Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 16/10/2015 : 10:08:50
|
To je jasno. Ali ako "inicijativu preuzima Asad", onda proizlazi da ruska ograničena operacija daje željene učinke, odnosno, da u popriličnoj mjera omekšava sjekače glava. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 16/10/2015 : 10:20:40
|
Za očekivati je da će zapadna propaganda u danima i tjednima koji slijede nastaviti i pojačati kritiku ruskog angažmana u Siriji, ali i pojačati demonizaciju ruskog predsjednika. "Putin je homoseksualac, a jedini prijatelji su mu dva psa"; "Tukao je svoju bivšu suprugu"; "Šalje avione u Argentinu i snuje o napadu na Falklande"; "Prst stalno drži na crvenom gumbu kojim se aktivira nuklearno oružje"; "Putin je naredio da se posada raketnog sustava BUK, koja je srušila malezijski avion, uhapsi i strijelja". "Kani napasti Baltik"; "On je, uz ISIL, najveći neprijatelj Europe" - zbirka mudrosti Igora12 i zapadnih medija. |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 16/10/2015 : 10:21:10
|
quote: Originally posted by wolf
Isto tako to potvrđuje da su stvarne mete ruskih zrakoplova FSA, a tek sporedno IS i Nusra
FSA ne postoji, to je sada manje-više notorno. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 16/10/2015 : 10:23:43
|
Meni zapad ne kreira mišljenje. Putin je neupitno luđak, ali i veliki lukavac.
Isto tako nema sumnje da su prorusi oborili malezijski zrakoplov, ali sigurno ne po naredbi Putina. To su učinili neki idioti. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 16/10/2015 : 14:44:02
|
Nisam neki ljubitelj Putina, ali za Rusiju kakva je, on je dosta dobro rješenje. Rusko intervencija u Siriji je uzorna u usporedbi sa Irakom, Afganistanom, Južnim Sudanom ili Libijom. Cinički gledano, tu ima Putin još 10 - 20.000 mrtvih civila rezerve. |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 16/10/2015 : 14:45:54
|
Isto tako nema sumnje da su prorusi oborili malezijski zrakoplov, ali sigurno ne po naredbi Putina. To su učinili neki idioti.
Luđak samo po mišljenhu prestravljenog zapada..za sve ostale on je junak...
Kako nema sumnje..jedina je neupitna smrt.sve ostalo je pod znakom pitanja...imali i jedan dokaz za te tvoje nebuloze. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts
Posted - 16/10/2015 : 14:55:08
|
quote: Originally posted by GGG
Nisam neki ljubitelj Putina, ali za Rusiju kakva je, on je dosta dobro rješenje. Rusko intervencija u Siriji je uzorna u usporedbi sa Irakom, Afganistanom, Južnim Sudanom ili Libijom. Cinički gledano, tu ima Putin još 10 - 20.000 mrtvih civila rezerve.
kakve sad veze ima južni Sudan? |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 16/10/2015 : 15:51:28
|
Južni Sudan ima veze, jer je tipičan primjer američkog Nation-buildinga odnosno dokaz da amerikanci mogu zasrati stvar i bez direktne vojne intervencije. Južni Sudan jeste duga priča ali na kraju bez američke državne, a još više nevladne(i paravladne) podpore i podpore drugih zapadnih zemalja, Južnog Sudana ne bi bilo. Dok su se na međunarodnom planu stvari još nekako sastavile, sama država Južni Sudan je bila potemkinovo selo. Na brzinu su se postavile nekakve "institucije", gverilce koji su 20 godina bauljali po grmlju su obukli u odjela, slikali se par puta uz zastavu i Cloonya ... i onda izpustili cjelu "državu" ko govno iz guzice. Tipičan primjer TV-prodaja kapitalizma na nivou država, odnosno "drži vodu dok majstori odu". Dok je još bilo nešto novca stvari su još nekako izgledalo a onda je sve otišlo u p.m. Umjesto arapskih granata dobili su mačete susjeda u najboljoj maniri Ruande ili Konga.
