forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Mirisom i okusom kave i čokolade kroz život.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/07/2015 : 15:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Neće se ništa dogoditi ako ga nisi zaboravio ugasiti ali... možda je to previše za očekivati.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/07/2015 : 16:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ako jos imas kuce, javi Wolfe, da znamo je li sve ok

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/07/2015 : 16:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
I dok cekamo vatrogasni izvjestaj iz Tuzle, ma kakav on bio,
Ja, u ovom gradicu malom pul mora, s povremenim smradom Mrtvog Kanala,sjela sam da kavu crnu popijem, sacekam sumrak u hladu pod smokvom, i onda odlucim sto dalje.

Temperatura plese u ritmu bubnjeva Afrike, pa sto malo ne bi i mi.
http://www.youtube.com/watch?v=f6w23VjtAQw&feature=youtube_gdata_player

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2634 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 06/07/2015 : 21:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Dosao na posao. Sve mi na umu bilo sta sa sporetom i kavom. Nisam mogo zaspat od straha. Nazovem prijatelja da trkne do firme, izdame na kratko i dadnem mu kljuc da provjeri kucu, iso bi i ja ali pizdopad od sefa nije dao. Trkne on do kuce, i sas ti cut razgovor...

Wolf; I?

Nefko; Sve ti iskipilo po kuhinji. Sporet je u katastrofalnom stanju, lamperija sva isflekana. Kava iskipila, macka se od straha slijepila uz plocice.

Wolf; A frizider?

Nefko; Hvala Bogu nije mu nista... Sta ces sada?

Wolf; Nista. Uzet kantu kerozina i spalit sebe, tebe i onu macku.

Evo javljam se iz zgradine...
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 07/07/2015 : 07:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Dosao na posao. Sve mi na umu bilo sta sa sporetom i kavom. Nisam mogo zaspat od straha. Nazovem prijatelja da trkne do firme, izdame na kratko i dadnem mu kljuc da provjeri kucu, iso bi i ja ali pizdopad od sefa nije dao. Trkne on do kuce, i sas ti cut razgovor...

Wolf; I?

Nefko; Sve ti iskipilo po kuhinji. Sporet je u katastrofalnom stanju, lamperija sva isflekana. Kava iskipila, macka se od straha slijepila uz plocice.

Wolf; A frizider?

Nefko; Hvala Bogu nije mu nista... Sta ces sada?

Wolf; Nista. Uzet kantu kerozina i spalit sebe, tebe i onu macku.

Evo javljam se iz zgradine...

trebaš šibice?

u ovom slučaju darujem

ne naplaćujem

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 07/07/2015 : 11:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Volim ovo vrijeme. I promatrati bijele zavjese kako se povjetarac igra njima..mogla bih dugo uživati u tom pogledu. Nudi mir i spokoj, u nekom davnom, starom, zaboravljenom dašku i duhu Mediterana.
Uz lončić bijele kave i fetu kruha ..

https://www.youtube.com/watch?v=Be7CzsjkjEg

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 07/07/2015 : 11:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Volim ovo vrijeme. I promatrati bijele zavjese kako se povjetarac igra njima..mogla bih dugo uživati u tom pogledu. Nudi mir i spokoj, u nekom davnom, starom, zaboravljenom dašku i duhu Mediterana.

đizzs,šta bi dao za malo povjetarca,

a ja po ovoj sparini slušam tompsona na radiju i njegovu:

zaustavi se vjetre..

i skidam mu sve po spisku

Edited by - igor 12 on 07/07/2015 11:38:56
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 07/07/2015 : 14:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

quote:

zaustavi se vjetre..

i skidam mu sve po spisku

Ne svadjaj se s thompsonom nego napravi propuh.:)

Bas pijem kavu u nekoj poluhladovini u gradu. Doista, danas su bogovi milostivi i ima povjetarca.
Nista mi se ne da drugo..uzivam u kavi i povjetarcu.
Zen ..

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/07/2015 : 15:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

quote:

zaustavi se vjetre..

Ne zajebavaj se s tim tupsonom već poslušaj ledeni vjetar, ako te taj ne ohladi onda ništa neće. https://www.youtube.com/watch?v=gPUf0ZgZFo0

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 07/07/2015 : 17:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
isuse mili,kakve su to nakaze?

pa njih ni rođena mati ne voli,

vide na što liče,

moraš im oko gležnja krmenadl vezat

da se cucki hoće sa njima poigrat

Edited by - igor 12 on 07/07/2015 17:47:54
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/07/2015 : 12:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Već se neko vrijeme pokušavam sjetiti kako se zove vjetar koji puše tu u jednom zaljevu, koji je poznat po njemu i tu dolaze surferi iz svih dijelova Europe.. Mislim da on puše i da su ga danas
puna jedra.

