forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 605

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/11/2014 : 08:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Ovo je fakat loše, videl sam sad golove - užas, obrana kao da ne postoji.
Mislim da je problem u tome kaj postoji veliki nesrazmjer između naše lige i Europe. Kad bi imali jednu jaku regionalnu ligu, bilo bi to sve puno bolje. Ovak smo katastrofa. Mislim, ima tu naravno i hrpa drugih problema ali i slaba liga je jedan od njih.

Naša liga bi bila barem 50% jača samo kad bi bila regularna.
HNL, čitaj lošu i neregularnu ligu igra i Rijeka pa se ne sramoti po Evropi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17132 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 07/11/2014 : 09:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:
Originally posted by Tonka24

Sto se tice obrane izvrstan, fenomenalan potez Zorana koji sam zazivao...
Poslao sam im par mailova na staranicu, i facebook... mozda je i to urodilo plodom

Baš, Taravel i Šimuović su potez za notes - Možda da se ipak vrate Sigali i Joe, kažu da ih je prošla vrtoglavica iz Salzburga
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3035 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 07/11/2014 : 10:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Dobro jutro radni narode!Pa ne znam,dokle vise ide to sramocenje naseg nogometa!?Od najveceg od najvecih ovo dozivjeti?Kako cemo sad skupit izgubljene koeficjente,bodove...ugled da i ne spominjem.Neko je nesto falija,ili neko na forumu ili u Donjim Mamicima.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/11/2014 : 13:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Mislim da je problem u tome kaj postoji veliki nesrazmjer između naše lige i Europe. Kad bi imali jednu jaku regionalnu ligu, bilo bi to sve puno bolje. Ovak smo katastrofa. Mislim, ima tu naravno i hrpa drugih problema ali i slaba liga je jedan od njih.

POTPIS...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27686 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/11/2014 : 13:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Rijeka/Dinamo/Hajduk nije bitno.
Bitno je imati dobrog trenera koji zna posložiti/stvoriti momčad i igru.
I zato npr.kad bi Keku dali dinamove igrače on bi izvukao puno više od Brata a i Tudor bi isto.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 07/11/2014 : 13:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Dinamo je jedini klub koji igra Europu, a da nema trenera, stoga i takvi rezultati. Kako Zoki Mamic da kaze svojim igracima sto valja, a sto ne valja, kad ni on sam to jadan ne zna. Ali barem cemo se nagledati raznih kombinacija vestica na V izrez.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/11/2014 : 13:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

I zato npr.kad bi Keku dali dinamove igrače on bi izvukao puno više od Brata a i Tudor bi isto.

Ja bi čak reka da je Kek jedini trener u HNL-u.
Tudor je pripravnik za trenera.
Ivković je marioneta.
Scoria, Mršić i njima slični su lakrdija.
Zoki i Medić nisu ništa.
Ćiro je redikul.
Razlika se vidi odma.
Kad zanemarin "lijepu priču" iz Rijeke, prljavi novac i šurovanje s vragon, Rijeka jedina ima obrise nogometne ekipe. Dinamo nije ni blizu. Dinamo je agencija.
HNL nije i ne može bit mjerilo ničega, pravo mjerilo može jedino bit Evropa, a rezultati u Evropi kažu slijedeće:
Zadnjh 10 utakmica u skupinama kupa UEFA GNK ima skor 1:1:8.
Ako pribrojimo i onih 12 iz CL dobije se skor 1:2:19.
Dakle u 4 godine igranja osvojeno je 5 bodova uz gol razliku 15:62
Rijeka je u samo dvije osvojila 7.
I onda je problem Dinama slaba liga????

Kopiram sa drugog foruma interesantan upis:
a sada, poslastica, popis svih klubova, iz nikakvih top liga, sa nikakvim svemirskim proračunima, bez ikakvih svjetskih nogometnih zvjezda, koji su uspjeli proći skupine europskih natjecanja (liga prvaka, uefa cup, europa liga) u razdoblju tatinih pokušaja sa njegovom prčijom (od sezone 2004/05). popis je podugačak, možda sam i preskočio neki klub, nisam ubrojio ovu sezonu, neki su već praktički i osigurali prolaz i upisali bi se na popis, ali ima vremena (sačuvat ću ga).

četrdesetdvojica veličanstvenih, abecednim redom!

