Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
1Euro
Advanced Member

12642 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 21/10/2015 : 12:56:52
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by MD72
Uh,sad kad su Slovenci digli vojsku,mozemo ocekivati stvaranje novog svjetskog poretka. ISIL ce se razbjezat glavom bez obzira,Rusi ce prestravljeni obustavit bombardiranje,a Ameri ce bit sretni da se neka nova sila progurala u prvi red ispred Rusije.
vidis koliko malo je potrebno 
čujen da su arapima počeli dilit pelene da se ne useru u gače kad vide strašnu i ozloglašenu slovensku vojsku. 
dok šaljemu vojsku nema panike za njih, ali ako pošaljemo Specialce onda su ga najebali....možete se vi zezati, ali slovenska specialna jedinica je jedna od najboljih na svijetu, ovakvo priznanje su dali čak iz NATO-a a oni su često tamo i gledaju njihovo treniranje itd,... Sa ovima stvarno nije dobro imati posla:
http://www.rtvslo.si/slovenija/foto-policijski-specialci-najprej-znoj-in-kri-nato-zvestoba-do-groba/309411
ako vidite znak crvenog pantera onda je vrag odnio šalu:
http://www.obramba.com/novice/kopno/video-rdeci-panterji-v-akciji/
Slovenske specijalce riješe hrvatski desnoruki prašinari sa livon rukon.
sumnjam
Ma daj molin te budi ozbiljan. Vi Slovenci ste OK za popit i pojist, znate i zapivat, imate lipe planine, al specijalci???? Doduše, može bit da i ima neki koji skače iz auta pri osandeset na sat ili iz aviona bez padobrana al to je garantirano neki "Je se kličem Meho" Slovenac.
https://www.youtube.com/watch?v=9fytEnxcPRg
a po čemu ste vi to bolji od nas? |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 21/10/2015 : 13:08:17
|
bio sam prisutan, kada se jedan bacio iz automobila kod 80 km na sat. Taj specijalac je drug od jednog mog prijatelja i mi smo zajedno išli na more i ona dvojica su se nešto zezali a onda je ovaj otvorio vrata automobila i bacio se van kod 80 km na sat - iz zajebancije. A fora je u tome što taj uopšte nije ušao među crvene pantere, nego je samo trenirao sa njima i nije uspio uči, ali je u nekom drugom specijalnom odredu (ima više vrsta specijalaca, ali najbolji su crveni panteri) i onda nam je pričao kako treniraju, pa da često sudjeluju sa nekim drugim specialcima itd,....imaju neke zajedničke treninge, često dolaze iz Nato-a itd....
nekako mi je jasno zasto taj nije bio primljen, ali dajmo se vratit na temu, nece valjda sad izbjeglice i specijalci tuci
treba samo dovoljno Krasa iznajmiti te dovoljno folije da se njegov autobus zastiti i via Minken ... i gasa kroz varosi
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 21/10/2015 : 13:10:48
|
Uh,sad kad su Slovenci digli vojsku,mozemo ocekivati stvaranje novog svjetskog poretka. ISIL ce se razbjezat glavom bez obzira,Rusi ce prestravljeni obustavit bombardiranje,a Ameri ce bit sretni da se neka nova sila progurala u prvi red ispred Rusije.
čujen da su arapima počeli dilit pelene da se ne useru u gače kad vide strašnu i ozloglašenu slovensku vojsku. 
dok šaljemu vojsku nema panike za njih, ali ako pošaljemo Specialce onda su ga najebali....možete se vi zezati, ali slovenska specialna jedinica je jedna od najboljih na svijetu, ovakvo priznanje su dali čak iz NATO-a a oni su često tamo i gledaju njihovo treniranje itd,... Sa ovima stvarno nije dobro imati posla:
http://www.rtvslo.si/slovenija/foto-policijski-specialci-najprej-znoj-in-kri-nato-zvestoba-do-groba/309411
sumnjam
Ma daj molin te budi ozbiljan. Vi Slovenci ste OK za popit i pojist, znate i zapivat, imate lipe planine, al specijalci???? Doduše, može bit da i ima neki koji skače iz auta pri osandeset na sat ili iz aviona bez padobrana al to je garantirano neki "Je se kličem Meho" Slovenac.
a po čemu ste vi to bolji od nas?
Recimo po tome da znamo pripoznat preočitu zajebanciju. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
1Euro
Advanced Member

12642 Posts
Posted - 21/10/2015 : 13:18:29
|
sumnjam
a po čemu ste vi to bolji od nas?
