Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/08/2014 : 13:16:43
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
quote: Originally posted by Timber Bil
Ti imaš obraz a ja nemam ? Objasni ovo, kakav ti obraz imaš a ja to nemam ?
Objasni ti meni. Pa, ti si ga prodao za 1121 dinar
Pa objasni da li ja radim piratska izdanja ili ti, kazi ovde javno na sajtu da učestvuješ u izradi piratskih izdanja, budi pošten kada imaš toliki obraz pa kazi svima da znaju.
Piratska izdanja? Niti cu. Ja sam prevodio neke stripove za zatvoreni krug ljudi, grupu pasioniranih zagorovaca koji su potrosili sate i sate odradjujuci svoj deo posla do granica profesionalnog savrsenstva, samo radi onog najiskrenijeg zadovoljstva. Ti si, govno jedno, to pretvorio u pirateriju izlazuci ih na sve strane zajedno sa brojem grudnjaka i gaca svoje zene (sta je reci? Je li pala reklama " ako narucite odmah dobijate i..."?). Tog trena, kada smo uvideli da ono sta radimo vise nije ni nevino ni cisto, smo digli ruke.
Mani mi se prica o postenju, profesore. Ne prilici ti.
Ako moderatori ne reaguju na ovakve uvrede koje mi nanosiš onda imam i ja prava da ti kazem jednu stvar: xxxx mi bre kxxxx seljačino.
Ma vidi molim te profesora sto je emotivno posrnuo. Trazi izlive postenja i ziher pukne od istoga. Mislio si da cu da ti tepam? Vredja te nadimak gore? To nije aluzija na fekalnu materiju, covece, vec na karakternu osobinu bez sinonimskih solucija kulturnog oblika a da je cinjenica - cinjenica je. . Iskuliraj malo. Life is good. Mozda te ostavim na miru ako odbrojis do deset sledeci put pre nego me atakujes na osnovu moga misljenja. Mozda...no,sumnjam.
Mnogo si se brala ogresio. I o mnogo ljudi.
Patak, nema potrebe da se nerviras. Glupo bi bilomda te izbac e zbog ovakvog kompleksasa. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 07/08/2014 : 13:17:02
|
quote: Originally posted by Beva
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Pa i Bignotti je takav tip crtača, pomalo bezličan.
Slažem se, samo se ni izbliza to ne spominje na forumu kao što je slučaj s Cassarovima.
Možda zato što je on ipak crtao u Zagorovo zlatno doba, kada je bio u Ferrijevoj sjeni pa se nije toliko isticao. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 07/08/2014 : 13:28:03
|
Timber Bill udaljen si s foruma. Ostali - po stoti put- nemojte nasjedati na provokacije i odgovarati istom mjerom jer najgore mi je nekoga udaljiti sa foruma zato kaj nije mogao istrpiti uvredu pa onda vraća na isti način. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 07/08/2014 : 13:30:34
|
quote: Originally posted by Deers
Na stranu što je meni Chiarolla izvrstan u Grenladnu, kako u gradu tako i na snijegu, Demonsku knjigu su crtali Cassarovi.
Ma i mislil sam na njih, krivo sam napisal, makar mi ni Pesce nije nešto pretjerano dobar. Mislim, ok su svi ovi navedeni ali nisu nešto posebno. Inače, svi ostali su mi u rasponu od dobri do odlični (čak i Magniatini ) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 07/08/2014 : 13:49:17
|
Sto se tice crtaca, ja mislim da je KW sve rekao, pogodio bit i da ne treba dodati ni zareza.
|
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 07/08/2014 : 13:59:21
|
Crtač i scenarista su odgovorni 50-50. Neke priče (Mjesec kostura) su mi imale dobru priču, ali mi crtež nije dočarao onu mračnu atmosferu. S druge strane ima i priča gdje crtež rastura, a scenarij je vodenast. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
|
Zagor i Ogi
Average Member

.jpg)
Serbia
851 Posts
Member since 16/09/2013 |
Posted - 07/08/2014 : 16:47:27
|
Neki hoce da nagadjaju kakva bi bila prodaja 90-tih godina da nije bio Chiarolla u staffu, ali nemoze se. Mozda se nekima u Italiji svidjao Chiarolla i da je smenjen bila bi manja prodaja?A mozda i ne bi? Ne mozemo da nagadjamo, mozemo samo da konstatujemo da je prodaja bila odlicna dok je Chiarolla bio tu. E sad sto se nekima Chiarolla ne svidja, pa emocije odlucuju, a ne zdrav razum to je drugo, tako da mislim da je Bushido u pravu. |
The only good thing in life isZAGOR |
 |
|
sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts
Posted - 07/08/2014 : 18:14:34
|
quote: Originally posted by mladjo
Timber Bill udaljen si s foruma. Ostali - po stoti put- nemojte nasjedati na provokacije i odgovarati istom mjerom jer najgore mi je nekoga udaljiti sa foruma zato kaj nije mogao istrpiti uvredu pa onda vraća na isti način.