AALBORG
ABERDEN
AEK (2 puta)
APOEL
ARIS SOLUN
ARTMEDIA BRATISLAVA
AUSTRIA BEČ
BASEL (6 puta)
BATE BORISOV (2 puta)
BRANN
CHERNOMOREC ODESSA
CLUB BRUGGE
CLUJ
DINAMO BKUREŠT
ESBJERG
GAK GRAZ
HAPOEL TEL AVIV
HELSINBORG
KOPENHAGEN (3 puta)
LECH POZNAN (2 puta)
LEGIA VARŠAVA
LEVSKI SOFIA
LITEX LOVECH
LUDOGORETS RAZGRAD
MACCABI HAIFA
MACCABI TEL AVIV
MARIBOR
PAOK (3 puta)
PARTIZAN
RAPID BUKUREŠT
RED BULL SALZBURG (3 puta)
ROSENBORG (2 puta)
SLAVIA PRAG (2 puta)
SLOVAN LIBEREC
SPARTA PRAG (2 puta)
STEAUA (4 puta)
THUN
UNIREA URZICENI
VIKTORIA PLZEN (3 puta)
WISLA KRAKOV
YOUNG BOYS BERN
ZURICH

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27686 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/11/2014 : 14:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Dinamo je agencija.Dobro si to reka.
I samo ne znam kako još ima onih koji se kunu u Veliku Glavu i nije im jasno da njega zanima samo njegov osobni interes.
Dinamove kupovine igrača služe samo za izvlačenje love iz kluba.Ja tebi milijun a ti mi vrati pola.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13156 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 07/11/2014 : 14:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dinamo je agencija.Dobro si to reka.
I samo ne znam kako još ima onih koji se kunu u Veliku Glavu i nije im jasno da njega zanima samo njegov osobni interes.
Dinamove kupovine igrača služe samo za izvlačenje love iz kluba.Ja tebi milijun a ti mi vrati pola.

A zar nije tako u cijeloj državi? Eto vi ste u Splitu birali Keruma a koji je njegov interes bio? Da pomogne Splitu i Splićanima? Šta Bandić radi godinama?
Mamić se samo uklopio. Vidio čovjek kako stvari funkcioniraju

Have mercy
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/11/2014 : 15:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

Sto se tice obrane izvrstan, fenomenalan potez Zorana koji sam zazivao...
Poslao sam im par mailova na staranicu, i facebook... mozda je i to urodilo plodom

Ne jedan neko deset
Na zalost, rezultat smo vidjeli, strah me i pomisliti kako bi bilo da su igrali Pivaric,Signali i Simunic
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/11/2014 : 15:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Dobro jutro radni narode!Pa ne znam,dokle vise ide to sramocenje naseg nogometa!?Od najveceg od najvecih ovo dozivjeti?Kako cemo sad skupit izgubljene koeficjente,bodove...ugled da i ne spominjem.Neko je nesto falija,ili neko na forumu ili u Donjim Mamicima.

Izgubljeni koeficijenti,bodovi i ponajvise izgubljeni ugled je odavno prosu HNK Hajduk...Dinamo je samo nastavio gdje je Hajduk stao...barem Dianmo to isto ne prosipa po pretkolima i kojekakvim selima po Irskoj,Mađarskoj Kazahstanu... Dinamo to radi po Salzburgu,Madridu,Parizu... tamo gdje Hajduk moze igrati samo ako uplati 1 000 000 eura na racun tamosnjih klubova.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/11/2014 : 15:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

POTPIS...

I ja se apsolutno slazem s ovime
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/11/2014 : 15:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da je Tudora, Dinamo bi prosao skupinu bez problema, da je Kek... pitanje je gdje bi bio kraj...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/11/2014 : 15:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Ima jos bolja moras pogledati

https://www.facebook.com/video.php?v=745125918876146&pnref=story

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/11/2014 : 15:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ivković je marioneta.
Zoki i Medić nisu ništa.
Ćiro je redikul.
Razlika se vidi odma.
Kad zanemarin "lijepu priču" iz Rijeke, prljavi novac i šurovanje s vragon, Rijeka jedina ima obrise nogometne ekipe. Dinamo nije ni blizu. Dinamo je agencija.
HNL nije i ne može bit mjerilo ničega, pravo mjerilo može jedino bit Evropa, a rezultati u Evropi kažu slijedeće:

a sada, poslastica, popis svih klubova, iz nikakvih top liga, sa nikakvim svemirskim proračunima, bez ikakvih svjetskih nogometnih zvjezda, koji su uspjeli proći skupine europskih natjecanja (liga prvaka, uefa cup, europa liga) u razdoblju tatinih pokušaja sa njegovom prčijom (od sezone 2004/05). popis je podugačak, možda sam i preskočio neki klub, nisam ubrojio ovu sezonu, neki su već praktički i osigurali prolaz i upisali bi se na popis, ali ima vremena (sačuvat ću ga).