Recimo po tome da znamo pripoznat preočitu zajebanciju.
sa ovima nema zajebancije:
https://www.youtube.com/watch?v=BPo0jziqsgA |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13112 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 21/10/2015 : 13:34:15
|
Sta, upali su ti u stan, kola, rendzersku utvrdu?
bio sam prisutan, kada se jedan bacio iz automobila kod 80 km na sat. Taj specijalac je drug od jednog mog prijatelja i mi smo zajedno išli na more i ona dvojica su se nešto zezali a onda je ovaj otvorio vrata automobila i bacio se van kod 80 km na sat - iz zajebancije. A fora je u tome što taj uopšte nije ušao među crvene pantere, nego je samo trenirao sa njima i nije uspio uči, ali je u nekom drugom specijalnom odredu (ima više vrsta specijalaca, ali najbolji su crveni panteri) i onda nam je pričao kako treniraju, pa da često sudjeluju sa nekim drugim specialcima itd,....imaju neke zajedničke treninge, često dolaze iz Nato-a itd....
Mislim da je ovo prebrzo i za slovenske specijalce  |
Have mercy |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13112 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 21/10/2015 : 15:21:23
|
quote: Originally posted by ken2
a ne ko ovi idioti mađari koji su po tlu rasprostrli tu opasnu žicu
ajd ne budi skakavac možeš li objasniti ovu blesavu izjavu ili pišeš tek tako?
znaš li ti, ken2, da je to što pišeš blesavo? barem bi ti trebao biti mrvu ozbiljniji od forumskih pelivana (još uvijek, svaki put kad te vidim gdje si i što si postao, čudom se čudim). |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/10/2015 : 15:38:07
|
quote: Originally posted by stinky
znaš li ti, ken2, da je to što pišeš blesavo? barem bi ti trebao biti mrvu ozbiljniji od forumskih pelivana (još uvijek, svaki put kad te vidim gdje si i što si postao, čudom se čudim).
Ajd' se ti fino nauči komunicirati s ljudima i prestani pisati gluposti. Prvo i posljednje upozorenje. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
MD72
Average Member

693 Posts
Member since 05/10/2014 |
Posted - 21/10/2015 : 16:01:41
|
Koliki strah migranti imaju od slovenacke vojske pokazuje cinjenica da su zivi poceli da se pale u satorima,samo da im ne padnu u ruke. |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 21/10/2015 : 16:03:40
|
Sta, upali su ti u stan, kola, rendzersku utvrdu?
pa svako se može bacit iz auta pri 80kmh
jedanput |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/10/2015 : 16:04:04
|
Koliki strah migranti imaju od slovenacke vojske pokazuje cinjenica da su zivi poceli da se pale u satorima,samo da im ne padnu u ruke.
ma to je dezinformacija. postoji posebna jedinica među slo specijalcima koji imaju natprirodne moči i po potrebi ih koriste u kriznim situacijama;lebdenje,telepatija ili u ovom slučaju spaljivanje migranata pogledom. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8237 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 21/10/2015 : 17:19:50
|
quote: Originally posted by stinky
znaš li ti, ken2, da je to što pišeš blesavo? barem bi ti trebao biti mrvu ozbiljniji od forumskih pelivana (još uvijek, svaki put kad te vidim gdje si i što si postao, čudom se čudim).
i šta da ti ja radim čudi se, nije ti to ni loše za razliku od tebe, ja svih ovih 13 i nešto godina pišem isto uvjerenja nisam mijenjao a za tebe se već godinama svi pitaju pa je li se on zajebava ili je ozbiljan to ti znaš, ako se zajebavaš, svaka čast, ako ne, i to je ok
a što se tiče žice, propisa itd.. evo kako to rade mađari

a ovo je recimo korektan način primjene razor žice malo je skuplje, ali je sigurnije i za ljude i za životinje
 |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12642 Posts
Posted - 21/10/2015 : 17:29:04
|
ma kakva žica, zidovi, policija, vojska,...pa pustite te ljude nek idu u miru u Njemačku, pa neka se Nijemci zajebavaju sa njima. Neka oni grade zidove, žice,.... Do sada me nisu smetali begunci, ali sada sam saznao da neče vjerovatno utakmica između Olimpije i Maribora biti odigrana, jer nema dovoljno Policista za obezbeđenje utakmice, jer su svi na granici,...e ovo je sada višak! Ne dirajte mi u nogomet!!!!!! Umjesto Policije i vojske,...treba na granicu poslati Turističke Vodiče pa da lijepo dijele mape sa ucrtanom rutom do Njemačke i ciao!!!!! A na svakih 10 km treba postaviti štant sa čevapima, čajem, kafom, turbo folk muzikom i plesačicama, a na čelu svake veče kolone begunaca treba postaviti po jednog harmonikaša, da podigne moral pa če biti korak lakši....
