forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 EU primanje izbjeglica i migranata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 224

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/09/2015 : 19:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Ne znam...

The way is shut...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/09/2015 : 20:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

Ne znam...

The way is shut...

Ja preko Bosne sutra.
To bi valjda trebalo proći.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

zovko
New Member

201 Posts

Member since 21/08/2012

Posted - 24/09/2015 : 20:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zovko a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Ne znam...

The way is shut...

Ja preko Bosne sutra.

Ako nemaš pasoš Srbije i ne ulaziš u Hrvatsku, možeš normalno da prođeš granicu, nema potrebe da zaobilaziš.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/09/2015 : 20:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by zovko

quote:
Originally posted by tinton

quote:

Ne znam...

The way is shut...

Ja preko Bosne sutra.

Ako nemaš pasoš Srbije i ne ulaziš u Hrvatsku, možeš normalno da prođeš granicu, nema potrebe da zaobilaziš.

Putujem sa srpskom agencijom.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/09/2015 : 20:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Stvarno, šta se ovo događa s Milanovićem? Znam da se bliže izbori ali ipak čemu sve ovo?
Izbjeglice ulaze u Hrvatsko preko livada a normalan svijet ne može na granične prijelaze
Lud, zbunjen

Ako je već htio spriječiti da nam Srbija uvaljuje sve migrante onda je trebalo zatvoriti granice kao i mađari pa kad bi ovi ostali u Srbiji brzo bi se predomislili i slali ih i kod Mađara i kod nas.
Ovako nanosi štetu nama i njima ali njega tješi da je Srbiji veća šteta??
A ovake oštre tonove sam očekivao od hrvatskog premijera u nekim drugim prigodama koje su se nedavno zbile ali začudo onda je bio puno pomirljiviji.Očigledno mu je do migranata više stalo nego do svog naroda.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/09/2015 : 20:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by izivko

Stvarno, šta se ovo događa s Milanovićem? Znam da se bliže izbori ali ipak čemu sve ovo?
Izbjeglice ulaze u Hrvatsko preko livada a normalan svijet ne može na granične prijelaze
Lud, zbunjen

Ako je već htio spriječiti da nam Srbija uvaljuje sve migrante onda je trebalo zatvoriti granice kao i mađari pa kad bi ovi ostali u Srbiji brzo bi se predomislili i slali ih i kod Mađara i kod nas.
Ovako nanosi štetu nama i njima ali njega tješi da je Srbiji veća šteta??
A ovake oštre tonove sam očekivao od hrvatskog premijera u nekim drugim prigodama koje su se nedavno zbile ali začudo onda je bio puno pomirljiviji.Očigledno mu je do migranata više stalo nego do svog naroda.

Pa da, jebiga, određenoj, prisutnoj retorci je kao time otupio oštricu.

To je kao u onom vicu kad u 15. st. Rusiju napadaju mongoli.

Idu rus i njegova žena nekom prašnjavom cestom, kadli nailazi mongol, sjaše s konja, isuče sablju, stavi ju rusu pod vrat i kaže:

Kuiš, sad ću ti ja pobatije ženu, a ti ćeš mi za to vrijeme držat jaja da se ne upraše.

I tako ovaj ovu siluje te odjaše.

Nakon čina, uplakana ruskinja gleda u svog muža koji umire od smijeha i sva uplakana ga pita da kako se on može smijati njenoj muci.

A muž će: Ali jaja su mu se ipak uprašila

E tako i ovi...

Edited by - andjusticeforall on 24/09/2015 20:57:55
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/09/2015 : 21:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Dobar

Kao onaj: Mujo, eno Suljo ti jebe Fatu u Junuzovim kukuruzima.
Mujo se smije i odgovara: Boli me kurac, nisu moji kukuruzi.

Have mercy
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 24/09/2015 : 21:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
http://vijesti.in.rs/node/313

Usput, sretan Bajram svim forumašima koji slave!

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

Edited by - Dranki on 24/09/2015 21:37:17
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/09/2015 : 21:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Do jučer ste klicali: "Bravo Zoki!" "Zoki legenda!" "Živio drug Zoki!"
Sad druga pjesma, popračena mrmljanjem, brundanjem, gunđanjem, cviljenjem, kmečanjem pa i meketanjem...

Oduvijek sam tvrdio da je lik totalni idiot.
Plan B, plan C, plan D...pa kakva čovjek mora biti budala pa nasjedati na jeftine štosove lika koji dok nije sjeo u premjersku fotelju nije imao ni dana radnog staža.
Obični bezveznjaković.

