forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/01/2015 : 16:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

a sta se ti mamlaze zustis, pa tvoji se bore protiv tih islamofasista, evo jedne slike iz Kobanija

naravno, za ove ISIL-ovce su Kurdi samo bezbozne komunjare, a ovakve slike im iz toga ugla i ne pomazu, no dobro je to poturiti bradonjama u nos

bolje bi bilo pogledati sta su Kurdi postigli u Kobaniju prije rata (a i u drugim kantonima, ali posebno se Kobani istice): jedna sekularna zajednica koja prihvaca sve i svakoga, sa socijalnom notom, niti ne vidim u tom djelu Sirije tolikog protjerivanj Arapa koliko u Iraku ... a i zapitajmo se, zar stvarno nema ISIL nista s tolikom mrznjom protiv muslimanskih fanatika u svijetu? iako je to istovremeno i voda na mlin desnicarima u Z svijetu

hvala Njemacki na oruzju protiv islamofasista

he he he, placite i patite bradate pickice, zene vas siluju olovom

TUESDAY 06 JANUARY 2015 Syria , World
Islamic State on the ropes in Kobani?

http://www.channel4.com/news/islamic-state-kobani-syria-iraq-isis-kurdish-battle

znam da se moji bore. pa kurdska radnicka partija je moja. ali moji se ne bore samo protiv jednih fundamentalista nego svih, bez obzira koje su oni vjere.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/01/2015 : 16:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
dok su mi kurde ubijali turci, iracani i ameri nisi se nesto javljao.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 07/01/2015 : 16:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
mamlaze, ne razumijemo se, ali nema veze, takav je internet.

Ko se igra sa vatrom, od vatre i strada. Da li ja zato branim vatru? Ocigledno na branim. Ako ja kazem da je ovaj masakr bio isprovociran i samo pitanje vremena, da li ja branim ubice? Ocigledno ne.

lwood, da se korigujem, ne treba dodavati nista u zakon posto vec ima i zakon o blasfemiji. Sta mislis, je li taj zakon usmjeren protiv slobodne misljenja? Tako su u Britaniji u jednom casopisu za homoseksualce objavili "pjesmu" o Isusu i bili su tuzeni i posteno oderani, jedini slucaj u istoriji Britanije gdje je neko optuzen za blasfemiju. Eto mogli su vjerovatno i u Francuskoj da se jure preko sudova, ali vjerovatno je nekom sud previse spor (i skup).

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

Edited by - Dranki on 07/01/2015 16:18:52
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/01/2015 : 16:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
što uopće dolaze u evropu

meni nepada napamet da bi živio u nekoj muslimanskoj zemlji

gadi mi se njiohov način života

a njima se gadi naš

al opet dolazee
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/01/2015 : 16:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

a njima se gadi naš

al opet dolazee

i mi njima idemo. i to se jos hvalimo da smo najuspjeli kad idemo raditi u kuvajt, emirate, dubai i slicno. pa pojam uspjeha je kod nas kada odes tamo raditi. lova cuda cini.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 07/01/2015 : 16:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Je li to vrijedi i za Ruse? Jer i njihov način života odstupa od onog, reecimo to tako, europskog
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/01/2015 : 16:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
je, ali u kuvajt idu vrhunski evropski stručnjaci

a u evropu dolazi sirotinja sa mentalitetom i islamskom ideologijom koja se kosi sa svim našim načelima

protiv islamizacije evrope treba se boriti kao protiv narkodilera
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/01/2015 : 16:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

je, ali u kuvajt idu vrhunski evropski stručnjaci

a u evropu dolazi sirotinja sa mentalitetom i islamskom ideologijom koja se kosi sa svim našim načelima

protiv islamizacije evrope treba se boriti kao protiv narkodilera

kao i protiv bilo koje vjere. zasto je islam losiji od hinduizma, krsanstva i slicnih obmana?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/01/2015 : 16:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
sta je krase desicaru stari, jel se napokon razotkrivas kakav si u stvarnosti:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/01/2015 : 16:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Je li to vrijedi i za Ruse? Jer i njihov način života odstupa od onog, reecimo to tako, europskog

