Author |
Topic  |
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 19/09/2015 : 14:08:59
|
Evo gledam nemacke vijesti..eh moji slovenci- gegen kinder- kaze svaba...ja znam da komplexi cine svoje al gegen kinder...bruka i sramota |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 19/09/2015 : 14:12:00
|
quote: Originally posted by Poli
risardzijo, smiri se, uzmi par minuta i vrati se par stranica unazad ... vec bilo
 da li je ovo bilo? Sutra na hrvatsku granicu stiže 80 tisuća imigranata Prema izjavi ministra obrane Kotromanovića, u pripravnosti je nekoliko tisuća hrvatskih vojnika, a saznajemo da se radi o dvije brigade Hrvatske vojske u Vinkovcima i u Zagrebu.
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 19/09/2015 : 14:14:40
|
Ovo sa vojskom je bas lakrdija..pa jedna jna nije mogla zaustavit albance a pucalo se na njih ko na pokretne mete...
Gdje je volja tu negde moraju bit i dva putića |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 19/09/2015 : 14:26:25
|
Hmmm, da sam ja npr. izbjeglica i trazim utocisce, a daju mi hranu, vodu i krov nad glavom, samo me trebaju jos identificirati (jer sam "izgubio" dokumente), a ja kazem NE! ... ???? Ono wtf!? Nemam imena ni prezimena, nikakvih dokumenata, nista, mogu biti i sa Marsa, i netko me treba primiti?? Vjerujem da bih cuo samo odbij ...
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 19/09/2015 : 14:32:36
|
I šta rade mediji, nevjerojatno Smješno je, kad pogledaš na CNN ili BBC vijesti, gdje pokaže nasilne migrante, a novinari pričaju da su neke "žrtve". Nevjerovatan je ovaj svijet, u kojem živimo...Mislim svijet medija 
|
Edited by - Risar_69 on 19/09/2015 14:33:33 |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17650 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 19/09/2015 : 14:43:51
|
quote: Originally posted by Risar_69
I šta rade mediji, nevjerojatno Smješno je, kad pogledaš na CNN ili BBC vijesti, gdje pokaže nasilne migrante, a novinari pričaju da su neke "žrtve". Nevjerovatan je ovaj svijet, u kojem živimo...Mislim svijet medija 
Seru mediji, a neznaju da je za jedno Arapce od 5-6 godina potrebno najmanje 3-4 pandura da ga savladaju, mnogo opasni ti migranti u pm. |
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 19/09/2015 : 14:47:14
|
https://www.facebook.com/trajce.velicki?fref=nf
Slovenski policajac na fejsbuku:
Delal sem 27h, pa nisem edini, po moje nas je blo več kot 50% takih. Zato verjemite eno. Nimate pojma in blage veze o čem govorite in kakšno je stanje. Ne rečem so "begunci" bogi itd. Ampak stal sem v prvi vrsti v Rigoncah, in ko vidiš kaj delajo, kako se vzpodbujajo da bi predrli koridor na silo, kako mečejo otroke pod naše noge da bi lahko to izkoristli v svojo korist, kako vzklikajo razne parole tudi IS, in to vse v njihovem jeziku. Po pa še razni aktivisti hrvaški in slovenski, nas zmerjajo, imajo za fašiste, ...... Brez besed sem. In to novinarji ne pišejo, oni vam pišejo in predstavljajo drugače zadeve, drugače so brezveze tam. Ko so "begunci" v akciji so kamere,fotoaparati in telefoni ugasnjeni, ko pa se policija pripravi na nekaj pa vse žari do Zagreba. Glede solzivca včeraj pa samo to. Obsodli so policiste, ki tud sami niso meli mask na glavi, kaj pa če je to bil nekdo izmed njih ali pa aktivistov in so hoteli prikazat kako so bogi, kaj delamo z njimi?????? Pol pa se aktivisti derejo kak nas oni plačujejo pa ne vem kaj, a vsi brezposelni in na sicijalkah, itd. Ni dosti manjkalo in včeraj predrli koridor, pol pa bi bi blo sranje po moje. |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 19/09/2015 : 14:51:39
|
ovaj neče ni makarone da jede https://www.youtube.com/watch?v=4Tfbh9be6rs#t=42
Kod nas na Crvenom krstu možeš da zamoliš za paket hrane samo na svake 3 mjesece, pa još tada ti daju u paket 1 ulje, 1 ocat, 3 paštete i još što pa, preživi ti s tim. Živila kao što su pašta i brašno več nekoliko vremena ne delu, da bi si mogao čovijek stvarno napravi topao obrok. to sam i sam video od jednog, koji prima pomoč. |
Edited by - Risar_69 on 19/09/2015 14:52:09 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/09/2015 : 14:51:45
|
quote: Originally posted by nagor
Delal sem 27h, pa nisem edini, po moje nas je blo več kot 50% takih. Zato verjemite eno. Nimate pojma in blage veze o čem govorite in kakšno je stanje. Ne rečem so "begunci" bogi itd. Ampak stal sem v prvi vrsti v Rigoncah, in ko vidiš kaj delajo, kako se vzpodbujajo da bi predrli koridor na silo, kako mečejo otroke pod naše noge da bi lahko to izkoristli v svojo korist, kako vzklikajo razne parole tudi IS, in to vse v njihovem jeziku. Po pa še razni aktivisti hrvaški in slovenski, nas zmerjajo, imajo za fašiste, ...... Brez besed sem. In to novinarji ne pišejo, oni vam pišejo in predstavljajo drugače zadeve, drugače so brezveze tam. Ko so "begunci" v akciji so kamere,fotoaparati in telefoni ugasnjeni, ko pa se policija pripravi na nekaj pa vse žari do Zagreba. Glede solzivca včeraj pa samo to. Obsodli so policiste, ki tud sami niso meli mask na glavi, kaj pa če je to bil nekdo izmed njih ali pa aktivistov in so hoteli prikazat kako so bogi, kaj delamo z njimi?????? Pol pa se aktivisti derejo kak nas oni plačujejo pa ne vem kaj, a vsi brezposelni in na sicijalkah, itd. Ni dosti manjkalo in včeraj predrli koridor, pol pa bi bi blo sranje po moje.
