forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 HNL
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 74

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/11/2014 : 09:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 26/11/2014 : 16:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Iskreno me iznenadujes ima nade za tebe

Ja se toplo nadam da na kraju sveg' ovog pisanja neću sam sebi jebat mater od živaca, već da ćeš uspit zaključit neke stvari. Nadam se.
Kad shvatiš da mi post nije uopće usmjeren protiv tebe niti da te pokušavam uvrijedit, diskreditirat pa ni razoružavat na način da te ponižavam (ili kako ti kažeš "isprskam", što god to podrazumijevalo) - onda ću se osjećat dobro. I da sve ovo sranje nije uzalud.

Ajmo krenit, nadrobljeno je ovdje dosta toga, sad to moram sve secirat.
Za ubuduće, dobronamjeran savjet: koristi interpunkciju češće. Dakle, slaži kraće, suvislije rečenice, ubaci tu i tamo pokoji zarez. Sve i da budeš pisao nebuloze, ljudi će te shvaćat ozbiljnije

quote:

Pa vidi imao sam dojam da mi se Brbić osobno obraca kada sam citao tvoj post.

Uhvatio si se Brbića kao pijan plota. Brbićbrbićbribićbićbrbr...
U cijeloj ovoj priči, Brbić je potpuno irelevantan. Ali dobro, ti si zamislio da je on uberturboultra nesposoban i to je, valjda, ok. Ja recimo mislim da je Branko Grčić najjači spin doktor jer je čovjek u stanju naopako okrenuti grafikon pa da ispadne kako imamo 9 kvartala zardom rast, a ne pad.
No dobro, vratit ću se na Brbića poslije, sad mi nešto nije bitan.

quote:
Reci mi kako objasnjavas da hajduk nije vec 10godina podao igraca iznad 2,5 milja eura?
Paušalna tvrdnja (i netočna). Iako pod drugom garniturom, prodavani Kalinić i Ibričić, a u zadnje 3 sezone Sharbini, Vukušić i nedavno Pašalić. Ova prva dvojica su pucanj u prazno, jer su tadašnje uprave trošili kao pijani milijarderi i upravo zbog njih današnja uprava ima vrlo sužen manevarski prostor. Razlog tome je što su tadašnje uprave birane čisto po političkoj direktivi (Svaguša i Kerum su nekakvi kumovi, enough said) pa je i rezultat rada očekivan.

quote:
Kako objasnjavas da hajduk vec 10 godina nije prvak? Zar stvarno vam je ukralo svih 10 godina.

Pa objasnio sam ti gore (čak i u prošlom postu). S obzirom da su uprave birane po političkoj liniji (dakle, ne gleda se znanje i kompetencije, već podobnost i učmarivanje) - ne shvaćam što očekuješ?
Dizanje pehara Lige prvaka? Što sadašnja uprava treba? Najbolje da dignu pola milijarde € kredita, kupe Costu, Verattija i Hummelsa pa se kurče po lokalnim ledinama
Doduše, to su prošle uprave i radile; dovodile istrošene igrače koji su uboli lovu, podjelili je sa "handlerom" 50:50, nagužen ostao suprajz, suprajz - Hajduk!

Današnja uprava mora odraditi lavovski posao (i radi ga) kako bi očistila sve one godine nerada i lopovluka. Uspjeh ne dolazi preko noći, toga si valjda svjestan. Nitko realan ne očekuje osvajanje prvaka niti igranje Europe u skorije vrijeme jer to, uostalom, nije niti prioritet. Prioritet je financijsko ozdravljenje, a sve dobro što dođe usput - dobro dođe.

quote:
Kako objasniti da danasnji hajduk ne moze dobiti lokomotivu, split? Jeli i to ukralo?

Kako ne može kad baš to dvoje redovito dobivamo?
Gle, realan doseg trenutnog kadra je sredina ljestvice. Trebaš uračunati da je prosjek momčadi 20 i kusur godina tako da su trenutne oscilacije momčadi deeeeeeeebelo ispod očekivane. Prošle godine je Tudor osigurao Europu 6-7 kola prije kraja prvenstva s momčadi u kojoj bi, realno, pola igrača trebalo padati od grčeva poslije prvog poluvremena (s obzirom na godine).

quote:
Da li je tesko jednostavno priznati da nemate igracki kadar vec godinama?

