forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 605

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/11/2014 : 13:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Hmmm naletio sam na vrlo zanimljiv video... ne znam povjest Hajduka ali ovo izgleda zanimljivo.

Samo potpun kreten može da smatra da je loše što je neka i vanrvatina bila zaslužna za osnivanje Hajduka. Prvo bi trebalo da se sagledaju istorijsko-društvene okolnosti (koje su bile potpuno drugačije nego današnje ganjanje ko je ko), a zatim da se ima u vidu da je Hajduk osnovala omladina.

Hajduk je jedna od najlepših fudbalskih priča, a Split jedan od najlepših gradova na ovim prostorima. Mene duša boli kada vidim da Hajduk i Jugoplastika (Split) ne mogu da se izbore da budu neko i nešto u svojoj državi, a kamo li u Evropi.

Da ne govorim o tome što taj Split (i cela Dalmacija) mnogo više daju državi, nego što država daje njima.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47619 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/11/2014 : 13:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Hmmm naletio sam na vrlo zanimljiv video... ne znam povjest Hajduka ali ovo izgleda zanimljivo.

Samo potpun kreten može da smatra da je loše što je neka i vanrvatina bila zaslužna za osnivanje Hajduka. Prvo bi trebalo da se sagledaju istorijsko-društvene okolnosti (koje su bile potpuno drugačije nego današnje ganjanje ko je ko), a zatim da se ima u vidu da je Hajduk osnovala omladina.

Hajduk je jedna od najlepših fudbalskih priča, a Split jedan od najlepših gradova na ovim prostorima. Mene duša boli kada vidim da Hajduk i Jugoplastika (Split) ne mogu da se izbore da budu neko i nešto u svojoj državi, a kamo li u Evropi.

Da ne govorim o tome što taj Split (i cela Dalmacija) mnogo više daju državi, nego što država daje njima.

pa vidiš da tonku ne zanima povijest prije njegovog rođenja.
(osim kad se radi o religiji )

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47619 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/11/2014 : 13:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

Ne poznajem toliko u ancine daleku proslost Hajduka, sto sam naglasio u gornjem dijelu.
Meni je bilo zanimljivo iako me iskreno ne zenima povjest necega u doba kad nisam niti postojao.

zanimljivo. nabrijan si na religiju staru 2000 godina a ne zanima te povijest prije tvog rođenja.

Sanjam... ne mogu vjerovati da ovo čitam... zar stvarno Iwoode?
http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=61
Pa ti mjesas kruske i kumpire

ah,sad se opet izvlačiš da ti to nisi napisa.
ajme bidni tonka svi su protiv njega i progone ga po forumu.
a misli su mu mekane ka otisci u salbunu.

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 25/11/2014 : 14:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne poznajem toliko u ancine daleku proslost Hajduka, sto sam naglasio u gornjem dijelu.
Meni je bilo zanimljivo iako me iskreno ne zenima povjest necega u doba kad nisam niti postojao.

