forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Evolucija (surogat istinskih osjecaja)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 15/10/2015 : 11:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
sex je precijenjen.ja se bolje osjećam kad dignem sto kila u benču nego kad megan fox poševim

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 15/10/2015 11:17:23
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/10/2015 : 13:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Shvaćaš ti da je te iste sakramente uspostavio taj isti masonski Vatikan?

To je jos dublja i jos teza tema.
Ja ne mislim tako sto se tice sakramenata.
Mozes navesti kakav primjer toga sta pises?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 15/10/2015 : 13:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Sex.dabome.ovozemaljski..dzenet je bezveze.sve djevice a ni jednoj nemos skinit nevinost..janjci bleje a nema vatre..potoci vina koje neopija
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13071 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 15/10/2015 : 14:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Slažem se, jebeš raj

Have mercy
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/10/2015 : 17:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by Just_Charlie

Baš sam sad u stanju razbiti vam svima na komadiće te vaše teorije i podjele i nagovoriti vas da ovoj temi pristupate u šaljivom tonu jer i ateisti i agnostici i vjernici i znanstvenici mogu postići konsenzus u jednoj stvari a to je da je seks početak i kraj, pokretač svega nevidljivoga i vidljivoga i da pakao i raj kao takvi ne postoje. Ako uzmeno seks, taj Evin grijeh u raju, na kog ju je potaknula zmija, za što je dan danas za mnoga zla žena kriva i "prokleta" da rađa u mukama što je to učinila..
Što je točno ta Eva učinila? Podlegla zmiji i brižnog Adama poševila? Ma dajte, odrastite..sve se vrti oko seksa, samo seks sam je pitanje moći, i tu vam Biblija ispire mozak zmijom koja je progovorila i glupu Evu na grijeh nagovorila zbog čega su oboje protjerani Istočno od raja..koji ne postoji, kao ni pakao, jer raj i pakao su napisani i opisani da vam dočaraju što vam se događa kada se prepustite užiku sa ženom, kao onom koja posjeduje ključeve tog raja i pakla, ovisno o otme na što vas osudi u toj seksualnoj igri i koliko ste joj se pokorili... Nema Boga, nema pakla, nema raja, sve je seks, Bog je žena, pakao i raj su trenutna stanja koja vas čekaju, ovisno o tome koliko ste loši ili dobri Boginji ženi.
Da nema seksa, ne bi bilo niti pogrešno tumačenih religija, ratova u ime bogova, neravnopravnosti spolova..
Frojde, diži se iz tog groba i pomozi mi! Potvrdi svima da je sve oko nas samo seks i sve se vrti oko seksa i seks je pitanje moći i tko njime bolje manipulira i vještije ga tumači, taj ima prevlast u igrama moći.
Od Adama i Eve do danas, baš se ništa promijenilo nije. Samo je pitanje, što je u Rajskom vrtu odigralo ulogu zmije.

Jako...jako zanimljiv post.
Nitko normalan nije protiv seksa pa ni Isus Krist ni Jahve...
U pravu si seks je Raj...

Samo znas gdje je caka?
Sto upravo taj isti sveti seks je netko uzeo da ponizi covjeka,da izopaci u potpunosti,degradira isti taj seks...
Taj netko zna sta radis obzirom da ljudsko bice ne moze bez seksa.

Nije stvar seks vec je stvar nacin

Jes. I onda opet na pocetak...ili u krug...kako god, opet smo na pocetku.
Evolucija.
Ajmo zenskim rijecnikom: kako zovemo one koje vodi samo jedan, taj primitivni nagon? Primitivcima.
Evolucija nas je dogurala do covjeka. Ona se kotrlja i dalje, vise nemamo kamo nego mozgom, zato nam je veci no u ostalih primata. Mozak necemu sluzi. Da mislimo, kontroliramo nagone i ne damo sporednim slatkim rajskim stvarima da postanu primarne.
Mozak nam je razvijen da si zivot oplemenimo, da rastemo znanjem, sirimo obzore..

