Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 08/11/2014 : 11:27:41
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by Tonka24
O cemu ti govoris? Da iti malo stanes i razmislis prije nego nesto napises, ne bi to napisao. A sto bi po tebi trebao biti svaku utakmicu Dinama na Maksimiru? Covjece ja zivim u Zadru! Malo si stavi na papir koliko bi me izasla jedna utakmica Dinama: -Bus -Moras imati nesto za pojesti, neces gladovati 6 sati -Karta Ispadne me oko 250-300 kuna... sto ako sam nezaposlen? Drugi puta prije nego se pravis pametan kao i obicno, razmisli prije nego napises.
Cekaj malo, Sad si govorio kako to nema cijene i ne moze se platitt novcem, a odjednom ti je 250kn skupo?!
Generaliziras  Naravno da nije puno par puta godisnje... |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 08/11/2014 : 13:01:39
|
"Na čelu najvećih europskih klubova poput Chelsea, PSG-a, Manchester Uniteda ili Liverpoola su ljudi izvan nogometa, koji su u klubove ubrizgale stravično velik novac u zamjenu za upravljačka prava.
Dragi forumasi fanovi Hajduka
Možeš li mi pojasniti kakve ovo veze ima sa GNK? I zašto je ovo što si napisao bitno baš fanovima Hajduka? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
Posted - 08/11/2014 : 13:33:47
|
Moze. Zato sto vecina,ne svi hajdukovi navijaci se bune kako Dinamo ima Mamica a Rijeka ima Volpia. Tj. mahom ste protiv klubova koje drze tipovi koji nemaju veze s nogometom vec ulupavaju masan novac u klub. Ispravi me ako grijesim. |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
Posted - 08/11/2014 : 16:21:41
|
Da nije Zdravka Mamica ne bi bilo ni Dinama ni pola reprezentacije... Od " otpadaka " kao sto su Eduardo,Modrić... napravio je igracine... da ne govorim koliko je igraca Dinamo proizveo... tko je to placao? Proda igraca za novac koji nitko nikada ne bi izvukao nego samo on... Neka si ostali klubovi nabave jednog Mamica pa ce imati novaca... Jasno je kao dan da nemam Mamica Dinamo bi bio na razini Hajduka. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
Posted - 08/11/2014 : 16:34:26
|
Zoran definitivno ostaje, vracaju se Šimunić i M.A.C.H.A.D.O.

Nema vise nade za Dinamo, nema vise prodaje igraca jer to samo budale mogu kupiti, nema novaca od europe...Mamici kupe prnje a Dinamo u bankrot. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
Posted - 08/11/2014 : 16:44:25
|
Zoran Mamic: O ostavci ne razmisljam. Ovom Dinamu nedostaju samo rezultati.
Komentar ispod: Nedostaje vam samo rezultat?!...i ja sam super bogat čovjek fali mi samo novac...kakva nakaza

Nevjerovatno koliko đonovski obraz moras imati da ovako nesto izjavis...
Gadi mi se, gadi mi se... spasava ga samo prolazak skupine sto je nemoguce...
Neka ,neka strpljenja... nisu ni Rijeka, Split i Hajduk sisali vesla...cekaj cekaj budes li forsirao te genijalce od igraca moglo bi ti iskliznuti prvo mjesto...
Pitam se do kada ce ti brat imati đonovski obraz time sto te drzi. |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 08/11/2014 : 16:55:20
|
Da nije Zdravka Mamica ne bi bilo ni Dinama ni pola reprezentacije... Od " otpadaka " kao sto su Eduardo,Modrić... napravio je igracine... da ne govorim koliko je igraca Dinamo proizveo... tko je to placao? Proda igraca za novac koji nitko nikada ne bi izvukao nego samo on... Neka si ostali klubovi nabave jednog Mamica pa ce imati novaca... Jasno je kao dan da nemam Mamica Dinamo bi bio na razini Hajduka.
Tko je napravio igračine iz Eduarda i Modrića? Mamić? Kako? Pa dva posta gore govoriš kako je on biznismen koji nema nikakve veze s nogometom i samo ulaže novac, a sada govoriš da je on pretvorio Modrića i Eduarda u igračine. Tko je to plaćao? Grad Zagreb. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 08/11/2014 : 17:22:51
|
Moze. Zato sto vecina,ne svi hajdukovi navijaci se bune kako Dinamo ima Mamica a Rijeka ima Volpia. Tj. mahom ste protiv klubova koje drze tipovi koji nemaju veze s nogometom vec ulupavaju masan novac u klub. Ispravi me ako grijesim.
Evo na primjer ova tvoja rečenica: Na čelu najvećih europskih klubova poput Chelsea, PSG-a, Manchester Uniteda ili Liverpoola su ljudi izvan nogometa, koji su u klubove ubrizgale stravično velik novac u zamjenu za upravljačka prava. Greška do greške: 1.Dinamo nije i neće nikad bit najveći sportski klub poput navedenih(neće ni Hajduk). 2.Uostalom to i nisu najveći evropski klubovi. Najveći evropski klubovi su Bayern, Barcelona i Real, a oni nisu privatni. 3.Mamić nije čovjek izvan nogometa. 4.On ne ubrizgava, on izbrizgava novac. 5.Upravljačka prava nema i nikad ih nije mogao steći budući je GNK još uvijek udruga građana, dakle nije nikada kupio klub. |
Edited by - NESVRSTANI on 08/11/2014 17:29:19 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 08/11/2014 : 17:24:50
|
Da nije Zdravka Mamica ne bi bilo ni Dinama ni pola reprezentacije...