Zanimljiva izjava, a vidiš mene je uvik zanimalo bilo šta iz povijesti dok ja nisam bija rođen. Više decenija skupljan sve iz štampe (slike, pa tekst ako je zanimljiv) šta me zanima, a to je: F1, Le Mans, Ferrari; The Beatles; nogomet (Hajduk, povijest WC, povijest Euro kupova); hokej (WC, Team Canada). Zadnji 15-ak godina san/bio pretplatnik strane štampe iz raznih domena, 10 godina ˝Civil War Time Ilustrated˝ (jer me od malih nogu zanima američki građanski rat), iz istog razloga san još koju godinu više pretplatnik ˝Military History˝ gdje san usput čitao i ostale teme iz vojne povijesti (i one su me tad počele zanimat), pa radi automobilizma ˝Auto Sprint˝ (gdje su stalno pričali o Šumiju što mi je išlo na živce, pa san otkaza produženje) i UK ˝MotorSport˝ gdje su pisali o cijeloj povijesti automobilizma (što mi se sviđalo i to sam imao 10-ak godina), pa ˝Aviation History˝ (vojna i civilna povijest avijacije), ukratko želija san znat iz prve ruke i zbog toga san kupova samo stranu štampu. Naravno, pretpostavljate koliko je to koštalo deviza ali nije mi krivo jer nisan želija živit i umrit a da ne znam neke stvari iz domena koje me zanimaju. Usput san (naravno) kupova i knjige iz stranih biblioteka (knjiga ˝Ferrari 1947-1997˝ me koštala 50 GBP bez S&H, u vremenu kad je Funta-Kuna bila 1-11), još gomilu knjiga o American Civil War, formuli 1 i trkama prototipova/izdržljivosti, James Bond (luksuzna izdanja u velikom formatu, o snimanju filmova pa o posterima sa raznih kontinenata i zemalja), sve o Beatlesima šta mi je palo u oko, pa igre za kompjuter kad mnogi (recimo 1998) nisu znali da tako nešto postoji (razne ˝Panzer˝ tematike, Sid Meier´s Gettysburg, simulacije WW2 zračne bitke...). Koliko san novca potrošija, moga san lokat/pušit/drogs&rock´n´roll, to je za ne virovat, ali nije mi žaj. Največi mi je problem šta mi se u mojoj maloj sobi to priliva (iman više štampe u ormaru nego robe). Mislin da te ova tvoja (avatar) slika koju koristiš (ne mora bit tvoja, naravno) dobro opisuje.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15193 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/11/2014 : 14:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast postujem tvoj izbor i cijenim to... ti volis samo naprijed... vidis iako sam zagrizeni Dinamovac i isto tako zagrizeni navijac Uniteda dovoljno mi je da znam naslove koji su osvojili od 1990 unazad... npr za mene je uvjerljivo najsvecaniji trenutak u povjesti Uniteda 98/99 osvajanje lige prvaka to necu zaboraviti dok sam ziv... zasto bi ja trebao pamtiti neke podatke iz 1968 dovoljno mi je da znam da je United tukao Bbenficu 4:1 A dozivio sam prtiv Bayerna 2:1 dva gola u sudackoj nadoknadi Sheringem i solskajer.
Ne znam sto zelis reci za sliku ali pretpostavljam da zelis reci da sam sirovina... ak je to tvoje misljenje u redu imat cu to na umu.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 25/11/2014 : 14:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Svako poštuje i simpatizira Manchester UTD, oni su jednostavno ime i za klub znaju i oni koji ne pratu nogomet, recimo prije 20-ak godina san čuja podatak da u Kini klub ima više navijača nego u V.Britaniji. U vezi povijesti, kad je United doša u Split (novi novcati stadion, tukli smo ih 6:0), u Slobodnoj je na pola stranice (onaj stari veliki format) izašla slika momčadi iz 1968 sa pokalom (oficijalna slika), i to mi se jako svidilo da san je pažljivo nožicama otkinija i zalipija selotejpon iznad radnog stola na zid (bili su oni zidni tapeti, ne pitura) uz ostale slike (momčadi Hajduka iz povijesti i važni golovi, također iz Slobodne). Ima san samo jednu sliku u boji uz njih, SN Revija-Larionov/Makarov/Krutov. Dakle ja neman ništa protiv događaja i slika (sport) iz vremena kad nisan bija rođen, što ti daješ do znanja. Ne nisan tija reč da si neka doslovna sirovina, i malo me iznenađuje da si čisto protiv Maminja i njegovog poduzeća ˝HNS˝ (očekiva san da si bar neutralan, kad si protiv nas).
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/11/2014 : 19:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

stvarno smišno.

al ja san naša još smišnije:

http://youtu.be/IIDfXtS5esA

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15193 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 15:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Vrijeme je za nove stranice cro nogometa...
Dinamo i Rijeka veceras za drugi cro klub u ligi prvaka a u subotu se rijesiti kamikaza iz hajduka koji nas godinama unistavaju svojim divljastvom... ne treba nam hajduk s takvim ljudima... od zupaniske lige do prve u 5-6 godina valjda ce se okupiti oko Hajduka zdravi i normalni ljudi...ako ne ponovo u najnizu ligu.
Ako moze jedan G.Rangers moze i Hajduk iz Splita
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47619 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/11/2014 : 15:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dinamo i Rijeka veceras za drugi cro klub u ligi prvaka a u subotu se rijesiti kamikaza iz hajduka koji nas godinama unistavaju svojim divljastvom... ne treba nam hajduk s takvim ljudima... od zupaniske lige do prve u 5-6 godina valjda ce se okupiti oko Hajduka zdravi i normalni ljudi...ako ne ponovo u najnizu ligu.

samo se ti nadaj i ufaj.

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 27/11/2014 : 15:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Hm, pa ti postaješ radikalan, a baš san počeja mislit da si za nas (nas: mi koji ne trpimo Maminja i njegove).
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15193 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 19:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-pred-utakmicu-kupuje-desnog-beka-astre/786802.aspx
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15193 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 19:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

samo se ti nadaj i ufaj.

Kmeci samo kmeci moj djecace plavi
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15193 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 19:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

Hm, pa ti postaješ radikalan, a baš san počeja mislit da si za nas (nas: mi koji ne trpimo Maminja i njegove).

Kako ti nije jasno?
Ja sam za micanje Mmamica i pogotovo Sikera i vrbanvica iz Hns-a
Mamic neka se uhvati Dinama i trenera.
Sto nije jasno?
A Hajduku zelim izbacivanje u najnizi rang kako bi ozdravili od ljudi koji su zarazili sve oko sebe... kad vece ne zele biti jaki Hajduk neka budu zupaniski Hajduk.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 27/11/2014 : 19:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
U redu , ali je Maminjo sa svojin stilon zarazio sve u ciloj 1. ligi (već godinama to je nus pojava). Svi klubovi koji su ugašeni ili bačeni u niži rang su platili zbog njega i njegovog načina vođenja biznisa.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/11/2014 : 19:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Kad je pitanje kriminalaca poput Mamica, nema "ALI"!
Jer ako relativiziras lopovluk, sto je sljedece - relativizacija incesta, sakacenja, trgovine organima, silovanja i brutalnih ubojstava?
Nema kompromisa s kriminalcima.
Zatvor njemu i pajdasima.