Za covjecanstvo nema lijeka, sve dok je vecini fizicki - jedini nacin postizanja zadovoljstva i ispunjenja.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/10/2015 : 20:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Čarli, lakše malo sa tim propovijedima. ;)
Prije sam mislio, da se samo šališ, ali sada ti je skoro svaki drugi post o tome kako je sex loša stvar. Žao mi je što ti to više ne osjećaš, ali seks definitivno nije loša stvar, niti ćeš bilo koga na forumu na kojemu su svi muški u to uvjerit. :)

Da budemo on topic. Bez seksa nema evolucije. Pametna je priroda... želi evoluciju i zbog toga nam je podarila ugodu, koja nas tjera na miješanje gena. Ergo, jebati se je biti čovjek. Sve ostalo su filozofije. :)
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/10/2015 : 20:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ja ode u Zooloski sad cimpanzama pricat kako se ljudi nece/ne znaju kontrolirati kad je o seksu rijec i daju se manipulirati njime.
Vjerujem da ce barem jedan klimati potvrdno glavom i pokazati da misli i njom ne samo donjom.
Odoh kupiti banane.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2015 : 22:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
sad si me sitila.
u splitskom zou je tamo baš prid rat bija majmun koji je drka na ženske kad bi došle blizu kaveza.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/10/2015 : 22:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Baš sam sad u stanju razbiti vam svima na komadiće te vaše teorije i podjele i nagovoriti vas da ovoj temi pristupate u šaljivom tonu jer i ateisti i agnostici i vjernici i znanstvenici mogu postići konsenzus u jednoj stvari a to je da je seks početak i kraj, pokretač svega nevidljivoga i vidljivoga i da pakao i raj kao takvi ne postoje. Ako uzmeno seks, taj Evin grijeh u raju, na kog ju je potaknula zmija, za što je dan danas za mnoga zla žena kriva i "prokleta" da rađa u mukama što je to učinila..
Što je točno ta Eva učinila? Podlegla zmiji i brižnog Adama poševila? Ma dajte, odrastite..sve se vrti oko seksa, samo seks sam je pitanje moći, i tu vam Biblija ispire mozak zmijom koja je progovorila i glupu Evu na grijeh nagovorila zbog čega su oboje protjerani Istočno od raja..koji ne postoji, kao ni pakao, jer raj i pakao su napisani i opisani da vam dočaraju što vam se događa kada se prepustite užiku sa ženom, kao onom koja posjeduje ključeve tog raja i pakla, ovisno o otme na što vas osudi u toj seksualnoj igri i koliko ste joj se pokorili... Nema Boga, nema pakla, nema raja, sve je seks, Bog je žena, pakao i raj su trenutna stanja koja vas čekaju, ovisno o tome koliko ste loši ili dobri Boginji ženi.
Da nema seksa, ne bi bilo niti pogrešno tumačenih religija, ratova u ime bogova, neravnopravnosti spolova..
Frojde, diži se iz tog groba i pomozi mi! Potvrdi svima da je sve oko nas samo seks i sve se vrti oko seksa i seks je pitanje moći i tko njime bolje manipulira i vještije ga tumači, taj ima prevlast u igrama moći.
Od Adama i Eve do danas, baš se ništa promijenilo nije. Samo je pitanje, što je u Rajskom vrtu odigralo ulogu zmije.

Jako...jako zanimljiv post.
Nitko normalan nije protiv seksa pa ni Isus Krist ni Jahve...
U pravu si seks je Raj...

Samo znas gdje je caka?
Sto upravo taj isti sveti seks je netko uzeo da ponizi covjeka,da izopaci u potpunosti,degradira isti taj seks...
Taj netko zna sta radis obzirom da ljudsko bice ne moze bez seksa.

Nije stvar seks vec je stvar nacin

Jes. I onda opet na pocetak...ili u krug...kako god, opet smo na pocetku.
Evolucija.
Ajmo zenskim rijecnikom: kako zovemo one koje vodi samo jedan, taj primitivni nagon? Primitivcima.
Evolucija nas je dogurala do covjeka. Ona se kotrlja i dalje, vise nemamo kamo nego mozgom, zato nam je veci no u ostalih primata. Mozak necemu sluzi. Da mislimo, kontroliramo nagone i ne damo sporednim slatkim rajskim stvarima da postanu primarne.
Mozak nam je razvijen da si zivot oplemenimo, da rastemo znanjem, sirimo obzore..

Za covjecanstvo nema lijeka, sve dok je vecini fizicki - jedini nacin postizanja zadovoljstva i ispunjenja.