(upravo samu sebe podsjetila na druga mladju, rujući po glazbenim osamdesetima da iz njih, za ovu temu, izvučem nešto što je nekad dobro bilo - nije baš ugodan osjećaj )

https://www.youtube.com/watch?v=lOl2l4Re5RU

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2634 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 09/07/2015 : 06:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Ustao u 5 sati, uhvatio mamurluk covjeka. Obeco danas Nefki da mu odemo do tetke da popravimo ogradu. Aman zeli da se vako tako uvali u testament. Imam nekada osjecan da se pali na tetkinu njivu sa starom jabukom, inace divljom jabukom. Sigurno zato jer mi je prije 2 mjeseca reko da planira da ove godine da pece rakiju, ima tetka jabuka. Medutim svake godine dadne ih najmladoj sestri, ove godine zeli i on svoj udio. Zasto popravljamo ogradu? Zato sto ju je prije neki dan Nefko tokom noci, dok je tetka spavala polako rastelomo i bacio u Jalu. To mu je bila znaci taktika kako da uradi nesta dobro za tetku kako bi dobio jabuke. Nada se eto godinama onoj njivi, ali se bojim da bi mogla da pripadne komsiji Slobodanu koji merka tetku vec 14 godina. Otkako je tetak umro, komsija ubi po tetki, samo zbog njive. Evo pijem kavu, gorcu jer ce mi trebati zivaca sa onim Nefkom i njegovom tetkom. Tesko je sa njima, tupi do boli. Evo moram sada ici, ceka me Nefko pa javim kasnije sta je bilo...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 09/07/2015 : 16:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Tramontana se zove vjetar kojem se jucer nisam mogla sjetiti imena http://www.wsurf.net/vrijeme-preluka.php

Bila mi je ovo zivahna noc, susret svih vjetrova, neka njihova godisnja skupstina, valjda, bas negdje iznad mene..
Danas sam pospana, na autopilotu. No i on mi je pospan.
Ja pijem kavu a njemu ne znam kako pomoci jer autopiloti ne piju kavu, moj se samo zeza samnom i trenutno je blesav.

Srdacno vasa i njezin autopilot - opustenim stilom.

http://www.youtube.com/watch?v=CG09YJeXSfg&feature=youtube_gdata_player

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2634 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 09/07/2015 : 20:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Vratio sam se. Pomogao sam Nefki, sredili smo ogradu, napokon... Tetka nam napravila kavi, kava ne lici na kavu. Iskreno, kako jedna zena od 57 godina ne zna da napravi kavu? Meni je 29 godina pa znam kavu napraviti... Kako god, vratisivsebu grad popili smo kavu u caffe baru. Kava je stvarno bila dobra, sa cokoladom i karamelom ako se ne varam... Jadan Nefko se nakon popravka nadao necim, dobio stolko i pjenu za tusiranje. To je bila komedija, Prle ima da ga zajebaje zbog ovoga za cijeli zivot...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/07/2015 : 20:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam na poslu popio bijeli čaj sa okusom kave. Morao sam ga skuhati u džezvi u kojoj je kolega koji sat ranije spremio kavu a nije je dobro oprao nakon toga.

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2634 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 09/07/2015 : 20:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Upravo sam na poslu popio bijeli čaj sa okusom kave. Morao sam ga skuhati u džezvi u kojoj je kolega koji sat ranije spremio kavu a nije je dobro oprao nakon toga.

E ja bi to sada tamo sve pobijo... Popito kavu sa ukusom cajem u neznanju zbog krivice drugoga, koji nije isprao predhodno - pa gdje je ovdje pravda?
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 09/07/2015 : 23:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DODSFERD

E ja bi to sada tamo sve pobijo... Popito kavu sa ukusom cajem u neznanju zbog krivice drugoga, koji nije isprao predhodno - pa gdje je ovdje pravda?

Znaš, wolfe..nisam sad sigurna da kršiš pravila foruma (poslije ću provjeriti) ali ja - ja ti od sada,, pa nadalje na ovoj svojoj temi zabranjujem da se tako izražavaš, da iskazuješ bilo koju emociju koja se ne uklapa u koncept ove teme i svih mojih ostalih tema.

Toliko te grado čitat i nisi fora, nisi duhovit i neću, neću više tvoje postove s nasiljem u svoju butigu.

(p.s. bolje ti se zamjerit moderatorima nego meni, nadam se da će ovdje prevladati tvoja topla, ljudska, nježnija strana. Ako je nema u tebi - nađi ju!)