Irelevantno za raspravu. Da može bolje, može. Mislim, manje-više svi su toga svjesni, ali toga će ubuduće biti sve manje jer je omladinska škola kvalitetno restrukturirana (vidi pod "stipendijski ugovori"). Opet ne možeš ni očekivati da preko noći selekcijom izbaciš 11 igrača koji će danas-sutra tući PSG.
Dakle, strpljen-spašen. Realno je da omladinski pogon godišnje izbaci jednog vrhunskog + dva vrlo dobra do kvalitetna igrača. Nismo Indija jebote da imamo toliko ljudi

quote:
Mamic kriv izvini ali to su price za malu djecu.

Za stanje koje je zateklo aktualnu upravu, nitko ga i ne krivi. Fiorentini, Svaguša, Kerum i ostala gamad će kad-tad završit u buvari (već se i radi na tome).
Za sve ostalo - tu je mašinerija.

quote:
Npr tko je vama kriv sto se jednog malog Luku Modrica proglasili nesposobnim a Mamic ga je uze i prodao ne znamni sam vise koliko milja eura oko 20 cini mi se...

Nitko, ali opet - irelevantno za raspravu.
Greške u selekciji se pojavljuju i kod najboljih. Čisti primjer ti je, evo, Chelsea. Pusti Sturridgea, a ovaj u Liverpoolu procvjeta i postane nominalno prvi napadač Engleske. Jebiga, neperspektivan bješe. Chelsea je s tim zajebom 2 godine ostao bez naslova prvaka jer nisu, sve dosad s dovođenjem Coste, imali pravog napadača. Ali oni imaju milijardera koji to lako popravi na prijelaznom roku. Mi ne.
I jebiga. S druge pak strane, to je isto grijeh prijašnjih uprava i stručnog stožera. Tako da, nikakve veze s ovim danas nema niti itko "plače za prolivenim mlijekom".

quote:
Dinamo da je samo na financijama grada Zagreba bio bi isto prvak svake godine ali nema sanse da bi stalno igrao skupine europe i te fnancije iznose 10 % proracuna GNK Dinamo...

Sad, ako sam ja dobro rastumačio ovu rečenicu... Zanemarit ću prvi dio o prvaku svake godine (čak bi rekao i da je vjerojatnost velika za to, a to sam ti objasnio u prethodnom postu o javnom financiranju, samo je očito kako si to izignorirao) i osvrnuti se samo na boldano.
Financije GNK-a se debelo oslanjaju na Grad Zagreb. Ako ti misliš da mu Puma (jer mislim da GNK nema generalnog sponzora na dresu, možda se varam jer sad u glavi ne mogu vidjeti sliku Dinamovog dresa i što na njemu piše) daje milijune eura i da GNK od toga ima nešto... Varaš se. Glavni dovod novca je Grad. Sve što se zaradi prodajom igrača ide u džep El Papasita Healtya. Europski bonusi isto. Case closed.
U prilog tome ti govori fakt da su udruga građana, a nisu podnijeli ni 1 (slovima: jedan!!!) godišnji izvještaj o financiranju, a moraju kao i sve ostale udruge građana.

Hajduk, za primjer, svake godine donese financijski izvješaj za referentnu godinu (znači ako je sada 2014., referenta godina je 2013. i samo od nje možeš vidjeti financijsku sliku). A gle čuda - dionačarsko su društvo!

quote:
Nigdje ne bi spomenuo kako se Dinamo financira iz toga sto jeMamic utopio panjeve poput Pokrivaca, Lovrena, Vrdoljaka... za ogromne novce kad pogledas njihovu stvarnu vrijednost.

Nagradno pitanje: za čiji džep?

quote:
Sto se tice vas jaki ulagac bi vs rijesio muka...

