Author |
Topic  |
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 18/09/2015 : 11:28:12
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by lwood
postoje dva modela rješavanja :
1. makedonski ; da se migranti direkt voze od granice do granice i čao đaci
2. mađarski ; da se potpuno zatvori granica svim mogučim sredstvima
I treći krasov model
Otvorit granice a kazneno djelo ilegalnog prelaska granice degradirati na prekršaj.samim tim kriminalne grupe nebi imale manevarskog prostoraa jer bi se svaki građanin uhvatio posla i sve što bi ušlo isti dan bi već bilo lifrovano u austriju ili italiju...
Jeftina radna snaga sa kratkim fitiljom demografskog dinamita.. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 18/09/2015 : 11:28:34
|
quote: Originally posted by Poli
Ja evo priznajem da jesam radio ilegalu..jer su granice bile zatvorene a vlasti su tad dozvoljavale tu rabotu...zato i kazem sta ce se desiti ukoliko nastave sa ovom suludom idejom zatvaranja granice..ljudi ce ako treba u goru u vodu samo da se docapaju nemacke.i jedino sto ce orbuljasi postignit sa time je.procvat organizovanog kriminala i pitaj boga kolko pustinjara ce se pogusit u hladnjacama i podavit u hladnim rijekama
Pa zato im ti pomogni da se ne uguse. Imas cestni zrakomlat, lepo im daj svakome po dekicu i dole u gepek (valjda nece unutra u kabinu da ti zice zamaste sendvicima i rahatlukom). Svake toliko im otvoris gepek da vide ljepote Slovenije i dalje prema Minkenu.
Nemoze poliču..ako nisi znao.ilegalni prelazak granice nekad je bio prekrsaj a sad kazneno djelo sa kaznom od 3-8 godina plus oduzimanje vozila |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 18/09/2015 : 11:29:15
|
reka san ti več. ja bi sve to posla nazad u Damask Assadu pa nek on vidi šta če i kako s njima.
A sta s onima koji nisu iz Sirije? 
u njihove države. 
Da, dođe 100 Pakistanaca bez dokumenata i sada bi kao trebalo postupati humano.  U sabirni centar i platiti avion pa ih poslat za Pakistan. Što je tu ksenofobno i fašistički? |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 18/09/2015 : 11:29:26
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Koleteralno nebitno ..
Imas pravo, treba Siriji radne snage. Nema spavanja dok traje obnova!
Nego, da ih mi svi lepo zajebemo, a? Primimo (mi u EU) sve izbjeglice ovog svijeta, sto vise to veselije, a onda mi preselimo u njihove izpraznjene zemlje ... dok se oni cude gdje su svi ti bogati Europljani pobegli ... sta cemo sada sami ovdje? 
A onda se điro ponovi. 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/09/2015 : 11:30:04
|
quote: Originally posted by mladjo
Uglavnom, Hrvatska će ostati tranzitna zemlja samo će se, ako slo i HU zatvore granice tranzit obavljati ilegalno.
oče,al je očito da se polako huškači zatvaraju. drugi je problem šta če ovi nastavit dolazit. znači ako se več radi o (najmanje) stotinama iljada ljudi bolje onda okrenit rutu na beha pa priko karlovca u slo,nego da je pola države u kolapsu. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/09/2015 : 11:30:52
|
Ali ucinkovito, jer ti ljudi ce ionako na nasem tlu biti diskriminirani i izrabljivani..jebiga |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 18/09/2015 : 11:30:57
|
Pa zato im ti pomogni da se ne uguse. Imas cestni zrakomlat, lepo im daj svakome po dekicu i dole u gepek (valjda nece unutra u kabinu da ti zice zamaste sendvicima i rahatlukom). Svake toliko im otvoris gepek da vide ljepote Slovenije i dalje prema Minkenu.
Nemoze poliču..ako nisi znao.ilegalni prelazak granice nekad je bio prekrsaj a sad kazneno djelo sa kaznom od 3-8 godina plus oduzimanje vozila
Pa onda samo do granice, moze i talijanske. Naravno ne na prijelaz nego negdje u sumici, planini ...
|
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 18/09/2015 : 11:31:50
|
Nemoze poliču..ako nisi znao.ilegalni prelazak granice nekad je bio prekrsaj a sad kazneno djelo sa kaznom od 3-8 godina plus oduzimanje vozila
Pa onda samo do granice, moze i talijanske. Naravno ne na prijelaz nego negdje u sumici, planini ...
ma kakva italija.sve u švabiju. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 18/09/2015 : 11:33:17
|
quote: Originally posted by Leonid
reka san ti več. ja bi sve to posla nazad u Damask Assadu pa nek on vidi šta če i kako s njima.
