forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Automobil
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

izivko
Advanced Member

Germany
13071 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 26/11/2015 : 18:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Bagi? To je onaj što nudi ušminkane krševe

Have mercy
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 13/12/2015 : 21:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
O'šo ušminkani krš,doš'o malo manje ušminkani krš koji će uskoro pod nož na beauty tretman...

Wtf?
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/12/2015 : 12:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Je li ti Bagi i tuniras aute,tipa ono "pimp my ride" kao Xbizzit?😆

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/12/2015 : 13:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Danas mi je auto na servisu, a za zamjenski sam dobio najnoviju Škodu Superb karavana, 150 KS, ful automatik, ide ko zmaj.
Po svemu je super auto, jedino mi je sjedenje malo nisko. Naučio sam se na malo viši položaj pa se nije lako spustiti .

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 17/12/2015 : 07:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Jao jao uteče mi X3 ispod noža...Ni tri dana nije trajao...

Wtf?
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 17/12/2015 : 10:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 17/12/2015 : 16:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

?

Prodano...

Wtf?
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 17/12/2015 : 16:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

quote:
Originally posted by emirem

?

Prodano...

Ah,ima se...
Kupis,ulickas i prodas...
Nego, tuniras li, bi li mogao ugraditi ona dnevna svjetla,led zaruljice?

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 17/12/2015 : 22:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Jok,nemam vremena za te eskapade...Imam kolegu električara koji to radi pa ako budeš prolazio javi se spojiću te s njim...

Wtf?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/12/2015 : 22:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

O'šo ušminkani krš,doš'o malo manje ušminkani krš koji će uskoro pod nož na beauty tretman...

pa di 3 crni bagiču.
da je petica pa ajde nekako

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/12/2015 : 10:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Motori:
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aA1B9yp_460sv.mp4
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12629 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/12/2015 : 11:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Motori:
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aA1B9yp_460sv.mp4

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12629 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/12/2015 : 10:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
jao što mi se jučer dogodilo,....fuck!!!!!!!!!

Posudio sam od majke njezin automobil PEUGEOT 107 (godište 2006) i sve je bilo ok, lijepo sam ga parkirao, sve normalno radilo, onda kada sam opet sjednuo u njega upalilo mi se crveno svijetlo P/S i servo volan je bio jako jako težak.....odmah sam išao na povlašteni Peugeot Servis, gdje su mi rekli da je crknuo abs kompjutor (ne znam zašto abs, kada abs svijetlo uopšte ne svijetli, nego svijetli P/S,a i problem je kod servo volana a ne kočnica), ali dobro nema veze, kada sam pogledao u servisnu knjižicu tamo piše da ako se upali svijetlo P/S, da je problem sa elektro servo volanom.
I sad problem je u tome, što su mi na servisu rekli da treb azamjeniti kompjuter i d ato košta 300 eura, onda dva sata rada košta 80 eura, onda bi oni meni dali neki popust i sve na kraju bi me koštalo 270 eura.
Rekli su mi isto tako, da se ja mogu voziti i bez servo volana, što i sada radim, ali je taj volan jako težak za vrtjeti,....ono jedva se okreče....

I sad pitanje:

-jel se može to nekako jeftinije popraviti?

Ja ču iči kod nekog autoelektrikara, jer možda je samo neki čip treba zamijeniti ili neku diodu,...pa da ne treba kupiti baš novi kompjutor,....ili ako bi možda uzeo van taj kompjutor ili elektro servo volan ili što god pa da volan radi normalno (jer sada se jako težko okreče, pa imam utisak ko da ga nešto dodatno koči,...),....

Mislim glupo mi je plačati 270 eura za krš star 9+ godina koji vrijedi možda 2000 eura....
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 19/12/2015 : 11:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
eh, zato ti ja ne volim ovih novih kompjutera na točkovima, nego klasična kola koja možeš i sam malo "pošravfati".
-če imaš kakega starega mehanika, ki se mu da vse "šravfat", ga pelji tja...

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 23/12/2015 : 20:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Za bagija... ;)
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/avP0Ped_460sv.mp4
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/12/2015 : 21:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Hehe...

Wtf?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/12/2015 : 22:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Otišao bubanj serva.
2800 kn.
Jbte vi mehaničari ste gori od (nas) pravnika i grobara zajedno.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 24/12/2015 : 16:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
O mlađane,komesaru,nije tebe naguzio mehaničar,nego VW...

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 27/12/2015 : 15:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote

Eo i jope stigla mašina za pimpovanje...