A koji to? Tko bi normalan uložio HNL gdje je prosječna posjećenost 5000 ljudi? I to Hajduk diže prosjek.
Već sam ti objasnio, sport bez gledatelja je besmislen jer navijači = novac. + zarada od marketinga (dresovi, fan shop etc.).
E sad si ti misli kako GNK pokirva gubitak od toga što ih nitko živ ne gleda? Biće da su TV prava
Dakle ovako: dobiješ bjanko ček od grada, ne moraš vratit ni kune (ne odgovaraš za njih) i sve što zaradiš od prodaje igrača (+ bonusi iz Europe) su tvoji. Jebote, pa ko ne bi tako? Zato ti i kažem da bi i ja bio uspješan poduzetnik da mi netko daje takve ovlasti.

Evo, praktični zadatak imaš. Zbroji 2+2 i shvatit ćeš koliko je priča o GNK-u šuplja i zašto je projekt truo.

quote:
Brbic je jedan nesposobnjakovic.

Brbićbrbićbićbrbrbićbćiribućiriba
Opet on, koji je ovdje poptuno sporedan lik. Predsjednik može biti bilo tko, a s obzirom da se u Hajduku bira od strane navijača - neće možda više biti. Kao da je bitno tko je, on je u principu samo kozmetika. Slično kao i Barišić, uostalom

quote:
A vrijeme ce pokazati da ne mozete prismrditi drugom mjestu samo eto opet cete nesto izmisliti.

Objašnjeno - i igrački dio i financijski dio. Uspjeh ne dolazi preko noći. Svatko iole racionalan to shvaća.
Nadalje, nitko ne izmišlja da nas se krade. To se događa. I već su proanalizirane sve moguće snimke utakmica + situacije kad se to odvijalo i nema više nikakve sumnje kako se radi o čisto izrežiranom prvenstvu.

quote:
Kako bilo zivot ide dalje unatoc 198 gledatelja na maksimiru unatoc jos barem 7-8 godina hajduka bez naslova prvaka.

Promašena tvrdnja. Nitko ni ne oček.... Pa jebemu mater zar stvarno opet idem ti objašnjavat da uspjeh ne dolazi preko noći?
Mazohist sam zešči

quote:
...ali zaboravljas na vazne neke cinjenicekao sto je financiranje Dinama.

Eno ga, kriruški precizno ti je objašnjeno.
Ne znam kako da ti ga zornije objasnim. Ajmo ovako...
Država uzima novac od poreznih obveznika -> država raspodjeljuje novac lokalnim samoupravama -> jedna od lokalnih samouprava je i Grad Zagreb -> na čelu tog grada je El Pistolero Miki -> El Pistolero daje šušku šakom i kapom svome drugu El Healtyu koji za nj ne mora odgovarati.

Drugim riječima, svi koji plaćaju porez na direktan način financiraju Dinamo. Po meni, ne samo u slučaju Dinama, profesionalni sport bi trebao biti odvojen od takve vrsti financiranja. Jer profesionalni sport nije isto što i amaterski (koji nam je, uzgred budi rečeno, donip u svijetu više slave i priznanja nego timski/profesionalni) koji treba poticati.

Nadalje, Milan Bandić ne daje svoj novac kao što većina misli, nego novac građana. Dakle, daje tuđe. Jerbo nije Bandić bio biznismen milijarder koji je došao iz Hercegovine u Zagreb i počeo djeliti novac šakom i kapom iz čistog altruizma. Kužiš sad?

Za kraj, o onoj tvojoj tezi da "ulica vodi klub"...
Ako malo pomnije razmisliš (a možeš to, siguran sam ) - shvatit ćeš da je to promašena tvrdnja. Zašto?
Gle, tvrditi da u ovom slučaju ulica vodi Hajduk je isto kao tvrditi da Borussiju, Bayern, Real ili Barcelonu vodi ulica. Ili Republiku Hrvatsku. "Ulica" (kako ju ti nazivaš), odnosno narod, demokratski bira vodstvo koje ju predstavlja. I Hajduk je to "prekopirao" od njih što je odlično. U Njemačkoj, u statutu Bundeslige stoji kako svaki klub mora ostati u (50+1%) u vlasništvu grada. Navijači biraju svoje predstavnike, a oni štite njihova prava i interese. Za primjer, da godišnje ulaznice budu što jeftinije, da imaju popust u fan šopovima, da je na dan utakmice jeftiniji gradski prijevoz... I ti predstavnici navijača nisu nikakvi huligani, već simpatizeri kluba, a po struci su doktori, inženjeri, pravnici... Pa neće ti onaj koji baca baklje sjediti u Nadzornom odboru
Tako da, valjda ti je i ovo pojašnjeno.