Nije Timber Bill vec Timber Bil |
 |
|
ike666
Average Member

709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 07/08/2014 : 19:16:15
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ja samo mogu reći da sam na 4 godine potpuno prestao kupovati redovnog Zagora a razlog tome su bili Chiarolla i Cassaro. Oni su mi svojim žvrljotinama potpuno ugasili volju za praćenjem novih epizoda tako da više nisam uzimao ni one epizode s boljim crtačima jer nisam imao živaca prelistavati svaki broj da vidim tko se krije unutar korica. S druge strane extra seriju sam uzimao redovito i nije mi bilo na kraj pameti da nešto preskočim... nije potrebno reći ništa više.
Identično je bilo i sa mnom.
Drago mi je da Burattini crtački vraća Zagora na pravo mjesto, jer svi novi crtači koje je on doveo su dobri ili odlični,a s druge strane ne pretpostavljaju svoje uzvišeno "autorstvo" identitetu stripa. |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
 |
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2394 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 07/08/2014 : 22:28:40
|
quote: Originally posted by ike666
Ja samo mogu reći da sam na 4 godine potpuno prestao kupovati redovnog Zagora a razlog tome su bili Chiarolla i Cassaro. Oni su mi svojim žvrljotinama potpuno ugasili volju za praćenjem novih epizoda tako da više nisam uzimao ni one epizode s boljim crtačima jer nisam imao živaca prelistavati svaki broj da vidim tko se krije unutar korica. S druge strane extra seriju sam uzimao redovito i nije mi bilo na kraj pameti da nešto preskočim... nije potrebno reći ništa više.
Drago mi je da Burattini crtački vraća Zagora na pravo mjesto, jer svi novi crtači koje je on doveo su dobri ili odlični,a s druge strane ne pretpostavljaju svoje uzvišeno "autorstvo" identitetu stripa.
Sad će te se uvrijediti, al hebiga.... Dečki, vi ste nostalgičari, a ne Zagorovci. 
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 07/08/2014 : 22:34:37
|
Chiarolla? Spomenik? Ja bi mu ga podignuo za Sedam gradova Cibole. Ponajbolja priča u cijelom serijalu i općenito dobar crtač, ali kad ga vidim na darkvudskim pričama... ne znam, nije mi to Darkwood.... |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 07/08/2014 : 22:37:39
|
quote: Originally posted by nagor
Chiarolla? Spomenik? Ja bi mu ga podignuo za Sedam gradova Cibole. Ponajbolja priča u cijelom serijalu i općenito dobar crtač, ali kad ga vidim na darkvudskim pričama... ne znam, nije mi to Darkwood....
Čini li se to samo meni ili se Chiarolla nakon te priče nekako pokvario? |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 07/08/2014 : 23:03:18
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by ike666
Drago mi je da Burattini crtački vraća Zagora na pravo mjesto, jer svi novi crtači koje je on doveo su dobri ili odlični,a s druge strane ne pretpostavljaju svoje uzvišeno "autorstvo" identitetu stripa.
Sad će te se uvrijediti, al hebiga.... Dečki, vi ste nostalgičari, a ne Zagorovci. 