A njemu poseban tretman tako da mu radnici Cesme svaku vecer za laku noc odsviraju toljagama "Malu nocnu muziku" na kicmi.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15193 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 20:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

U redu , ali je Maminjo sa svojin stilon zarazio sve u ciloj 1. ligi (već godinama to je nus pojava). Svi klubovi koji su ugašeni ili bačeni u niži rang su platili zbog njega i njegovog načina vođenja biznisa.

Šibenik je opljačka HNK Hajduk ne lupaj!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15193 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 20:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Kad je pitanje kriminalaca poput Mamica, nema "ALI"!
Jer ako relativiziras lopovluk, sto je sljedece - relativizacija incesta, sakacenja, trgovine organima, silovanja i brutalnih ubojstava?
Nema kompromisa s kriminalcima.
Zatvor njemu i pajdasima.

A njemu poseban tretman tako da mu radnici Cesme svaku vecer za laku noc odsviraju toljagama "Malu nocnu muziku" na kicmi.

Koliko znam ti si protivnik nasilja
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/11/2014 : 20:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Naravno.
Ali nad nevinima.

U slucaju el prezidentea bi nasilje bilo rehabilitacijska metoda.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15193 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 20:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ah a nevine nenevine proglasavas selektivno i subketivno... kao sto i mene smatras nasilnikom( u slucaju da si promjenio misljenje, ispricavam ti se )
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 27/11/2014 : 20:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Šibenik je opljačka HNK Hajduk ne lupaj!

To se desilo jer je Hajduk mora pratit stil (brzinu marširanja) GNK1, pa je iša prečicom kao dajte nam sad igrača a mičemo posli (kad već bude) to vratit. Naravno nisu vratili, nego su ustvari bacili Hajduk na inkanat, jer nisu imali ZG gradski proračun, a nisu ni zaradili ko zna šta pa nisu mogli pokrit ni neke rupe (na bilom brodu) koje su se počele pokazivat i nije više bilo vrimena za ˝mali˝ Šibenik. Hajduka nisu smili kaznit/izbacit jer bi onda platija i GNK (iz Splita bi sigurno rekli šta rade u ZG centrali), pa je žrtva tog rata (utrke u naoružanju/nabavci/gomilanju igrača) bija mali klub (ka i uvik).
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15193 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 20:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
I za to kriv Dinamo i Mamic stvarno niste normalni definitivno
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/11/2014 : 20:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ah a nevine nenevine proglasavas selektivno i subketivno... kao sto i mene smatras nasilnikom( u slucaju da si promjenio misljenje, ispricavam ti se )

Nema tu selektivnog ni subjektivnog. Postoji zakon koji je jasan. A on kaze da je Mamke krimos (i moralna nakaza).
Glede selektivnosti, ona je dobra. Neces se s bestijama druzit.

A za ovo da si nasilan...
Onomad si sam rekao kako "prvo pucas pa onda postavljas pitanja".

Trljam ruke.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 27/11/2014 : 20:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

I za to kriv Dinamo i Mamic stvarno niste normalni definitivno

U normalnoj državi nebi bilo ničeg, sam Maminjo bi se plašija zakašljat, ali kako je ovo ˝Wild Balkan˝ (što luđe bolje), u Zagrebu su počeli mahnitat a ostali (dok se moglo) su to pratili i naravno zamalo svi platili. I GNK bi propa, čisto, da nije ZG proračuna, ali proračun je tu i oni su proglašeni (i sami sebe proglašavaju) ˝Top Cro Brand˝. Dakle, u ovom slučaju (Šibenik) Hajduk je kriv, a GNK čist i sasvin legalno i uspješno poduzeće koje se smije neznalicama iz Splita.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15193 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 21:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Nema tu selektivnog ni subjektivnog. Postoji zakon koji je jasan. A on kaze da je Mamke krimos (i moralna nakaza).
Glede selektivnosti, ona je dobra. Neces se s bestijama druzit.

A za ovo da si nasilan...
Onomad si sam rekao kako "prvo pucas pa onda postavljas pitanja".

Past ce cuga
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15193 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 21:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-pobjedu-kod-astre-trazi-kupnjom-njenog-desnog-beka-par-sati-prije-utakmice/786827.aspx
Kmeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sta ce biti ako Dinamo dobije a celtic izgubi ajme strah me pomisliti kakvo ce to kmecanje biti
Go to Top of Page
Page: of 605  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000