forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 605

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 02/11/2014 : 19:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Ja podrzavam Mamica u 70 % slucajeva... u nekima se ne slazem... prodaja mladih igraca, ponasanje/ odnos prema trenerima...

Istina je da je Dinamo 9 godina za redom prvak, da 8 godina za redom igra skupine europe, 2 skupine lige prvaka, kakve takve su ali se igralo... ove godine ako dobijemo RBS vrlo je blzu prolazak skupine...
Pogledaj koje je igrace Dinamo dao reprezentaciji Eduardo,Corluka, Lovren,Modric, Mandzukic...

Da, a kako se to napravilo nije bitno?
Pa čovjek je mafijaš bezobrazni. I nije on Hajduku i co. ništa kriv. On je najviše štete donio Dinamu i hrvatskoj reprezentaciji.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17318 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 19:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Ja podrzavam Mamica u 70 % slucajeva... u nekima se ne slazem... prodaja mladih igraca, ponasanje/ odnos prema trenerima...

Istina je da je Dinamo 9 godina za redom prvak, da 8 godina za redom igra skupine europe, 2 skupine lige prvaka, kakve takve su ali se igralo... ove godine ako dobijemo RBS vrlo je blzu prolazak skupine...
Pogledaj koje je igrace Dinamo dao reprezentaciji Eduardo,Corluka, Lovren,Modric, Mandzukic...

Pa čovjek je mafijaš bezobrazni. I nije on Hajduku i co. ništa kriv. On je najviše štete donio Dinamu i hrvatskoj reprezentaciji.

Zanimljivo glede štete naše repke? U čemu i od kad?
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 02/11/2014 : 20:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Krugeru jel nam ti to pišeš postove iz nekog univerzuma gdje je sve suprotno od ovog našeg, stvarnog
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17318 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 20:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Josip2000

Krugeru jel nam ti to pišeš postove iz nekog univerzuma gdje je sve suprotno od ovog našeg, stvarnog

Kojeg vašeg?
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 02/11/2014 : 20:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Od svih ostalih ljudi na ovom planetu
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/11/2014 : 21:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Pa Jurčić je bio dobar trener, a Halikurčić je bahati bezveznaković tamo gdje se nalazi puno love, a pojma o nogometu nema.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/11/2014 : 21:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
I nije on Hajduku i co. ništa kriv. On je najviše štete donio Dinamu i hrvatskoj reprezentaciji.

A I TI GA SINKO ODVALIŠ DA JE TO ČUDO

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 02/11/2014 : 21:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
I nije on Hajduku i co. ništa kriv. On je najviše štete donio Dinamu i hrvatskoj reprezentaciji.

Prije će bit da nisi shavtio šta hoću reć...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/11/2014 : 21:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Prije će bit da nisi shavtio šta hoću reć...

shvatio sam,ne brini...

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13158 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 02/11/2014 : 21:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rezultatski su uz rumunjsku Steau najbolji klub s ovih prostora.
Rezultati ga opravdavaju... navijaca koji voli Dinamone zanima koliko je Mamic strpao novaca u vlastiti dzep od Modrica ili Eduarda ako su rezultati dobri... istina u europi nije dobro... a sada se pojacava i ta HNL liga... vidjet cemo kako ce se odvijati stvari.

Samo 70 %? Malo, premalo. Sve ispod 100 % ne priznajemo

Have mercy
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 02/11/2014 : 21:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Ma tovarima i hajduku su uvijek drugi krivi, nikad nisu oni sami krivi u poziciji kojoj se nalaze, mislim ne podnosim mamića ali u pravu je, hajduk neće ni idućih 20 godina bit prvak.....
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/11/2014 : 21:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma tovarima i hajduku su uvijek drugi krivi, nikad nisu oni sami krivi u poziciji kojoj se nalaze, mislim ne podnosim mamića ali u pravu je, hajduk neće ni idućih 20 godina bit prvak.....

ne,moj ćaća i pokojna baba su krivi...daj sinko,ne lupaj svašta...prvo skoči pa reci hop...ovako ćemo:mamić je kriv 90 posto,a tovari 10 posto...zašto 10 posto?jer nemaju muda doći u hns,dat dvi triske šukeru i prevrnit mu stol...sa mamićem se ne mogu bosti jer je taj zaštićen ko čovječja ribica...ali ima stara splitska:"nikome nije svića do zore gorila"...

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 02/11/2014 : 21:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Očit je pokušaj vrijeđanja, ali ne brini se, (nama) Dalmatincima "tovar" nije uvreda.
Ipak, s obzirom na način kakav si rekao, možda bolje da pripaziš, ti sam tvrdiš da te moderatori jedva čekaju izbaciti.
A Hajduk i kada je mogao, nije smio biti prvak, tako da...

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15195 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2014 : 21:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nesto sam zanimljivo zapazio sto se tice zadnjih cetri utakmice Dinama.

RBS - Dinamo 4:2 Pinto, Sigali, Šimunić, Pivarić

Dinamo - Osijek 5:0 Pinto, Šimunović, Taravel, Ibanez

Opatija -Dinamo 2:4 Boras, Sigali, Šimunić, Pivarić

Split - Dinamo 0:0 Pinto, Šimunović, Taravel, Ibanez

Mislim da je sve jasno!!

Šta? Da nije nijednom igrala ista obrana? Pa Mamić je kurton od trenera, to je bar svima jasno....gori je i od onog rombaša s kontroliranim nogometom Kljune Kurčića......a Mamić nema muda dovesti stranog trenera jer ga nemože kontrolirati, pokušao je s Halilhodžićem pa vidi šta je bilo.....a Kovač je njegova lutka, eno, tekma s Argentinom će poslužiti da se stave u izlog neki igrači.