Kad smo več kod Afrike, valja još pomenuti promišljenu, mudru i uspješnu američku intervenciju u Somaliji. |
Stara Huta za 36 minuta |
Edited by - GGG on 16/10/2015 15:52:07 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts
Posted - 16/10/2015 : 15:54:41
|
quote: Originally posted by GGG
Južni Sudan ima veze, jer je tipičan primjer američkog Nation-buildinga odnosno dokaz da amerikanci mogu zasrati stvar i bez direktne vojne intervencije. Južni Sudan jeste duga priča ali na kraju bez američke državne, a još više nevladne(i paravladne) podpore i podpore drugih zapadnih zemalja, Južnog Sudana ne bi bilo. Dok su se na međunarodnom planu stvari još nekako sastavile, sama država Južni Sudan je bila potemkinovo selo. Na brzinu su se postavile nekakve "institucije", gverilce koji su 20 godina bauljali po grmlju su obukli u odjela, slikali se par puta uz zastavu i Cloonya ... i onda izpustili cjelu "državu" ko govno iz guzice. Tipičan primjer TV-prodaja kapitalizma na nivou država, odnosno "drži vodu dok majstori odu". Dok je još bilo nešto novca stvari su još nekako izgledalo a onda je sve otišlo u p.m. Umjesto arapskih granata dobili su mačete susjeda u najboljoj maniri Ruande ili Konga.
Kad smo več kod Afrike, valja još pomenuti promišljenu, mudru i uspješnu američku intervenciju u Somaliji.
jedino si zaboravija genocid koji su provodile vlade iz kartuma od 1956.-te.

|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 16/10/2015 : 16:03:23
|
Isto tako nema sumnje da su prorusi oborili malezijski zrakoplov, ali sigurno ne po naredbi Putina. To su učinili neki idioti.
naravno da su pijani prorusi srušili avion.i to bez putinove zapovijedi.ali sa tom situacijom su ga doveli u neugodnu poziciju.sa tim činom su mu izbili adute kojim je opravdavao okupaciju krima i isttoka ukrajine.sa druge strane,putin ih nije mogao uhapsit i na sud dati jer bi onda neugodne činjenice izašle na vidjelo.putin,da se riješi tog damoklovog mača koji mu visi nad glavom,izdao je zapovijed da se ta posada fizički eliminira..zagnojili su negdje,vjerovatno im se ni za grob ne zna.živih svjedoka više nema,putin komotno može svoju igricu nastavit. |
Vamos a la playa tralalalala |
Edited by - igor 12 on 16/10/2015 16:03:54 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
|
senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 16/10/2015 : 20:54:02
|
quote: Originally posted by KRAS
Kako nema sumnje..jedina je neupitna smrt.sve ostalo je pod znakom pitanja...imali i jedan dokaz za te tvoje nebuloze.
Stari moj, ti si ipak ovdje nedostižni car nebuloza. Ja za razliku od tebe ne dižem hvalospjeve nikome, pogotovo ne nekakvim dolgorukim kepecima s kompleksima.
Mislim, podržavam ja rusku inicijativu, ali daleko je to od onoga što oni glumataju. Ni oni ni ameri ne diraju ozbiljno IS-ovce. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 16/10/2015 : 21:02:38
|
quote: Originally posted by KRAS
Kako nema sumnje..jedina je neupitna smrt.sve ostalo je pod znakom pitanja...imali i jedan dokaz za te tvoje nebuloze.
Stari moj, ti si ipak ovdje nedostižni car nebuloza. Ja za razliku od tebe ne dižem hvalospjeve nikome, pogotovo ne nekakvim dolgorukim kepecima s kompleksima.
Mislim, podržavam ja rusku inicijativu, ali daleko je to od onoga što oni glumataju. Ni oni ni ameri ne diraju ozbiljno IS-ovce.
Nazvati putina ludjakom moze biti samo mrznja.nista drugu a obtuzit nekoga bez dokaza je krivokletsvo.. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13113 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 16/10/2015 : 21:12:51
|
Evo što su Turci oborili

Washington tvrdi da je to rusko a Rusi vele da su se sve njihove letjelice sretno vratile kući |
Have mercy |
 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
|
Topic  |
|