forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 EU primanje izbjeglica i migranata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 224

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 22/10/2015 : 12:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Poli

http://nova24tv.si/aktualno/burnie-iz-brezic/

nisi smija ovo stavit
sače te napast humanisti

glupost.izbjeglice pale šatore iz očaja,slovenci se samospaljuju iz obijesti

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 22/10/2015 12:09:44
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 22/10/2015 : 12:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

quote:

quote:

nisi smija ovo stavit
sače te napast humanisti

hehe humanisti..jedva čekam, kad zagusti, da prime po jedno 10 neidentikovanih imigranata u svoje stanove, koje če njemačka vratit

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 22/10/2015 12:14:54
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/10/2015 : 12:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

quote:

quote:

quote:

nisi smija ovo stavit
sače te napast humanisti

hehe humanisti..jedva čekam, kad zagusti, da prime po jedno 10 neidetikovanih imigranata u svoje stanove, koje če njemačka vratit

hehe,i mene zanima koliko če onda bit radodarni

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 22/10/2015 : 12:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nisi smija ovo stavit
sače te napast humanisti

hehe humanisti..jedva čekam, kad zagusti, da prime po jedno 10 neidetikovanih imigranata u svoje stanove, koje če njemačka vratit

hehe, biče biče, kad im sve porazbiju i zahtevaju da to i to nije dobro, ma naravno, mazohisti

Edited by - Risar_69 on 22/10/2015 12:17:41
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 22/10/2015 : 12:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

tek sad sam video, to ti je novi kanal od "grbavog" možeš da daš 1000eu i imaš dionice u tom tvju

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 22/10/2015 : 12:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

nisi smija ovo stavit
sače te napast humanisti

hehe humanisti..jedva čekam, kad zagusti, da prime po jedno 10 neidentikovanih imigranata u svoje stanove, koje če njemačka vratit

ja spreman.promijenio sam stolariju i uređujem dvije sobe.jeste se vi pripremili?

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 22/10/2015 : 12:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nisi smija ovo stavit
sače te napast humanisti

hehe, biče biče, kad im sve porazbiju i zahtevaju da to i to nije dobro, ma naravno, mazohisti

zbog čega bi razbijali?pa nisu izbjeglice slovenci

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 22/10/2015 : 12:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nisi smija ovo stavit
sače te napast humanisti

ja spreman.promijenio sam stolariju i uređujem dvije sobe.jeste se vi pripremili?

a ja več prikačio novu mapu eu na zid http://www.breitbart.com/national-security/2014/07/01/isis-releases-map-of-5-year-plan-to-spread-from-spain-to-china/

Edited by - Risar_69 on 22/10/2015 12:36:00
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/10/2015 : 12:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

u tim satorima su bili i grijaci, deke ... ocigledno je deckima vec bilo dovoljno toplo u srcu pa nisu trebali dodatno grijanje
nego, mogli bi ih staviti u avion i pravac Riad, tam pak imaju i aircondition u satorima, jedna siromasna Slovenija si to pak ne moze priustiti

ali kako je vec trole c/p, nisu svi isti pa ovi rade stetu sebi i "suborcima"

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 22/10/2015 : 12:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

u tim satorima su bili i grijaci, deke ... ocigledno je deckima vec bilo dovoljno toplo u srcu pa nisu trebali dodatno grijanje
nego, mogli bi ih staviti u avion i pravac Riad, tam pak imaju i aircondition u satorima, jedna siromasna Slovenija si to pak ne moze priustiti

ali kako je vec trole c/p, nisu svi isti pa ovi rade stetu sebi i "suborcima"

of kors,pa ne spaljuju se ni svi slovenci

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 22/10/2015 : 12:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nisi smija ovo stavit
sače te napast humanisti

zbog čega bi razbijali?pa nisu izbjeglice slovenci

ma ne izbjeglice, imigranti iz alb, afg,....

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/10/2015 : 12:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

kazu, poslije pozara vlak za izbjeglice je dosao u jednoj uri (rekose frustrirani policajac, zeleo je reci da bi Ljubljana mogla za smanjenje kaosa napraivti vise da je to htjela)

ne znam sto ovima koji imaju pare ne dozvole da ljepo po ko ljudi sjednu na zrakoplov ili bus ili vlak vec u Istanbulu pa pravac Minken
jer ionako ih necemo moci tu zadrzati protiv njihove volje ako ih Njemacka ili Austrija nece primiti ... a ako se zatvore granice, bit ce to domino efekt ... zato Merkelica vec na koljenima pred sultanom, i sram me sta se sve obecava tom fasistu

EU radije ovako muci ljude da setaju kroz cjeli Balkan, od drzave do drzave, nista im ne kazu ... frustracije izbijaju
sta, ocekuju da ce se vratiti nazad ako ih dovoljno dugo ignoriraju?