I sad stvarno zadnje...

Nadam se da shvaćaš tko je Zdravko Mamić.
Dakle, ljudi koji zarađuju na tuđoj nesreći su najgori soj što postoji. Dno dna. Tu su dileri, svodnici, ratni profiteri i ostali kriminalci.
Zdravko Mamić je upravo to. Ode u šator kod branitelja, ljudi koji koji su dali zdravlje i život za slobodu i kaže: "Da nije bilo vas, ne bi bilo ni nas!"

Paradoksalno, u pravu je. Da nije bilo njih, ne bi bilo njega koji je tada doživio financijski preporod jer je ratni profiter. Dok su oni ginuli, on je sjedio u Upravnom odboru Česme od koje danas nema ni "Č".
Ali bitno da drži svoju sliku u vojnoj uniformi, a ni dana nije bio u ratu.

Tako da, nadam se da ćeš porazmisliti o tome kome daješ svoju podršku i čije slike ljepiš po forumu.
Kao što rekoh na početku, nije mi cilj da te "razoružavam", "prskam", ponižavam ili štoveć, nego da shvatiš neke stvari. Da shvatiš prave stvari. Tada ću znati da nisam malo manje od sat vremena ovo pisao uzalud.

Pozdrav!

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 26/11/2014 16:25:28
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/11/2014 : 18:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Jutarnji se nešto ohrabrio pa traži Šukerovu "glavu":

http://www.jutarnji.hr/vrijeme-je-za-ostavku--lako-je-sukeru-s-hns-ovom-karticom-uzivati-u-las-vegasu--bangkoku---/1241233/

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 00:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Zlotvore kako bilo da bilo sada na torcidu i hajdukovce gledam za barem 50 % manje gorcine...s 90% napisanog se slazem...o Mamicu i dalje imam neutralno misljenje niti mislim da je lopina barem ne tolika lopina je ali ne toliko kolikomu se prisije, opet ne mislim da je nevin to sigurno nije.
Daljeti nista ne mogu reci svaka cast... isprskao si me ( nadam se da nece naletit brni i ovo vidjeti )
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/11/2014 : 00:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ispovijest-zadarskog-studenta-u-zagrebu-nas-napadaju-svaki-put-kad-igraju-hajduk-i-dinamo/786641.aspx

cc,i to je glavni grad jedne države?
civilizacijska razina između Karačija i kabula

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 00:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ne opravdavam sramotni cin... ali molim te necemo o civilizaciji na relaciji Zagreb-Split... mogao bi pisati cijelu noc a umoran sam satrali me utezi...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/11/2014 : 00:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne opravdavam sramotni cin... ali molim te necemo o civilizaciji na relaciji Zagreb-Split... mogao bi pisati cijelu noc a umoran sam satrali me utezi...

to je nemoguče i uspoređivat.
Split je kolijevka civilizacije za zg.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 00:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Evo za tvoje sugradane koji imaju bonton u malom prstu... kad dodes u Split kazes Biblija oni misle na Bonton, sve redom gosopda... utjelovljena kultura i primjer ponasanja kazem ne svi ali prevladava velicina... ovo je sport pa evo frisko novo iz vipa taman doslo...
http://www.index.hr/sport/clanak/navijaci-zasjenili-derbi-mladih-na-poljudu-dinamo-zahvalio-hajduku-splicani-krive-bandica/786566.aspx
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/11/2014 : 11:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/265874/Default.aspx

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 12:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Dobro koji kurac ovaj suker misli tko je on?
Najprije je u indiji pa u londonu, pa na tajlandu pa u americi...
Koga on povlaci za nos?!!
Kad se vrati treba ga otkaz cekati na stolu...kakav jebeni bolesnik
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/11/2014 : 12:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

jel ovo neko hakira tonku?