AALBORG
ABERDEN
AEK (2 puta)
APOEL
ARIS SOLUN
ARTMEDIA BRATISLAVA
AUSTRIA BEČ
BASEL (6 puta)
BATE BORISOV (2 puta)
BRANN
CHERNOMOREC ODESSA
CLUB BRUGGE
CLUJ
DINAMO BKUREŠT
ESBJERG
GAK GRAZ
HAPOEL TEL AVIV
HELSINBORG
KOPENHAGEN (3 puta)
LECH POZNAN (2 puta)
LEGIA VARŠAVA
LEVSKI SOFIA
LITEX LOVECH
LUDOGORETS RAZGRAD
MACCABI HAIFA
MACCABI TEL AVIV
MARIBOR
PAOK (3 puta)
PARTIZAN
RAPID BUKUREŠT
ROSENBORG (2 puta)
SLAVIA PRAG (2 puta)
SLOVAN LIBEREC
SPARTA PRAG (2 puta)
STEAUA (4 puta)
THUN
UNIREA URZICENI
VIKTORIA PLZEN (3 puta)
WISLA KRAKOV
YOUNG BOYS BERN
ZURICH

Reci mi malo... koliko je osvojio Hajduk bodova po skupinama zadnjih 20 godina,izvini ovaj koliko puta je bio u jednoj od skupina?
Lijep popis klubova koji bi s 60% snage prosli Hajduka u dvije utakmice i sa nekoliko golova razlike.
Kada Hajduk osvoji ligu ili prode u jednu od skupina onda dodi analizirati... u jednu ruku te i razumijem moras analizirati suparnicke klubove koje ne mozes smisliti jer kod svoga kluba jedino sto imas za analizirati koje je protivnike i do kuda je dosao u hrvatskom kupu.
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 07/11/2014 : 15:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
http://www.nogometplus.net/blogovi/TabId/99/ArtMID/514/ArticleID/1225/-Blog-1-pobjeda-2-remija-i-21-poraz-Dinama-u-Europi.aspx
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 07/11/2014 : 17:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Daj molim te, koliko je hajduk popio ono debrecenki usred poljuda......koji je tad bio puno gori protivnik od Red Bulla, naravno da je ovo bruka, ali ima i većih. Neopisivo zavidim Rijeci na svemu jbt. Naravno da je liga neregularna, vlada ogromna kaljuža, ali i da je regularna, opet je dinamo kvalitetom svjetlosnim godinama ispred svih ostalih, reci mi npr jednog igrača hajduka koji je bolji od bilokojeg prvotimca dinama? E sad što mamić nema muda dovesti stranog trenera da to organizira kako bog zapovijeda, to je druga pjesma, jer svi naši treneri su kurtoni.

Edited by - Josip2000 on 07/11/2014 17:43:02
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27686 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/11/2014 : 18:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Reci mi malo... koliko je osvojio Hajduk bodova po skupinama zadnjih 20 godina,izvini ovaj koliko puta je bio u jednoj od skupina?
Lijep popis klubova koji bi s 60% snage prosli Hajduka u dvije utakmice i sa nekoliko golova razlike.
Kada Hajduk osvoji ligu ili prode u jednu od skupina onda dodi analizirati... u jednu ruku te i razumijem moras analizirati suparnicke klubove koje ne mozes smisliti jer kod svoga kluba jedino sto imas za analizirati koje je protivnike i do kuda je dosao u hrvatskom kupu.

Ako je tebi dovoljno da Agencija bude bolja od Hajduka onda imaš razloga za veselje.Dok je ovakvog HNSa Hajduk i uz bolju ekipu od ove nema što tražiti u prvenstvu.
Ali ulupati desetke milijuna eura svake sezone u ekipu,ponavljati svake godine da su sada najbolji i da će prezimiti u europi može samo-Agencija.I onda se sramotiti po europi slaveći pokoji bod u par godina kao da je osvojena liga prvaka uz par tisuća ljudi sa podijeljenim kartama to može samo-Agencija.Agencija može puno toga i u hnl-u;može igrati protiv svojih ispostava,mjenati termine utakmica,zamjenjivati domačinstva,kažnjavati i biti nekažnjeni,držati prodike jadnom napaćenom narodu,postavljati i micati sudce ali unatoč svemu ostaju samo-Agencija jednog čovjeka i jedne obitelji.
Da si bar agencijin plaćenik pa bi se čovjek radova da bar zaradiš nešto veličajući Agenciju ali ne,nisi ni za to pametan.
Blago se Agenciji sa ovakvim navijačima.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 07/11/2014 : 18:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako je tebi dovoljno da Agencija bude bolja od Hajduka onda imaš razloga za veselje.Dok je ovakvog HNSa Hajduk i uz bolju ekipu od ove nema što tražiti u prvenstvu.
Ali ulupati desetke milijuna eura svake sezone u ekipu,ponavljati svake godine da su sada najbolji i da će prezimiti u europi može samo-Agencija.I onda se sramotiti po europi slaveći pokoji bod u par godina kao da je osvojena liga prvaka uz par tisuća ljudi sa podijeljenim kartama to može samo-Agencija.Agencija može puno toga i u hnl-u;može igrati protiv svojih ispostava,mjenati termine utakmica,zamjenjivati domačinstva,kažnjavati i biti nekažnjeni,držati prodike jadnom napaćenom narodu,postavljati i micati sudce ali unatoč svemu ostaju samo-Agencija jednog čovjeka i jedne obitelji.
Da si bar agencijin plaćenik pa bi se čovjek radova da bar zaradiš nešto veličajući Agenciju ali ne,nisi ni za to pametan.
Blago se Agenciji sa ovakvim navijačima.