http://www.delo.si/novice/slovenija/hudo-je-en-mesec-sem-na-poti-a-nikjer-ni-bilo-tako.html

http://www.delo.si/novice/slovenija/brezice-drzavi-zakaj-vzdrzujete-kaos.html

http://www.delo.si/novice/slovenija/v-zivo-najvecji-val-beguncev-cez-rigonce-doslej.html

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/10/2015 : 15:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/teske-optuzbe-iz-slovenije-hrvati-pricaju-da-su-humani-a-djecu-i-trudnice-tjeraju-u-ledenu-vodu/850926.aspx

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 22/10/2015 : 15:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by hello
Odgovorit ću ti na jednom primjeru. Vozim auto i ...

Ali ovdje se postavlja drugo pitanje. Jesmo li mi sposobni zaštititi tako dugu granicu?

e pa nisi odgovorio. i to je taj problem. tebi je teško iznijeti jasan stav, jer si 'žrtva' medijske konstrukcije. ken2 će ti postaviti sliku ranjene srne, a na dnevniku će te bombardirati sa slikama djece koja pate, ali imaju osmijeh i dižu dva prsta.

to je pravo pitanje, hello: zašto ti ne možeš jasno reći "nisu dobrodošli"?

slike jadne djece, teški život izbjeglica itd., to je samo jedan "moment", ili ako hoćeš, jedan djelić istine. uzet samo tako, jednostrano, kako to rade kenovi i difulovi, to je tek apstrakcija (apstrahiranje od "konkretnog", čitave stvari sa migrantima. zamisli sad drugačiji model, da ti mediji konstruiraju samo smeće koje proizvode, zapaljene šatore, kako seru, pišaju, kako urlaju, svađaju se, mlate, trgaju, dakle, zamisli da se "apstrahira" taj moment i da te mjesec dana bombardiraju s time ----- nije isključeno da će uskoro s ekrana stići takva konstrukcija, a ekipa će brzo zaboraviti slike jadnih, smrznutih itd.).

dakle, mene zanima "stvar". ali stvar se može spoznati (uvijek!!!) samo "neadekvatno". nema načina da ja dođem do apsolutne spoznaje situacije s migrantima, ali to ne znači da ću prihvatiti ken-diful-trenutnu-medijsku-priču konstrukciju. to je jedan moment, a drugi su: svijet-kultura-povijest-hrvatska u svemu tome itd.

i prema mojim mogućnostima, orijentiram se u svijetu. orijentacija mi kaže da ovi migranti nisu dobrodošli. nemam povjerenja u njih. tako stvari stoje sada.

i to je jedino pitanje hello. pokušati se postaviti u situaciji, a kad se postaviš, onda ono tvoje pitanje otpada kao sekundarno. kada znaš što ti je činiti, onda možeš i braniti granicu (pa i žrtvovati se u pokušaju - kao što se pisala naša povijest slavna, kaže thompson;)
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/10/2015 : 15:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
stinky jesi li ti negdi blizu granice sa slo?
jesi dolazija u kontakt sa migrantima?

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 22/10/2015 : 15:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ne, nikakav kontakt. pa lijepo ti kažem da bi ih ja na distanci.
u kontakt mogu ulaziti samo sa "pojedincima", ono što Jaspers zove "egzistencija", a to ovo što se događa zasigurno nije.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 22/10/2015 : 16:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
neće izbjeglice kroz stinkijevu meju.znaju da ih on tamo sa tompsonom čeka

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 22/10/2015 : 16:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Normalno da pale kad ih se zadrzava bezveze..otvoris koridor i pustis pustinjare neka idu slobodno u germaniju..sta koji đavo glumite vojsku spasa...pa oni sami nude pare a ne traze nista samo slobodan prolaz
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 22/10/2015 : 18:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
quote:
Originally posted by surfer

Zbog vlastite drzave Slovenije se stidi. Sasvim jasno.

Für DAS ich mich schäme.
Das Land.

Uopce se ne spominje "pomanjkanje solidarnosti", nego misli da bi se trebalo jos brutalnije zahtijevati solidarnost od navedenih drzava.

A i solidarnost je DIE, a ne DAS :-)

Ich wundere mich selbst ein wenig. Allerdings finde ich, sie könnte noch einen Schritt weiter gehen und sehr viel brutaler die Solidarität anderer Länder in der EU einfordern, zum Beispiel von Ungarn, Kroatien oder auch von meinem eigenen Land, Slowenien, für das ich mich gerade in diesen Tagen sehr schäme.

quote:
Originally posted by trolodtroje

quote:

Pogrešno si pročitao: iz ovog boldanog jasno je da se stidi zbog Slovenije ("zbog koje"), a ne zbog svih triju država, jer bi tada bilo "zbog kojih".