Ne to.
Vidis da kad su igrali Šimunić,Sigali i Pivarić u paru da se primi dva gola po utakmici a kada igraju Ibanez, Šimunović i Taravel mreza je cista.
Mislim da je ovo cisti dokaz o sposobnosti/nesposobnosti obrane i timski i individualno.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15195 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2014 : 21:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Gdje bi bio Dinamo, HNL ( Koeficijenti klupski/drzavni ) i reprezentacija da nije Zdravka Mamica, gledajuci sve skupa, nigdje na nijednom polju zivota nema neduznih i svetaca tako i u nogometu.
Gleda se krajnji rezultat.
Pitanje je retoricko, gdje bi bio Dinamo, HNL i reprezentacija da nema ZM?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17318 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 21:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Očit je pokušaj vrijeđanja, ali ne brini se, (nama) Dalmatincima "tovar" nije uvreda.
Ipak, s obzirom na način kakav si rekao, možda bolje da pripaziš, ti sam tvrdiš da te moderatori jedva čekaju izbaciti.

Hm.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15195 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2014 : 21:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jako malo ima ljudi oko Hajduka koji vide sustinu problema a to je u vlastitom dvoristu jos manje ih ima koji to komentiraju.
Kerum na moje veliko cudenje prije par dana je rekao golu istinu.
Treba netko uzet pet vreca od smeca punih eura otici u klub, sjesti za stol, nazvati sve ljude kojima je Hajduk duzan, posjsti ih zajedno s NO i upravom kluba podjeliti im novac zahvaliti se i dovidenja...e onda 85 % igraca skupiti i zahvaliti se jer i tamo za sve krive druge samo sebe ne.

Hajduk je na zalost okruzeni taoc ljudi koji ga masakriraju svakodnevno trazeci krivce u svemu da sebe oprvdaju pocevsi od navijaca na dalje ( cisti dokaz, nakon poraza nositi igrace po rivi ) I nije da ja ne shvacam taj mentalitet, nije da sam ja tuđi covjek koji ne moze shvatiti nego to je jednostavno suludo.

Pazi jednu stavr savki koji krivi Mamica, HNS i sve drugo ( pogresaka je bilo i na settu hajduka i to velikih, nitko ne kaze da nije, ali nije hajduk jedini na svijetu osteceni klub ) u ekstremnim kolicinama kao sto to rade ljudi oko Hajduka... svima njima je nabijen desetegodisnji kompleks ne osvajanja naslova, gubljenje od Dinama redovito itd...

Da Hajduk ode igrati godinu dana u moldavsku ligu,sa njihovim postenim sudenjem i 1001 kojekakav uvjet, nema sanse da bi bio prvi ispred serifa, pitanje je bi li bio i drugi.
Cisti dokaz je europska liga gdje gube od Iraca i Kazahstanaca.
Sve dokle ljudi oko Hajduka ne shvate tu cinjenicu nece biti prvi 48 godina koliko Dinamo nije prezimio u europi.
Jedini spas su arapi, ali kod njih to ne dolazi u obzir jer ipak tudi covjek ne moze shvatiti... pitam se sto to? Dubinu njihove frustracije.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17318 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 21:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

naravno da jesu.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15195 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2014 : 21:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da ce u Hajduku sto prije odstupiti taj izmisljeni NO zajedno s upravom i Brbicem te da ce doci sposobni ljudi koji ce napraviti od Hajduka borca za titulu i konkurentan klub u europskim pretkolima.
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 02/11/2014 : 22:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije uopće pokušaj vrijeđanja, to što ti tako shvaćaš govori najviše o tebi i da bi s takvom namjerom to stavljao. Pa svi zovu hajdukovce tovari, šta je tu čudno. Što se tiče Hajduka, s onim 4finalem LP će se hvalit idućih sto godina.....a trenutno se hvale četvrtim mjestom HNLa i uvijek su im drugi krivi, ummjesto da se late posla oni okrivljavaju druge. Tipični dalmatinski mentalitet - činjenica. I sve dok budete slavili poraze, nećete bit prvaci kupa Splitsko Dalmatinske Županije, a kamoli Hrvatske. Uvjerljivo najgluplji potez uprave i grada splita je bio kad su odbili one amere.....pa ako su i došli prat lovu u klub, bar bi nešta uložili, nešta bi se pomaknulo s mrtve točke, ovako drkadžije u upravi uživaju u neradu i nesposobnosti.

Edited by - Josip2000 on 02/11/2014 22:51:38
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15195 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2014 : 22:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Osim ovoga s vrijedanjem i tovarenjem ne tovarenjem...potpisujem
Ali ajde ti njima objasni to.
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 02/11/2014 : 22:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Pa koje vrijeđanje? Ja stvarno ne vidim nigdje uvrede.....posebno ne članovima foruma.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15195 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2014 : 22:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Podupiranje trenutne uprave, slavljenje trecim i cetvrtim mjestom, prolazom kazahstanaca, nosenje igraca po rivi nakon europskog poraza... sve to upucuje da se torcida nije nasitila poraza, sramotnih predstava hajduka i dugogodisnjim niti prismrdivanju tituli... valjda ce se za 15 godina nasititi pa ce vec jednom doci pameti i pkusati promjeniti stvari u svom dvoristu.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15195 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2014 : 22:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa koje vrijeđanje? Ja stvarno ne vidim nigdje uvrede.....posebno ne članovima foruma.

Ma neki govore da vrijedas ti govoris obrnuto... ne zelim uopce u tu raspravu ulaziti... na to sam mislio. Razumijes sada?
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17132 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 03/11/2014 : 00:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidiš, u tom univerzumu je Jurčić dobar trener...
Go to Top of Page
Page: of 605 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000