Pa jednostavno izađite iz lige kad vam toliko ne odgovara....šta još radite u ligi?
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3035 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 07/11/2014 : 18:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Jbt,nigdi ne spomenes Hajduka,a neki ga i budni sanjaju.Godi to,pa makar i od koga je.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3035 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 07/11/2014 : 19:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Izgubljeni koeficijenti,bodovi i ponajvise izgubljeni ugled je odavno prosu HNK Hajduk...Dinamo je samo nastavio gdje je Hajduk stao...barem Dianmo to isto ne prosipa po pretkolima i kojekakvim selima po Irskoj,Mađarskoj Kazahstanu... Dinamo to radi po Salzburgu,Madridu,Parizu... tamo gdje Hajduk moze igrati samo ako uplati 1 000 000 eura na racun tamosnjih klubova.

Jugo ti je vanka,tebi je doduse isto i kad je bura,jer te propuva,a to je najzalosnije od svega.Ima ti neki popis gore iznad,kolega Nesvrstani je stavija,pa malo prouci,kartu u ruke.Ima nekih i dva puta na popisu,pa ce ti malo olaksat.Isto tako,u mom postu se nigdi ne spominje Hajduk,tako da opet pricas sam sa sobom,a to ti nije dobro.

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3035 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 07/11/2014 : 19:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Josip2000

quote:

Daj molim te, koliko je hajduk popio ono debrecenki usred poljuda......koji je tad bio puno gori protivnik od Red Bulla, naravno da je ovo bruka, ali ima i većih. Neopisivo zavidim Rijeci na svemu jbt. Naravno da je liga neregularna, vlada ogromna kaljuža, ali i da je regularna, opet je dinamo kvalitetom svjetlosnim godinama ispred svih ostalih, reci mi npr jednog igrača hajduka koji je bolji od bilokojeg prvotimca dinama? E sad što mamić nema muda dovesti stranog trenera da to organizira kako bog zapovijeda, to je druga pjesma, jer svi naši treneri su kurtoni.

Svi nasi treneri me neopisivo podsjecaju na tebe.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/11/2014 : 19:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ivković je marioneta.
Zoki i Medić nisu ništa.
Ćiro je redikul.
Razlika se vidi odma.

AALBORG
ABERDEN
AEK (2 puta)
APOEL
ARIS SOLUN
ARTMEDIA BRATISLAVA
AUSTRIA BEČ
BASEL (6 puta)
BATE BORISOV (2 puta)
BRANN
CHERNOMOREC ODESSA
CLUB BRUGGE
CLUJ
DINAMO BKUREŠT
ESBJERG
GAK GRAZ
HAPOEL TEL AVIV
HELSINBORG
KOPENHAGEN (3 puta)
LECH POZNAN (2 puta)
LEGIA VARŠAVA
LEVSKI SOFIA
LITEX LOVECH
LUDOGORETS RAZGRAD
MACCABI HAIFA
MACCABI TEL AVIV
MARIBOR
PAOK (3 puta)
PARTIZAN
RAPID BUKUREŠT
ROSENBORG (2 puta)
SLAVIA PRAG (2 puta)
SLOVAN LIBEREC
SPARTA PRAG (2 puta)
STEAUA (4 puta)
THUN
UNIREA URZICENI
VIKTORIA PLZEN (3 puta)
WISLA KRAKOV
YOUNG BOYS BERN
ZURICH

Ja pišen o Rijeci i Dinamu.
Hajduk spominješ isključivo ti.
A analizirat mogu šta me volja

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 07/11/2014 : 19:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
To nije analiziranje, to je sprdanje s klubom za koji svaki dinamovac navija, a uz onu dvojicu razbojnika u klubu, loše igre ne treba nam još i to.
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 07/11/2014 : 19:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Josip2000

quote:

Svi nasi treneri me neopisivo podsjecaju na tebe.

Tko sad potencira sukobe Mladjo? TKO? Normalno smo argumentirano raspravljali o dinamu i onda dođe ovaj i počne ponovno provocirati. Tonka je apsolutno u pravu.

@roby, podsjeća me na tebe neopisivo čmar susjedove koze.....sad će mladjo reći da roby nije mislio ozbiljno svoj prethodnu uvredu meni

Edited by - Josip2000 on 07/11/2014 19:49:12
Go to Top of Page
Page: of 605 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.14 seconds. Snitz Forums 2000