A sta s onima koji nisu iz Sirije? 
u njihove države. 
Da, dođe 100 Pakistanaca bez dokumenata i sada bi kao trebalo postupati humano.  U sabirni centar i platiti avion pa ih poslat za Pakistan. Što je tu ksenofobno i fašistički?
da iskaču s padobranom iznad pakistana?  |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/09/2015 : 11:33:32
|
Vidite, moja najveca zabrinutost je da ce ova sitvacija neminovno prouzrokovati rast krajnje politicke desnice, i to je bas ono sto je najopasnije. Vjerujte mi.. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 18/09/2015 : 11:37:04
|
Policu..sta ti nije jasno.gde god da te milicija ustavi sa ilegalcima obtuzuju te ilegalnog prelaska granice..
Ustvari koji smo mi.nista iz povijeti nismo naucili..jel osmanlija trazio samo slobodan prolaz da ide zapalit beč..a ovi naši predci glumili nekakvo predziđe kršćanstva.te nekakve kosovse sisacke bitke...jel i švaba tražio samo slobodan prelazak trupa da se englezima najebe majke u grckoj..opet mi ispali budale.kao nece svaba da nam zemlju gazi...
I sad.pustinjari samo traze slobodan put ka nemačkoj.i ništa više |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 18/09/2015 : 11:40:13
|
Vidite, moja najveca zabrinutost je da ce ova sitvacija neminovno prouzrokovati rast krajnje politicke desnice, i to je bas ono sto je najopasnije. Vjerujte mi..
Toga smo svjesni murdoce..neka.ako...jos samo novi hićo da se pojavi a mi već staljina imamo.o bice opet ko nekad u osam |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 18/09/2015 : 11:41:47
|
Policu..sta ti nije jasno.gde god da te milicija ustavi sa ilegalcima obtuzuju te ilegalnog prelaska granice..
Ustvari koji smo mi.nista iz povijeti nismo naucili..jel osmanlija trazio samo slobodan prolaz da ide zapalit beč..a ovi naši predci glumili nekakvo predziđe kršćanstva.te nekakve kosovse sisacke bitke...jel i švaba tražio samo slobodan prelazak trupa da se englezima najebe majke u grckoj..opet mi ispali budale.kao nece svaba da nam zemlju gazi...
I sad.pustinjari samo traze slobodan put ka nemačkoj.i ništa više
Pa uredno su ti platili kartu, valjda ih neces pitat za dokumente sada? Ono, da ja dođem do sofer i kupit kartu od NM do KR dal mu trebam pokazati osobnu? 
Nisi znao ... mislio si da su Romi.
pa lwoode, moze se i preko Italije u Njemacku 
|
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/09/2015 : 11:46:28
|
Vidite, moja najveca zabrinutost je da ce ova sitvacija neminovno prouzrokovati rast krajnje politicke desnice, i to je bas ono sto je najopasnije. Vjerujte mi..
Toga smo svjesni murdoce..neka.ako...jos samo novi hićo da se pojavi a mi već staljina imamo.o bice opet ko nekad u osam
Apsolutno, to je i cilj ove invazije akribicko planiranog stiha..a kada roknu obamu u savrsenom trenutku , vratasca koja toliko dugo zele biti otskrinuta i otvorena ce napokon propjevati zahrdalu notu jednog novog svjetskog rata..predugo smo cekali..vrijeme je da se krene |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 18/09/2015 : 11:49:10
|
Toga smo svjesni murdoce..neka.ako...jos samo novi hićo da se pojavi a mi već staljina imamo.o bice opet ko nekad u osam
Apsolutno, to je i cilj ove invazije akribicko planiranog stiha..a kada roknu obamu u savrsenom trenutku , vratasca koja toliko dugo zele biti otskrinuta i otvorena ce napokon propjevati zahrdalu notu jednog novog svjetskog rata..predugo smo cekali..vrijeme je da se krene
zašto bi roknili obamu kad če ionako ubrzo izbori?  |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 18/09/2015 : 11:49:22
|
Neces vjerovati policu ali upravo tako..ako je tvoja faca pustinjarska i neznas bleknit slovenski.duzan sam da te legitimisen odnosno uskratim voznju..zatoo kazem.blazenr devedesete kad je to samo prekrsaj bio i to samo na papiru |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/09/2015 : 11:51:15
|
Apsolutno, to je i cilj ove invazije akribicko planiranog stiha..a kada roknu obamu u savrsenom trenutku , vratasca koja toliko dugo zele biti otskrinuta i otvorena ce napokon propjevati zahrdalu notu jednog novog svjetskog rata..predugo smo cekali..vrijeme je da se krene
zašto bi roknili obamu kad če ionako ubrzo izbori? 