dobro čovik i govori iako je pandur. ti "humanitarci" namjerno stvaraju kaos.
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/09/2015 : 14:54:05
|
quote: Originally posted by Risar_69
ovaj neče ni makarone da jede https://www.youtube.com/watch?v=4Tfbh9be6rs#t=42
Kod nas na Crvenom krstu možeš da zamoliš za paket hrane samo na svake 3 mjesece, pa još tada ti daju u paket 1 ulje, 1 ocat, 3 paštete i još što pa, preživi ti s tim. Živila kao što su pašta i brašno več nekoliko vremena ne delu, da bi si mogao čovijek stvarno napravi topao obrok. to sam i sam video od jednog, koji prima pomoč.
vidi se da je to neki gospodičič koji je u siriji ždera samo škampe i školjke 
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 19/09/2015 : 15:03:22
|
quote: Originally posted by adriano
Vidio sam da ima u koloni i crnogoraca. Ima ekipe od vijetnama do balkana.
ima i albanaca. To znači svatko se može uključiti u taj "stampedo za napred" u državu gdje se pretaka "med i mlijeko". Vrlo dobro su izkoristili izbjegličku priliku, a ovi u bruslju i berlinu samo raspravljaju. |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 19/09/2015 : 15:05:59
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by nagor
Delal sem 27h, pa nisem edini, po moje nas je blo več kot 50% takih. Zato verjemite eno. Nimate pojma in blage veze o čem govorite in kakšno je stanje. Ne rečem so "begunci" bogi itd. Ampak stal sem v prvi vrsti v Rigoncah, in ko vidiš kaj delajo, kako se vzpodbujajo da bi predrli koridor na silo, kako mečejo otroke pod naše noge da bi lahko to izkoristli v svojo korist, kako vzklikajo razne parole tudi IS, in to vse v njihovem jeziku. Po pa še razni aktivisti hrvaški in slovenski, nas zmerjajo, imajo za fašiste, ...... Brez besed sem. In to novinarji ne pišejo, oni vam pišejo in predstavljajo drugače zadeve, drugače so brezveze tam. Ko so "begunci" v akciji so kamere,fotoaparati in telefoni ugasnjeni, ko pa se policija pripravi na nekaj pa vse žari do Zagreba. Glede solzivca včeraj pa samo to. Obsodli so policiste, ki tud sami niso meli mask na glavi, kaj pa če je to bil nekdo izmed njih ali pa aktivistov in so hoteli prikazat kako so bogi, kaj delamo z njimi?????? Pol pa se aktivisti derejo kak nas oni plačujejo pa ne vem kaj, a vsi brezposelni in na sicijalkah, itd. Ni dosti manjkalo in včeraj predrli koridor, pol pa bi bi blo sranje po moje.
dobro čovik i govori iako je pandur. ti "humanitarci" namjerno stvaraju kaos.
Da, volio bih čuti više takvih priča iz prve ruke. Zanima me taj profil ljudi. Nekako sumnjam da su tu u većini doktori znanosti ili inženjeri. Obrazovani i senzibilizirani ljudi nebi bacali djecu u prve redove. |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 19/09/2015 : 16:49:51
|
Glupost...ali ne da mi se traziti sad..pala mi na pamet Baba Vanga, negdje davnije spomenuta. Sto je ona rekla? Uklapa li se ovo u njezina prorocanstva?
Nostradamus? Fata na grah? Vidoviti milan u padeli kipuce vode?
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 19/09/2015 16:51:04 |
 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 19/09/2015 : 16:59:36
|
quote:
Nostradamus?
Sjetih se sada, prije nekih 20 god. sam citao jedno njegovo proročanstvo da ce se Armagedon desiti bas tu negdje gdje je ISIL sada. Spominje se neki arapski princ koji ce okupiti islamsku vojsku pa ce kao udariti na zapadnu vojsku i poraziti ih, ali da ce izgubiti rat jer ce biti potučeni na moru. Osama bin Laden je princ. |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
 |
|
Topic  |
|