Wtf?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12629 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/12/2015 : 11:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

jao što mi se jučer dogodilo,....fuck!!!!!!!!!

Posudio sam od majke njezin automobil PEUGEOT 107 (godište 2006) i sve je bilo ok, lijepo sam ga parkirao, sve normalno radilo, onda kada sam opet sjednuo u njega upalilo mi se crveno svijetlo P/S i servo volan je bio jako jako težak.....odmah sam išao na povlašteni Peugeot Servis, gdje su mi rekli da je crknuo abs kompjutor (ne znam zašto abs, kada abs svijetlo uopšte ne svijetli, nego svijetli P/S,a i problem je kod servo volana a ne kočnica), ali dobro nema veze, kada sam pogledao u servisnu knjižicu tamo piše da ako se upali svijetlo P/S, da je problem sa elektro servo volanom.
I sad problem je u tome, što su mi na servisu rekli da treb azamjeniti kompjuter i d ato košta 300 eura, onda dva sata rada košta 80 eura, onda bi oni meni dali neki popust i sve na kraju bi me koštalo 270 eura.
Rekli su mi isto tako, da se ja mogu voziti i bez servo volana, što i sada radim, ali je taj volan jako težak za vrtjeti,....ono jedva se okreče....

I sad pitanje:

-jel se može to nekako jeftinije popraviti?

Ja ču iči kod nekog autoelektrikara, jer možda je samo neki čip treba zamijeniti ili neku diodu,...pa da ne treba kupiti baš novi kompjutor,....ili ako bi možda uzeo van taj kompjutor ili elektro servo volan ili što god pa da volan radi normalno (jer sada se jako težko okreče, pa imam utisak ko da ga nešto dodatno koči,...),....

Mislim glupo mi je plačati 270 eura za krš star 9+ godina koji vrijedi možda 2000 eura....

IT IS ALIVE!!!!!!!!!!

Ljudi kompjuter radi!!! popravio se sam od sebe!!!!! KAKO JE TO MOGUČE!!!????

Ja sam se prošli tjedan vozio maminim automobilom, jer na svom nisam još kupio zimske pnevmatike (jer ionako nema snijega pa se vozim i svojim ponekada) a ujutro dok je još led i to, uzmem od mame automobil i cijeli tjedan je gorilo to P/S svijetlo, volan tvrd ko kamen, skoro da ga nisam mogao vrtjeti ali sam se svejedno vozio,....a onda sam poslednji put stavio automobil u četvrtak popodne u garažu i do danas ujutro se nisam vozio sa njim, nego sam se vozio sa svojim jer je bilo lijepo sunčano vreme,...no, danas ujutro opet sjednem u taj PEUGEOT 107 i sve radi normalno!!!!!!!! Čak je svijetko P/S ugasilo samo od sebe, volan servo radi super, sve normalno, ko da se ništa nije dogodilo. A nisam ga ni takao, nisam ni haubu otvorio ništa,.....radi ko nov!
Isto kako je crknuo odjedanput tako se oživio odjedanput sam od sebe.....ne znam koliko če to dugo trajati, ali se nadam da če sada biti sve ok a ne da če sutra opet crknuti....stvarno nevjerovatno!!!!!

Problem je, jer sam na povlaštenom servisu naručio taj kompjutor za kojeg su mi rekli na servisu da ga treba promjeniti,....rekli su, da če mi javiti kada kompjuter bude došao, eto, danas je 7 dana kada sam g anaručio, nisu mi se još javili,....ali nema veze, sada ionako radi, sam od sebe....šta da im sada kažem? Malo mi je glupo, da im kažem kako ga neču uzeti, ali šta če mi, zašto da plačam 270+ eura kad sad sve normalno radi.....fuck, koja ludnica !!!!!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 28/12/2015 : 17:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Otkazaće opet,budi siguran...

Wtf?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12629 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/12/2015 : 09:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
hm da....toga se i plašim, ali za sada radi i eto nadam se da če što duže raditi....taj automobil ima manje od 30.000 km a star je 9 i po godine....sve uredno servisiran, garažiran,...stvarno šteta da tek tako crkne nešto za bez veze
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 02/01/2016 : 10:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Obavezno čistiti snijeg sa auta. ;)

http://9gag.com/gag/aA1rvzg
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/01/2016 : 10:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

bagijeva crna proročanstva

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 03/01/2016 : 22:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

bagijeva crna proročanstva

Do not underestimate power of the dark side...

Wtf?
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000