STo se vise dopisujes s tobom sve ugodnije je...pa ako nista drugo barem normalno raspravljas u nedostatku ( trenutacnom ) ostalih clanova koje ocekujem
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/10/2015 : 22:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

sad si me sitila.
u splitskom zou je tamo baš prid rat bija majmun koji je drka na ženske kad bi došle blizu kaveza.

Znam. Jednom majmunu u Maksimiru uzvisio se na mene.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2015 : 22:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sad si me sitila.

Znam. Jednom majmunu u Maksimiru uzvisio se na mene.

al ovaj je bija totalno napaljen.
zoo orgy prewar st

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/10/2015 : 22:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Sjetio si i ti mene sad na to, bilo prije desetak god...ne mogu se sad prestati smijati, suze mi idu...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/10/2015 : 23:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

..da ljudsko bice ne moze bez seksa..

quote:
STo se vise dopisujes s tobom sve ugodnije je...pa ako nista drugo barem normalno raspravljas u nedostatku ( trenutacnom ) ostalih clanova koje ocekujem

evo me opet, idem izgurati svoje do kraja o ljudima i seksu i tvrdim da u ljudi s pojačanom potrebom za seksom postoji manjak koncentracije za ostali razvoj jer svu energiju ulažu i troše uglavnom na tu aktivnost. Ne može i ovce i novce.

Pa zar kineski govorim?
Pogledajte na što svijet liči. Većina kao da je ispala iz Jerry Springer showa (kojeg nisam mogla dugo gledati.) i Big Brother ne silazi s naslovnica i ovi unutra prostituiraju svoje dostojanstvo da bi isprostituirano čovječanstvo hranili..a čime? Ljudi sjede uz tv i čekaju seks. Kupe novine da pročitaju što su ispod plahte propustili ili što ih očekuje u danu koji slijedi.

Kolika je gledanost HRT3 programa u odnosu na sapunice-kanale i Big B.kanale..itd, itd..

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 16/10/2015 : 10:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Biološki gledano, namjena muškog spola je mješanje i prezentacija genskog materiala. I kao takva "posuda" mora biti uvjek spreman za upotrebu što u više/manje izrazito utječe na muški spol usvim pogledima, ne samo razmnožavanju.

Malo (električarski )pojednostavljeno: Kod muškaraca ide žica, koja je stalno pod naponom, od očiju ravno do pravog mjesta u mozgu,

Ako povučemo analogiju kod žena, one imaju kompleksan i osjetljiv elektronski sklop, kome se konfiguracija stalno mjenja, a na njemu teku dva softwera...

Stara Huta za 36 minuta

Edited by - GGG on 16/10/2015 10:54:42
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/10/2015 : 14:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ma treba se nalit ka budala upalit narodnjake i guzit dok ne padnes u nesvjest.
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 16/10/2015 : 16:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
quote:

...Bog je stvorio covjeka svarsenog na sliku svoju

(citat od par postova unazad)

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/10/2015 : 16:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Može.

https://www.youtube.com/watch?v=_KJqQYvzYQw
Btw, ovo je video, koji se gleda minimalno 20 sekundi.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/10/2015 : 19:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
http://bog-u-rijeci.esy.es/adam_eva.php
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/10/2015 : 20:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

Može.

mala ima vrhunski čmar.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/10/2015 : 00:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GGG

quote:

...Bog je stvorio covjeka svarsenog na sliku svoju

(citat od par postova unazad)

Upravo je to moje prokletstvo savrsen a nesavrsen
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/10/2015 : 00:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by nagor

quote:

Može.

mala ima vrhunski čmar.

Si ti vidio?
Ima dobru guzicu ali prepatuljasta je za moj ukus...ne gledam zene ispod 170cm
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 17/10/2015 : 11:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
bolji ritam neg u one guzate

https://www.youtube.com/watch?v=OWyHKerqYek

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/10/2015 : 12:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ajd nazad na temu.

Kol'ko-tol'ko.

Tenkju.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/10/2015 : 13:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

bolji ritam neg u one guzate

https://www.youtube.com/watch?v=OWyHKerqYek

Volis udarat majmunice?
Teske neke slkonosti imas...
Evo pa pokusaj ispraviti nekako brate prebolesno je :

http://www.3movs.com/
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/10/2015 : 13:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Manhunteru, mladjo, otelo mi se kontroli.
Samo kazem, da ne bi rekli..:)

Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000