije vratio !

TABLICA 4

Vinjeta 1 \ 2

Strip . Djevojka govori Zagore koja prikuplja mrak , dok gleda u dvorcu u pozadini .

DJEVOJKA - Monroe To je rekao da su sve praznovjerja ... smijao njegov suučesnik , koji su nam posudili vjeru ... i otišao očekivati ​​!

ZAGOR - Ja ne razočarati . Ti se vrati u svoj dom !

Panel 3

Zagor izgleda na djevojka pobjegla . U nebupun mjesec .

ZAGOR ( misli ) - Tu jelagan put slijediti , ovaj mjesec ! Ona ga zna dobro ... i da nećete izgubiti !

Panel 4

Zagor , sjekirom u ruci , traje do srušenog dvorca na mjesečini .
Nema balona , no naslov.

Panel 5

Zagor , sjekirom u ruci , ulazi oprezno među ruševinama dvorca : to nije u roku , ali među stijenama zid padne , u visokoj travi . Mjesec svijetli .
Nema balona , no naslov.

ploča 6

Zagor , sjekirom u ruci , ulazi u utor ukazao na slomljena vrata , oprezan .
Nema balona , no naslov.

TABLICA 5

Vinjeta 1 \ 2

Strip . Zagor radi u velikoj dvorani gdje je završiostubište srušila znači : ne ići preko . Drevni kaštel boravak s kaminom . Od zidovima srušenih filtrirasvjetlost mjeseca . Zagor je usmjerena na vrata , gdje možete vidjetirazmjera događa u podrumu . Oko vrata , međutim , postoje stupci ili niše koje se skrivaju u sjeni .

ZAGOR ( misli ) - Monroe mogu biti skriveni svugdje oko ovdje ! Ali ... gore ne može biti ovdje , jer jemjerilo se srušila !

Panel 3

U blizini vrata koja vode na stepenicama koje idu dolje ,ploča propada pod težinom Zagor ! Zagor pada s ploče , gubitka tamne . Ploča jezamka vrata koja ustupa pod njegovom težinom . Šaht dva metra po dva. Zvuk : Slam

ZAGOR - Za tisuću skalpove !

Panel 4

Zagor visi na rubu ponora ispod njegovih nogu i gleda u pod .

ZAGOR ( misli ) - Baš na vrijeme ! Nije prodan ...prijelazu iz podzemlja ! I ... ' samo trik osmišljen kako bi nam pasti neoprezan !

Panel 5

Na dnu se nalaziskeletni leš mumificiranih ali pola čovjeka .

Misli o Zagor ( iz VO ) - Ti , čini se da su ostaci nekoga tko nije bio te sreće kao mi !

ploča 6

Zagor je istaknuta gleda u rupu i dalje otvorena .

ZAGOR ( misli ) - Tko je osmišljendvorac željeli zaštititi pristup ispod kripte ... pa čak i ako smo Monroe je pao u ?

TABLICA 6

vinjeta 1

Zagor , s pištoljem u ruci , hodajući pokraj kolone ili kriptu , a ne shvaćaju da jeljudska silueta u polumraku koji izgleda kao da vrebaju u bandit Monroe ( kao što ćemo kasnije vidjeti ) .

ZAGOR ( misli ) - Nisi pokušati sići i vrebaju ...

Panel 2

Zagor skuplja uvijanje torzo , s pištoljem u ruci .

ZAGOR ( misli ) - ... ovdje !

Vinjeta 3/5

Okomita traka .
Zagor gledajući Monroe traje skok natrag u mrak iza njega . No, on je umro sa svojim širom otvorenih očiju , i objesio na kuku u zidu za vrat , tako da on stoji , visi , ruke prema dolje . Osim toga , svi ružnih i šuplji obrazi ,vampir je presušila ! Mi ćemo razumjeti bolje poslije . Ovdje Monroe zastrašujuće .

ZAGOR - !

Panel 4

Pogledajmo pobliže Monroe , grozan . Kamera omogućuje uvid udicu na kojoj je visio . Na vratu , rupe modrice od vampira očnjacima .

ITEM ZAGOR (s VO ) - MONROE !

ploča 6

Zagor , širom otvorenih očiju , gledajući leš .

ZAGOR ( misli ) - E ' je ubijen i obješen na zid kuku ! A te rupe na vratu reći tko je to radio !

TABLICA 7

Vinjeta 1 \ 2

Strip .
Zagor skuplja uvijanje torzo ... a iza njega jevampir , koji ga čeka , sa svojim zubima prikazivanje . To 'Vampir se Dampyr , post- moderne , a ne Bele Rákosijevo Nolitta . To je zastrašujuće . Nešto kao na slici ispod .