Štoviše, on se zbog Slovenije stidi ovih dana, ne ranije, pa se može zaključiti i da je ranijim držanjem svoje domovine bio barem zadovoljniji, ako ne i zadovoljan.

OK, situacije se mijenjaju iz sata u sat, i nitko se ne može sasvim odgovarajuće pripremiti, pa se i službene reakcije mijenjaju iz sata u sat.

Pročitaj ti originalni intervju, ne "čitaj" hrvacki slobodni prevod komentatorja na štajaznam.hr

Moje skromno znanje njemačkog (4. stuffe) kaže drugačije:

Vendar pa mislim, da bi lahko šla (ga. Merkel - op prev) še korak dlje in veliko bolj brutalno zahtevala solidarnost drugih držav v EU, na primer od Madžarske, Hrvaške ali celo moje domovine, Slovenije, za kar me je zelo sram, še posebej v teh dneh.

"za kar" (pomanjkanje solidarnosti) in ne "za katero" (državo = Slovenijo).

Izgleda da mi ni 4 stuffe nije pomoglo. Das&des...die&der..

Izvinjavam se - nemam pravo.

I jebeš izbeglice, glavno je da smo nešto malo naučili njemački ovde sad i da je ima u Sloveniji premalo solidarnosti, zbog čega se i Žižek srami Slovenije.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/10/2015 : 19:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by hello
Odgovorit ću ti na jednom primjeru. Vozim auto i ...

Ali ovdje se postavlja drugo pitanje. Jesmo li mi sposobni zaštititi tako dugu granicu?

e pa nisi odgovorio. i to je taj problem. tebi je teško iznijeti jasan stav, jer si 'žrtva' medijske konstrukcije. ken2 će ti postaviti sliku ranjene srne, a na dnevniku će te bombardirati sa slikama djece koja pate, ali imaju osmijeh i dižu dva prsta.

to je pravo pitanje, hello: zašto ti ne možeš jasno reći "nisu dobrodošli"?

slike jadne djece, teški život izbjeglica itd., to je samo jedan "moment", ili ako hoćeš, jedan djelić istine. uzet samo tako, jednostrano, kako to rade kenovi i difulovi, to je tek apstrakcija (apstrahiranje od "konkretnog", čitave stvari sa migrantima. zamisli sad drugačiji model, da ti mediji konstruiraju samo smeće koje proizvode, zapaljene šatore, kako seru, pišaju, kako urlaju, svađaju se, mlate, trgaju, dakle, zamisli da se "apstrahira" taj moment i da te mjesec dana bombardiraju s time ----- nije isključeno da će uskoro s ekrana stići takva konstrukcija, a ekipa će brzo zaboraviti slike jadnih, smrznutih itd.).

dakle, mene zanima "stvar". ali stvar se može spoznati (uvijek!!!) samo "neadekvatno". nema načina da ja dođem do apsolutne spoznaje situacije s migrantima, ali to ne znači da ću prihvatiti ken-diful-trenutnu-medijsku-priču konstrukciju. to je jedan moment, a drugi su: svijet-kultura-povijest-hrvatska u svemu tome itd.

i prema mojim mogućnostima, orijentiram se u svijetu. orijentacija mi kaže da ovi migranti nisu dobrodošli. nemam povjerenja u njih. tako stvari stoje sada.

i to je jedino pitanje hello. pokušati se postaviti u situaciji, a kad se postaviš, onda ono tvoje pitanje otpada kao sekundarno. kada znaš što ti je činiti, onda možeš i braniti granicu (pa i žrtvovati se u pokušaju - kao što se pisala naša povijest slavna, kaže thompson;)

Ovo boldano ne treba zamišljati, imaš to u Mađarskoj u kojoj mediji ne samo da "konstruiraju samo smeće koje proizvode, zapaljene šatore, kako seru, pišaju, kako urlaju, svađaju se, mlate, trgaju", nego i novinari nesretnim ljudima podmeću noge, pa se ovi prostru po ledini da bi bila što efektnija reportaža. Napokon, isto na ovom topicu radi i nagor.

Nema potrebe ni za kakvim zamišljanjima, sve je već tu oko nas, a samo je na nama hoćemo li biti humani pa u krajnjoj liniji i tako da bodljikavu žicu stavimo na vrh ograde i na taj način čak spasimo i onu srnu, ili ćemo biti ti, ksenofobi, rasisti i što sve ne, i ograditi se bodljikavom žicom po tlu, pa da stradavaju i ljudi i srne, pa još na granice izvesti vojsku, postaviti mitraljeska gnijezda ... recimo i podignuti zid identičan onom oko Zapadne obale.