Ma nemaš brige, ima istine u tome što kažeš ali tada jednostavno nisam mogao prijeći preko toga. Vjerojatno sam propustio i dobrih epizoda ali sada se trudim da više ne preskačem, masa propuštenih epizoda je još uvijek relativno lako nabavljiva pa se polako bacam na nabavku.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2432 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 08/08/2014 : 00:58:47
|
Pošto sam poslednih par dana zauzet privatnim obavezama, nisam podrobno pročitao post ''izvesne osobe'', želim da se zahvalim Pijanom Patku što je stao u moju zaštitu. Inače deo njegovog posta o Feriju i vraćanju sata unazad u potpunosti oslikava i moj stav oko Zagora. Sam Patak pa i King znaju iz naših prepiski da sam se ja nadao a i još se nadam da negde u SBE postoji jedna epizoda od 300-400 strana čuvenog dua Nolita-Ferii koja je nastala u vremenu njihovih najboljih dana. Samo da još jednom osetim onaj treptaj iz dečijih dana kada sam na trafici kupovao ZS. Ni Dell Monika ni Rubini niti jedan novi crtač nisu blizu Ferijevom zlatnom dobu ( Beli Tigar, Zimska Zmija Sura stena) ali gospodo ni Feri ovo danas nije Feri. Lošnjikavo je i ako hoćete danas ću pre izabrati Rubinija, Della Moniku nego li sadašnjeg Ferija, jer me duša boli kada gledam njegove nove crteže. I kada napravi 5 odličnih strana one se izgube u ostalih 100 loših. Žao mi je zbog toga ali ja tako gledam stvari. Promene moraju doći. Za Teksa, Vila je bio spas, nadam se iskreno da će i za Zagora biti tako. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
Edited by - legaz on 08/08/2014 15:53:38 |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 08/08/2014 : 09:56:17
|
quote: Originally posted by legazSam Patak pa i King znaju iz naših prepiski da sam se ja nadao a i još se nadam da negde u SBE postoji jedna epizoda od 300-400 strana čuvenog dua Nolita-Ferii koja je nastala u vremenu njihovih najboljih dana. Samo da još jednom osetim onaj treptaj iz dečijih dana kada sam na trafici kupovao ZS.
da li ljubitelji Vernija sanjaju ovako nesto, hm? |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Posted - 08/08/2014 : 10:58:04
|
Ja se nadam da ce Verni biti barem na 70 % Ferria iz zlatnog doba i s time bi bija jako sritan,mada vec sada odusevljava i iz svake epizode je sve bolji,ako bi odabra pricu di sam pomislija da je Ferri crta to je Covjek koji je pobijedia smrt di je stvarno(plagira kako bi neki rekli) napravia majstorski posa |
GALLIENO FERRI
|
Edited by - markotamara on 08/08/2014 11:02:42 |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Posted - 08/08/2014 : 13:11:41
|
quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by legazSam Patak pa i King znaju iz naših prepiski da sam se ja nadao a i još se nadam da negde u SBE postoji jedna epizoda od 300-400 strana čuvenog dua Nolita-Ferii koja je nastala u vremenu njihovih najboljih dana. Samo da još jednom osetim onaj treptaj iz dečijih dana kada sam na trafici kupovao ZS.
da li ljubitelji Vernija sanjaju ovako nesto, hm?
Ljubitelji Vernija ne kapiraju da je za priču klasičnog šmeka potrebniji scenarista klasičnog šmeka nego plagijator crteža klasičnog šmeka po scenariju pisca plagijatora klasičnog šmeka. Nolitta i Ferri iz '70 i '80 su nešto što se u 21.veku ne može ponoviti. Ne u onom žaru i ama baš nikako u onakvoj spontanosti.
Ne kapiraju da su balavili ne samo nad Ferrijem već i nad daleko lošijim Donatellijem samo zato što je isti crtao Nolittine priče.
Mislim, mnoge stvari tradicionalisti ne shvataju.
"Treptaj dečijih dana" je manje-više uspeo jedino u Čoveku koji je pobedio smrt, ali to je jedna priča u deset godina, kap slatke vode u okeanu sterilnih priča. Neki fanovi se klanjaju pogrešnim ljudima, i u pogrešno vreme.
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 08/08/2014 13:19:23 |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Posted - 08/08/2014 : 13:20:56
|
To je stvar ukusa,subjektivnog osjecaja koji je kod svakog drukciji,i ja to uvazavam kad neko kaze da je Della Monica bolji od danasnjeg Ferria,meni nije jer jbga ja sam odrasta na Ferriu i volim njegov stil sto neznaci da ne volim ovog drugog i ostale Inace ove nove table od Ferria su barem meni ok,ali vidjet cemo |
GALLIENO FERRI
|
 |
|
Topic  |
|