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12995 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 27/11/2014 : 14:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šuker ima pravo. Polako, vratiće se on Ja da sam na njegovom mjestu, učinio bi isto. Ovdje se radi o Hajduku, Hajduk je taj koji je ovdje krivac a ne Šuker

Have mercy
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 14:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Auuuuuu kako ih je isprskalo...sad ce pobuna pa ce letit u drugu ligu garant...

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/pokrenut-postupak-protiv-igraca-trenera-i-clanova-uprave-hajduka?utm_source=facebook&utm_medium=status&utm_campaign=netFBstatus

http://sportske.jutarnji.hr/poljud-ponovno-prazan-hajduku-odbijena-zalba--protiv-zagreba-se-igra-bez-publike/1241798/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/11/2014 : 14:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/pokrenut-postupak-protiv-igraca-trenera-i-clanova-uprave-hajduka?utm_source=facebook&utm_medium=status&utm_campaign=netFBstatus

http://sportske.jutarnji.hr/poljud-ponovno-prazan-hajduku-odbijena-zalba--protiv-zagreba-se-igra-bez-publike/1241798/

i opet bi Hajduk ima više gledatelja nego cila prva liga.
cirkus od države

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 14:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Jedini način razrješenja ove situacije je da se Hajduk dekretom proglasi prvakom Hrvatske jer ga na terenu nisu sposobni osvojiti.

Dalje, treba kazniti NK Rijeku jer njezini igrači provociraju Torcidu izvodeći kornere pa ih ovi, isprovocirani njihovim stajanjem kod korner zastavice moraju gađati stolicama.

Treba kazniti i NK Zadar i njihove navijače igranjem bez publike jer izvode aut blizu navijača Hajduka pa ih ovi isprovocirani moraju gađati stolicama i kovanicama.

NK Rijeku treba kazniti igranjem bez navijača jer onda Torcidaši ne bi mogli gađati žene i djecu bengalkama.

Igoru Pamiću i NK Istri treba zabraniti igranje nogometa u HNL kako bi se onemogućila mučka pljačka Hajdukovih bodova, jer nije moguće da klub kao hajduk ne može pobijediti Istru u HNL-u.

NK Osijek također više ne smije oduzimati bodove Hajduku inače će biti kažnjen sa oduzimanjem bodova.

Potrebno je ispitati veze NK Lokomotive i Dinama jer nije moguće da Dinamo preokrene 3:2 u 3:4 u nekoliko minuta (to što je Dinamo preokrenuo utakmice protiv Rijeke i hajduka je čista slučajnost i ne može se dovoditi u vezu sa prije navedenim).

Potrebno je temeljito ispitati utakmice NK Hajduka protiv klubova kao što su Sherbourne, Debrecen, Žilina, Dila Gori, Dunaferr i slični jer nije moguće da Hajduk izgubi utakmice protiv takvih “nikad čuo” klubova a da u to nisu umiješani Mamić i Šuker.

Kada sudac krivo dosudi aut u korist Hajduka a protivnički igrač izrazi neslaganje s tom krivom odlukom cijela klupa Hajduka ima pravo protivničkog igrača zatući palicama i bokserima, u tu svrhu potrebno je dozvoliti korištenje hladnog oružja svima na klupi NK Hajduka jer kada sudac nešto dosudi to je tako i nikako drugačije, bez obzira na činjenice. Ako sudac pogriješi na štetu Hajduk-a potrebno je uvesti odsijecanje ruke i noge jer to ne može biti slučajna pogreška nego mučka urota protiv kluba iz Splita.

Sudačka organizacija mora suditi u korist Hajduka bez naplate, sramotno je što suci traže da im Hajduk plati što su svirali u njegovu korist protiv drugih klubova za zadnje osvojeno prvenstvo.

NK Hajduk jedini ima pravo na tumačenje istine i svaka druga istina nije moguća.

Dioničari kluba NK Hajduk trebaju uplatiti još novaca ali ne smiju postavljati pitanja.

Trava je plava.