Ako roknes republikanca, nije isto ako roknes demokrata 
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 18/09/2015 : 11:59:27
|
Ako bi imala eu trunka soli u glavi, sve izbjeglice direktno na brodove ili avione-jeftinije je nego ovo mučenje po zemlji, pa direktno u Njemačku, Englesku, Ameriku i bogate države kao saud.ar. Možda bi se tada ove države opametile pa da prestanu sa agresijama i "širjenjem demokracije". A največja greška je, da nema nikakve kontrole na granicama. Samo sirijski i iraški državljani bi mogli biti evidentirani i pušteni dalje preko granice, ostali-ilegalni zadržani u zemlji ulaska. Tačka. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 18/09/2015 12:00:07 |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 18/09/2015 : 12:00:36
|
Mislim da ovoj temi jos samo padobranci fale sa proverenim informacijama o namestenim utakmicama..i bili bi jaci od indexa |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 18/09/2015 : 12:04:54
|
quote: Originally posted by Risar_69
Ako bi imala eu trunka soli u glavi, sve izbjeglice direktno na brodove ili avione-jeftinije je nego ovo mučenje po zemlji, pa direktno u Njemačku, Englesku, Ameriku i bogate države kao saud.ar. Možda bi se tada ove države opametile pa da prestanu sa agresijama i "širjenjem demokracije". A največja greška je, da nema nikakve kontrole na granicama. Samo sirijski i iraški državljani bi mogli biti evidentirani i pušteni dalje preko granice, ostali-ilegalni zadržani u zemlji ulaska. Tačka.
Tako je hitler govorio za židove.na brodove pa na madagaskar...al se neko sjetio da je to nemoguci logistcki podhvat i da ih je bolje plinom pogušit...
Risardzijo ti si zrtva novogsvetskog poretka. |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 18/09/2015 : 12:07:30
|
Ako bi imala eu trunka soli u glavi, sve izbjeglice direktno na brodove ili avione-jeftinije je nego ovo mučenje po zemlji, pa direktno u Njemačku, Englesku, Ameriku i bogate države kao saud.ar. Možda bi se tada ove države opametile pa da prestanu sa agresijama i "širjenjem demokracije". A največja greška je, da nema nikakve kontrole na granicama. Samo sirijski i iraški državljani bi mogli biti evidentirani i pušteni dalje preko granice, ostali-ilegalni zadržani u zemlji ulaska. Tačka.
Tako je hitler govorio za židove.na brodove pa na madagaskar...al se neko sjetio da je to nemoguci logistcki podhvat i da ih je bolje plinom pogušit...
Risardzijo ti si zrtva novogsvetskog poretka.
svašta bolje da ne razmišljam više, ode mi i karma u pm |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 18/09/2015 12:09:24 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 18/09/2015 : 12:07:56
|
Pogodio si zicu
Risardzijo ti si zrtva novogsvetskog poretka.
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 18/09/2015 : 12:12:02
|
Evo samo za orbuljase kako su nemci zatvorili granicu...trenutno na subenu nema nikakve kontrole..stoje dva uniformisana i jedno civilno policijsko auto.stoje i posmatraju...paranojo i bogu si teska |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 18/09/2015 : 12:16:10
|
Nije mi jasno čemu ovolika moralna panika i paranoja!? Pa preživjeli smo s 200.000 izbjeglica. Sad je desetak tisuća u tranzitu "propast države". A jasno je da ovo nije hrvatski, nego europski problem. Ovi koji govore o rastu ekstremne, ksenofobne desnice, već su inkorporirani u istu. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
|
Topic  |
|