"Teško bi bilo pronaći druge razloge za neizmjernu štetu koju taj čovjek nanosi Hrvatskoj unatrag desetak dana, a koja je kulminirala u noći sa srijede na četvrtak kada je Srbija u potpunosti zaustavila protok teretnih vozila s hrvatskim registracijama i hrvatske robe u vozilima bilo kojih drugih registracija. O nevjerojatnoj podudarnosti da odmah nakon toga “padne informacijski sustav” zbog čega državljani Srbije ne mogu ući u Hrvatsku da se i ne govori.
Što se, zapravo, dogodilo? Dok je Srbija sve migrante usmjeravala prema Mađarskoj svi su informacijski sustavi radili, a Vučić je bio kolega i prijatelj. Kada su Mađari primjenjujući taktiku koju će mnogi osuđivati, ali posve legalnu i sukladnu važećim europskim propisima odlučili propitati stvarne razloge puzajuće okupacije Europe zatvorivši svoje granice na jedini način na koji se to može učiniti – strogom kontrolom graničnih prijelaza i fizičkom zaprekom zelene granice, pa se rijeka migranata usmjerila prema Hrvatskoj koja je na sva zvona obznanila vlastitu humanost i namjeru da na svoj trošak organizira prihvat, opskrbu i prijevoz dalje, Milanović je odlučio suprotno – zatvoriti granične prijelaze i omogućiti ilegalne ulaske gdje se kome svidi.
Kada je u prvih pola sata propao plan A, pa u daljnjih dvadesetak minuta postalo čak i Ostojiću jasno da plan B znači da nijedan pametni migrant neće birati drugu rutu do ove preko “male zemlje s velikim srcem”, obojici je sinulo da bi se humanost mogla pretvoriti u problem, a problem rezultirati neugodnim posljedicama na izborima unatoč proračunskom podmićivanju širih društvenih skupina. I što učiniti u tako presudnom trenutku? Pa zaratiti s nekim, pobogu, to je uvijek kvalitetno rješenje, posebice kad te savjetuje Amerikanac čija zemlja zna da se svaki problem može riješiti jednim dobrim, medijski atraktivnim, ratom."

Nastavak teksta je u linku...

http://barometar.vecernji.hr/analyses/kako-zaustaviti-milanovica/

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2015 : 21:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
u zadnja 24 sata 12 san bija na putu tako da nisan baš detaljno pratija al vidin da se balkan po običaju zapalija.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/09/2015 : 22:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
@dosomraz1

Imena, imena, ovo općenito je goli kurac.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2015 : 22:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
teško iko u hr ili srb može rješit problem migranata.

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/09/2015 : 22:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
I šta kurac, pobroj veleizdajnike, šta se stiso ko žirov kec?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2015 : 22:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/iz-tovarnika-krenuo-18-izvanredni-vlak-dosad-u-hrvatsku-uslo-51-000-izbjeglica/843934.aspx

više od 50 000 u sedmicu dana

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/09/2015 : 22:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Jebo, prvo terminologiju, to je tako odvratano, ako kažeš mingrant onda si ovo, ako kažeš izbjeglica onda si ono, nosite se u krasnu odredbu identifikacije, nama je strip prvo pa u tom kontekstu iščekujem odgovor.

Kuruzi nisu odgovor nego uzgojna kultura.

Edited by - andjusticeforall on 24/09/2015 22:12:43
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/09/2015 : 22:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
A? Nula bodova? Ruju?

Ruše socijalistički poredak?

Di su? Di su?

Toliko pitanja...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2015 : 22:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Jebo, prvo terminologiju, to je tako odvratano, ako kažeš mingrant onda si ovo, ako kažeš izbjeglica onda si ono, nosite se u krasnu odredbu identifikacije, nama je strip prvo pa u tom kontekstu iščekujem odgovor.

Kuruzi nisu odgovor nego uzgojna kultura.

isti q kako češ ih zvat,problem i dalje ostaje nerješiv

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/09/2015 : 22:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Neću ja zvat nikog, no ti, a problem je izvan našeg djelokruga, jeli...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2015 : 22:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ova proseravanja među hr i srb uopče nisu neočekivana.
još ako austrijanci počnu vračat ekipu (ka šta prite) u slo ,mađ i hr moglo bi bit i večih sranja.
niko nije toliki debil da od svoje države radi sabirni centar.
al na kraju če to neko morat bit.

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/09/2015 : 22:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
A sad je ekipa?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2015 : 22:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

koji su tvoji problemi al ono iskreno. ispovidi se barba lwoodu

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/09/2015 : 22:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:

koji su tvoji problemi al ono iskreno. ispovidi se barba lwoodu

Mlađo neće sredit da otprnu među da odemo na salon stripa (koji će nam moj osoba na vlasti onda?).

Jebe se vama, Makarska pod nosom i libo me tuki.

Znaš ti koliko ima od Osijeka do Makarske?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2015 : 23:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
priko beha ili uokolo?

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/09/2015 : 23:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message

quote:

priko beha ili uokolo?

Kad vi budete za Makarsku tako išli imićmo pratiti vaš svijetli primjer

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/09/2015 : 23:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

priko beha ili uokolo?

Ne može preko BiH. Nismo ni mi blesavi. Zatvaramo granice

Have mercy
Go to Top of Page
Page: of 224 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page