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2634 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 09/07/2015 : 23:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Dobro teta Charlie, nece se vise ponoviti...

P.S.
Topla strana???
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 09/07/2015 : 23:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro teta Charlie, nece se vise ponoviti...

P.S.
Topla strana???

Topla, ljudska, nježnija strana, da.
Tko ti je rekao, tko te "naučio" da si frajer i muškarac samo ako si takav i ako se ponašaš kao nasilnik? Samo ako te zamina oružje i macho stvari? Odakle ti to?
Ne izmotavaj se jer odgovor postoji.

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2634 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 10/07/2015 : 00:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Dobro, u pravu si, mislim da je dosao trenutak da se vec jednom ispovidim nekome. Znas, nisam ja uvijek bio ovako nasilan. Sve je pocelo u ranom djetinstvu, uvijek sam bio jedan od onih ucenika koji su bili sa strane, neprimjetni ucenici koji ne zanimaju nikoga. U nasoj skoli je postojalo jedno pravilo: bori se za sebe! Svaki dan smo morali da trpimo nasilje starijih i ostalih gamadi koji zamisljaju da su Bog i da mogu svakome da komanduju. Svaki dan batine i psovke, sve do 7 razreda, tada je postalo dosta. Svu mrznju nakupljenu prema takvim ljudima se oslobodila u obliku nasilja kada sam zadobio posljednju uvredu, ubio sam hljeb u njemu. Bio je to prvi put da sam istukao nekoga. Znas, imao sam 2 brata i 3 sestre, svi su mladi od mene, oni su uvijek dobijali vise paznje od mene, dok sam se ja morao truditi da bi dobio paznju oca i majkr, oni su svojim godinama to dobijali. Oni nisu morali toliko raditi koliko ja, bio sam mlad a isao sam sa djedom da zaradujemo dnevnicu. Bio je to moj prvi posao, i moja prva zaradena para, bio sam tako ponosan na sebe. Jedini koji me je razumio je bio djed, on me je uvijek podrzavao u svemu sto sam radio. Nakon sto se zaratilo, sva us i gamad koja su se skrivali su izasli van. Bilo je tu mnogo ljudi razbojnika koji su krali od drugih. Iako sam potencijalno bio mlad, znao sam da rukujem sa pistoljem. Bas sam jednom bio naletio na jednoga takvoga razbojnika, iz straha sam zapucao u njega, skoro da sam ga i ubio... Nakon zavrsetka srednje, otisao sam po djedovoj i ocevoj zelji u vojsku, tu se rodila moja ljubav prema oruzju. Sva ta disciplina i patnja kroz koju sam prolazio tokom vojske se na kraju poigrala sa mojim zivcima. Nisam imao zivaca ni za sta vise, na najmanji trun ja ze razbjesnim. I to mi traje sve do danas, iako mi nije draga ta polovica, ne mogu da je kontrolisem, jednostavno ne mogu...

Eto zbog cega sam postao ovakav...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/07/2015 : 00:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Tebe ovo zabavlja ..
Nedostaje ti emotivni plašt, koji nije tkat oko tebe, kad je bilo vrijeme za to..
A kako ti ide s djevojkama, kako im udvaraš, prilaziš..kako svoj temperament kontroliraš s njima? (ovako pišem pitanje jer mislim da nisi oženjen, nisi spomenuo)

Edited by - Just_Charlie on 10/07/2015 00:17:19
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2634 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 10/07/2015 : 00:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Ma sa djevojkama je lako, medutim slabo ja njima i prilazim, vecinom one meni pridu. Pa dobro, bilo je nekoliko trenutaka kada i ja njima pridem, vecinom udvaranje ide sa pogledom pa onda dalje... Nisam dobar u pricanju ovakvih ljubavnih prica...

I da, nisam ozenjen...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/07/2015 : 01:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Vidiš, baš se vidi da je nama žemskinjama s tobom lako.
Znam da možeš biti topao i drag ali je na tebi koju stranu ćeš odabrati jer imaš izbor i možeš (trebao bi moći) se kontrolirati (već sam jednom pisala ti ovo ovdje) i bilo bi jako lijepo kada bi ovu temu koristio da iz sebe izvučeš nešto pozitivno.
Probaj ..ostati u milosti mojoj.

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2634 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 10/07/2015 : 02:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Nadam se, ako ne bude funkcionisalo... znam sta mi je ciniti... ;)
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/07/2015 : 10:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nadam se, ako ne bude funkcionisalo... znam sta mi je ciniti... ;)

Sto? Eliminirati mene jer sam ko trn u guzici? Sto? Sto? :)

Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000