ma pusti krasa, stari dobri nazi skins:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 07/01/2015 : 17:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Ma on je u načelu zabavni lik, s iznimkama pojedinih neukusnih izjava
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/01/2015 : 17:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
dal je islam lošiji od ostalih religija neznam

no znam

da mi ne preti nikakva opasnot od krščanskih fundamentalista ako opsujem boga i isusa proglasim travarom

dok bi mi islamisti gulili kožu sa leđa

šta mene briga šta njih vređa

jedenje prasetine, pijenje vina,psovanje vagona žita i na svakom zrnu po jednog alaha

kolko znam nije zabranjeno ni u jednoj EU zemlji

Edited by - KRAS on 07/01/2015 17:04:51
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/01/2015 : 17:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

sta je krase desicaru stari, jel se napokon razotkrivas kakav si u stvarnosti:)

desničar se nikad nebi usudio sprdat sa tuđom svetinjbar ne onaj što vjeruje u boga

a meni je to sve isto

droga za fukaru

Edited by - KRAS on 07/01/2015 17:07:37
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 07/01/2015 : 17:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:

no znam

da mi ne preti nikakva opasnot od krščanskih fundamentalista ako opsujem boga i isusa proglasim travarom

jedenje prasetine, pijenje vina,psovanje vagona žita i na svakom zrnu po jednog alaha

Nisi ti imao prilike opsovati pred takvima. A ima ih
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/01/2015 : 17:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
vjerojatno zivis u nedodjiji:) dodji u zadarsko zaledje i opsuj krista i boga i rvate pa da vidimo sta ce ti biti. a da ne pricam o nekim dijelovima bosne i srbije. imam osjecaj da zivis u nekom svom svijetu kao euro1:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/01/2015 : 17:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

quote:

no znam

Nisi ti imao prilike opsovati pred takvima. A ima ih

pih svemu kada mene wolf brani pred krasom:) nadam se da smo svi pijani i da sutra kada se otrijeznim nece biti ovih postova:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 07/01/2015 : 17:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Ma nisam ja baš tako pijan

Smiješno mi je da ne uviđa da svaka religija ima u nekoj mjeri i radikalne frakcije. Dobro, u islamista je to dosta žešće izraženo, ali dosta populacije ne voli da im se vrijeđa Boga i svece koje štuju.

Edited by - wolf on 07/01/2015 17:17:38
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/01/2015 : 17:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

vjerojatno zivis u nedodjiji:) dodji u zadarsko zaledje i opsuj krista i boga i rvate pa da vidimo sta ce ti biti. a da ne pricam o nekim dijelovima bosne i srbije. imam osjecaj da zivis u nekom svom svijetu kao euro1:)

a šta hercegovci

onu jadnu Gospu pominju na sto i jedan način...

uglavnom

dugogodišnja mi je poštaplica

-bog te jebo-i- bem ti crkvu-

i nikad na balkanu nisam imo problema

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/01/2015 : 17:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

a šta hercegovci

onu jadnu Gospu pominju na sto i jedan način...

uglavnom

dugogodišnja mi je poštaplica

-bog te jebo-i- bem ti crkvu-

i nikad na balkanu nisam imo problema

lako tebi kada si vjerojatno jedan od potomaka inkvizitora spanjolaca pa ti nitko nista ne moze:)
sieg Krase:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/01/2015 : 17:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
mamlaze

obuzima neakva slavenska nadmenost

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/01/2015 : 17:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

mamlaze

obuzima neakva slavenska nadmenost

lako tako, kada si se graha najeo a ne zoves na klopu. zli kapitalistu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 07/01/2015 : 18:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message
quote:

a njima se gadi naš

al opet dolazee

Otkud tolika mrznja jarane? Da te nije mozda neki bosanac provuko kroz sake i ovako usput, mentalitetom si izgleda blizi Talibancu nego evropljaninu.

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 07/01/2015 : 20:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Dobar govor, govori i o YU, bio je ambasador Kanade u Jugoslaviji 90-ih:

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 07/01/2015 : 21:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:

Baš da u nedodjiji
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 07/01/2015 : 23:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Crni papa-čuo sam o njemu, ovo več liči na naučnu fantastiku ali je zanimljivo pročitati
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/01/07/crni-papa-najmocniji-covjek-na-svijetu/

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.2 seconds. Snitz Forums 2000