2+2 = 5

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 14:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

i opet bi Hajduk ima više gledatelja nego cila prva liga.
cirkus od države

A eto vam vise to vase gledateljstvo...dosadni ste s time vise...da je hajduk prvi ne bi bilo 5-6 000 ljudi na stadionu... vas 75% dolazi na poljud raditi nerede i stetu.

Sramotite sve oko sebe
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 14:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/navijaci-najavili-nasilni-ulazak-na-poljud-brbic-ih-moli-bez-radikalnih-ideja/786753.aspx

Nasilan ulazak u subotu = izbacivanje iz lige

http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=29

http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=0

http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=1

Ja kajem ok decki ajde jedan po jedan

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/11/2014 : 15:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jedva čekan subotu

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 15:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
I ja isto... tko ce docekati...volio bi doci sa 180 cm na 185cm a kad izbace hajduk najnizi rang natejacanja imat cu 190 cm :P
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 15:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/josko-vlasic-progovorio-cijeli-nas-zivot-je-iracionalan-ocajni-ljudi-kopaju-po-kontejnerima?noRedirect=true
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 27/11/2014 : 15:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa on je i tražija da ga izaberu da bi moga putovat po svitu, a ne da mora radit jer to uzimlje vrimena (a onda nebi moga putovat).
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/11/2014 : 15:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dalje, treba kazniti NK Rijeku jer njezini igrači provociraju Torcidu izvodeći kornere pa ih ovi, isprovocirani njihovim stajanjem kod korner zastavice moraju gađati stolicama.

Što se dogodilo u Dugopolju je čista krivica HNS-a.
Hajduk je tražio odgodu (za što je imao legalno opravdanje), a HNS je to odbio.
I što sad? Nađi alternativu. Zadar ne može iz sigurnosnih razloga, a Dugopolje je doslovce podloga za ratne igre. Malen stadion, navijači blizu terenu kao da su u Engleskoj, težak za osiguranje i malen broj izlaza za evakuaciju.
Iako je to sve prije navedeno, HNS je odbio odgodu. I sad tko je kriv?

Sad svi vide huligane, nitko ne gleda uzrok, genezu.
To je isto kao da kažeš da je IRA teroristička organizacija, a zaboravljaš kako su im Englezi jašili nad vratom pun kurac godina i provodili nad njima sustavni teror.
Gledaj uzročno-posljedičnu vezu i bit će ti jasno zašto je nešto takvo kakvo je.
I odmakni se od sukoba Jug VS Sjever jer on to nije. Ovo je borba razuma protiv ignorancije, poštenja protiv lopovluka, demokracije kontra tiranije.

Pa neka se svatko svrstava po savjesti (ako je posjeduje).

Trljam ruke.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27598 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/11/2014 : 15:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ne znam zašto su se sad digli svi protiv Branda?
Pa on je ionako marioneta koja je prodala svoje ime/brand Glavi za peglanje kartica HNS-a.I da ga smjenu doći će neka druga Glavina lutka i onda opet treba par godina dok se ne nakupi nezadovoljstva da se nešto pokrene.
Riba se čisti od "Glave".Velike dakako.
Brbić poziva Torcidu da ne provaljuje na stadion u subotu?
Naša jedina šansa(za poštenu ligu)je da nas HNS izbaci iz lige i daljna radikalizacija stavova.Sitnim dogovorima samo će se postići da se i mi umiješamo u močvaru i onda je sve gotovo.Ko to ne vidi taj radi protiv Hajduka,HNL-a i hrvatske nogometne reprezentacije.
Kad sustav ne valja potrebna je revolucija.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 15:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Apsolutno se ne slazem svi stadioni u hrv bi trebali biti otvorenog tipa kao u stanovima na eng uzor na stanovima nikad nije bio incident od micanja ograda osim kad je dosla torcida...znaci treba zabranuti stafione gdje su tribine tik do terena?
Ako se nekome gleda nogomet treba biti sto blize terenu a ako se nekome divlja za to su idealni stadioni u splitu i zagrebu....
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/11/2014 : 15:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Sto sam vam ja govorio taj brbic i svi oko njega vas samo cica...bojkotira utakmicu a sad moli navijace normalno kako ce on dobivati 30 milja kad hajduk poleti u drugu ligu?
Go to Top of Page
Page: of 74 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000