ZAGOR ( misli ) - vampir !

Panel 3

Poprsje vampira da " grmi " do čitatelja .
Zvuk : AUURRGGH .
Nema balona , no naslov.

Panel 4

Vampir skok Zagor koji puca beskorisno protiv njega .
Zvuk : BANG BANG .
Zvuk vampira UUURGH .

ZAGOR - !

Panel 5

Vampir satire Zagor (koji spušta pištolj ) i dva rolu na podu . Vidimo , međutim , da je Zagor je usmjeravanje valjanog prema određenom smjeru .
Zvuk : RAAUURGH .

ZAGOR ( misli ) - K vragu ! Samo jedan ... nadam se !

ploča 6

Zagor ivampir upasti u zamku vrata bila otvorena .

VAMPIRE - !

ZAGOR ( misli ) - grotlo !

TABLICA 8

vinjeta 1

Zagor ivampir pasti na dno kripte . Vampir u nastavku , Zagor iznad.
Zvuk : uzvišenje .

ZAGOR - !

Panel 2

Zagor poseže za oštar udjela drži u šaci na slabašnim mumija leži u kripti ispod grotlo .

ZAGOR ( misli ) -mama je jedan od muškaraca je došao u lov vampira !

Panel 3

Zagor koristiti stup kao mač probosti vampira !
Zvuk : Swack .

ZAGOR ( misli ) - A to jedrveni ulog s kojim je bio naoružan !

VAMPIRE - AARGH !

Panel 4

Vampir pada natrag se izvijala s drvenim udjela u srcu .

Vampire- RAAAAH !

Vinjeta 5/6

Kaiš .
Dno kripte , mjesečini odozgo . Zagor , stoji , gleda u mrtvo vampira s ulogom kroz prsa . U blizini se nalazimumija .

ZAGOR ( misli ) - Zamke zaštićeni dnevnog spavanja vampir ... ali ja dali oružje kako bi ga ubiti !

CAPTION (dolje ) - END .

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 27/04/2014 23:06:34
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/04/2014 : 00:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Meni je Bignotti izuzetno drag crtač na bilo kom serijalu, a na Zagoru nacrtao je meni izuzetno drage priče, Akt nasilja, Neočekivana poseta, Otkrivena obmana... i u svakojm slučaju, obeležio je zajedno sa Ferriem i Donatelliem Zagorov početni i zlatni period

Slazem se! Ja bas volim Bignottija i na Zagoru i na Mister NOu!
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/04/2014 : 15:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Meni je ipak Ferriev Chico bolji

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2385 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 30/04/2014 : 11:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Repubblica N° 116

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19609 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/04/2014 : 13:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ovo je prekrasno, ajmo jos naslovnicu redovnog zagora u pripremi u italiji....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/04/2014 : 13:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quebrasco

Čitao sam prvi dio ove priče u ZS pod imenom ''Divlje Staze'' ali nikada nisam uspio nabaviti njegov nastavak ''Graničari'' tako da ne znam kako je sve završilo. Koliko me sjećanje služi (jer dugo već nemam ni taj prvi dio) taman se priča nastavljala na dijelu kada je ovaj momak desno otkrio ubojicu svoga oca po ukradenom nožu i kada su utvrdu napali indijanci.
Još će priličan broj godina proteći prije nego saznam nastavak.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 30/04/2014 : 15:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
DODSFERDE, ako čekaš libellusovo izdanje, načekat češ se.
Ako čekaš ludensovo extra, to će biti za jedno 6 godina... brzo to prođe. :)
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 30/04/2014 : 18:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ferri svako nekoliko pokazuje onaj stari sjaj...

#587 Boselli/Della Monica - "Ledene planine"

http://www.sergiobonelli.it/scheda/37153/Le-montagne-di-ghiaccio.html

Edited by - solar on 30/04/2014 18:13:03
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 30/04/2014 : 18:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Što je sad ovo?! Zar je i Čiko počeo nositi debelu jaknu? Takve stvari uništavaju serijal. :)
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/04/2014 : 18:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu vjerovat da Zagor nije u kratkoj majici, izgleda da mu se koža nešto stanjila.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/04/2014 : 18:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Što je sad ovo?! Zar je i Čiko počeo nositi debelu jaknu? Takve stvari uništavaju serijal. :)

A Čiko je tek prava sramota, momak je nabio vunenu kapu kao neka pičkica.

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 30/04/2014 : 18:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
mislio sam da sad ide ona naslovnica sa onim čudovištem sa onim krakovima,slićno krakenu,koju je neko već stavljao u crno bijeloj verziji...
Go to Top of Page
Page: of 780 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 4.48 seconds. Snitz Forums 2000