...ni Hrvatske, ni Jadranskog mora, ni zlatnih polja Slavonije... |
 |
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 08/11/2014 : 17:27:40
|
Tonka, kad su ženkama gorile ispred kaveza stavili televiziju na kojoj su se prikazivale sapunice, nakon nekog vremena nisu više marile za mladunce kao i za seks sa mužjacima. jesi li ikad o tome razmišljao? Naravno da nisi, jer misliš samo na sebe. |
always progressive, never conventional! |
 |
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
Posted - 08/11/2014 : 17:39:48
|
@Rahazlam @Josip
Imate PM na temu trpljenja foruma i selektiranja... nadam se da ce te me poslusati.
Ne znam što si im savjetovao ali nakon tvojih savjeta obadvojica su banirani. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
Posted - 08/11/2014 : 17:50:37
|
quote: Originally posted by fikus
@Rahazlam @Josip
Imate PM na temu trpljenja foruma i selektiranja... nadam se da ce te me poslusati.
Ne znam što si im savjetovao ali nakon tvojih savjeta obadvojica su banirani.
Pokusavas nesto dokazati? Iscenirati? Ok, shavtio sam sto ti je cilj,danas sam dobre volje, a vidim da zabadas nos u tude privatne stvari pa ti mogu reci samo da Jospi nije niti procitao moju poruku, a sada bi te zamolio da se drzis teme :) |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
Posted - 08/11/2014 : 17:53:03
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
Da nije Zdravka Mamica ne bi bilo ni Dinama ni pola reprezentacije... Od " otpadaka " kao sto su Eduardo,Modrić... napravio je igracine... da ne govorim koliko je igraca Dinamo proizveo... tko je to placao? Proda igraca za novac koji nitko nikada ne bi izvukao nego samo on... Neka si ostali klubovi nabave jednog Mamica pa ce imati novaca... Jasno je kao dan da nemam Mamica Dinamo bi bio na razini Hajduka.
Tko je napravio igračine iz Eduarda i Modrića? Mamić? Kako? Pa dva posta gore govoriš kako je on biznismen koji nema nikakve veze s nogometom i samo ulaže novac, a sada govoriš da je on pretvorio Modrića i Eduarda u igračine. Tko je to plaćao? Grad Zagreb.
Ne bih se slozio, grad Zageb je uplacivao dio. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
Posted - 08/11/2014 : 17:56:02
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Moze. Zato sto vecina,ne svi hajdukovi navijaci se bune kako Dinamo ima Mamica a Rijeka ima Volpia. Tj. mahom ste protiv klubova koje drze tipovi koji nemaju veze s nogometom vec ulupavaju masan novac u klub. Ispravi me ako grijesim.
Evo na primjer ova tvoja rečenica: Na čelu najvećih europskih klubova poput Chelsea, PSG-a, Manchester Uniteda ili Liverpoola su ljudi izvan nogometa, koji su u klubove ubrizgale stravično velik novac u zamjenu za upravljačka prava. Greška do greške: 1.Dinamo nije i neće nikad bit najveći sportski klub poput navedenih(neće ni Hajduk). 2.Uostalom to i nisu najveći evropski klubovi. Najveći evropski klubovi su Bayern, Barcelona i Real, a oni nisu privatni. 3.Mamić nije čovjek izvan nogometa. 4.On ne ubrizgava, on izbrizgava novac. 5.Upravljačka prava nema i nikad ih nije mogao steći budući je GNK još uvijek udruga građana, dakle nije nikada kupio klub.
Recenica nije moja vec Joska Jelicica, ja se s njom slazem u potpunosti...taj isti Real i Barcelona nisu privatni ali zato duguju milijarde drzavi i nikome nista dok manji klubovi za punooo manje lete u najnizi rang natjecanja. |
 |
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
Posted - 08/11/2014 : 17:56:13
|
quote: Originally posted by fikus
@Rahazlam @Josip
Ne znam što si im savjetovao ali nakon tvojih savjeta obadvojica su banirani.
Pokusavas nesto dokazati? Iscenirati? Ok, shavtio sam sto ti je cilj,danas sam dobre volje, a vidim da zabadas nos u tude privatne stvari pa ti mogu reci samo da Jospi nije niti procitao moju poruku, a sada bi te zamolio da se drzis teme :)
Je li Rahazlam pročitao tvoju poruku? |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
Posted - 08/11/2014 : 18:25:16
|
Možda bi i ti mogao uz malo truda. Ima jedan svetac (Ivan) iz Zagreba koji se time bavi. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
Posted - 08/11/2014 : 18:54:36
|
Navijanje za neki klub dosta govori o njemu samome. Patološki favorizirati patologiju postaje psihijatrija. Recimo, u slučaju Dinama. Ja navijam za Hrvatsku. Iako sam siguran da i to polako postaje patologija. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15194 Posts
|
Topic  |
|