Zašto uvijek sve na silu!?? Treba lijepo postupati sa ljudima,.... |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12642 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 21/10/2015 : 18:16:31
|
ken2, pa ti mi laskaš "svi se pitaju", uh, da sam tako labilan ko ti, odmah bih sam sebi porastao: zanimam sve, a još k tome sam enigma svima. ti vrapca, veći sam nego svi, kad ti svi nisu dosta da obuhvate jednog mene. a sjećaš se ti onih davnih dana, kad smo mijenjali Bukowskog i Kenove? ma ni Bukowski mi odavno nije dovoljan, ali uvijek se sjećam kako je taj kazao da je napisao sastavak "Kako je to lijepo, ne imati prijatelja", na čuđenje učiteljice. eto, tu negdje ulaze ti tvoji "svi".
a sad konkretno vidim da se forumski higijeničar mlađo brže bolje požurio nakačiti mi se. dok, s druge strane, tebe i slične prostake, nije upozorio. jer, ti jesi bio prostak u ovom slučaju, idi pa vidi svoj citat.
"ovi... idioti... mađari... po... tlu... itd."
e pa neće ići AKO vi (forumski higijeničari) želite provoditi nekakav red, tobože neka pravila, ONDA dajte jasne kriterije JA ne prihvaćam proizvoljnost i to je jedina istina možeš se ti puhati i furiti, može se mlađo čuditi, ali TVOJE ili mlađino uvjerenje NIJE obvezujuće ni za koga, a najmanje za mene tebi su mađari idioti? pa dobro, tvoja stvar. ALI, NE VIDIM PO KOJEM OSNOVU TI MOŽEŠ TO IZREĆI JAVNO NA FORUMU, A DA S DRUGE STRANE ZAHTIJEVAŠ DA TE SE UVAŽAVA KAO U KRALJEVSKOM SALONU?
dakle, ovdje se očito radi o proturječju (formalno gledano), a onako ljudski, o licemjerju mlađo, moderator, izvlači očito iz guzice i ne reagira kad ti (iz kojih god razloga, oni su tvoji i zaboli me za njih, u smislu - nisi objasnio, nemaš argumente, ali nastupaš kao da je tvoj stav samorazumljiv. a nije. vidiš, meni mađari nisu idioti, dapače.), znači, tebe ne upozorava na izjavu "mađari idioti", a kad ti se odgovori (NA NAČIN NA KOJI SI SAM POSTAVIO STVARI. dakle, ti sam si postavio ljestvicu komunikacije) onda se istog trena zapjeni i strefi ga refleks da je moderator. onda se mlađo prijeti, makar nije bilo ničeg više (ni manje) nego je to drugi diskutant postavio.
"mađari idioti". vidiš ken, kad potežeš idiote, ne možeš očekivati da netko drugi ne potegne skakavce i slično. ja mislim da je to u redu. valjda bi mlađo trebao kužiti ovo.
zbog čega bi nekima bilo dozvoljeno prostačiti, a drugima ne?
dakle, ili ova pravila nemaju smisla (jer se tvrdi tobožnja neutralnost, tj. jednakovrijednost svih članova) ili treba jasno napisati na homepageu da je ovo takva i takva stranica, da podržava i zahtijeva slaganje s tom i tom opcijom, s tim i tim svjetonazorom. nek se markos izjasni: ovo je strip-stranica na koju su dobrodošli oni koji smatraju da su mađari idioti.
to bi već bilo nešto.
a za razliku od vas? tebe? mlađe? i ovog višegodišnjeg prenemaganja, mađari su sasvim jasni i precizni u stavu - i zbog toga oni nisu idioti. za mene je idiotizam prije ovo što se tu događa, na scomu, kad smo već kod toga.
a sad možemo o mađarima. ajde da vidimo što to ne valja sa njima. ajmo vidjeti po čemu si ti ken2 "neidiot", a mađari "idioti". ako možeš, pojasni malo svoj stav, na temelju čega si došao do njega? |
 |
|
Topic  |
|
|
|