To je jedina dvojba.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 22/10/2015 : 19:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
žica na svaku meju,garonja na ramenu i lagano pjevušenje:mitraljez nosim,izbjeglice kosim.nema druge.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/10/2015 : 19:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Ovo boldano ne treba zamišljati, imaš to u Mađarskoj u kojoj mediji ne samo da "konstruiraju samo smeće koje proizvode, zapaljene šatore, kako seru, pišaju, kako urlaju, svađaju se, mlate, trgaju", nego i novinari nesretnim ljudima podmeću noge, pa se ovi prostru po ledini da bi bila što efektnija reportaža. Napokon, isto na ovom topicu radi i nagor.

Nema potrebe ni za kakvim zamišljanjima, sve je već tu oko nas, a samo je na nama hoćemo li biti humani pa u krajnjoj liniji i tako da bodljikavu žicu stavimo na vrh ograde i na taj način čak spasimo i onu srnu, ili ćemo biti ti, ksenofobi, rasisti i što sve ne, i ograditi se bodljikavom žicom po tlu, pa da stradavaju i ljudi i srne, pa još na granice izvesti vojsku, postaviti mitraljeska gnijezda ... recimo i podignuti zid identičan onom oko Zapadne obale.

To je jedina dvojba.

Ha, kako si ti moćan, ismijavajući one koje ismijavaju, eto nek se nađe ..
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/10/2015 : 20:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/teske-optuzbe-iz-slovenije-hrvati-pricaju-da-su-humani-a-djecu-i-trudnice-tjeraju-u-ledenu-vodu/850926.aspx

i komentar

"Hrvatska policija zna da Slovenci koriste termo kamere za snimanje izbjeglica pa ih zato i šalje u Sutlu na hlađenje da budu nevidljivi. Stara fora od Arnolda iz "Predatora". Neće im biti ništa od malo hladne vode.. .Kate Winslet je preživila i veće sranje."

ma pustite ljude, a prije svega treba im dati infomacije ... ali kad ih ni policija nema ...

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 22/10/2015 : 20:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
johnny difool,
želio bih ovdje citirati jedan odlomak. igor12 će voljeti (jer je dobra zezancija, igor12 voli sve što je zezancija). ali, nije stvar u tome, već odlomak koji tebe, na jedan način, "prepoznaje":

"Romantičar živi u skladu sa svojim vlastitim Uvjerenjima - ma kakva ona bila; to je sve što želi. Čovjek romantičar hoće da bude "priznat"; u tome ima pravo, - ali ima krivo u tome što to hoće na jedan "neposredan" način, tj. bez napora, bez Djelovanja Borbe i Rada. Neće da se bori. Kad vidi da drugi ne priznaju njegova Uvjerenja kao Istinu, Dobrotu, Ljepotu, - zadovoljava se time da drugi priznaju kako su to izvjesna (ili njegova) uvjerenja, uvijek dopuštena (od strane drugih) i kadšto istinita (dobra ili lijepa). No ova uvjerenja na kraju ne negiraju dano, nisu čak ni nezavisna od tog danog: ona su, naprotiv, funkcija (ili pojedinčevih instinkata, ili porodičnih, društvenih, nacionalnih tradicija itd...)
Dakle, Intelektualac romantičar ne ostvaruje svoj Ideal: ako su ova Uvjerenja "revolucionarna", on ne djeluje, dakle...; ako su ona ne revolucionarna, "konformistička", zavisi od danog, dakle... U svakom slučaju ništa ne ćini niti za njih niti prema njima. Intelektualac izabire izgovor Hipokrizije i poriče svoj neuspjeh. Zadovoljava se Tolerancijom prema svojim uvjerenjima - i prema Uvjerenjima sviju drugih (osim prema onima "intolerantnim"). To je pacifistička ideologija des Gewissens..."

"Bog je sada ukinut, ali princip ostaje: svatko za se u stvarnom životu, a Romantičar brblja za sve."

...

nakon ovog krasnog odlomka, a nakon što si se prepoznao u "drugobitku" (katalogiziran tvoj lik svijesti u jednoj knjizi), možemo dalje. ako pak nisi razumio o čemu se tu govori, možemo popričati. jer, valja reći: ovdje ima tolikog bogatstva o našim "humanistima" s foruma, ujedno o migrantima i čitav je odlomak instruktivan za aktualnu situaciju koja okupira vijesti.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7162 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 22/10/2015 : 20:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Zašto portali ne stavljaju vijest o mačevaocu iz Švedske a tu su nekakve pizdarije o odgurnutoj, udarenoj izbjeglici? Možda jer je taj ubojica upravo ex izbjeglica, ha? Novinarstvo je u velikom kurcu.
Ove "vijesti" da su udareni, nisu imali wc papira, da kišu ogromno apćiha nakon prelaska hladne rijeke i slične gluposti samo imaju kontra-učinak

loading...
Go to Top of Page
Page: of 224 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000